41-jarige model en Hollywood-actrice Katerina Pavelek beëindigde haar leven op 17 juni 2023 in een kliniek voor hulp bij zelfdoding in Bazel, Zwitserland, als gevolg van verwondingen door COVID-19 vaccin Booster (ME, CVS, ALS), schrijft Dr. William Makis.

“Kat was actrice, dus ze moest ook de vaccinatie-eisen volgen die door de entertainmentindustrie en de vakbonden werden gesteld als ze wilde kunnen werken. Maar toen werd Kat erg ziek. Zo ziek dat ze er vorige week voor koos om een einde aan haar leven te maken in een Zwitserse kliniek die gespecialiseerd is in hulp bij zelfdoding.” (klik hier)

Machinevertaling

“Afgelopen weekend hielden Kat’s vrienden – velen van hen in de entertainment – een picknick en een laatste afscheid voor hun actricevriendin op een strand in Malibu.” (klik hier)

In juli 2021 werkte Kat samen met Uma Thurman aan een film. De COVID-19 vaccinatiemandaten waren nog niet van kracht.

Eind 2021 werkte Kat mee aan de film “Babylon” van Brad Pitt en Margot Robbie – was zij verplicht om gevaccineerd te zijn tegen COVID-19 om een rol in de film te hebben?

Kat was een fervent reiziger en reisde in juni/juli 2021 naar Hawaï en in augustus 2021 naar Griekenland.

“De boostervaccinatie die ik meer dan een jaar geleden kreeg, heeft mijn gezondheid, mijn lichaam en mijn leven volledig verwoest”

Kat heeft waarschijnlijk in december 2021 of begin 2022 haar boostervaccinatie met COVID-19 mRNA gekregen in Los Angeles.

Welke verwondingen door het COVID-19 vaccin heeft ze opgelopen na de boostervaccinatie?

ME/CVS – Myalgische encefalomyelitis / chronisch vermoeidheidssyndroom (klik hier) .

 • Mensen met ME/CVS zijn vaak niet in staat om hun gebruikelijke activiteiten uit te voeren. Soms kan ME CVS hen in bed houden. Mensen met ME/CVS hebben een overweldigende vermoeidheid die niet verbetert door rust.
 • ME/CVS verandert het vermogen van mensen om dagelijkse taken uit te voeren, zoals douchen of een maaltijd bereiden.
 • ME/CVS maakt het vaak moeilijk om een baan te houden, naar school te gaan en deel te nemen aan het gezins- en sociale leven.
 • Minstens één op de vier ME/CVS-patiënten is tijdens hun ziekte langdurig aan bed of huis gebonden.
 • Naast vermoeidheid hebben ME/CVS-patiënten ook last van een verscheidenheid aan andere symptomen, waaronder malaise na inspanning, cognitieve stoornissen, pijn aan het bewegingsapparaat, slaapstoornissen, keelpijn, lymfadenopathie, orthostatische intolerantie en gastro-intestinale symptomen.
  CV19 vaccin is een moordcampagne - Dr. Sherri Tenpenny

ALS van de longen – Amyotrofische laterale sclerose (klik hier)

ALS is een neuromusculaire aandoening die gekenmerkt wordt door zwakte van de ademhalingsspieren en een progressieve achteruitgang van de longfunctie.

Overlijden gebeurt binnen 3 tot 5 jaar na het begin, door ademhalingscomplicaties

ME, CVS, ALS zijn gerapporteerd bij “long COVID”

Verschillende onderzoeken hebben een verband gelegd tussen “long COVID” en ME/CVS, en suggereren dat de onderliggende oorzaak van ME/CVS bij patiënten met “long COVID” een “afwijkende en langdurige immuunrespons is, waarbij mogelijk mestcellen en microglia betrokken zijn” (klik hier)

Voor ALS zijn er studies die een versnelde ALS ziekteprogressie rapporteren na COVID-19 infectie met “snelle functionele achteruitgang” (klik hier).

Niets in de literatuur over COVID-19 mRNA-vaccins en CVS of ALS.

Kat werd door haar artsen gaslighted (wat betekent dat ze haar niet geloofden).

NSW, Australië – Melene Guevremont raakte gewond door 3 Pfizer COVID-19 mRNA-vaccins, heeft nu symptomen van ALS en is rolstoelgebonden.

Calgary, AB – Mark Staudinger had ME/CFS veroorzaakt door reactie op COVID vaccinatie meer dan anderhalf jaar geleden (klik hier).

Mijn mening…

Kunnen COVID-19 vaccins ALS veroorzaken? Er is enig anekdotisch bewijs dat ja, het is mogelijk, maar het is zeldzaam. Het mechanisme is onbekend, maar het zou een afwijkende immuunreactie (auto-immuun?) na COVID-19 vaccinatie kunnen zijn.

