Gele buttons met de tekst “Vaccineren? Ja graag!” en “Ik ben gevaccineerd” rond een signaalrode gestileerde spuit worden nu in Duitsland verspreid. Het doel is om sociale druk uit te oefenen op de ongevaccineerden.

“Het is een engagementsbutton”, zegt een van de initiatiefnemers, Karl-Heinz Theußen, vertegenwoordiger van Service Civil International (SCI).

SCI is een zogenaamde ngo-organisatie die in 1920 werd opgericht met het oog op de heropbouw van Europa na de Eerste Wereldoorlog, maar die zich vandaag vooral bezighoudt met activisme inzake migratie, gender en klimaatkwesties.

De campagne werd maandag onthuld in de stad Moers, vlakbij de Nederlandse grens, en is momenteel een lokaal initiatief, meldt Rp-online.de.

“Bezorgde mensen maken zich ongerust”

“Het leven begint weer normaal te worden. Het verontrust ons dat mensen zich zorgeloos beginnen te voelen”, zegt Guido Lohmann van de organisatie Initiativkreis Moers, die ook achter de campagne staat.

Lohmann zegt ervan overtuigd te zijn dat gevaccineerden met de gele markering op hun borst diegenen zullen proberen te bekeren die nog niet overtuigd zijn van de noodzaak zich te laten vaccineren. Het idee is dat de kleine maar opvallende button zal fungeren als een statussymbool.

De inspiratie zou komen van de gele buttons met de tekst “kernenergie nee, alstublieft” uit de jaren zeventig en tachtig. Op social media trekken sommigen echter parallellen met de gele davidsterren die de joden in nazi-Duitsland moesten dragen, met het argument dat het bevolkingsgroep tegen bevolkingsgroep opzet.

Waarschuwing voor vierde golf

Kricvec zegt dat er een vierde golf op komst is en dat ongevaccineerden het risico lopen de komende winter te sterven. Hij hoopt dat de buttons door zoveel mogelijk mensen zullen worden gedragen om bewustzijn en debat te creëren.

Elke drie seconden worden vier mensen gevaccineerd

Tot nu toe zijn er slechts 2.000 buttons gemaakt, maar er zijn er meer onderweg. De initiatiefnemers verwachtten dat de voorraad tegen het einde van de maand op zou zijn. De buttons zullen verkrijgbaar zijn bij apotheken en worden uitgedeeld wanneer gevaccineerden hun vaccinatiebewijs ophalen.

Sinds 16 augustus worden kinderen boven de 12 jaar in Duitsland aangemoedigd zich te laten vaccineren. Volgens de officiële cijfers heeft 65,1% van de Duitsers nu twee doses van het vaccin genomen en worden zij dus – voorlopig – als volledig gevaccineerd beschouwd.

Het kan echter zijn dat binnenkort meer doses nodig zijn om als volledig gevaccineerd te worden beschouwd. Volgens de Duitse autoriteiten worden elke drie seconden vier mensen gevaccineerd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het sterven van de gevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Trump, alsjeblieft, distantieer je van de doodsprik”
Volgend artikelVS: Ziekenhuissysteem eist dat alle ontvangers van orgaantransplantaties eerst hun eigen organen vernietigen met COVID-19 vaccins voordat zij nieuwe organen van donoren krijgen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. We kunnen ook buttons laten maken met de tekst: Heb je een doodswens, neem het vaccin.
  De eerste de beste die mij probeerd te overtuigen stomp ik zijn neus naar binnen.
  En als het ooit verplicht wordt voor iedereen moeten we maar een verzetsgroep oprichten zoals in de oorlog.

  • ben ik volledig mee eens , zijn ze ginder helemaal zot geworden? één lichtpuntje , als er ééntje in de kliniek geraakt met stuiptrekkingen zijn we direct op de hoogte als het een gevaccineerde is ,dan kunnen ze niet meer zeggen dat het de “ongevaccineerden” zijn die gehospitaliseerd moeten worden….dus gaat dat ding zich helemaal tegen hun eigen propaganda keren….’t zal niet lang duren dan

     • Precies Jema, Big Pharma & Big Tech en Follow the Money. Bepaalde lui zien nu eenmaal de verbanden niet. Daarom zijn er boemeltreintjes en sneltreinen en zelfs hoge snelheidstreinen. Allen hebben ze voordelen overigens, maar het is raadzaam om ze bij beurten allen te nemen …

   • “En als het ooit verplicht wordt voor iedereen moeten we maar een verzetsgroep oprichten zoals in de oorlog.”

    Welk vergelijk met de oorlog meen jij hier te hebben gezien, lummel?

    En natuurlijk komen er reacties zoals het organiseren van partizanengroepen zoals de ondergrondse in den oorlog.

    Wat ons regeringsschorem nu doet en laat gebeuren is gelijk de geschiedenis in het Duitsland vanaf het aan de macht komen van Hitler tot aan het uitbreken van de oorlog.

    Heel geleidelijk en heel heimelijk worden vrijheidsbeperkende wetten en regels er door geduwd.

    Pek en veren voor Rutte en schoffie De Jonge en hun zeer onbetrouwbare en anti-Nederlandse coalitie.

 2. Er zijn musea en verzamelaars die de voorganger van deze button in bezit hebben, deze hebben dezelfde kleur geel,alleen de vorm is anders de voorganger had de vorm van een 6 hoekige ster en moest op kleding genaaid worden. Deze button heeft dezelfde uitstraling, discriminatie ten top. ” STOP MET DIE ONZIN” net als de cojona app, het is de ultieme doel tot discriminatie van een groep mensen die anders denken.

