Migrant ontsnapt aan zeven (!) Duitse politieagenten

Op woensdag 26 augustus 2020 was een migrant zonder rijbewijs in een auto onderweg in Siegen, Duitsland. De jongeman had er begrijpelijkerwijs geen belang bij dat zijn persoonlijke gegevens door de politie werden gecontroleerd. Bij de Lidl-parkeerplaats aan de Hagener Straße probeerden zeven volgroeide en volledig uitgeruste agenten hem in overeenstemming met alle regels van de politieke correctheid te arresteren. De video van de “Siegener Zeitung” laat zien hoe deze poging mislukte.

In de VS zou het waarschijnlijk anders zijn verlopen. Ook in Rusland en China. Maar politieagenten die worden gedwongen om alles te vermijden dat zelfs maar in de verste verte kan worden geïnterpreteerd als “geweld tegen migranten”, hebben het niet gemakkelijk, schrijft PI-News. Wanneer een crimineel niet meteen met een kalasjnikov rondschiet maar een misdrijf begaat onder de drempel van een gewapende misdaad en besluit niet met de politie samen te werken, hebben zijn achtervolgers vaak het nakijken.

Sommige Youtube-commentatoren denken aan de komedie “Police Academy” als ze de beelden zien.

De aantijging schiet echter tekort om de zeven ongelukkigen, over wie nu de spot stroomt, als mislukkingen te bestempelen. Nee, er komt helaas meer bij kijken:

Duitse politieagenten zijn momenteel op onze straten zonder de nodige steun van de politici. Als ze vermeend te hard zouden optreden, dreigt hen ontslag uit het politiekorps. Als de migrant tijdens zijn ontsnapping was gevallen en een been had gebroken, zouden de politieagenten zich de beschuldiging van “mensenjacht” moeten laten welgevallen. Hem arresteren met gebruik van geweld is overheidswege niet mogelijk. Politioneel geweldsgebruik zou  uiteraard mogelijk moeten zijn, maar is daarentegen ongewenst bij de autoriteiten. Wat moet de politie dan anders doen?

Professor economie voorspelt een ontglobalisering - "Een decennium van wanhoop ligt in het verschiet"

Een ander slecht aspect van het incident is dat de jongeman nu veel te vertellen heeft aan zijn migrantenmaatjes, en het kleine beetje resterende reputatie van de Duitse politie in migrantenkringen wordt door dergelijke acties niet verbeterd. – Politieke correctheid eist slachtoffers. Blijkbaar maakt de binnenlandse veiligheid van Duitsland er deel van uit.

Moslimfamilie smokkelde tienermeisje binnen – in slavernij gedwongen en verkracht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here