De miljarden-dollar farmaceutische gigant met een ongelooflijk bezoedeld verleden, die tijdens de pandemie exponentiële winsten heeft gemaakt doordat de belastingbetalers gedwongen werden voor de prik te betalen, heeft ook miljarden aan belastinggeld genoten om reclame te maken voor die prik, schrijft Matt Agorist.

Na de meevaller aan winst die gemaakt werd met het vaccineren van volwassenen door middel van propaganda en mandaten richtte het vizier van het bedrijf al snel op kinderen, toen hun klantenkring slonk toen de mensen zich realiseerden dat het vaccin niet beschermde tegen het krijgen van COVID-19.

Ondanks het feit dat de kans dat kinderen aan COVID-19 sterven vrijwel nihil is, sprong de FDA aan boord en keurde vorig jaar snel het mRNA-vaccin van Pfizer goed voor kinderen van 5-11 jaar .

Overheden in het hele land begonnen toen te eisen dat kinderen de prik moesten krijgen om naar school te gaan, en onderzoekers begonnen een toename van myocarditis te zien.

Sinds het vaccin in december 2020 werd goedgekeurd, is er een recordaantal bijwerkingen gemeld aan de CDC, en veel daarvan betreffen kinderen. Zoals het volgende voorbeeld illustreert, worden, wanneer die kinderen gewond raken, hun ouders gecensureerd omdat zij zich erover uitspreken.

Ernesto Ramirez Jr. was een van de honderden kinderen die de prik al vroeg kregen. Maar helaas, in tegenstelling tot anderen, overleefde hij het niet en vijf dagen na de prik viel Ernesto dood neer.

“Ik hoorde steeds meer advertenties over hoe veilig het was voor de tieners, dus ik zei ‘Oké,'” vertelde Ernesto’s vader, Ernesto Ramirez eerder dit jaar aan Fox 26 Houston journaliste Ivory Hecker. “Twee of drie weken later begon het CDC te verkondigen dat kinderen een vergroot hart hadden.”

  COVID-19 maatregelen - Dit is waarom niemand over Zweden wil praten

“Een typisch hart voor een jongen van deze leeftijd zou minder dan 250 gram zijn,” zei Dr. Peter McCullough, een arts uit Dallas die in de video van Hecker te zien is. “In dit geval was het meer dan 500 gram.”

Ramirez probeerde geld in te zamelen voor de begrafenis van zijn overleden zoon, maar omdat hij beweerde dat de prik zijn zoon gedood had, heeft GoFundMe het verwijderd.

Sinds de dood van zijn zoon heeft Ramirez te kampen met een zware strijd van censuur en haat. Veel mensen online zijn boos op Ramirez omdat hij mensen vertelt dat het vaccin de dood van zijn zoon heeft veroorzaakt. Maar dit heeft deze alleenstaande vader niet tegengehouden. In plaats daarvan heeft het hem ertoe aangezet om nog harder te gaan.

Deze week heeft hij een billboard gelanceerd om de mensen te vertellen wat er met zijn zoon gebeurd is, en tenzij de censoren een reusachtig zwart laken en een hijskraan hebben, zullen veel mensen dit bord zien.

Sinds een paar maanden reist Ramirez door het land, om de mensen zijn verhaal te vertellen, en de censuurklasse is niet in staat hem tegen te houden.

Een van die andere kinderen – die deelnam aan de proef van Pfizer en ernstig gewond raakte – is Maddie de Garay, die het Pfizer-vaccin kreeg toen zij 12 was. Zij zit nu in een rolstoel.

  COVID-19 vaccins werden nooit met mRNA gemaakt

Net als Ramirez heeft de familie van Maddie een advertentie gemaakt om haar verhaal te vertellen over haar ervaring met het vaccin. Maar helaas is en wordt Maddie’s advertentie actief gecensureerd.

