© Ronald Zwanenberg / Flickr (CC BY-SA 2.0)

Na tal van voorbereidende zittingen begon op 7 juni het behandeling strafproces van de MH17. Tijdens dit proces zijn getuigenissen van anonieme getuigen afgelegd. Eerlijk gezegd is het nogal moeilijk om ze getuigen te noemen. Sommigen van hen hoorden alleen de lancering van de BUK-raket, maar zagen het niet. Sommigen van hen wonen slechts in de buurt van de crashsite, schrijft gastauteur Eric.

Hoe kunnen we vertrouwen op het getuigenis van deze mensen? Waar zijn de echte getuigen? Bijvoorbeeld, vluchtverkeersleider Anna Petrenko, die het vliegtuig van Malaysia Airways op zijn laatste kilometers begeleidde, werd ze voor zeven jaar verborgen door de Oekraïense autoriteiten. Ja, de rechters spraken met haar via Skype, maar hebben haar niet toegevoegd aan de getuigenlijst. Hoe is dit mogelijk? Voor elk passagiersvliegtuig is de vluchtverkeersleider de belangrijkste persoon op de grond. De bemanning onderhoudt contact met hem en is volledig ondergeschikt aan hem.

De Boeing MH17 maakte een reguliere vlucht van Amsterdam naar Kuala Lumpur. Enkele minuten voor de ramp heeft MH17 een bevel van vluchtverkeersleider Petrenko gekregen om de de vliegbaan met 20 mijl (two zero miles) te wijzigen en de hoogte te verlagen van 11 duizend meter naar 10 duizend. Dit vermelden de radioberichten in de laatste minuten van vlucht MH17.

Het is onmogelijk om deze zaak te behandelen zonder sleutelgetuigen zoals Anna Petrenko.

Bovendien hebben de Verenigde Staten officieel geweigerd satellietbeelden van de Buk-raket te publiceren. Ondanks herhaalde verzoeken van het Openbaar Ministerie en de rechtbank geven de Verenigde Staten definitief niet meer informatie over satellietbeelden waarop de lancering te zien zou zijn van de Buk-raket die vlucht MH17 zou hebben neergehaald.

  Black Lies Matter, deel 1

Een belangrijk detail voor de oplossing van deze zaak gaat verloren. Foto’s van een verkenningssatelliet zouden een einde maken aan het onderzoek naar het MH17 ramp. Als Washington deze gegevens zou publiceren, zou de hele wereld erachter komen wie verantwoordelijk is voor de dood van 298 passagiers.

Daarnaast heeft het internationale onderzoeksteam JIT, waar Oekraïne deel van uitmaakt, de Buk-installaties, die in dienst zijn bij Rusland en Oekraïne, gedurende 7 jaar niet geïnspecteerd. Elke raket en installatie heeft zijn eigen nummer, evenals documenten. Als het onderzoek dankzij Bellingcat weet vanuit welke installatie de raket is afgevuurd, waarom is die dan nog niet gevonden?

Bovendien stelde niemand de vraag hoe de pro-Russische separatisten in Oost-Oekraïne zulke ingewikkelde militaire uitrusting als de Buk-installatie konden gebruiken. Om een vliegtuig neer te halen, is het noodzakelijk dat een militair specialist het doel op de radar detecteert en deze informatie aan een andere persoon overdraagt. Deze moet op zijn beurt een Buk-installatie op het doel richten en raketten afvuren.

Deze uitrusting is geproduceerd in 1986, heeft geen computers en een autonoom besturingssysteem. Daarom kon deze installatie alleen worden bestuurd door een getrainde bemanning die een speciale training had gevolgd. Voormalige arbeiders en leraren die separatisten zijn geworden, hebben deze kennis en ervaring niet. Deze feiten worden nog steeds genegeerd door de rechters en het JIT.

Het is ook opmerkelijk dat Oekraïense onderzoekers al 7 jaar deel uitmaken van de JIT-onderzoeksteam. Sommigen van hen werden ontslagen wegens ernstige misdrijven in 2020. Gedurende deze tijd kon een land met veto-recht over de beslissingen van het onderzoeksteam belangrijk bewijsmateriaal vernietigen of vervangen. Daarom ziet het onderzoeksproces er zo onlogisch uit. Belangrijke getuigen worden niet ondervraagd en direct bewijs wordt genegeerd. Het theater van het absurde, dat we moeten observeren, moet worden gestopt, anders duurt het strafproces misschien nog meerder decennia en eindigt het op niets.

