AntonioFCalado / Piabay

De zonsverduistering van 8 april zou het perfecte moment zijn voor de Deep State om hun nep buitenaardse invasie te lanceren. Dat houden ze al heel lang tegen. Alleen denk ik dat ze niet meer de middelen hebben om het te doen.”

Sommigen van jullie hebben het nieuws gehoord, of beter gezegd de geruchten, dat de Deep State iets duivels heeft gepland op 8 april, de dag van de zonsverduistering, schrijft Mike Stone.

Anderen voorspellen een enorme, door Harp veroorzaakte aardbeving in Los Angeles op 6 juni. Een aardbeving die zo groot is dat hij de stad met de grond gelijk zal maken en door het hele land gevoeld zal worden.

Geloof jij een van deze scenario’s?

Voor mij doen ze denken aan Y2K. Weet je dat nog? Het was een alom gehypete voorspelde ramp die het einde zou betekenen van de samenleving zoals we die kennen. En toen… gebeurde er niets. Het was de grootsteflop aller tijden.

Wat weet de gouverneur van Indiana dat wij niet weten?

Het is misschien interessant om te weten dat de gouverneur van Indiana, Eric Holcomb, de noodtoestand heeft uitgeroepen voor 8 april.

De ogenschijnlijke reden? Een toevloed van toeschouwers? (Indiana is een toplocatie om de eclips te bekijken).

Wat weet Donald Trump dat wij niet weten?

Donald Trump tweette een meme van zichzelf waarin hij Barack Obama “verduistert”. Dat is vreemd. Waarom verduistert hij niet de nep Joe Biden? Wat weet Trump dat wij niet weten?

Zoals een scherpzinnige onderzoeker heeft opgemerkt, zal de baan van de eclips zeven steden met de naam Nineveh passeren, één stad met de naam Jonah, één stad met de naam Rapture en één stad met de naam Ark. Dat is ronduit Bijbels.

  Transhumanisten zoeken onsterfelijkheid door hun lichaam in te vriezen na hun dood

De zonsverduistering zou het perfecte moment zijn voor de Deep State om hun nep buitenaardse invasie te lanceren. Dat houden ze al heel lang tegen. Alleen denk ik dat ze niet meer de middelen hebben om het te doen.

Mijn advies is om die dag thuis te blijven, als dat mogelijk is. Zeker om de hype te vermijden die je in de media zult zien. En er zal een hype zijn. Persoonlijk kan ik niets bedenken dat saaier is dan een zonsverduistering. Maar sommige mensen vervelen zich zo erg dat ze niets beters te doen hebben.

De hype voor de aardbeving van 6 juni is interessanter. De numerieke datum daarvoor is 6/6/24, wat zich vertaalt naar 6/6/2 + 4 of 666.

Wat weet Airbnb dat wij niet weten?

Airbnb heeft zojuist een nieuw beleid voor grote verstorende gebeurtenissen aangekondigd, dat van kracht wordt op…. 6 juni. Dat is nogal een ongebruikelijke timing, vindt u niet? Wat weten zij dat wij niet weten?

Als de stad Los Angeles wordt platgelegd, ga ik waarschijnlijk mee ten onder. Maar dat geldt ook voor een heleboel Deep Staters in de entertainmentindustrie. Zullen zij ook ten onder gaan? Of krijgen zij het “telefoontje”, zoals zovelen vóór 9/11, dat hen aanraadde om die dag niet naar de Twin Towers te gaan?

Net als bij de voorbereiding op de eclips is mijn advies om die dag thuis te blijven. Het kan ook geen kwaad om wat voedsel en water in te slaan, voor het geval dat. Ik verwacht niet dat er iets catastrofaals zal gebeuren op 8 april of 6 juni, maar ik kan het mis hebben. Veel wanhopige mensen zien het teken aan de wand: een verpletterende overwinning van Trump in november. En wanhopige mensen zullen hun toevlucht nemen tot wanhopige maatregelen.

  Waarom Europa zich opmaakt voor een hongeroproer - Schwab's schaduw achter de Europese Commissie?