Bovendien heeft Comcast de advertentie vorig jaar teruggetrokken toen zij zou worden uitgezonden voordat het Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee van de FDA bijeenkwam om de COVID-19 vaccins voor kinderen te bespreken.

Ondanks de censuur ging Maddie’s advertentie viraal op andere platforms en kreeg het veel aandacht in de onafhankelijke media, waaronder dit nieuwsorgaan.

Blijkbaar mogen volgens Big Tech alleen degenen die de werkzaamheid van het vaccin prijzen – zelfs als die lof niet waar is – een platform krijgen. Als u of uw kind erdoor gewond is geraakt, hebt u geen recht van spreken.

Zoals Ramirez en de familie de Garay illustreren, heeft Big Tech het steeds moeilijker om deze informatie onder de pet te houden. En dat is inspirerend.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Moeder huilt tijdens persconferentie om hulp voor dochter met vaccinatieschade 

Vorig artikel“Een verrader minder”: Zelensky leidt campagne van moord, ontvoering en marteling van politieke oppositie
Volgend artikel43.000 doden 4 MILJOEN gewonden na COVID-19 vaccins in Europese database van ongewenste bijwerkingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Hulde aan die vader. Vreemd dat thebl.com dit nieuws nu heeft verwijderd. (kijk maar).

  Er staat echter wel een NYTimes anti-God artikel:
  https://thebl.com/us-news/ny-time-publishes-an-opinion-piece-attacking-god-on-easter.html
  En toevallig heeft de gifspuit alles te maken met het ontkoppelen van de mens aan de natuurlijke energie (God, of hoe je het noemen wilt). De linkse, pro-Zion NYTimes begint nu dus ook dit soort propaganda te voeren.

  Het gaat om “God spelen” met die gifspuit, mensen. De psychopaten willen je verbinding met de natuurlijke energie, en daarmee je “bewustzijn” verbreken zodat zij jou kunnen besturen.

  https://thebl.com/us-news/ny-time-publishes-an-opinion-piece-attacking-god-on-easter.html

 2. Een eenzame man die strijd tegen het grote kwaad… geef niet op!

  Ja, hij heeft zijn kind laten prikken, maar mensen worden gedwongen. Hier in nederland bijvoorbeeld mag je kind nergens bij aanwezig zijn als ze niet geprikt zijn, maar je mag je kind ook niet thuishouden. Dus TECHNISCH gezien word je niet DIRECT via de wet gedwongen, maar tegelijkertijd gebeurt dat indirect dus wel. En het woord “indirect” maakt het niet minder gedwongen.

  Daarnaast wordt er nu een wet doorheen gejast waarbij de regering straks bij je thuis komt kijken of je wel helemaal geschikt bent om ouder te zijn, anders wordt je kind afgenomen. En wat die geschiktheid is? Wel, dat vertelt het verhaal niet, oftwel: je mag invullen wat je wilt.
  Ben je tegen de regering? Kind kwijt. Geen prik? Kind kwijt. Staan de ouders nu allemaal geschrokken op zoals je wel zou verwachten? Nee joh, dat is teveel moeite.

 3. Mensen toch
  AlstUblieft
  Houd op met dat opgelegde uit de lucht geplukte benaming om een zogenaamde nieuwe Ziekte aan te duiden te gebruiken
  Dus een ziekte die nooit heeft bestaan
  Nu bestaat of later in de toekomst ooit zal bestaan
  Angst inboezeming door *terroristische* Joden
  Begrijp het niet verkeerd
  *Jood* is maar een benaming van het *Negateve* in de mens
  Deze benaming neemt om de haverklap andere vormen en gedaanten aan
  Zo ook gedwongen andere benamingen
  USA is niet gehaat
  Tevens ook niet de Negatieve kracht dat in een ieder huist
  Het is zoals het is
  Leef , Kijk , Zie wat er gebeurt
  Dat is het leven
  Als een *Joods terrorist* zich opblaas onder wat voor een dekmantelnaam ook
  Of een ander met list gaat vermoorden
  Zoals nu door Prik fandalisme
  U als slachtoffer er te laat achter komt
  *So What*
  Maakt geen *drol* uit om achteraf te gaan janken
  Gedane zaken nemen geen keer
  Omdraaien kan niet meer
  Is al gebeurt
  Te laat
  Wees daarom tijdig erbij
  Bezint eer ge begint ,
  Aan wat voor een handeling ook
  *In een iedereen schuilt die Jood*
  Men noemt die *Jood* in een nieuwe jasje islam terrorist / terrorisme
  Het blijft nog *altijd* een Jood

