We hebben een integer, moedig en principieel man gevonden in Washington.

Een hoge functionaris van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken die verantwoordelijk is voor de overdracht van wapens, heeft uit protest ontslag genomen. Hij verklaarde dat de haast van Washington om Israël te bewapenen “kortzichtig, destructief, onrechtvaardig en in strijd met de waarden die wij openlijk aanhangen” was. Josh Paul was meer dan 11 jaar lang directeur van het Bureau voor Politiek-Militaire Zaken (PM). Op woensdag publiceerde hij zijn ontslagbrief op zijn LinkedIn-profiel. HuffPo was de eerste grote nieuwszender die het op dezelfde dag meldde. Paul zei dat hij de baan had aangenomen in de wetenschap dat het “morele complexiteit en morele compromissen” met zich meebracht en dat hij ernaar streefde om ervoor te zorgen dat “het kwaad dat ik zou kunnen doen, zou worden gecompenseerd door het goede dat ik zou kunnen doen.”

“Ik geloof dat ik in onze huidige koers met betrekking tot de voortgezette – ja, uitgebreide en versnelde – levering van dodelijke wapens aan Israël het einde van die afspraak heb bereikt,” legde hij zijn beslissing uit. Washington herhaalde dezelfde fouten die het decennialang heeft gemaakt, schreef hij. Het beleid is “een impulsieve reactie gebaseerd op vooringenomenheid, politiek gemak, intellectueel bankroet en bureaucratische traagheid.”RT.

Dit is wat er nodig is. Vooral bij het identificeren van het kernprobleem dat in bold is aangegeven. Het is niet gemakkelijk, geloof me, en er zijn grote ballen voor nodig. U herinnert zich misschien ook wel wat er nodig was voor mensen als Larry Johnson, Ray McGovern of Scott Ritter om hun standpunten over kritieke nationale veiligheidskwesties te verdedigen – ook daar was moed voor nodig. Dus, hier zijn we vandaag en iemand heeft eindelijk “genoeg” gezegd.

  Nederland stopt levering F-35 onderdelen aan Israël sinds uitspraak rechtbank: Minister van Defensie

Via Andrei.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Volledige video van aanval op IDF-basis Fiji ten zuiden van Gaza StadVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVideo: Oekraïense Leopard tanks lopen in een Russische hinderlaag in Verbovoye en worden vernietigd
Volgend artikelHet strategische dilemma van Netanyahu
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. En dit moet iedereen gaan doen… ontslag nemen zodra de satanisten je orders geven. Elk werk is beter dan werken voor de duivel. De tijd breekt aan om massaal te weigeren, staken en desnoods ontslag te nemen. WIJ doen al het werk.

   • Duurt niet lang meer ai komt eraan, die gaat die hele verrotte klotezooi vervangen. Hoe weet ik dat, omdat ik zelf 1 bouw. Ding is niet corrupt, ding is niet lui, ding is niet chagrijnig. Maar dat ding gaat banen kosten. Vooral overbodige banen. Ambtenaren bijvoorbeeld

    Waar komt ai vandaan, die is tot stand gekomen door Corona, wereldwijd zijn honderduizenden programmeurs bezig ai’s te ontwikkelen om desinformatie te bestrijden
    Maar ho wacht eens even desinformatie komt toch vanuit de alternatieve media, van domme mensen, van foute mensen, van nare mensen. Nee mes Amis, desinformatie kwam van de overheid. En dat is afgelopen.
    Verlies je hoop maar niet, Corona heeft ze de nek om gedaan, dat was een brug te ver.

    • Trouwens het wordt naar mijn mening tijd om een eerlijke discussie te krijgen/voeren over AI, ja AI kan verkeerd geprogrammeerd worden. Maar wat denk je van de programmering van ambtenaren in het zorgtoeslag schandaal, de programmering van politie en rechters bij Lucia de B, Puttense moordzaak met hun sleeptheorie.

     Elke ambtenaar die door AI wordt vervangen is een zegen. Een zegen voor de individuele burger, een zegen voor het volk en natie. Weg met die troep. Ze vernielen alleen maar.

     • Ai kan niet de mouwen opstropen en de schouders eronder zetten. AI is een mr knowitall, maar werken ho maar. AI zelfvoorziend? Lachertje.

      • De mensen die de mouwen op moeten stropen zullen altijd blijven. Mensen die elkaar in de ogen moeten kijken voor een zakendeal zullen altijd blijven.

       Maar de nutteloze banen, tja jullie baantjes gaan het moeilijk krijgen. Aan de ander kant, je hebt toch de vaxx in je donder dus een toekomst is er toch niet meer. Precies zoals de vaxx bedoeld is. De overbodige hebben de vaxx gepromoot en gaan er eindelijk aan ten onder. Hoe mooi is dat.

       Maar serieus, of ik ga enorm op mijn bek of het lukt me, ai kan de mensheid echt helpen inzicht in complexe zaken te krijgen. Ik heb hem af, nu wordt het testen of alle lijntjes correct met elkaar verbonden zijn zodat hij de juiste informatie op een vraag kan vinden zonder te gaan raaskallen. Dat is de uitdaging. ik ben een eind, gewonnen heb ik nog niet.

       Maar Heb ik je gerust gesteld Erwin?

       • Ben benieuwd waarin je je AI programma hebt geprogrammeerd? Python, ML.NET?

        Heb een Q&A programmaatje in ML.NET geschreven verleden jaar. Dit programmaatje kon meerdere antwoorden geven als deze dicht bij elkaar lagen qua waarschijnlijkheid op een vraag.

        • Ja Botpress, en ja python. Maar ik word er doodziek van hoe dom het ding eigenlijk is.

         Maar ik moet het anders zeggen: dat ding is niet dom, ik ben dom. Je moet dat ding commando’s geven. Het is maar een computer. En de lijntjes uiteindelijk met elkaar verbinden.

         Dat is dus testen testen testen. en dan werkt menselijke emoties tegen me, frustratie, woede, maar het is maar een ding. Die heeft schijt aan mijn frustraties.

         Maar werkt het, dan heb je wat.

 2. Inderdaad heel moedig. Het is jammer dat vele verraders klaar staan om de vrijgekomen baantjes in te pikken. Geld is een wortel van alle kwaad. In het komende millennium – geen geld meer. ‘Doet goed zonder terug te ontvangen’.

  Geen enkel systeem leidt tot een betere samenleving dan liefde.

 3. Precies! Wat ik nu om mij heen merk is dat zelfs geprikt en de oogjes open gaan en zich belazerd voelen en dit is mijn kans om de oogjes nog verder te openen met info die ze zelf op het internet kunnen natrekken dus internet vergeet niks😜🖕💉⚰️

 4. een echte Held..hopelijk omringt hij zich met velen anderen, die zijn inzicht delen…een regelrechte Held…laat hem géén martelaar worden 🙏🙏

 5. Het enige wat ik me bij een bericht als deze afvraag is hoe het komt dat hij nu pas last van zijn geweten krijgt, en niet toen hij de wapenleveringen regelde voor de wapens naar Oekraine die verantwoordelijk zijn voor de dood van meer dan 500.000 Oekrainers en weet ik veel hoeveel Russen…

 6. Kortzichtig, destructief en onrechtvaardig, dit zijn juist de “waarden ” van de vs uit noord amerika. hun belangrijkste uitvoerprodukten zijn namelijk haat, oorlog en terrorisme , om hun enige bloeiende industrie, nl. MIC. draaiende te houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in