Volgens Stephanie Seneff, een vooraanstaand wetenschapster aan het Massachusetts Institute of Technology, zal de massale vaccinatie van de bevolking met mRNA-vaccins leiden tot een dramatische toename van ernstige chronische ziekten en zelfs onvruchtbaarheid kunnen veroorzaken – nog afgezien van het alarmerende aantal sterfgevallen dat reeds nu in verband wordt gebracht met de omstreden injecties, schrijft Isac Boman.

Seneff’s analyse van de mRNA-vaccins, gepubliceerd in een wetenschappelijk artikel met de titel “Erger dan de ziekte”, dat handelt over de experimentele mRNA-vaccins die momenteel op grote schaal worden geïnjecteerd, wordt gepresenteerd in een interview met de Franse krant France Soir.

“Wat we vonden was beangstigend voor mij,” zegt de MIT wetenschapster.

Seneff windt er geen doekjes om en zegt dat we in de nabije toekomst onder meer een “schokkende toename” zullen zien van neurologische ziekten, auto-immuunziekten en kanker.

“Jonge mensen zullen deze ziektes krijgen. Jonger en jonger en meer en meer. Ze zullen niet weten waarom, we zullen de puntjes niet verbinden. Deze injecties zijn uiterst gevaarlijk en dat komt omdat ze je cellen onbeheerst spike-eiwit laten produceren,” stelt Seneff vast.

“Het is juist het spike-eiwit dat door het vaccin wordt geproduceerd dat, naar alle waarschijnlijkheid, de voornaamste oorzaak is van de gezondheidsschade bij degenen die de prik nemen,” benadrukt zij verder.

“Dit is het echte gevaar, omdat de antilichamen kunnen veranderen in auto-antilichamen en allerlei soorten weefsel kunnen aanvallen en verschillende auto-immuunziekten kunnen veroorzaken,” legt zij uit.

Stephanie Seneff was een van de wetenschappers die wees op uitgelekte informatie over hoe spike-eiwitten van Pfizer’s coronavaccin tijdens dierproeven in de bloedbaan en in de verschillende organen van de dieren terechtkwamen, zie: Huiveringwekkende studie toont aan dat mRNA-vaccin nanodeeltjes door het hele lichaam circuleren.

We vergiftigen in feite alle mensen die geïnjecteerd worden met spike-eiwitten

Een ander verontrustend probleem, benadrukt Seneff, is dat het spike-eiwit een prionachtig eiwit [ziekteverwekker] is. Zij vreest dan ook dat de eigenschappen van het vaccin ertoe kunnen leiden dat de gevaccineerden een groot aantal ernstige ziekten oplopen, zoals de ziekte van Parkinson, die het zenuwstelsel afbreekt, en de dodelijke hersenafbraakziekte Creutzfeldt-Jakob – een ziekte die zich in het dierenrijk heeft gemanifesteerd in de gekkekoeienziekte en bij de mens bekend is als een ziekte die vooral kannibalenstammen treft.

Paradoxaal genoeg wijst Seneff erop dat het vaccin tegelijkertijd de besmettelijkheid van coronavirussen kan verhogen als gevolg van niet-geneutraliseerde antilichamen en mensen zieker kan maken dan wanneer zij helemaal niet waren gevaccineerd, wat onder meer kan leiden tot ernstige aandoeningen van de luchtwegen.

“Men wist dat dit risico bestond en trok zich er niets van aan,” zegt zij, wijzend op virusuitbraken in de VS waar ongeveer 80% van de besmette personen “volledig gevaccineerd” was tegen covid-19 – dat wil zeggen, twee injecties met het covid-vaccin had gekregen.

Zij wijst erop dat het vaccin het lichaam ertoe brengt grote hoeveelheden krachtige antilichamen aan te maken die zich vervolgens binden aan het virus of het spike-eiwit van het vaccin – maar die het lichaam niet noodzakelijk beschermen. Integendeel, bij mensen met een zwak immuunsysteem kunnen de antilichamen het voor het virus gemakkelijker maken om verzwakte cellen binnen te dringen, waardoor het virus zich kan vermenigvuldigen en zich verder kan verspreiden.