 3. Johan Derksen is uitvoerder van De agenda van Klaus Schwab!
  John de Mol is een BUILDBACKBETTER uitvoerder!
  Gewoon niet meer kijken naar VI.
  Kijkcijfers dalen gelukkig.

 4. Simon Kricvec is dan wellicht Apotheker echt zelfstandig en logisch nadenken kan hij niet. Het vaccin heeft een RRR (Relative Risk Rediction)van 95% en een ARR van 0,84% (absolute risk reduction). Deze cijfers leren ons dat dit virus niet gevaarlijk voor >99% van de bevolking want een ARR van 0,84% bij een RRR van 95% kan theoretisch nooit hoger dan 0,88% zijn. Je zal de 0,88% potentieel kwetsbare voor 95% kunnen beschermen met dit vaccin maar je zal deze kwetsbare niet nog meer kunnen beschermen door werkelijk iedereen van de bevolking te vaccineren, dit is omdat die RRR al zo hoog is. Dat verhaal van kuddeimmuniteit stamt nog uit de tijd dat we dachten dat de transmissie van het virus quasi stopte bij eenieder die gevaccineerd was bovendien kende we de RRR en ARR van het vaccin toen nog niet, de praktijk heeft deze theorie derhalve achterhaald dus stop eens met dat onzinverhaal. Een Apotheker zou dit moeten weten. Kortom, wederom een medicus ontmaskerd als zijnde onbekwaam! Bovendien heeft Finland het moderna vaccin verboden voor iedereen onder de 30 jaar, de reden hiervan kan niet anders zijn dan dat de ARR voor deze leeftijdsgroep alleen maar groter wordt als je het vaccin neemt. Dus deze Apotheker maakt zich bovendien schuldig aan moord door actief dit vaccin te promoten voor iedereen.

  • Dit verhaal is een beetje achterhaald omdat ik gisteren nog in Duitsland
   was en daar schijnt de bevolking er anders over te denken en er was geen controle op een qr code en ze zijn het kotszat aan het worden….. Frau merkel liep gisteren in Israel nog met een mondkapje op en dat terwijl ze wel viermaal gevaccineerd zou zijn ook zij tekent zich af in haar laatste dagen als bondskanselier als een groot monster van de dictatuur die zich in Duitsland afspeelt Het valt nu op dat de Duitsers weer bereid zijn om en tweede H. te volgen tot de laatste kogel

 5. Liepen leden van de nazi partij ook niet met een speldje in de tweede wereldoorlog dit zijn wel hele grove praktijken wij de ongevaccineerde of moet ik zeggen de niet genetisch gemanipuleerde zullen zege vieren en hier boven staan als je er diep over nadenkt is het toch net of je in een hele erge slechte film zit ik ben niet bang en inderdaad wie mij dwingt gaat een probleem krijgen dit alles is schending van de mensen rechten
  Het is een hele vieze weldoordachte psygologische en biologische oorlog voering maar in de tweede wereld oorlog waren er ook verzetstrijders en mensen dat zijn wij de ongevacineerde

 6. Dit is zo belachelijk één op één met nazi praktijken dat het bijna lachwekkend is dat er nog mensen zijn die dit niet door hebben. Nu zitten die elite gewoon te kijken waar ze allemaal mee weg kunnen komen voordat de paniek bij iedereen toeslaat. Ze hebben deze veldslag nu toch gewonnen, want zoveel mensen hebben die doodsprik genomen, maar de oorlog gaan ze niet winnen, want degenen die wakker zijn vechten voor en met hun leven.

 7. Weer zo’n narcistische borstkloppende lul die er een slaatje uit wilt slaan. Met zijn neus diep in de reet van de psychopaten. Laten wij planken verkopen die op hun domme koppen gespijkerd worden. Ich hab es nicht gewuszt er op of zo….

 8. En zijn er dan ook domme duitsers die deze nazi button daadwerkelijk dragen of niet?
  Het zou dan echte sensatie kunnen worden om de diverse reacties van het publiek te filmen en te verspreiden…?

  • Er zijn gele lintjes die sommigen om de halsband van de hond knopen. Die lintjes geven aan dat zo’n hond gevaarlijk tot niet vriendelijk is. Geen geintje.

 9. FF wachten ..
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/crisis-vs-grote-voedselleverancier-gaat-3-maanden-dicht-benzineprijs-explodeert/

  Hoelang deze ongein nog gaat duren ..
  Hebben jullie gezien dat er verplicht al co2 meters in belgie zijn ? (horeca)
  Kom je boven een bepaald percentage dan moetje de zaak sluiten.
  Hier willen ze het ook invoeren.
  Die Button vedwijnt vanzelf en heel snelll ook mark my words 🙂
  Koop een gasstel op butaan propaan paar flessen inslaan.. bereid je voor .
  De eindstrijd nadert met rasse schreden..
  Laat die idioten maar rondlopen met hun maffe buttons .
  Leg voedsel vooraad aan .
  Begin NU!!
  Fijne dag .

 10. Maakt niet uit of het een rondje of een ster is
  Maakt niet uit wie hem draagt, de goeien of de kwaaien
  Punt is: “Het blijft een herhaling!”

  Maar als we een button moeten gaan dragen kun je zien hoe slecht de registratie is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in