© Jordan Henderson Original Paintings – Fine Art Prints.

Israëlische onderzoekers hebben alleen kunnen aantonen dat de COVID-19-boosterinjectie slechts een bewezen bescherming van 12 dagen tegen het virus biedt na toediening aan mensen van 60 jaar en ouder, bericht Bigleaguepolitics.com.

Maar de vaccin-aanhangers en hun propagandisten in de media verdraaien deze bevindingen als bewijs voor de werkzaamheid van vaccins.

“Dus je hebt om de 12 dagen extra boosters nodig…”, schrijft iemand in de Twitter-commentarensectie.

De Jerusalem Post meldt dat het derde Pfizer-vaccin een tienvoudige boost van de immuniteit binnen personen oplevert ten opzichte van personen die slechts twee vaccininjecties hebben gekregen. Bij deze bevindingen wordt er natuurlijk van uitgegaan dat de vaccins om te beginnen al een echte immuniteitsboost hebben gegeven.

Tot dusver hebben bijna drie miljoen Israëli’s de derde vaccinatie gekregen. Israël is uitgegroeid tot de wereldleider op het gebied van de naleving van de vaccinatieplicht, en zijn aantal COVID-19 gevallen blijft records breken naarmate meer Israëli’s in de rij gaan staan om aan de voorschriften te voldoen.

De auteurs beweren dat de studie het “duidelijk maakt dat boostervaccinatie zeer effectief is in het verminderen van zowel het aantal bevestigde infecties als het aantal ernstige ziektegevallen”. Misschien zijn zij tot deze dubieuze conclusies gekomen na afwegingen te hebben gemaakt over het behoud van hun budgetten en het behoud van hun prestigieuze banen.

  Alle COVID-passen in Israël worden ongeldig verklaard

Big League Politics heeft reeds gemeld dat het aantal besmettingen toeneemt in landen die het meest vaccineren:

“Veel landen die door de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) als een hoog reisrisico zijn aangemerkt, hebben volgens gegevens van de Johns Hopkins University (JHU) School of Medicine de naleving van het vaccin het beste afgedwongen.

Malta, de Verenigde Arabische Emiraten, de Seychellen, Uruguay, Chili, Bahrein, Mongolië, Israël en Ierland staan op de lijst van niveau 4 landen van de CDC voor het risico van COVID-19. Dit ondanks het feit dat al deze landen tussen de 50 en 80% procent van hun bevolking hebben gevaccineerd.

In de door JHU verzamelde gegevens is Gibraltar weggelaten, dat door de CDC ook als niveau 4-land wordt aangemerkt. Gibraltar gaat prat op een nalevingspercentage van 99 procent vaccinatie, het hoogste van alle landen ter wereld, wat samenvalt met een recente stijging van het aantal gevallen en een vernieuwing van het verlammende lockdownbeleid.

De CDC adviseert Amerikanen om “reizen naar deze bestemmingen te vermijden”, en voegt eraan toe dat “als u toch naar deze bestemmingen moet reizen, zorg er dan voor dat u volledig gevaccineerd bent voordat u op reis gaat”. Natuurlijk is er geen garantie dat een volledig gevaccineerde reiziger meer beschermd is dan de mensen in die landen waar de vaccinatiegraad hoog is, waar de ziektegevallen blijven toenemen.

Nu de vaccins er niet in slagen de verspreiding van het virus in te dammen, maken de farmaceutische bedrijven die al flink hebben verdiend aan de crisis, zich op voor hun volgende door angst ingegeven betaaldag”.

  Voor iedereen onder de 80 zijn de COVID "vaccins" dodelijker dan de COVID zelf

Ondanks het feit dat het door Big Pharma gecontroleerde volksgezondheidsinstituut het tegendeel beweert, faalt het vaccin op alle punten waarop het aan publiek is verkocht. Het publiek moet zich hiertegen verzetten omdat dit nog maar het begin is van een wrede technocratie met onophoudelijke invasieve en onzinnige mandaten.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Verplichte vaccinaties: de druk op tegenstanders van vaccinatie neemt toe – hier een overzichtVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSpike Eiwit Syndroom: Covidvaccin klachtenbord beplakt met afschuwelijke beschrijvingen van opgelopen kritieke verwondingen van giftige klonterprikken
Volgend artikelMIT wetenschapster “We vergiftigen in feite alle mensen die geïnjecteerd worden met spike-eiwitten”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  1. Over de laatste zin, ‘het publiek’ is zó bang gemaakt dat de absurditeit van de corona en vaccinatie gekte niet meer gezien wordt. Zelfs als je deze groep keiharde bewijzen voorlegt dat we opzichtig belazerd worden, denk aan de compleet zinloze mondkapjes, blijven ze toch geloven in de ‘deskundigen’ die de angst zaaien en aanjagen en gewoon dat mondkapje voordoen als dat gevraagd wordt. Misschien dat ‘ze’ wakker schrikken als de de verwachte schade duidelijk wordt van de injecties en ‘gevaccineerden’ massaal op de IC belanden terwijl de ongevaccineerde wappies gezond rond blijven lopen.

  2. De covid-cult zal het narratief blijven volgen tot hun lichaam het helemaal opgeeft. In de laatste seconde tussen de overgang van het leven naar de dood zal hun cent vallen maar dan is het te laat!

  3. Covid-19 als zodanig bestaat niet. Het is nog nooit geïsoleerd ! Zet de TalmoedVisie uit en covid is weg ! zie linkjes wel vpn aanzetten want de joodse censuur via het ADL is ingeschakeld. Dat ze alle mainstream media in handen hebben is niet voldoende voor ze. Ze proberen ook het onafhankelijke nieuws ontoegankelijk te maken :

    https://www.goyimtv.tv/v/3042122455/Jews-Run-you-Media–AND–Social-Media

    https://www.goyimtv.tv/v/3697891751/Jewish-Censorship–Part-1–Bro-Nathaneal–Amazon-Book-Burning-and-Social-Media–June-17–2020

  4. “Israëlische onderzoekers hebben alleen kunnen aantonen dat de COVID-19-boosterinjectie slechts een bewezen bescherming van 12 dagen tegen het virus biedt na toediening aan mensen van 60 jaar en ouder, bericht de New York Times” Alles wat uit Israël komt, en al helemaal als het gaat om Covid-19, moet je met een korrel zout nemen. Alle mainstream media is in joods/zionistische handen en dient slechts als een enorme indoctrinatie, hersenspoel, intimidatie, bangmakerij en propaganda machine. Zo ook de New York Times (Ceo jodin Meredith Kopit Levien). Het hele onderhavige artikel is niets anders dan hol geblaf en gebluf. Covid-19 is niet geïsoleerd en waart niet rond over deze aarde. Er is geen pandemie. Alleen in de fantasie wereld van de mainstream media is Covid-19 echt ! Wat wel echt is dat is de graphene oxide die ze in de Gentils spuiten en de slachtpartij die plaatsvindt !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in