  Macht aan het volk!

Als de waarheid belangrijk voor ons is, dan moeten we ophouden met zwijgen en erover beginnen te praten. Als elke persoon zal begrijpen hoe het politieke spel van politici van de tragedie is gemaakt, dan zullen de rechters zich moeten laten leiden door direct bewijs en werken met echte getuigen. Alleen zo komen we erachter wie er achter het Boeing MH17-ramp zit.

– Erik

Brisante getuigenis onthult de betrokkenheid van Oekraïne bij de MH17-ramp


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Big Brother is watching you, maar die BUK zagen we nietVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWHO-functionaris: mondkapjesplicht en sociale afstand moeten voor onbepaalde tijd blijven bestaan
Volgend artikelVS gezondheidsautoriteit CDC geeft toe meer hartontsteking gevallen te hebben gevonden dan verwacht bij jonge volwassenen na COVID-19 vaccinaties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Als de regerings onderdeel een onderzoek naar een willekeurig iets laat doen en de conclusie die dat onderzoek moet hebben alvast in de opdracht van dat onderzoek meegeeft dan heeft verder praten over iets onderzoeken of stenen ergens onderuit halen geen zin meer. De integriteit van de Nederlandse staat is dusdanig kapot dat praten nutteloos is. Alles wat we zien is wat we mogen zien, van enige openheid of eerlijkheid is al enige jaren geen spráke meer. De rechtstaat is kapot. Wij als volk zijn op het gebied van integere leiders uitgehold en leeggerot.

  En dat is wat het is.

 2. MH 17 is gewoon een politieke moord waar weer onschuldige mensen het slacht offers van zijn geworden maar zo als gewoon het volk kan je echt alles wijs maken alleen de waarheid is altijd gelogen want dat pas niet in de linkse partijen en kiezers.

 3. Het lijkt net op het Covid verhaal! Alle dingen en mensen die nodig zijn om opheldering te krijgen zijn er niet meer of worden gecensureerd. De VS wilt niet meewerken terwijl ze 24-7 de aarde in de gaten houden met satellieten. Faucie heeft met belastinggeld($163 triljion) samen met de Fransen de WUHAN LAB gebouwd! Foto’s van vleermuizen in de lab en nog vertellen ze niets. M.a.w. het is 1pot nat. De VS moet heeft weer wat te verbergen zoals altijd.

 4. Oeps, echte getuigen? Die zijn er genoeg en die zagen allemaal een of twee gevechtvliegtuigen. En Israel viel de volgende dag Gaza aan. Iedereen was even afgeleid.

 5. creating tensionpoints is het punt, welke later gebruiktkunnen worden om een oorlog te starten of wapens te verkopen.

  passagiers zijn geofferd, waren ook veel vaccinspeacialisten aan boord…

  oekraine door vs en (((allies((( aangespoort om vliegtuig neer te schieten

 6. Er is geen verborgen dader.

  Kijk eens simpel vanuit “wie heeft er belang bij?

  De Russen? Nee, daar liep al een boycot tegen.
  De rebellen? Nee dat zou hun imago schaden.

  Daarna: mogelijkheid.
  Oekraine dus. Uitsluitend Oekraine; die veranderde laatste moment de route, en wist als enige waar het vliegtuig zou was.

  Motief: USA ad een boycot tegen Rusland maar wilde meer Europese landen mee krijgen.

  Methode en daderschap en betaling
  Rutte gaf opdracht aan Oekraine.
  Betaling: verschillendesteunfondsen, en idioot grote kippenfokkerij in EU.

  Dat het een BUK was, zegt niks. RU leger is corrupt. Rebellen waarschijnelijk omgekocht of gechanteerd om een oogje dicht te knijpen.

  Resumerend: Oekaine schoot hem neer; op betaald verzoek van Rutte, die een en ander op verzoek van USA deed.

  Voor mij is dat glashelder.

