Ontario Civil Liberties Association wetenschapper Dr. Denis Rancourt en verschillende Canadese academici hebben een open brief geschreven ter ondersteuning van diegenen die besloten hebben de Covid-19 injectie niet te aanvaarden.

De groep benadrukt het vrijwillige karakter van deze medische behandeling en de noodzaak van geïnformeerde toestemming en individuele afweging van risico’s en voordelen. Zij verwerpen de druk die wordt uitgeoefend door gezondheidsambtenaren, het nieuws, de social media, en medeburgers.

De controle over onze lichamelijke integriteit zou wel eens de ultieme grens kunnen zijn in de strijd voor de bescherming van burgerlijke vrijheden, schrijft Dailyexpose.co.uk.

Lees de brief hieronder of als PDF hier.

U bent niet alleen!

Op 28 juli 2021 heeft 29% van de Canadezen geen COVID-19 vaccin gekregen, en nog eens 14% heeft één prik gekregen. In de VS en in de Europese Unie is minder dan de helft van de bevolking volledig gevaccineerd, en zelfs in Israël, volgens Pfizer het “laboratorium van de wereld”, blijft een derde van de mensen volledig ongevaccineerd.

Politici en media hebben een eenduidig standpunt ingenomen en de ongevaccineerden als zondebok aangewezen voor de problemen die zijn ontstaan na achttien maanden van angstzaaierij en lockdowns. Het is tijd om de zaken recht te zetten. Het is volkomen redelijk en legitiem om “nee” te zeggen tegen onvoldoende geteste vaccins waarvoor geen betrouwbare wetenschap bestaat.

U hebt het recht om de zeggenschap over uw lichaam op te eisen en medische behandelingen te weigeren als u dat nodig acht. U hebt het recht om “nee” te zeggen tegen een schending van uw waardigheid, uw integriteit en uw lichamelijke autonomie. Het is uw lichaam, en u hebt het recht om te kiezen. U hebt het recht om voor uw kinderen te vechten tegen hun massale vaccinatie op school. U hebt het recht om te betwijfelen of geïnformeerde toestemming onder de huidige omstandigheden überhaupt mogelijk is.

  Pas op: ABV-ziekte (Alles Behalve Vaccins) doet overal mensen DOODVALLEN

Langetermijneffecten zijn onbekend. Transgenerationele effecten zijn onbekend. De door het vaccin veroorzaakte deregulering van de natuurlijke immuniteit is onbekend. De potentiële schade is onbekend omdat de rapportage over ongewenste voorvallen te laat komt, onvolledig is en niet consistent is tussen de verschillende jurisdicties.

U bent het doelwit van de mainstream media, social engineering campagnes van de overheid, onrechtvaardige regels en beleid, collaborerende werkgevers, en de social media-meute. U krijgt te horen dat u nu het probleem bent, en dat de wereld niet meer normaal kan worden tenzij u zich laat vaccineren. U wordt op wrede wijze door propaganda tot zondebok gemaakt en door anderen om u heen onder druk gezet. Onthoud: er is niets mis met u.

U wordt er ten onrechte van beschuldigd een fabriek te zijn voor nieuwe SARS-CoV-2-varianten, terwijl in feite, volgens vooraanstaande wetenschappers, uw natuurlijke immuunsysteem tegen meerdere componenten van het virus immuniteit genereert. Dit bevordert uw bescherming tegen een groot aantal virusvarianten en verhindert verdere verspreiding naar wie dan ook.

U hebt het recht om onafhankelijke peer-reviewed studies te eisen, die niet worden gefinancierd door multinationale farmaceutische bedrijven. Alle studies naar de veiligheid op korte termijn en de werkzaamheid op korte termijn zijn gefinancierd, georganiseerd, gecoördineerd en ondersteund door deze bedrijven met winstoogmerk; en geen van de studiegegevens is openbaar gemaakt of beschikbaar gesteld aan onderzoekers die niet voor deze bedrijven werken.