Er zijn enkele meldingen van ALS na COVID-19 vaccinatie in VAERS die vrij overtuigend zijn voor causaliteit (1645371)(1893118)(1916790)(1955385)(1976763)

In het geval van Kat kan ze ALS ontwikkeld hebben na de COVID-19 vaccinatie, of ze kan ALS gehad hebben die vervolgens versneld werd door drie COVID-19 vaccins met “snelle functionele achteruitgang”. Ik heb niet genoeg informatie.

  Schokkend: Medewerkers Pfizer kregen "speciale" partij vaccin

Kunnen COVID-19 vaccins ME/CVS veroorzaken? Het lijkt erop dat er hier een veel sterker verband is.

Er is een zeer interessant verband tussen EBV virale infectie en ME/CVS. (klik hier)

Nog interessanter is het feit dat COVID-19 vaccins reactivatie van slapende virussen veroorzaken, vooral EBV. (klik hier)

Dus COVID-19 vaccins kunnen ME/CVS direct veroorzaken door een disfunctionele immuunrespons, of indirect door virale heractivatie van EBV, een virus dat bijna iedereen heeft.

Kat heeft misschien veel, zo niet al haar DEATHVAX™ schade ongedaan kunnen maken met Ivermectine en een goed voedingssupplement.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinbeschadigden achtergelaten om weg te rotten – “Mijn woedende ervaring met het gedwongen krijgen van het vaccin, myocarditis, en de weigering van dokters om me te helpen.” Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPrigozhin was een kaartspeler met niets in zijn hand die besloot om zich uit de nesten te bluffen – totdat zijn bluf beantwoord werd
Volgend artikelIn video 18+: Oekraiense militairen vechten tegen Russische mijnenvelden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. CVS/ME heeft zijn oorsprong in de biologische oorlogsvoering, ontwikkeld in de VS. In de jaren 60 zijn zowel Canada als Nederland proeflocaties geweest om deze middelen te testen. Toen dit bekend werd heeft de toenmalige Canadese regering diplomatieke stappen genomen en zijn gedurende een tijd de diplomatieke betrekkingen tussen de VA en Canada minimaal geweest…..De regering van Nederland zweeg…

  Er is hierover veel info te vinden maar je moet waarschijnlijk de Wayback zoekmachine gebruiken, want er word steeds meer gewist.

  Bij de Bijlmerramp is een stof vrijgekomen die zowel bewoners als hulpverleners heeft getroffen, aan boord bevond zich ongeveer 8 ton vrachtgewicht van een biologisch wapen, bestemd voor Israël. Het middel was zeer waarschijnlijk Mycoplasma fermethans Incognitus, een biologisch wapen dat een cel binnendringt en de energie ervan gebruikt….daarmee is een gevolg dat het slachtoffer alle energie verliest en de levenslust….chronisch vermoeid met steeds meer klachten van slecht functioneren….een tijdbom zeg maar.

  Dit is door de parlementaire Bijlmer commissie opgetekend als een vracht van 8 ton waarvan niet duidelijk is wat het was en welke niet in de vrachtbrieven voorkwam. Dat de betrokkenen met de mycoplasma Fermethans incognitus waren besmet moch5t niet worden onderzocht in Nederland, in België is dat dus wel gedaan en vele indirecte Bijlmerramp slachtoffers hebben daar hun diagnose gekregen….nogmaals alles ontkend door de regering van Nederland.

  Amerikaanse en Engelse soldaten werden standaard onderzocht op onder andere deze Mycoplasma versie bij terugkomst uit Irak, en indien nodig behandeld. Dit om invaliditeit inn de toekomst te voorkomen…De Nederlandse militairen kregen zo’n onderzoek niet want ….het bestond niet….

  De gevolgen van werken met Chroom 6 waren in 1984 reeds bekend bij defensie, echter nog ruim 30 jaar duurde het voordat men stappen ondernam….

  Het P2000 systeem veroorzaakt bij vele gebruikers op termijn botmerg kanker….kwestie van vatbaarheid, een latent aanwezige ziekte word geactiveerd….nog steeds in gebruik….

  over 5G en de gevolgen is genoeg bekend om het op de rem te gooien en gedegen onderzoek te plegen….maar het gaat op sneltreinvaart gewoon door……terwijl er in hetzelfde spectrum wapens worden ontwikkeld die mensen van binnen kapot branden…..crowd control…..

  Hoe definieer je misdaad?

