Asielzoeker drogeert vrouw die hem in huis had genomen en verkracht haar

1
1440

De Franse autoriteiten vervolgen een Congolese man die een vrouw heeft gedrogeerd en seksueel heeft aangevallen, schrijven de media.

De verdachte, die beweert 18 jaar oud te zijn, werd “door zijn ouders naar Frankrijk gestuurd om te studeren”, en werd eerder gehuisvest in een hotel in Quimper met andere “buitenlandse minderjarigen”, meldt Ouest France.

Hij verbleef vervolgens bij verschillende gastgezinnen totdat het slachtoffer hem in haar huis uitnodigde. Op een nacht in september deed de verdachte een hoeveelheid hasj in een maaltijd die hij voor zichzelf en het slachtoffer aan het bereiden was.

Nadat de effecten van de drug zich hadden voorgedaan, heeft hij zich aan de vrouw vergrepen.

“Je omhelsde haar, kuste haar, kleedde haar uit en viel haar seksueel aan”, aldus de rechtbank.

De verdachte heeft toegegeven dat hij het eten met hasj had aangevuld, waarbij hij de effecten van de drug de schuld geeft van de seksuele aanval.

“Het spijt me echt dat ik de hasj in het eten heb gedaan. Het was niet mijn bedoeling om haar aan te vallen. Het was vanwege de invloed”, zei hij tegen de rechtbank.

Autoriteiten geven aan dat ze reden hebben om te twijfelen aan de vermeende leeftijd van de man, “met een jeugdrechtbank die zijn status als onbegeleide buitenlandse minderjarige heeft ontkracht, een besluit dat door het hof van beroep is bevestigd”, aldus de huidige rechter.

De verdachte wordt in de gevangenis vastgehouden terwijl de rechercheurs wachten op DNA-tests van de kleding van het slachtoffer en op een psychiatrisch rapport.

Ramadan guerrilla-nacht in Afro-islamitische wijk van Parijs

De datum van het vonnis is vastgesteld op 20 november.

15-jarige Ida gaf Arabieren aan voor verkrachting – nam het recht in eigen hand toen haar aangifte werd afgewezen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here