  De Vader had en heeft het nog steeds
  Wat ?
  Hersenen
  Als men de Hersenen gaat gebruiken dan komt men op het pad van een Jood
  Adam & Eva hebben dat ook gedaan
  Daar begon het ellende
  Werd het Jood *in* de mens geboren
  De Bijbel zegt
  Geeft U Uzelf over
  Aan wie ?
  Aan de hoogste Kacht / Macht
  U doet dat niet
  Oke ?!
  Bekijk het dan maar
  Hoe U het zal aanpakken
  Klein hoofdje heeft weinig hersenen
  The Brain heeft veel maar toch nog altijd weinig

  Mens wordt geboren
  Mens leeft , geniet
  Rust Uit
  Sterf
  Alle levende Wezens *gelijke* rechten

  Dank U

  • Wat zit je allemaal dwaas te ratelen? Hoog antisemitisch gehalte ook, komt niet echt intelligent over. Prima praat voor als je in de coffeeshop zit te spacen en denkt dat je diepzinnige wijsheden uitkraamt, maar daar ziet tenminste iedereen dat je maar een simpele stoner bent. Online kun je beter gewoon niks zeggen, “bezint eer ge begint.” Dat zou in jouw geval moeten zijn: backspace in plaats van enter. Ga lekker in het gras liggen, knul en zwijg. Als je toch in de Bijbelse sferen wil blijven, lees dan maar even wat Proverbs, staat vol met aanwijzingen over jouw gedrag.

   • Beste Fjord
    Voor mensen die voortvluchtig
    Lezen zonder gedachten
    Automatisme
    Zonder overgave

    Schrijven is bestemd voor mensen die het Alomtegenwoordige verenigd zijn
    Dus èèn zijn met het geheel

    Dank U

   • Aan Fjorp: heb jij nog iets van toegevoegde waarde te zeggen dan, op dit artikel? Slechts een andere reaguurder denigrerend betitelen heeft weinig tot averechts nut voor dit forum. En leg dan ook meteen uit wat ‘anti-semitisme’ is. Dat is ook nuttig.

  • “De Bijbel zegt
   Geeft U Uzelf over
   Aan wie ?
   Aan de hoogste Kacht / Macht”

   Probleem is, wanneer moet iemand zich wel en wanneer niet op de ‘hoogste Kracht / Macht’ verlaten? Men hoeft zich niet op die Kracht te verlaten als iets goed loopt, maar als iets slecht blijkt te zijn zegt men dat je je maar op deze Kracht had moeten verlaten? Bijv voor het nemen van verdoving voor een operatie zegt men dit niet, maar voor het bezwijken aan de bedrog-spuit zegt men dit wel? Mensen verlaten zich eerder op hun medemens dan op de hoogste Kracht omdat de medemens met wezenlijke hulpmiddelen op de proppen komt. De ‘hoogste Kracht’ levert geen pijnstillers e.d. die kwellingen verzachten. Volgens deze stelregel zouden we terug moeten ‘naar de natuur’. En dan moet je het leven nemen zoals het komt – sterven tijdens de geboortes, geen operaties meer, rotte tanden, afslachtingen, geen gebruik van aardse grondstoffen, insecten in je sla, etc. (Maar het lijkt so-wie-so wel die kant uit te gaan he? 😉 )

