Foto: Gencat, (CC0) / ŽupaBA VUCBA, (CC BY 2.0)

Immuniteit tegen covid-19 voor dubbel-gevaccineerden verdwijnt zeer snel. De vermindering is zelfs 85% voor degenen die dubbel zijn ingeënt met het vaccin van Pfizer, maar de infectie niet hebben gehad, meldt de Zweedse staatszender Svt.se.

“Dit is zorgwekkend en suggereert dat ouderen en zwakkeren zo snel mogelijk een derde boosterdosis moeten krijgen,” zegt hoofdonderzoekster Charlotte Thålin.

Volgens haar gelden de cijfers voor een jonge en gezonde groep – gezondheidswerkers – maar het is waarschijnlijk dat de immuniteit nog sneller daalt bij een kwetsbare bevolking.

De immuniteit die door het vaccin van Astra Zeneca wordt verschaft, verdwijnt vrijwel onmiddellijk. Na drie maanden hadden degenen die met AstraZeneca waren gevaccineerd slechts een vijfde van de reeds lage antilichaamsniveaus die werden aangetroffen bij mensen die het vaccin van Pfizer hadden gekregen.

Daarentegen geeft het hebben gehad van covid-19 een hogere antilichaamspiegel gedurende aanzienlijk langere tijd dan welk vaccin dan ook.

Het Zweedse Agentschap voor de Volksgezondheid pleit er nog steeds voor dat degenen die de ziekte al hebben gehad, worden gevaccineerd. Wat de voordelen hiervan zouden zijn, is echter onduidelijk.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De video van de Duitse arts was juist, NU hebben we dit uit FrankrijkVolg Frontnieuws op Telegram

Bekijk de oncontroleerbare spasmen van deze man na het krijgen van het vaccin

3 REACTIES

  1. Betekent dit dan dat het “vaccin” werkelijk nut had….? Of is het gewoon onderling pharma-afkraken? En de boosters worden dan ook weer goed verpatst. Het houdt niet op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here