“Ik denk dat we binnen een paar maanden in een situatie zullen verkeren waarin gevaccineerden in het nadeel zijn ten opzichte van ongevaccineerden,” voorspelt Seneff.

Zij merkt ook op dat zeer zeldzame virussen zoals het varicella zostervirus, dat ernstige gezichtsverlamming kan veroorzaken, nu meer lijken voor te komen en ernstiger worden als gevolg van de actieve wijziging en verzwakking van het natuurlijke immuunsysteem van het lichaam die nu plaatsvindt.

“We vergiftigen in feite alle mensen die geïnjecteerd worden met spike-eiwitten.”

Niemand weet volgens Seneff hoe lang het spike-eiwit daadwerkelijk in het lichaam blijft, maar ze denkt dat het mogelijk een blijvend effect kan hebben en maakt zich ook zorgen over een scenario waarbij het RNA wordt omgezet in DNA en één wordt met het DNA-plasma .

“Ik denk dat het kan gebeuren in kankercellen, in immuuncellen en in sperma,” legt ze uit, eraan toevoegend dat studies hebben aangetoond dat sperma vreemd RNA kan omzetten in DNA en het vervolgens kan overbrengen naar de eicellen van een vrouw, waardoor het ook de foetus kan aantasten.

  Teamarts Inter Milaan: Eriksen kreeg Corona-vaccinatie - ingestort bij EK-wedstrijd Denemarken tegen Finland

Wanneer een mens wordt geïnjecteerd met het mRNA-vaccin, voeren de immuuncellen het RNA verder het lymfestelsel in om te proberen antilichamen aan te maken. Hierdoor kunnen zij naar de milt, de eileiders en de lever “reizen” en zij waarschuwt dat de “overproductie” van antilichamen die ontstaat, kan en zal leiden tot een toename van auto-immuunziekten bij mensen die gevaccineerd zijn.

Het feit dat het in de eileiders terechtkomt, is zeer zorgwekkend, zegt zij, en zij voegt eraan toe dat het waarschijnlijk is dat een van de effecten van het vaccin de vruchtbaarheid en het voortplantingsvermogen aantast – iets wat ook blijkt uit een aanzienlijk aantal meldingen van miskramen bij gevaccineerden.

“Ik begrijp niet hoe iemand die zwanger is ermee kan instemmen om dat vaccin te nemen, maar de regering moedigt vrouwen aan om het te doen… In de eileiders zal het deze spike-eiwitten creëren die zeer giftig zijn. Je realiseert je al snel dat dit niet goed kan zijn voor de reproductieve gezondheid,” vervolgt Seneff.

Zij gelooft ook dat de mRNA-vaccins zullen leiden tot meer gevallen van de ziekte van Parkinson, waarbij zij erop wijst dat er reeds berichten zijn van voorheen volkomen gezonde mensen die werden gevaccineerd en vervolgens in slechts enkele weken of maanden de ernstige neurologische ziekte ontwikkelden.

Niet alleen het algemene publiek wordt hard aangepakt om kritiek op de vaccinatiecampagne in de kiem te smoren, maar ook academische stemmen die kritiek hebben op het vaccin worden systematisch het zwijgen opgelegd, en Seneff merkt op dat het zeer moeilijk is om perspectieven aan te reiken die afwijken van de gevestigde lijn dat de vaccinatiecampagne gerechtvaardigd en veilig is.

De heersende macht, zo merkt zij op, is in het geheel niet geïnteresseerd in andere gezichtspunten, maar doet in plaats daarvan alles wat in haar macht ligt om ervoor te zorgen dat de campagne wordt doorgezet, ondanks de potentieel zeer ernstige gevolgen die nu al zichtbaar worden.

“Ze beweren dat we verkeerde informatie brengen, maar als je kijkt naar de vaccindatabase… zijn er al meer sterfgevallen in verband gebracht met deze vaccins in de eerste zes maanden dan met alle andere vaccins in de laatste 20 jaar.”

