Het Bureau voor de Volksgezondheid heeft besloten het gebruik van het COVID-19 vaccin van Moderna tijdelijk stop te zetten voor iedereen die in 1991 of later geboren is. Dit na signalen van verhoogd risico op bijwerkingen zoals ontsteking van de hartspier of het hartzakje, meldt de Zweedse staatszender Sveriges Radio.

De gegevens wijzen op een verhoogde incidentie van hartspierontsteking (myocarditis) en pericarditis in verband met vaccinatie tegen covid-19, bij jonge volwassenen en vooral bij jongens en mannen.

Volgens het Bureau blijkt uit recente analyses van Zweedse en Scandinavische gegevensbronnen dat het verband bijzonder duidelijk is in het geval van het Spikevax-vaccin van Modena, vooral na de tweede dosis. De risicotoename wordt binnen vier weken na vaccinatie waargenomen, voornamelijk in de eerste twee weken.

Het Bureau voor de Volksgezondheid heeft besloten het gebruik van Spikevax voorlopig op te schorten voor mensen die in 1991 of later zijn geboren. Voor deze leeftijdsgroepen wordt in plaats daarvan het vaccin Comirnaty van Pfizer/Biontech aanbevolen. Het besluit is geldig tot 1 december 2021. Het Bureau zal na deze datum terugkomen met een mededeling over de aanbeveling.

“We houden de situatie nauwlettend in de gaten en handelen snel om ervoor te zorgen dat de vaccinaties tegen covid-19 te allen tijde zo veilig mogelijk zijn en tegelijkertijd een effectieve bescherming tegen covid-19 bieden,” aldus Anders Tegnell, afdelingshoofd en staatsepidemioloog bij het Bureau voor de Volksgezondheid.

Aan mensen die in 1991 of later zijn geboren en één dosis Moderna-vaccin hebben gekregen, wordt op dit moment geen tweede dosis COVID-19 vaccin aangeboden; er wordt nog overlegd over de beste oplossing voor deze groep. In totaal gaat het om ongeveer 81.000 mensen.

Symptomen van myocarditis en/of pericarditis zijn onder meer:

 • Vermoeidheid en kortademigheid
 • Onregelmatige hartslag en hartkloppingen
 • Koorts en lichaamspijn
 • Een gevoel van druk of zwaarte op de borst
 • Het doet pijn om diep te ademen
 • Pijn in het linker of middelste deel van de borst

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ex-Pfizer VP Mike Yeadon: Wat zit er in de vervolginjecties? Wat als het een gensequentie is die ontworpen is om je te doden?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSpaanse regering zegt dat het SARS-CoV-2-virus niet geïsoleerd is
Volgend artikelPure horror: Arts ontdekt mysterieuze “zwarte structuren” in het bloed van gevaccineerde patiënten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Situatie wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Dat moet dan een geruststelling voor de Zweden zijn?
  Nummer 1 van de 2 benodigde prikken zijn al ingespoten en met de andere merken gaan ze gewoon door. Het is mij een raadsel dat er nog mensen zijn die dergelijke “gezondheids” organisaties nog vertrouwen.

  • Een personage die er met haar neus bovenop zit, wist mij te vertellen dat alle ingrediënten voor de prikken op hetzelfde berusten. Nochtans was zij ervan overtuigd dat het geen kwaad kon en degenen die er iets tegenin brachten waren in haar ogen a-sociaal. Al loopt ze doorgaans in een doorsnee outfit kost het mij geen enkele moeite om haar voor me te zien in een of ander ‘communistisch’ uniform.

   • Comirnaty is uiteraard een volgende – naar mijn weten eveneens niet volledig goedgekeurd – genocidaal experiment. ‘Ze’ willen ten slotte graag weten welke nu het beste werkt tegen de mensheid. Kill Bill maakt het verder niet zoveel uit; tenslotte heeft hij in beiden z’n stuivers zitten.

 2. Alles voor 1991 kan gewoon de killshot halen .
  Alles na 1991 heeft toch geen functioneel denk vermogen compleet weggevaagd nav van het geldende opleidings niveau . De indoctrinatie met het vertruttende opleidings niveau heeft zijn opgeld gedaan(gehad) . De kreten geschokt verbaast en in schock verbijsterd werden gemeengoed . 😀
  Het begon met berm monumentjes , de opleiding, slachtofferhulp kwam in zwang .
  De ouderen voor 1991 hoefde het niet in hun hoofd te halen bij de pakken te gaan neerzetten .
  Als jochie vroeger kreeg je door de ouders die na de 2de wereld oorlog de maatschappij hebben herbouwd de jonkies een heel andere boodschap mee . ( toen hadden we ook nog het katholieke juk)
  De oudere 60 tigers en 70 tigers staan met opgetrokken wenkbrauwen deze compleet van de pot gerukte waanzin te aanschouwen . Wat kunnen ze doen ? In de verzorgings tehuizen worden de oudjes dwangmatig ingespoten .. De huidige ratten borduren voort op het collectief geneuzel ( je doet het voor een ander) de rode draad is de zogenaamde zorgheid . Wederom zien (wij) een herhaalde ( Genocide (of volkerenmoord of volkenmoord) is een misdrijf in het internationale recht dat door de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in Resolutie 96 omschreven werd als ‘de ontzegging van het recht van bestaan van een gehele menselijke groep. Genocide staat in haar praktische uitvoering vaak gelijk aan massamoord van een specifieke groep, hoewel ook andere daden onder de definitie vallen. Formeel juridisch gezien is genocide geen oorlogsmisdrijf, omdat het geen schending van het oorlogsrecht is, bovendien kan genocide ook in vredestijd worden gepleegd.

  • Schending Mensenrechten. Schending van de Mensheid. Ooit werd het ‘Humanisme’ als geestelijke stroming toegevoegd. De Cabal spoelt dit soort zaken het liefst door het riool.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in