U hebt gelijk dat u vraagtekens zet bij de voorlopige resultaten van de vaccinatieproeven. De beweerde hoge waarden van relatieve werkzaamheid berusten op kleine aantallen van twijfelachtig vastgestelde “infecties”. De studies waren ook niet blind, zodat de mensen die de injecties gaven, wisten of konden afleiden of zij het experimentele vaccin of het placebo inspoten. Dit is geen aanvaardbare wetenschappelijke methodologie voor proeven met vaccins.

  Nieuwe parodie advertentie die de spot drijft met Pfizer gaat VIRAAL - "Schizer | Because We Care (About Our Profits)"

U hebt gelijk met uw oproep voor een verscheidenheid aan wetenschappelijke meningen. Net als in de natuur, hebben we een polycultuur van informatie en haar interpretaties nodig. En die hebben we nu niet. Door ervoor te kiezen het vaccin niet te nemen, houden we ruimte vrij voor redelijkheid, transparantie en verantwoordelijkheid door op te staan.

U vraagt zich terecht af: “Wat gebeurt er als we de macht over ons eigen lichaam uit handen geven?” Laat u niet intimideren. Jullie tonen veerkracht, integriteit en doorzettingsvermogen. Jullie komen samen in jullie gemeenschappen, maken plannen om elkaar te helpen, en komen op voor wetenschappelijke verantwoording en vrije meningsuiting, die nodig zijn voor een bloeiende samenleving.

Wij zijn met velen die aan uw kant staan.

Angela Durante, PhD
Denis Rancourt, PhD
Claus Rinner, PhD
Laurent Leduc, PhD
Donald Welsh, PhD
John Zwaagstra, PhD
Jan Vrbik, PhD
Valentina Capurri, PhD


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

mRNA-vaccins: eerste aanwijzingen voor langetermijneffectenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Mmm, vaccinaties” … Burgemeester van New York promoot vaccinatie met gratis friet
Volgend artikelMedia verdoezelen de schade die de vaccins in Israël, Engeland en Schotland aanrichten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

   • Sukkels begrijp je nog niet de nazi-cultuur van de bilderbergers-schwabisten? Vaccinazion macht frei! Niets bezitten en vrij zijn! Arbeit macht Frei! De nacht (
    dood) is voor de gevaccineerden (Heineken). Hoor gewoon eens de gesprekken tussen de psychopaten in Geneva. Safe in a certain way!

    Als je je niet verdedigt met harde hand, dan wordt je afgemaakt inclusief je kinderen! Wordt wakker! Pak aan en dump het tuig!

    Dit is de grootste oorlog sinds ooit!

    onno
    ~

    • In de jagers-verzamelaars-tijd werden psychopaten (vrijmetselaars die elkaar herkennen op de kleuterschool) gedood omdat iedereen wist dat anders de samenleving niet zou overleven. Tegenwoordig laten we ze leven en netwerken vormen ofwel loges. We zullen als normale mensen alleen overleven als we de georganiseerde misdaad uitroeien door de loges te vernietigen. Poetin is daar inmiddels mee begonnen en moet van harte worden ondersteund.

    • PARALLELPROCES

     In de jagers-verzamelaars-tijd werden psychopaten (vrijmetselaars die elkaar herkennen op de kleuterschool) gedood omdat iedereen wist dat anders de samenleving niet zou overleven. Tegenwoordig laten we ze leven en netwerken vormen ofwel loges die overal infiltreren . We zullen als normale mensen alleen overleven als we de georganiseerde misdaad uitroeien door de loges te vernietigen. Poetin is daar inmiddels mee begonnen en moet van harte worden ondersteund. Baudet is ook begonnen.

 1. Gaarne nuanceer ik nog eens mijn stelling dat de verschrikkelijke gentherapie en
  de gelijktijdige uitrol van agenda 2030 feitelijk genocide is; misdaden tegen d
  e menselijkheid. Moord op verantwoordelijken sta ik niet voor, maar in een oorlo
  g tegen het volk zal er ongetwijffeld zwaar verzet komen, waarbij doden vallen a
  an de kant van de dictatuur en bij opkomende verzetsgroepen. We hebben al de do
  de antivax staatshoofden in Afrika gezien. De depopulatie agenda is duidelijk in
  geschrift en woord. Iedereen die enigszins de geschiedenis kent weet dat als nu
  al 500.000 levensjaren zijn vernietigd door bewust beleid van een feitelijke sc
  hwab-agenda met een blijkbaar aanverwante doodscultus en totale minachting voor
  het ‘slachtvee’, er typen als een von Stauffenberg op zullen staan die uit oogpu
  nt van menselijkheid tot aanslagen over gaan.