   • Beste Immortel
    Men wordt gedwongen
    Om die kant op te denken
    Maar of een ieder dat wel zal doen blijft een punt
    Verdoving is niet nodig als men bijvoorbeeld geen verrotte tanden krijgt
    Hoor heel weinig over dat dieren die in de natuur leven verrotte tanden of kiezen krijgen
    Daarbij ze poetsen hun tanden tot overmaat van ramp nooit
    Laat staan de mens met chemicalische producten zoals afval uit de kerncentrales
    In tandpasta’s

    Velen wisten dat misschien nog niet

    Mensen eten geraffineerde vergiften
    Geraffineerd betekend een product gemaakt tot vergift
    Ziet er nog wel uit als waar de benaming voor staat maar is het al lang en breed niet meer
    Voorbeeld :
    Suikers ;
    Bieten zien anders uit hè
    Zo ook Suikerriet
    Allerlei Soorten Oliën en veel meer
    Neemt men alles in de origineele vorm en alle ziekten verdwijnen als dauw in de Zon
    Zo zijn dus alle producten bewerkt
    Om de mens tot slaaf te houden van een handjevol dictators

    Dank U

    • Daar ben ik het helemaal mee eens Ringo Dada. Ik vrees echter dat ’terug naar de natuur’ geen optie meer is. Tevens zullen er altijd bepaalde physieke kwellingen blijven bestaan die voor het mensdier onprettig zijn, ook al zijn alle geraffineerde producten weg. En alle gmo producten zijn weg, etc. De uitvinding van de verdoving was m.i. de beste uitvinden aller tijden. Haal die maar eens weg…

     • Beste Immortel
      Als men eenmaal gehecht is geraakt aan bepaalde opleg patronen
      Dan is het heel moeilijk om ervan af te stappen
      Neem de Oorlog maar
      Allemaal in gebeiteld
      Alles is als een mechanisme geolied in elkaar gezet
      De mensheid hoeft maar even een schakelaar in de hersenen om te draaien en
      Hup
      Geen oorlog meer
      Moeder Aarde wordt weer een paradijs
      Het is en blijft de Zicht Kijk Blik der mensheid
      Verandert die dan is het Hier en Nu
      Paradijs

      Dank U

   • Als jij denkt dat je het eea beter kan, dan moet je dat zeker doen. Maar niemand zit hier te wachten op beoordeling door andere reageerders van hetgeen ze schrijven. Zet iets nuttigs neer, ipv alleen maar te oordelen. Of denk je dat het alleen om jou gaat en dat de reacties op dit forum aan jouw verwachtingen moeten voldoen? Wat heb je zelf voor toegevoegde waarde?

  • Ringo Dada, ik geniet van uw berichten en de kern wordt heel goed bevestigd erin!!
   Niet voor een ieder.
   En dat is ok.

   Dus trekt u NIETS aan van mensen die GASLIGHTEN, oftewel de vinger naar een ander wijzen maar niet nadenken hoe ze zélf een goed verschil kunnen maken.

   Ik geniet er ook van dat u uw berichten afsluit met Dank U.
   Haha geweldig!!!

   Let them be, those who have still so much to learn about; WE ARE ALL ONE!

 4. Even een tip. Poets je tanden met zuiveringszout. Is natuurlijk en al wat je inslikt is alleen maar meegenomen en veel beter dat tandpasta. Het is even wennen maar bedenkt maar dat het goed voor je is.
  Zuiveringszout drinken (halve theelepel in glas water) als je misselijk bent werkt ook heel goed.
  Is eigenlijk voor heel veel dingen goed. Zoek maar op.

 5. Wat een droplul die vent.
  Vermoord eerst z’n zoon en probeert dan z’n handen in onschuld te wassen.

  Hij is gewoon zelf de grote schulildige.
  Zobder prikhoeren was er geen spuit geplaatst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in