De meeste valse asielaanvragers zijn economische migranten uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Ongeveer een derde van de Oekraïense vluchtelingen die in Frankrijk aankomen zijn in werkelijkheid economische migranten uit andere gebieden van de wereld, voornamelijk Noord-Afrika en het Midden-Oosten, aldus een onderzoek van de krant Le Figaro.

Er zijn reeds meer dan 5000 vluchtelingen uit Oekraïne in Frankrijk aangekomen, waarbij sommigen per bus vanuit Berlijn zijn vervoerd en anderen per trein en per vliegtuig.

“Maar veel van degenen die via de officiële kanalen aankomen en door de autoriteiten geïdentificeerd worden, zijn niet-Oekraïens, waarbij Le Figaro meldt dat maar liefst 30 procent migranten van andere nationaliteit zijn,” meldt ReMix News.

“De krant onthult dat 7,5 procent de Algerijnse nationaliteit heeft, terwijl 3,5 procent van de aankomsten afkomstig is uit respectievelijk Ivoorkust en Marokko.”

Indiërs en onderdanen van Kirgizië vormen ook een brok van de nepvluchtelingen, naast migranten uit de Democratische Republiek Congo, Kameroen, Pakistan, Nigeria en China, die allemaal valselijk beweren Oekraïner te zijn.

De stimulans voor economische migranten om asiel in Frankrijk te krijgen door zich voor te doen als Oekraïners is duidelijk, aangezien zij onmiddellijk de status van algemene vluchteling krijgen, gegarandeerde huisvesting, en ook educatieve, financiële en medische steun.

Ondanks zijn gewoonlijk felle verzet tegen immigratie, zei presidentskandidaat Éric Zemmour dat Oekraïners met familiebanden in Frankrijk toegelaten moeten worden.

“Er zijn mensen die zijn zoals wij en mensen die [anders zijn] dan wij,” zei hij tegen BFM TV. “Iedereen begrijpt nu dat Arabische of moslimimmigranten te weinig op ons lijken en dat het steeds moeilijker is om ze te integreren.”

De Russen hebben een zeeblokkade opgelegd - Onderwaterrobot heeft de Amerikaanse MQ-9 Reaper-drone op een diepte van 900 meter nabij Sevastopol gevonden

Het onderzoek wijst opnieuw op het opportunisme en het cynisme van economische migranten, die op het leed van echte vluchtelingen zullen voortborduren om het westen te bereiken.

De cijfers zullen zeker zorgen baren bij mensen die overwegen hun huizen open te stellen voor Oekraïense vluchtelingen in westerse landen zoals het Verenigd Koninkrijk, bericht Summit News.

Volgens een opiniepeiling van de Observer zou 9 procent van de Britten “zeker” een vluchteling uitnodigen om in hun huis te verblijven, terwijl 20 procent zegt dat ze dat misschien zouden doen.

Hoeveel van die mensen alleen maar performatief deugdsignaleren en eigenlijk helemaal niet van plan zijn om vluchtelingen op te nemen, is waarschijnlijk een vrij hoog aantal.

Tijdens de vluchtelingencrisis van 2015-16 hebben ontelbare beroemdheden in het Verenigd Koninkrijk beweerd vluchtelingen op te nemen, maar vrijwel niemand van hen heeft dat ook werkelijk gedaan.

Zoals reeds eerder gemeld, hebben de Zweden Democraten voorgesteld om echte Oekraïense vluchtelingen te helpen door tijdelijk een verbod in te stellen op asielaanvragen van mensen die uit verschillende landen komen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dr. Vernon Coleman: “Deugdsignalering is de nieuwe plaag”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMiljoenen mensen die volledig voor COVID gevaccineerd zijn, lijden nu aan ondraaglijke ziekten
Volgend artikelVergelding komt: Negentiende dag van militaire operaties in Oekraïne (Interessante Video)
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

 1. Is toch geen probleem? Vastzetten, documenteren, op autobussen zetten en terug naar het land waar ze vandaan komen; Duitsland, Polen of zo. WEL van die gasten gelden in beslag nemen ter dekking van de door hen veroorzaakte kosten.

  Paspoorten innemen en vervangen door een foto copie ervan.
  ——————————–
  Verder: sluit grenzen voor vluchtelingen. De bevolking heeft gekozen voor Zelensky en hem getolereerd.
  Wie kaatst…..

 2. Ook veel kinderen met of zonder hun moeder vluchten uit Oekraïne, beter niet naar Nederland. Nederland is pedofielenland nr1 op de wereld. In ons land wordt elk jaar 1 miljoen kilo coke opgesnoven, daarbij nog miljoenen xtc pillen en andere rotzooi gevreten. Beste Oekraïners stuur je kinderen en vrouwen naar een ander land.

 3. Het is allemaal de bedoeling van de politiek. Het hoort bij de verwarring die ze bij de eigen bevolking willen scheppen om zo gemakkelijker de maatregelen door te kunnen drukken. Bij mensen die in verwarring zijn kun je doen wat je wilt namelijk. Dat weet elk slachtoffer van narcistisch misbruik.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in