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De “Bloedmaan Purim Eclips” van 25 maart zal plaatsvinden rond dezelfde tijd dat “De Duivelskomeet” zichtbaar wordt voor het blote oogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelJohn Kerry’s dochter zegt in wezen dat miljarden mensen moeten sterven voor de ‘Nieuwe Wereld Orde’
Volgend artikelBREAKING: Blinken zegt “Oekraïne wordt lid van de NAVO”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

48 REACTIES

 1. Laat je niet gek maken door getallen want die kun je op iedere gewenste uitkomst laten uitkomen als je er maar lang genoeg mee speelt.
  Hetzelfde voor die zogenaamde eclipsen, de afstand tot de aarde is veel te groot om hier invloed op uit te kunnen oefenen. De maan, dat kleine bolletje staat zo dichtbij dat het de zee met hooguit 4 meter kan laten stijgen, Mars daarentegen heeft totaal geen invloed op aarde en het licht doet er gemiddeld 8 min over om van hier naar daar te reizen (lichtsnelheid 360.000km/sec.)Het ligt eraan of de zon ertussen staat, laat staan dat de andere planeten, die nog veel verder staan invloed op ons kunnen uitoefenen.
  Er is al genoeg ellende op aarde op dit moment en je dan ook nog eens gek laten maken door dit soort onzin? Kom op!

   • 8 April 2024….Een maandag. Het enige dat hier op aarde gaat gebeuren is dat er miljoenen mensen weer vloekend gaan opstaan om aan de slag te gaan, een nieuwe werkweek. Zoals elke maandag.

   • Exactly. My advice to the writer of this silly article is not to stay home, BUT STOP WRITING.
    06-06-2024 = 11 which is a master number and even a positive one.
    Trump knows Hussein Obama is in charge.
    The governor of Indiana is an idiot who wants federal money.
    Fearmongering is all that is going on, and the author of this article is part of it!

  • @Matt Eerst iets verder in verdiepen voor je oordeelt. Het is niet alleen de zonsverduistering! Op dezelfde dag komt de duivelskomeet langs, heeft NASA op dat plekje een oefening met 3 raketten én CERN gaat precies op die dag met een gevaarlijk experiment beginnen. Heel goed mogelijk dat er op die dag niets gebeurt, maar ik denk wel dat het een begin van iets is. Het heeft geen nut om in de angst te schieten, we kunnen het wel van een afstandje in de gaten houden.

   • En dat plasma moet dan zoveel massa hebben dat de getijden van de zee daarmee verklaard kunnen worden. Ja hoor, vast en eh…, niet zeker.

    Kunnen we niet eens ophouden met hier van de pot gerukte theoriën te slijten?

    • @Jacques volgens mij is iedereen vrij om hier te plaatsten wat hij of zij wil. Het is niet aan jou om daar over te oordelen, maar aan de eigenaar van deze site. Of ben je gewoon een ordinaire trol?

     • Beste Anton,
      Met alle respect, als volgens u iedereen vrij is om te plaatsen wat hij/zij wil is iemand die daar commentaar op geeft daar dan ook vrij in.
      Het is een democratisch principe.

      • @Tigron waar zie jij staan dat hij dit niet mag plaatsen? Ik zeg alleen dat hij niet gaat over wat er geplaatst mag worden.

   • @Jan Je weet dat je iets gevoeligs (waarheid?) plaatst als er meteen 2 trollen (met beledigende teksten, maar geen goede argumenten) reageren 😉

    • Beste Anton,
     Nogmaals met alle respect.
     U schrijft over beledigende teksten van anderen en dat terwijl u zelf scheldwoorden als; ’trol en trollen’ gebruikt over anderen.

  • Er zijn zat FN lezers die overal in mee gaan…..

   Persoonlijk blijf ik liever in het nu. Pas als iets voor mijn neus gebeurd kan ik over gaan tot actie. Ik heb geprepped en de rampentas staat klaar en verder vertrouw ik op de militaire training die ik ooit gehad heb. Meer kun je niet doen.

   • @De Onbekende Het is niet een kwestie van overal in meegaan. Ik vind het super interessant om te volgen wat er gebeurt en ik lees graag verschillende meningen en ervaringen van mensen daarover. Ik ben nergens bang voor, maar volg het uit interesse en het voordeel daarvan is dat je minder verrast wordt als er iets gebeurt. Eén ding is zeker: er gaat veel gebeuren op 8 april, maar of het gevolgen heeft weten we nog niet.

  • Onze top Junck Edwin Vissers kan net zolang schuiven met getallen dat het geboren worden van je moeder en de rijkdom van Trump samenvallen met de verjaardag van jezus en je hond samen!!! Te bizar voor worden…

   • Op 06.06.2024 > 66/2 + 4 = 6 > 666 (verwijst naar Openbaringen 13:18) gaan weer de nodige sterrenpoorten open, worden vortexen (leylijnen) geactiveerd en komt spiralende kundalini-energie vrij & zendt de zon plasma-energie richting de aarde.
    Maar eerst gaan we ervaren wat de zonsverduistering op 08.04.2024 ons gaat brengen.

