Nederlandse belastingbetaler financiert vierdaagse werkweek voor werknemers in Spanje

0

In 2020 besloot het regime in Den Haag dat de Nederlandse belastingbetaler de welvaart van de Zuid-Europese EU-landen moet financieren in plaats van te investeren in de Nederlandse welvaart. Nederlanders hebben ruim 4,5 miljard euro betaald aan het herstelfonds van de EU.

Met het Nederlandse geld kan Spanje nu het eerste Europese land worden dat een vierdaagse werkweek invoert. Spanje zal het voorstel gedurende drie jaar testen, en het project zal 50 miljoen euro kosten.

Het Nederlandse belastinggeld zal worden verdeeld in de vorm van subsidies aan meer dan 200 Spaanse bedrijven om het project, dat naar verwachting in september van start zal gaan, mogelijk te maken.

“We gebruiken het geld van de EU niet om de Spanjaarden minder te laten werken, maar om te zien hoe we de productiviteit en het concurrentievermogen van onze bedrijven kunnen verhogen”, vertelt Héctor Tejero van de linkse Spaanse partij Más País aan ABC7 News.

Voorstanders van de hervorming hopen dat een kortere werkweek tot meer consumptie zal leiden en op zijn beurt de economie in Spanje zal verbeteren.

Straat van Gibraltar: Orka’s rammen migrantenboten

  Gideon van Meijeren (FVD) eist doorzichtigheid van Bilderbergconferentie: CIA Complot? Nieuwe Wereld Orde? Schaduwregering? (Video)
Vorig artikelPas op voor Vaxzevria – het schandaalvaccin van AstraZeneca verandert van naam
Volgend artikelMiskramen schieten in zes weken met 366% omhoog als gevolg van COVID vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in