  ….ik weet niet wat de definitie van lands/volks verraad is maar ik denk dat de Nederlandse regering van de afgelopen 30 jaar daar allemaal aan voldoen….genocide door WEF politici is wat we zien gebeuren, maar het zichtbare bloed ontbreekt.

  …we worden in stilte langzaam vermoord….geruimd als vee. Een regering met goede intenties zou een totaal andere beleid voeren….er zijn geen goede intenties, enkel draaiboeken die worden afgewerkt.

  • Als je het over de “Bijlmerramp” hebt wordt altijd gezeurd over de “lading”, nooit over de anderhalve TON “verarmd” URANIUM in de vleugels van het vliegtuig dat verbrand is en in microscopische stofdeeltjes over het land heeft verspreid richting Den Haag. In alle opzichten was de “Bijlmerramp” een nucleaire ramp met miljoenen slachtoffers. Het eerste verschijnsel is de aanslag op het immuunsysteem vervolgens kanker etc

 2. “We maken gebruik van een nieuwe techniek, we hebben het niet eerder gedaan, we zijn continue aan het leren hoe het immuunsysteem reageert op het vaccin”.
  Mark Kaptein, CEO Pfizer NL, bij jinek dd. 2 november 2021.

  Nou, zo reageert het immuunsysteem dus op het vaccin.
  Dat gebeurt ook als ik een frikadel eet. Maar die eet ik ook voor een ander.
  Wijk voor wijk, deur voor deur, arm voor arm. En dat tuig loopt nog steeds vrij en onbekommerd rond.
  Weten we ook weer waarom ze nou eigenlijk FvD willen verbieden.

  https://www.rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/2021/12/09/antwoorden-op-kamervragen-over-een-slogan-wijk-voor-wijk-deur-voor-deur-arm-voor-arm-die-de-minister-gebruikte-tijdens-de-afgelopen-persconferentie

 3. Ik zou zeggen koekje van eigen deeg, andere bedreigen en onder druk zetten en maatschappelijk uitsluiten, tijdens de zogenaamde pandemie . En nu gaan al die gevaccineerden allemaal omste-beurt kapot/dood. Maar goed ook voor dat pleuris volk van NSB afkomst.

  • “Dat pleuris volk van NSB afkomst” is verleid. Door enorme psychologische druk gedwongen, bang voor de consequenties, bang voor hun baan. Ze waren niet zo sterk als wij, de omgevaccineerden, die – tot nu toe – alle druk wisten te weerstaan.
   De echte schuldigen zitten in de regering, dat zijn de beleidsmakers, de adviseurs, de wetenschappers, de consultants, de media, de influencers, de politici, die zich hebben laten omkopen door big pharma, big money en big ijdelheid.
   Díe verdienen het koekje van eigen deeg. Vooral omdat het merendeel ook nog eens vrijgesteld was van vaccinatie.

 4. Pegasos Association een kliniek voor hulp bij zelfdoding in SSwitzerland.

  ´Pegasus, in de Griekse mythologie, een gevleugeld paard dat ontsprong uit het bloed van de Gorgon Medusa toen ze werd onthoofd door de held Perseus. Met de hulp van Athena (of Poseidon) nam een andere Griekse held, Bellerophon, Pegasus gevangen en reed hem eerst in zijn gevecht met de Chimera en later terwijl hij wraak nam op Stheneboea (Anteia), die Bellerophon valselijk had beschuldigd. Vervolgens probeerde Bellerophon met Pegasus naar de hemel te vliegen, maar werd niet gezien en gedood of, volgens sommige verhalen, lamgelegd. Het gevleugelde paard werd een sterrenbeeld en de dienaar van Zeus. De bron Hippocrene op de berg Helicon werd verondersteld te zijn ontstaan toen de hoef van Pegasus een rots raakte.

  Bellerophon, gemonteerd op Pegasus, vechtend tegen de Chimera; detail van een Grieks kiezelmozaïek uit Olynthus, Griekenland, ca. 400 v.Chr.
  Bellerophon, gemonteerd op Pegasus, vechtend tegen de Chimera; detail van een Grieks kiezelmozaïek uit Olynthus, Griekenland, ca. 400 V.CHR.
  Pegasus’ verhaal was een favoriet thema in de Griekse kunst en literatuur; Euripides’ verloren tragedie Bellerophon werd geparodieerd aan het begin van Aristophanes’ Vrede (421 V.CHR.). In de late oudheid werd Pegasus’ stijgende vlucht geïnterpreteerd als een allegorie van de onsterfelijkheid van de ziel; In de moderne tijd wordt het beschouwd als een symbool van poëtische inspiratie.´

  Inclusief doorklik mogelijkheden..

  https://www.britannica.com/topic/Pegasus-Greek-mythology

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in