  • Buiten het artikel, zijn de planeten wel degelijk van grote invloed op onze levens.Dat ben ik oneens met je en daar is overvloedig bewijs voor.
   Op specifieke dagen, 90.min. voor zonsopgang ademt iedereen door het linker neusgat! Op amdere dagen door het rechter. Die wetenschap is al duizenden jaren bekend, alleen de Westerse wetenschaapje weten dit pas nadat ze er in de jaren 60 op atrnt werden gemaakt door het Oostrse meesters.

   ‘De maan kan de zee slechts 4 meter laten stijgen’ weer je wel over hoeveel energie je dan praat. Ik denk het niet. De zon is zeker van invloed, met als Jupiter, Saturnus, etc. Alleen houden de wetenschaapjes zich liever bezig om te zwijgen over de kwakzalverij gifspuiten die ze gepromoot hebben, dan echte natuurwetenschap.

   • Als de maan uit haar baan zou worden geslingerd en op weg gaat naar zeg maar Jupiter, dan is het snel afgelopen met eb en vloed op aarde. (ook met ons leven trouwens) .
    Het is juist de vaste baan om de aarde die de zwaartekracht beïnvloed.
    Zie het als 2 magneten; op een gegeven moment, als je ze dichter bij mekaar breng, ze aan mekaar plakken. De baan om de aarde is precies op het midden punt tussen wegvliegen en aan mekaar plakken. Iets dichterbij en we worden verpletter en verder weg is het ‘dag maan’. Tel daarbij op dat als eenmaal de ronddraaiende beweging in gang is gezet er niet veel energie nodig is om dat in stand te houden.
    Mars is zover weg dat het nog geen rimpeltje kan veroorzaken op zee.
    Voor de rest van jouw betoog, daar ben ik het helemaal mee eens.

 2. Dit stukje vind ik interessanter, vanwege het getal 7 en de 7 stralen.

  Bijvoorbeeld, tijdens de Grote Amerikaanse Eclips van 2024 op 8 april zullen de zon, de maan en de zeven andere planeten in ons zonnestelsel allemaal op één lijn staan aan de hemel.

  https://www.frontnieuws.com/de-bloedmaan-purim-eclips-van-25-maart-zal-plaatsvinden-rond-dezelfde-tijd-dat-de-duivelskomeet-zichtbaar-wordt-voor-het-blote-oog/

  Openbaring 4:5 En van den troon gingen uit bliksemen, en donderslagen, en stemmen; en zeven vurige lampen waren brandende voor den troon, welke zijn de zeven geesten Gods.
  De zeven lampen voor de troon van God zijn de zeven heilige planeten waar het kwaad is overwonnen.

  De zon en de planeten vertegenwoordigen de 7 stralen.
  De stralen 1 wil-macht, 2 liefde-wijsheid, 3 actieve intelligentie, 4 harmonie door conflict, schoonheid, 5 concrete wetenschap, 6 abstract idealisme, devotie, 7 organisatie, magie zijn onderstralen van de 2e straal waarop de zon zich bevindt, het zonnestelsel dat het 2e is in een serie van 3. 3 kwam eerder.

  De (Mensen) Zoon (Christus) is de 2e straal, Jezus de 6e, de zelfopoffering, volgens de esoterie. Ik bedoel hiermee niet te zeggen dat Jezus hierdoor kleiner is of zo, of irrelevant. De laatste drie jaar van zijn leven werd hij overschaduwd door de Christus. Hier wisten maar enkele discipelen van, zoals Johannes. Misschien wordt daarom in de epiloog van het evangelie van Johannes tegen Petrus in deze woorden gezegd, over Johannes zelf:
  23 En Jezus had tot hem niet gezegd, dat hij niet sterven zou, maar: Indien Ik wil, dat hij blijft, totdat Ik kom, wat gaat het u aan?
  Hier spreekt mogelijk Christus Zelf, daarom zegt hij niet ’totdat ik terug-kom’, maar ’totdat ik (Zelf) kom’, iets wat niet alle discipelen konden begrijpen.
  Johannes stond op de 2e straal. Petrus op de 1e straal.

  • Dus inderdaad een goed moment om alle zionazis in een gigantisch Tesla condoom te trappen en terug te neuken richting de zon.