Het is een misdaad om deze giftige stoffen in jonge mensen te spuiten

  Justin Trudeau is een prutser en een bedreiging voor zijn natie

Het ligt voor de hand, zegt Seneff, om het immuunsysteem op natuurlijke wijze te versterken. Zij adviseert beter en zo biologisch mogelijk te eten, ervoor te zorgen dat je zonlicht krijgt en ervoor te zorgen dat je alle essentiële mineralen binnenkrijgt.

“Dit zijn eenvoudige dingen die mensen kunnen doen die hun kansen om covid-19 te overleven sterk zouden verhogen, en de regering zegt hier niets over. In plaats daarvan bestrijden ze mensen die natuurlijke voedingsstoffen zoals Zink gebruiken om de ziekte te voorkomen.”

Seneff getuigt dat zij veel academische collega’s heeft die haar mening over het vaccin en over het coronabeleid delen, en dat velen zowel verbaasd als wanhopig zijn over de manier waarop de machthebbers hebben besloten te handelen.

“Wij begrijpen niet hoe dit kan gebeuren en waarom ons land zijn bevolking actief zou willen schaden,” zegt zij, eraan toevoegend dat zij hoopt dat meer en meer mensen kritisch worden over de massale vaccinaties en het coronabeleid dat wordt gevoerd om deze te beteugelen.

In het bijzonder wil de wetenschapster de aandacht vestigen op complicaties bij gevaccineerde jongeren, waar verschillende meldingen zijn geweest van hartstilstand in verband met de injecties.

“Het is een misdaad deze giffen bij jongeren in te spuiten en ik ben bang dat ze de leeftijdsgrens gaan verlagen tot nul of zes maanden.”

De enorme middelen en politieke invloed die zijn aangewend om het publiek het mRNA-vaccin te doen accepteren, is ongekend in de geschiedenis, merkt Seneff op, maar zij is ervan overtuigd dat dit uiteindelijk zeer averechts zal werken voor degenen die de campagne hebben gestimuleerd. In de tussentijd waarschuwt zij het publiek uitdrukkelijk om het vaccin niet te nemen – vooral als je niet tot een risicogroep behoort.

“Ik zou hen (politici) willen laten zien waarom het geen goed idee is om dit giftige mengsel in de spieren van burgers te spuiten… Ik zou persoonlijk nooit bereid zijn om deze injecties onder welke omstandigheid dan ook te nemen,” aldus Seneff.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

MIT-wetenschapper: COVID-19 vaccins kunnen over ’10 tot 15 jaar’ ziekten veroorzakenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIsraëlische onderzoekers kunnen slechts 12 dagen bescherming tegen COVID-19 virus met boostershot bevestigen
Volgend artikelCovid: De Nieuwe Wereldorde – Er is iets gevaarlijks gebeurd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Hoe kunnen mensen zo dom zijn omzich toch maar te laten vaccineren, voor iets dat niet eens bewezen is.
  Daar moet je geen opzoek werk of wat dan ook voor doen. Heel eenvoudig, “GEZOND BOERENVERSTAND” meer is er niet voor nodig,
  De pharma reuzen hebben het zo mooi gedaan, dat ze niet aansprakelijk kunnen gesteld worden, bij letsel of overlijden, waarom niet, omdat zij heel goed weten dat het vergif is wat zij mensen toedienen.
  Als je een product op de markt brengt ben je als producent verantwoordelijk, ongeacht om welk product het ook gaat, een voorbeeld, als een auto constructeur zijn aansprakelijkheid wil ontlopen, ga je dan nog één auto verkopen, ik denk het niet. Als je aanspraak wil maken op je levensverzekering bij het overlijden van je partner, kan je verzekering zeggen dat u niets krijgt, hun antwoord zal zijn, uw partner heeft meegedaan aan een medisch experiment, dat valt buiten de clausule, dus partner overleden, het geld van de levensverzekering daar kan je achter fluiten, nou dat is niet een klap in je gezicht, is 100 maal erger, of je dat nog te boven komt, vraag dat maar aan de dokter. Mensen zijn zo enorm egoïstisch, onvoorstelbaar.

