Jodin weggetreiterd bij de New York Times: “Ze noemden me een nazi en een racist”

2
Donald Trump en Bari Weiss © Gage Skidmore/The View/YouTube

Bari Weiss neemt ontslag als columniste voor The New York Times. Dat vertelt ze zelf in een open brief die onder andere door Spectator USA is gepubliceerd.

In de open brief neemt Weiss, die vaak zelf de nadruk legt op haar Joodse achtergrond, geen blad voor de mond en vertelt over de werkomstandigheden bij de liberale krant. Onder andere over hoe ze openlijk werd getreiterd door haar collega’s en hoe de complete krant in de klauwen van linkse activisten is.

Ze hebben me een nazi en een racist genoemd. Ik heb geleerd om commentaren van me af te schudden over hoe ik ‘nu weer over de Joden schrijf’. Ik begrijp niet hoe u dit soort gedrag binnen uw bedrijf voor een open gordijn voor zowel het personeel als het publiek laat doorgaan, schrijft ze.

Bari Weiss beschrijft zichzelf als een “centrist” en is sterk kritisch over het feit dat haar werkgever bijna uitsluitend zogeheten “progressieve” stemmen aan het woord laat. Ze werd gerekruteerd voor de New York Times na de verkiezingsoverwinning van Donald Trump in 2016, een verkiezingsuitslag die de krant totaal verraste, in een poging om breedte te creëren en niet alleen linkse standpunten op de opiniepagina’s te benadrukken.

Weiss’ opzegging komt nadat de politieke redacteur van de New York Times, James Bennet, gedwongen was zijn functie te verlaten nadat hij een debatartikel had gepubliceerd van een senator die opriep tot militaire actie om de opmars van de racistische antiblanken Black Lives Matter-beweging te stoppen. “De relschoppers hebben in veel Amerikaanse steden anarchie veroorzaakt”, stond in dat artikel. Veel linkse journalisten zijn van mening dat de krant absoluut geen ruimte moet geven voor Black lives matter-kritische opinies.

Geloof in COVID "Vaccins" bereikt nu religieuze vurigheid: De injectie "vermindert het lijden" voor de dood

De New York Times is, samen met het televisiebedrijf CNN, waarschijnlijk de belangrijkste mediavijand van de Amerikaanse president Donald Trump. Sinds enkele jaren noemt Trump de krant “de mislukte New York Times”. Na de aankondiging van het ontslag van Bari Weiss, tweet Trump dat “mensen op de vlucht zijn” uit de krant, “wat een totale puinhoop”.

Wikipedia oprichter: Linkse activisten hebben de site vernietigd

Vorig artikelMigrantenbende duwt blanke Franse jongen in het riool
Volgend artikelHerdenkingsmars voor vermoorde blanke moeder wordt afgelast na moordbedreigingen van BLM-beweging
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

  1. Ik zou niet verbaasd opkijken als ik morgen zou lezen dat het BLM-gilde, in al zijn geniepigheid, érgens al stilletjes een Konzentrationslager incl. gaskamers , zoals in Auschwitz, heeft op- en ingericht teneinde de hen onwelgevallige blanken, w.o. joden, rechtsdenkende politici enz. op te sluiten c.q. een heropvoedingsprogramma te laten volgen.

    • Probeer je te informeren. George Soros en andere elite de investeerders van BLM. Die hebben geen idee wat Communisme in hield. Hebben ze heel ander beeld bij. Kijk docu over Bolsjevistische revolutie Juri Lina op YT, Dan begrijp je gelijk waarom RK kerk hier in NL jonge mannen ronselde om met Hitler tegen dat gevaar te vechten. George Bush sr, Clinton en vele anderen hebben zwarte wijken in de USA jaren lang vol met drugs gepompt. Nu zijn vele kinderen verslaafd aan Oxycontin, Zelfs de tandarts gebruikt het. Wat later leidt tot Heroine verslaving. En welke gaskamers heb je het over. Leer eens echte geschiedenis. De restanten van oude muren, wc potten, manholes nog zichtbaar in die ruimte. Zelfs de concierge begrijpt dat er iets niet klopt. Is George Soros niet joods??? Kalergi Couwenhove plan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in