  • John, waarom ga je niet naar de “geloof’ afdeling bij Xander (als die nog leeft)
   Ik ben zelf agnostisch atheist en dat ben ik juist geworden door al dat gezwam over hemelrijken enz.
   Niemand heeft mij ooit een tastbaar bewijs kunnen leveren, en ik ben al “geloofsdissident” vanaf mijn 12e.
   Ik kreeg op mijn donder als ik niet klakkeloos geloofde en als ik te slimme vragen stelde was ik door de duivel bezeten en kreeg ik op de koop toe een pak slaag van mijn vader. De hand van de zogenaamde ‘liefhebbende’ god, en ik schrijf hem bewust met kleine letter. Had hij mijn moeder maar niet moeten laten sterven aan kanker.
   John, ik heb niets tegen jou persoonlijk, maar ik kom hier om info te zoeken die de realiteit zo goed als mogelijk weergeeft.

    • Beste Edwin, laat je niet zo gaan en bejegen ieder mens met respect ook al heb je een – diametraal – andere mening, want ‘Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet’ is een uitspraak van keizer Alexander Severus (222 – 235) en komt ook voor in de bijbel: Lucas 6: 31.

    • Kijk beste Edwin, dat is nu zo een reactie die blijk geeft van een totaal ontbrekend vermogen om menselijk te denken, tenminste als je een mens bent en niet een geprogrammeerde robot die mag doden.
     Over uw IQ zullen we het beter niet hebben, ik praat liever met zinvolle mensen.

  • Beste John,
   Telkens wanneer jij over stralen schrijft moet ik denken aan Battlestar Galactica en Starschip Enterprise
   ” Beam me up Scotty “.

 3. There is the news that some idjots= scientists plan to shoot three rockets into the sun during the eclipse – God knows only for what reason and why three… and how if the Sun is supposedly 90 million km away…

  The other is the starting of the Large Hadron Collider in Switzerland on the day of 8 – supposedly to find the origins of the Universe – but from other sources to getting into contact with the dark forces….and before some laugh they should watch the rather demonic opening ceremony….

 4. Ik reageerde op @Matt zijn comment eerlijk gezegd. Met overal op in gaan bedoelde ik dat sommige lezers overal evil in zien en zich al helemaal druk maken over iets wat nog niet gebeurd is. Zonde van de quality time die ik nog heb voordat het los gaat denk ik dan.

 5. Beste Anton,
  Nogmaals met alle respect.
  U schrijft over beledigende teksten van anderen en dat terwijl u zelf scheldwoorden als; ’trol en trollen’ gebruikt over anderen.

 6. Ik krijg toch sterk het gevoel dat dit een gevoelig (waarheid?) onderwerp is, gezien de niet bepaald beleefde opmerkingen van sommige (trollen). Mag allemaal geplaatst worden, maar zegt wel wat.

  • Maar laten we focussen op het artikel, ik denk namelijk dat dat belangrijker is dan we denken. Er gebeuren enkele twijfelachtige dingen tijdens de zonsverduistering. Door NASA en CERN, toch 2 bedrijven die ik niet vertrouw en die zeer enge dingen kunnen doen. Angst heeft geen nut, bij de tijd blijven wel.

   • Ik vermoed dat de burgers in de VS alert moeten zijn op 8 april. Maar dat wij in NL er weinig tot niets van zullen merken

   • NASA (National Aeronautical Space Agency) betekent bedrog in het Hebreeuws is in hetzelfde jaar opgericht als het Pentagon-onderzoekscentrum DARPA (Defence Advanced Research Projects agency) in 1958. Ex-SS-officier Wernher von Braun (1912 – 1977) was een prominente raketgeleerde en hij heeft drie Walt Disney-tv-films ‘Man in Space’ ingesproken. In het logo van Walt Disney Pictures komt het getal 666 (verwijst naar Openbaringen 13:18) voor & oprichter Walt Disney (1901 – 1966) was een satanistische 33ste graad vrijmetselaar.
    CERN (Nederlandse vertaling: Europese Raad voor Kernonderzoek) is opgericht op 11.09.1954; commentaar overbodig dunkt mij.

  • Jij bent de enige die hier op vele anderen reageert en dus concludeer ik dat jij de enige bent die getriggert wordt. Door op iedereen te blijven reageren is het kennelijk belangrijk voor je om niet alleen jouw visie door te drammen, maar ook nog eens om het laatste woord te hebben. Dat zegt mij dat je niet alleen getriggert wordt maar ook graag de controle wil behouden. Vandaar ook je beledigingen. Je provoceert in de hoop op reacties. Dus de naam trol die je op ons projecteert, past eigenlijk meer bij jou zelf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in