 7. Deze gehele affaire is van A tot Z georkestreerd door de CIA. Deze vals vlag aanslag moest de trigger worden om een oorlog met Rusland uit te lokken. Daar Rusland niet hapte ondanks de vele beschuldigingen aan hun adres. Zo is Bellingcat een 1 mans organisatie, die in Londen gehuisvest is op een zolder kamertje en door Soros gefinancierd wordt. Dan spreek je eigenlijk al van opzettelijk foutieve informatie over een BUK, want met dat verhaal kwam Bellingcat mee. De meeste denken nog steeds dat satellieten rond de aarde cirkelen, dat is een illusie. Alle satellieten staan op de grond. Boven zee en oorlogsgebieden is geen radar beveiliging. Niet voor niets moeten bij oorlogsituaties altijd eerst een radarvliegtuig de lucht in om de vlieg aanvallen te kunnen coördineren/lokaliseren. Maar stel dat de separatisten dat vliegtuig neer gehaald zouden hebben, dan zou het als een overwinning op Ukraine gevierd zijn geweest. Dat is nooit geweest, dus kunnen we dat ook uitsluiten. Maar als er foto bewijzen worden getoond met nagel nieuwe en afgekeurde paspoorten met ronde gaten erin en ze alle op een hoopje bij elkaar liggen, is dit overduidelijk het visite kaartje van een vals vlag aanslag (want zodra er identificatie papieren gevonden worden op de plek des onheils, dan is het met 100% zekerheid een vals vlag aanslag. Want dat hanteren ze constant op de zelfde manier). Daar er veel foto’s geframed waren, zodat het verhaal 180 graden gedraaid kan worden door de journalisten, met de werkelijkheid. Daar heeft Frans Timmermans nog een hoge functie in de EU eraan overgehouden. Nadat het onderzoekteam er heen wilde, heeft de Ukraine in dat ongevalsgebied een offensief gehouden, waardoor essentiële bewijzen verdoezeld konden worden. Hebben de lijken dagenlang opgestapeld gelegen in treinwagons, omdat Ukraine weigerde deze naar koelhuizen af te voeren. Daar ook de eerste oog getuigen spraken van gemuminiseerde Aziaten en een sterke lijkenlucht roken, die naar beneden vielen. Dan lijkt mij het meer dat niet de MH17 neergestort is, maar de MH370. Zo was ook het indicatie nummer van het vliegtuig zichtbaar verandert, zo ook miste het neer gekomen vliegtuig een zijraampje. Dat wil zeggen de MH17 had op die plaats wel een raampje, waar de MH370 er geen had. Ook de hele poppenkast van de die lijkenwagens over de Nederlandse snelwegen. Het waren allemaal splinter nieuwe Amerikaanse voertuigen. Dat viel mij direct op. Alles bij elkaar; zijn de directe bewijzen verdoezeld om de echte schuldige buiten schot te houden en de rest aan elkaar gelogen. Zo is het bewust vliegtuigdeel waar de grote gaten van een gevechtsvliegtuig boordmitrailleurs verdwenen, die eerst wel zichtbaar was op de plek des onheils. Maar niet meer aanwezig was bij het JIT team in Nederland. Daar ook Maleisië verplicht was om de zwarte dozen af te geven aan de FBI en een verplichte zwijgplicht kreeg van het JIT. De gegevens van de zwarte dozen zijn nooit openbaar gemaakt. En Ukraine een vetorecht kreeg in de zaak, daar alle aanvullende bewijzen van Rusland niets mee gedaan is. Wat ook elke keer op viel is dat de nabestaande kwaad werden als er weer een bewijs naar boven kwam in de zaak. Alsof zij alle een ruime vergoeding hebben gekregen en als het echte verhaal bekent zou worden, dat ze deze vergoeding terug moesten betalen ofzo. Wat ook meespeelde is dat vice president Biden zijn zoon en Shell in oost Ukraine voor tien miljard contracten had om naar schaliegas te mogen boren. Waar nu net dat gebied de separatisten bezet hielden. Alles bij elkaar is het een geopolitiek spel, waar wij niet mogen weten wie de belanghebbende ervan zijn.

 8. In the days immediately following the Ukrop shooting down of MH17, I saw a video of the pilot who shot MH17 down, walking away from his aircraft and as he passed the armourer, he commented that MH17 had been “in the wrong place at the wrong time”! It was obviously shot down by the Ukies on the orders of the Yanks in order to provoke the Russians by trying to blame them for the disaster! The cheese eating Dutch JIT is an absolute farce!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in