  • Hi Spirit,

   Ik ken een verhaal van een collega die een vriend had die was overleden doordat de auto reperateur zijn auto totaal fout had ”gerepareerd”. Die man was al decennia klant en ze dronken zo af en toe een biertje samen. De rechtbank gaf m een taakstrafje daarvoor.
   Hij kon er echter niet mee leven en heeft zichzelf van het leven beroofd want was zo beschaamd dat hij verantwoordelijk was voor de dood van een ander. Minus de zelfmoord moeten we terug naar zo een samenleving wat mij betreft.
   Een rot systeem creert rotte mensen en een goed systeem goede mensen. Dat we in een door en door rot systeem leven lijkt me duidelijk…… De gevolgen zijn ook helder en duidelijk.
   Wat ga jij doen?

   • Niet in mijn zetel blijven zitten, dat is niet mijn aard, om het zo te zeggen, waar ik recht op heb ga ik voor, waar ik geen recht op heb, moet ik niet.
    Inderdaad een rot systeem, ik wil geen deel uitmaken van een rot systeem, als ik dat toch zou doen, maak ik me schuldig aan de fundamentele rechten van de mens als mens, ik dien als burger me te verzetten tegen de dwangmaatregelen die de overheid ons oplegt, omdat deze de grondbeginselen van het recht op leven schaadt, het haar op mijn hoofd, ik ben de enige persoon die daarover beslist wet ik daar mee doe, daar heeft geen minister, president, koning, keizer, ga zo maar verder over te beslissen, idem voor mijn lichaam. Mijn lichaam behoort enkel toe aan God, hij is degene die daar over waakt.

 2. Het pharmaceutische kartel heeft het zelfs zover gekregen dat benodigde vitaminen en mineralen welke kunnen worden verkregen buiten de armzalige voeding om en door stelselmatig uitputten van de bodem en het noodzakelijke bodemleven zich hebben te houden aan minimale – ontoereikende – waarden en daarmee inherente bestaande wetenschappelijke onderzoeken negerend. Overheden zijn gekidnapt tevens medeplichtig door belangenverstrengeling.

  Ook kom ik mensen tegen die vanwege medicijngebruik geen aanvullende vitaminen- en mineralenpreparaten durven in te nemen omdat dit zich niet zou verenigen met de voorgeschreven medicijnen. Het pharmaceutisch kartel is niets minder dan satanische maffia.

  Het gaat niet om gezondheid, het gaat om klantenbinding en vanaf het stadium van de pasgeborene; handelaren in dood en verderf met contracten met verzekeringsmaatschappijen die slechts vergoeden datgene wat de pharma voorschrijft. Bedenk dat nog eens wanneer je een klasje met verstandelijk- en/of lichamelijk gehandicapten ziet lopen, wanneer ze daar althans nog toe in staat zijn !!!

   • Geachte moderator: Kan de TROL genaamd Piet verwijderd worden van dit platform S.V.P. ?

    Zo jammer voor een uitstekend blog als FRONTNIEUWS; dit soort lijpo’s over de vloer.

    • Geachte moderator..
     Meneer of mevrouw Greengo begind er mee, en loopt nu te klagen als mensen haar of zijn commentaar saai vinden en gaat meteen schelden met scheldwoorden zoals lijpo.

     Graag zou ik zien dat Greengo door zij beledigen worden verwijderd word van dit platform..

  • Inderdaad, het draait om geld, niet meer niet minder, het zijn ook maar enkelingen die alles willen hebben,
   een taart verdeel je bv in 6 of 8 stukken, de elite verdeelt deze taart ook, zij nemen 7/8, wat over blijft is 1/8, te verdelen onder de bevolking. Het is niet normaal dat een aantal families alles beslissen, met name de Rothschilds, waar denken zij het recht te halen, te hebben, om dit te kunnen doen, God zal zich over hun uitspreken, ze zullen vernietigd worden door God, m.a.w. ze denken dat ze boven God staan, ze zullen verwoest worden door zijn kracht, dan mogen ze nog 1000 maal rijker zijn, ze zijn zoals wij allemaal een hoopje as. Rothschilds gaan ook dood zoals elk levend wezen op aarde, waar staan ze dan met hun decadente rijkdom ?

