Ook in dit land wordt geflirt met het segregerende Corona-vaccinatie proefproject in Israël. De staat in het Midden-Oosten, die ongetwijfeld goed op de hoogte is van apartheidskwesties, staat blijkbaar niet ver af van het kopiëren van het Chinese model. Als eerste land ter wereld razendsnel een Covid-vaccinatiepaspoort en de daarbij behorende Corona-apartheid invoeren, is werkelijk een onmenselijk meesterwerk.

Toonaangevende mainstream media en politici pleiten onomwonden voor een uiteindelijke invoering van ditsysteem. De zogeheten “Groene Pas” zou ook voor West-Europese landen denkbaar zijn, zeggen zij. De hapklare berichtgeving in de mainstream media trompettert voortdurend dat de klokken in Israël al lang weer normaal staan. Foto’s van volle restaurants of clubs worden verondersteld deze colportage te ondersteunen. Natuurlijk worden de tragische lotgevallen van de mensen die niet willen deelnemen aan het op genen gebaseerde massa-experiment grotendeels genegeerd, bericht orbisnjus.com.

Op dit punt wil Frontnieuws een stem geven aan de ongehoorden. Hieronder staat een oproep voor hulp uit het heilige land, van een Israëlische burger. De oproep werd gedaan door genoemde persoon op Twitter. Gezien de inzichtelijke inhoud van de verklaringen, heeft Frontnieuws ze in het Nederland vertaald.

1.) Hallo, mijn naam is Gal, ik ben een Israëlisch staatsburger en ik wil deze dringende boodschap aan de wereld overbrengen. In tegenstelling tot wat u wordt verteld, is Israël in geen geval “weer normaal”.

  MUST WATCH: Niet eerder gepubliceerde opname - Pfizer wetenschapper bevestigt risico en "zeer stiekeme" bijwerkingen van mRNA COVID prikken

2.) Ondanks het streven om een situatie te creëren alsof er hier een volledig normale routine is, heeft het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid VANDAAG AANBEVOLEN DE STAAT VAN UITZONDERING in Israël TE VERLENGEN…

3.) Wat de basis is voor dwang, schending van grondrechten, massale discriminatie onder een “Groen Kenteken” (paspoort), verlengde sluitingen (in totaal 5 maanden) en voor veel meer ondemocratische en niet-routinematige beperkingen.

4.) Als de situatie in Israël “weer normaal” was geworden dankzij het verbazingwekkende succes van de vaccins, dan zou de “noodtoestand” niet voortduren.

5.) In feite is de intimidatie sterk toegenomen sinds het begin van het “vaccinatieproject”, en hoewel de lockdowns zijn opgeheven, wordt er in veel opzichten veel meer dwang uitgeoefend.

6.) Overeenkomstig met het “Groen Kenteken” (paspoort) leven wij onder toenemende dwang, discriminatie, naming and shaming, en verdeeldheid in twee burgerlijke samenlevingen. Basisactiviteiten zoals werk, onderwijs, gezondheid en recreatie zijn een luxe geworden waar alleen gevaccineerden recht op hebben. Maar zelfs dan, slechts tijdelijk.

7.) Slechts op enkele plaatsen kan een negatieve Covid-test worden ingediend – elke 72 uur (!) – De goedkeuring van de dienst publiceert soms een service van alle medische tests die u hebt afgelegd. Onlangs is bekendgemaakt dat burgers die dit willen doen zelf voor de tests moeten betalen.

8.) Gisteren, op hetzelfde moment dat ten onrechte werd aangekondigd dat alle beperkingen met betrekking tot het onderwijssysteem waren opgeheven, kondigde de minister van Onderwijs aan dat ouders de school of kleuterschool van hun kinderen alleen mogen betreden op vertoon van een Groen Kenteken.

  HET TIJ KEERT - De mainstream media kunnen de waarheid niet langer verbergen  

9.) Wij zijn van mening (ik als jurist en velen van mijn gelijken) dat deze aankondiging waarschijnlijk geen rechtsgrondslag heeft en niet aan gezag is onderworpen. Maar de staat Israël is niet langer een democratie die zich aan de wet houdt.

10.) Het bevel is reeds ten uitvoer gelegd en het rechtsstelsel biedt geen doeltreffende oplossing om deze gang van zaken te stoppen. Er is geen functionerende regering, of Knesset en er zijn geen parlementaire commissies om dit te stoppen. We zijn gekaapt door de dictatuur.

11.) Mijn boodschap is eenvoudig: ofwel is het vaccin doeltreffend – dan zouden alle beperkingen uit ons leven moeten verdwijnen. Of het is ondoeltreffend – dan is er sowieso geen rechtvaardiging voor de beperkingen die op het Groene Kenteken zijn gebaseerd. Er is niet beide en.

12.) Vooral omdat wij ons nu in een land bevinden dat ongekende dwangmaatregelen toepast, zult u deze boodschap niet in de mainstream media horen. Help ons alstublieft dit naar de burgers te brengen.

13.) Tenslotte geloof ik dat Israël het “proefproject” is dat als voorbeeld en “rechtvaardiging” voor de hele wereld moet dienen. Als zij het publiek ervan overtuigen dat het hier een “succes” is, zal de hele wereld volgen en dan zal het voor ons allemaal nog erger zijn.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische Rabbi Chananya Weissman’s 31 redenen waarom hij het ‘vaccin’ niet neemt – “Het hele ding stinkt”

Vorig artikelVaccinproducenten beweren dat COVID-vaccins “95% effectief” zijn – maar wat betekent dat?
Volgend artikelFrankrijk stevent af op burgeroorlog, zegt grondwetgeleerde
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in