  Moord is nooit goed te praten en dient in een normaal functionerende staat zelfs
  niet in de vorm van doodstraf te bestaan. Maar de depopulatie door genocide wor
  dt steeds zichtbaarde voor een groter publiek. Uiteraard komt dan de filosofisch
  e vraag op: mag je een Pol Pot, vaccinmoordenaars, stalins op een gegeven moment
  met een ultiem onomkeerbaar middel uitschakelen met als argument het sparen va
  n levens?
  Het is bekend dat de CIA zonder enige scrupules ongewenste politici, staatshoofd
  en zonder blikken of blozen vermoord; vul de namen maar in. Pim Fortuyn, moord n
  amens de Kroon van Ine Veen was en is onthullend.
  Onbekender zijn de cocainetabletten uit een ‘koninklijke’ fabriek die het uitmoo
  rden van miljoenen soldaten faciliteerden. Ooit nagedacht over Nagasaki, Dresden
  , Vietnam, de hiv-oorlog in Afrika?

  Ik vrees het ergste voor de gevaccineerden, ik vrees voor slachoffers aan de kan
  t van verzet en aan de zijde van de bezetting. Juist zoals Dr Rath, Fuellmich en
  vele anderen de ontwikkeling zien, kom je niet onder een WO III uit als
  het verlengstuk van een naziveenbrand die thans weer zichtbaar is.

  Er zijn twee wegen van hoop: inkeer bij regeringen en controle door kamers met h
  erstel van democratie of een massaal verzet van onderuit de samenleving. Gezien
  de massale corruptie, chantage en gekochte pers acht ik een
  terugkeer naar een beetje democratie via inkeer zeer onwaarschijnlijk. Tribunale
  n via een rechtsgang kan ik niet inschatten. Mijn vrees is een totale chaos waar
  het recht van de sterkste wordt gestreden als beschreven in de biologieboeken o
  nder Hitler Duitland. Overigens vindt het laatste al plaats bij de chimpansee va
  n Elon Musk, het prikken van gehandicapten in Nederland. De droom van Klaus Schw
  ab en zijn partners in crime voor een dienende
  transhumane onderklasse stijgt al op uit de laboratoria.

  Aan ons de taak, als nog denkende mensen, een halt te bewerkstelligen aan een do
  denmars van lichaam, geest en ziel. Geheel passend bij 1984 en Oswald Spengler.

  ~

  • Dat had ik ook al begrepen gezien jou reacties.
   Het kan even duren, maar uiteindelijk komt het er toch uit.
   Dan weet je ook precies met wie je maken hebt hier.
   We worden er ook steeds beter in om ze er uit te halen.
   Maar dat zal schrikken geweest zijn dat ze jou nog maximaal 5 jaar geven.

  • @ Dennis,

   Jij bent er vast niet vies van om een deel van EU 1.5 miljoen op je bankrekening te krijgen. Het enige wat je ervoor behoeft te doen, is een viroloog te vinden en het SARS-CoV-2 virus aan te tonen op onderstaand adres:

   https://www.samueleckert.net/isolate-truth-fund/

   Misschien dat je het kunt laten publiceren in de reguliere media? Alhoewel de kans bestaat dat een ander je voor is en er met die EU 1,5 miljoen vandoor gaat. Maar alles voor de ‘goede zaak’ toch?

   Overigens gaat het ‘gerucht’ rond dat er – wereldwijd – reeds 91 WOB verzoeken – of soortgelijk – zijn gedaan waarin werd verzocht om een publicatie te tonen van een correct gezuiverd en geïsoleerd SARS-CoV-2 virus. Ondanks de beloning van EU 1,5 miljoen is hieraan nog niet voldaan.

   https://anbb.nl/kwesties/q39-moet-de-overheid-kunnen-bewijzen-dat-het-sars-cov-2-virus-echt-bestaat-en-covid-19-veroorzaakt

   Dus Dennis, bij deze aan jou de oproep!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in