Politiefoto's van het vakantiehuisje en de broek van het meisje na de nacht van de verkrachting © Politie

De 22-jarige Mehdi nam deel aan misschien wel de wreedste groepsverkrachting in Zweden in de moderne tijd. Het meisje werd onder meer verkracht met een pistool zodat haar vagina scheurde en werd uiteindelijk – na een hele nacht – doodgemoedereerd gedumpt in een plas van haar eigen bloed. Mehdi is nu veroordeeld tot 200 uur werkstraf.

Het was op 19 juni 2014 dat een migrantenbende een Zweeds tienermeisje meenam naar een vakantiehuisje in Järvafältet, een groen gebied omringd door Husby, Rinkeby en Tensta, bericht Fria Tider.

Daar hielden ze het meisje vast en hebben haar zowel vaginaal als oraal te verkracht. Hoeveel immigranten haar precies verkracht hebben is onduidelijk, maar volgens het meisje waren het misschien vijf tot acht mannen.

Toen het meisje gilde, duwde een van de mannen, aangemoedigd door de anderen, een pistool of een op een pistool gelijkend voorwerp in haar mond.

“Als je niet zwijgt, zal ik je doden”, zei hij.

Nadat ze klaar waren met de herhaalde verkrachtingen, duwde een van de immigranten het pistool in de vagina van het meisje, zodat ze hevig begon te bloedde.

Nu moet je ook kunnen genieten, verklaarde hij volgens het vonnis.

Het slachtoffer zei achteraf dat ze het gevoel had dat er iets “kapot” was in haar vagina en dat ze dacht dat ze ging sterven.

Vervolgens sleepte een van de verkrachters, samen met een andere onbekende persoon, het meisje in een auto en reed haar naar een kelderruimte op Ljungplan in Rinkeby, waar het ernstige misbruik werd voortgezet.

Onder bedreiging met geweld verkrachtte de ene man het bebloede meisje oraal, terwijl de andere haar vaginaal verkrachtte.

Vroeg in de ochtend slaagde het meisje erin haar vader te bellen en vernam dat zij bloedde en zich ergens in een kelder in Rinkeby bevond. De vader stapte in de auto en reed rond op zoek naar zijn dochter tot hij haar eindelijk vond, onder der het bloed.

“Ik kan me niet voorstellen dat een levend persoon zich slechter kan voelen dan zij hier en daar”, zei de vader na afloop.

Drie immigranten van in de 20 werden in december 2014 veroordeeld voor zware verkrachting van het meisje.

In het voorjaar van 2020 slaagde de politie erin een andere dader te identificeren, die vandaag 22 jaar oud is en in Järfälla woont, maar een inwoner van de Arabische wereld is. Hij had toen verschillende bejaarden geld afhandig gemaakt en werd daarom in verband met zijn arrestatie door de politie op zijn DNA gecontroleerd. Het Nationaal Forensisch Centrum, NFC, ontving vervolgens een DNA-hit die overeenkwam met sporen uit de zes jaar oude verkrachtingszaak.

Sperma van Mehdi was onder meer op de lippen van het meisje aangetroffen, maar pas nu kon hij worden geïdentificeerd.

Mehdi werd in het voorjaar door de arrondissementsrechtbank veroordeeld tot een jaar gevangenisstraf wegens zware verkrachting. Tegen het vonnis werd echter beroep aangetekend bij het Hooggerechtshof, dat de zaak terugverwees naar de arrondissementsrechtbank.

Nu is het nieuwe vonnis gevallen in de districtsrechtbank van Solna en dit keer zal de straf nog lager uitvallen. De 22-jarige is veroordeeld voor zware verkrachting – tot 200 uur werkstraf.

Weliswaar oordeelt de districtsrechtbank “dat de strafwaarde voor de daad 5 jaar gevangenisstraf bedraagt, rekening houdend met de huidige wetgeving op het moment van de daad”. Er wordt echter gesteld dat Mehdi ten tijde van het delict 15 jaar oud was en dat het al meer dan zes jaar geleden is dat het incident plaatsvond.

“De situatie in deze zaak is niet helemaal normaal, dat een 22-jarige persoon wordt veroordeeld voor een misdrijf dat hij als 15-jarige heeft gepleegd. Dit betekent dat er geen ruimte is om te kiezen voor een van de bijzondere jeugdsancties die anders beschikbaar zijn, terwijl de redenen voor gevangenisstraf of alternatieve bestraffing voor gevangenisstraf niet meer zo sterk zullen zijn als wanneer Mehdi nog jonger dan 18 jaar zou zijn”, schrijft de rechtbank.

Samenvattend “oordeelt de rechtbank dat de sanctie moet worden vastgesteld op een voorwaardelijke straf en een taakstraf”.

Mehdi heeft inmiddels het Zweedse staatsburgerschap gekregen en kan daarom volgens de huidige wetgeving niet worden uitgezet.

Ahmed’s beestachtige verkrachting van 9-jarig Zweeds meisje was een moordpoging

Vorig artikelHet Nieuwe Normaal (Fase 2)
Volgend artikelMoslimbende schopt Noors meisje neer op treinstation
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

 1. Die machthebbers die onze wereld kapot maken met onder andere de import van dit soort tuig zijn niet oppermachtig. Gezamenlijk zijn ze machtig, alleen zijn ze niets.

  Een lafaard met andere lafaards als bondgenoten is een gevaar, we worden geregeerd door lafaards…

 2. Ja dat is waar, maar de nederlandsche bevolking bestaat voor een te groot deel uit bange lafaards, die lekker achter dat clubje aanlopen

 3. Politiek correct stemgedrag heeft nu eenmaal consequenties.
  De Zweden krijgen waarvoor de meerderheid van hen gestemd heeft.
  En toch blijven ze de meeste kiezers gewoon volharden in de domheid.
  Tegen domheid staan zelfs de goden machteloos.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in