   • Volkomen gelijk .
    Dat blijf ik mezelf ook voorhouden .
    Ik ben niet echt een christen in woord en beeld .
    Maar ervaar de bezieling van allles om mij heen.
    Kijk en leef met Hart.
    Idd de decadente rijkdom is gebakken lucht, hun verkramping om zo lang mogelijk te rekken. Als mijn nummer geroepen wordt dan verlaat ik dit lichaam , mijn ziel kunnen die hufters nimmer bezitten. Daarom probeer ikzelf en ben blij met mijn moppie en 2 fijne honden zo lang mogelijk uit te zingen. Mijn oudjes waren zwaar
    getraumatiseerd, door de 2de wereld oorlog, als kinderen hebben we al een buffer meegekregen , armoede was dagelijkse kost. Kortom de huidige jeugd is bijzonder vatbaar voor de omezwaai , en deze is al een tijd in voorbereiding . En er gaat nog een storm komen .. Hoed U voor diegene die zegt ga met mij mee ik ben de weg , uiteidelijk zijn het de spoken van de begeerte . Ze staan langs je pad met enorme afkeuring met holle ogen naar je te staren .. en idd zie hoe dit alles is gericht op je een schuldgevoel te schuiven , neem nu ook deze prik doe het voor de ander . daar zit een grote crux. Fijne dag maatje .

 3. Het is een feit dat heel veel mensen in de
  val van de medicijnen maffia zijn getrapt.
  Dat maakt je niet gezonder maar ongezonder.
  Het is in geen enkel geval of bij welke klacht dan ook nodig om deze troep te nemen.
  Goede voeding ja maar ook het gebruik van goede supplementen zoals colostrum chlorella,spirulina.
  Het is EEN MUST om dat te doen.
  Daarnaast niet roken,liever ook geen alcohol en weinig stress.
  ECHT het is mogelijk om een lichaam te hebben dat bestand is tegen alles en dat tot op hoge leeftijd.
  Mochten er toch soms wat kwaaltjes optreden dan zijn er talloze natuurlijke remedies voor.
  En dus GEEN toxische pillen van die zogenaamde dokter.
  Ok,het kost moeite en ja,ook zul je er geld
  aan moeten besteden.
  Maar echt,het kan.
  Dan hoef je jezelf ook niet te laten vergiftigen door die duivelse big pharma prik.

  • Het kost moeite, inderdaad, helaas haken heel veel mensen af als ze er maar iets voor moeten doen, ze gaan liever de prik halen, kunnen ze lekker op vakantie gaan, dat is belangrijker vinden ze.
   Het feit is wel dat ze binnen enkele jaren niet meer op vakantie kunnen gaan, 1) Het gaat in veel landen niet meer veilig zijn door opstanden, plunderingen, restricties, etc… 2) gevaccineerden gaan niet meer in staat kunnen zijn om op reis te gaan, omdat hun immuun systeem zo verzwakt zal zijn, daar zitten ze dan met hun prik, hun coronapasje, ze kunnen alleen nog thuis aan de buis zitten, naar programma’s kijken “op vakantie zoals het vroeger was en nooit meer zal zijn”
   Heel eenvoudig, stel de vraag aan mensen of ze hun haar zouden willen afscheren, volgens mij ga je weinig succes hebben, toch, je haar groeit terug, maar een prik met gif in je lijf, het knippen in je dna groeit niet, nooit meer terug. ik kan het ook laksheid van mensen noemen, we hebben allemaal hersenen, de massa gebruikt ze gewoon niet, van de andere kant, ik wil niks goed praten, maar degene die heel het corona geleuter sturen, zijn zich daarvan bewust, ja en als je nog meer rijkdom en macht wil, is het voor deze mensen poepsimpel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in