Dit is geen goed moment om een Oekraïense soldaat te zijn aan de frontlinies die het tegen de Russen moet opnemen. Ik wil u twee video’s laten zien waarop u kunt zien hoe twee verschillende Russische wapens op het slagveld worden ingezet – de Zala Drones en de TOS 1A Zware Vlammenwerper. Voor degenen die zeggen dat dit alleen maar Russische propaganda is, merk ik terloops op dat Oekraïne geen vergelijkbare video’s plaatst waarop te zien is hoe het vernielingen aanricht op Russische stellingen. Dit is weer zo’n geval van de hond die niet blaft – d.w.z., als er een hond in huis is, zou u hem horen blaffen als u op de deur bonkt. Geen geblaf, waarschijnlijk geen hond, schrijft Larry Johnson.

De ZALA drones dragen explosieven. Beschouw ze als een Kamikaze-vliegtuig zonder een fanatieke piloot aan boord die bereid is zijn leven te beëindigen ter meerdere eer en glorie van de zaak. De man of vrouw die deze drones vliegt zit in een comfortabele stoel op een veilige plaats. Hij of zij kan de paniekerige troepen op de grond zien, die dekking zoeken.

De Lancet
De Kub

Brian Berletic geeft enkele details:

Het zijn door Zala – een dochteronderneming van het Kalashinikov Concern – geproduceerde drones, die over potentiële doelwitten vliegen voordat zij erop duiken om ze te vernietigen.

Zij vuren geen munitie af. Zij zijn de munitie.

De Kub (op de tweede foto) is kleiner en bedoeld voor anti-personeel missies. De Lancet (lijkt op een raket) is groter en wordt gebruikt op voertuigen en gebouwen.

Dit is videobewijs dat de Russische drones Amerikaanse M777 houwitsers vernietigen.

  Guardian: een van de Amerikaanse kernbommen in Nederland is beschadigd

Dan is er de TOS 1A Zware Vlammenwerper. Ik hoor Jim Morrison van de Doors al zingen: “come on baby light my fire.” Hier is een foto van het toestel:

De TOS-1A is bedoeld voor directe vuursteun aan oprukkende infanterie en hoofdgevechtstanks

De Military Times geeft een mooie samenvatting van de mogelijkheden ervan:

De TOS-1A wordt gebruikt om gebouwen, veldversterkingen en bunkers op te ruimen. Het is ook doeltreffend tegen licht gepantserde voertuigen. Het zware vlammenwerpersysteem lijkt in het algemeen op meervoudige lanceerraketsystemen, maar het vuurt andere soorten raketten af en heeft een veel korter schootsbereik. . . .

Er zijn ten minste twee soorten raketkoppen – ontvlambare en thermobarische. De thermobarische wapens worden ook wel vacuüm- of brandstof-luchtexplosieven genoemd. Dit soort munitie laat een grote wolk brandbaar gas vrijkomen en veroorzaakt enorme explosies. Het wordt gebruikt om gebouwen, bunkers en andere versterkingen te ontmantelen. Het TOS-1A zware vlammenwerpersysteem lanceert één enkele raket, of een paar van twee raketten binnen 0,5 seconde. De volledige duur van het salvo is 12 seconden wanneer de raketten handmatig gelanceerd worden, en 6 seconden wanneer alle raketten in de automatische modus gelanceerd worden.

Het belangrijkste punt is dat dit geen stand-off wapensysteem is dat van veraf gelanceerd wordt. Het is vooraan bij de troepen die oprukken naar verschanste, verdedigde stellingen. Oordeelt u zelf:

Deze twee video’s helpen verklaren waarom Rusland en de Donbas-milities gestaag oprukken, terwijl de Oekraïense troepen ofwel sterven ofwel zich terugtrekken. Er zijn geen andere goede opties.

Ik sluit af met Jim Morrison:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Operatie Z+: Over het omhoogtrekken van het IJzeren Gordijn dat over Europa hangtVolg Frontnieuws op Telegram

  Kiev's "vreemdelingenlegioen" commandanten "gedragen zich als maffiabazen": Door het Westen geleverde wapens worden gestolen en ex-gangsters dreigen vrijwilligers die geen "belasting" betalen dood te schieten

Lees meer over:

Vorig artikelRusland geeft Kiev de schuld van de moordaanslag in Moskou – Oekraïners ontvluchten massaal Kiev 
Volgend artikelFrankrijk: Aanplakborden waarschuwen voor gevaren van COVID-19 vaccin – politiek en media overstuur
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

  • Ik ook en ik hoop dat ze na de Oekraine hier in Europa Grote kuis houden, die Fuckers moeten voor eens en altijd opgeruimd worden ✌🏻

   • Inderdaad.Nog nooit in de geschiedenis hebben volken staten gehad die hun zo haten en hun zo vijandig zijn.
    De landverraders zijn verantwoordelijk voor veel doden in eigen land, maar ook in de Oekraine door het krankzinnige nazi regiem te steunen.
    Zij hebben recht op leven ruim verspeeld.

  • Putin had een paar maanden geleden zijn kans toen zo’n beetje alle aanstichters van de huidige ellende bij elkaar waren. Davos ligt binnen het bereik van zijn lange afstands wapens…

   • Hoewel correct en hoewel het door een flink deel van de bevolking zou worden toegejuigd zou dat ook direct wereldwijde repercussies hebben gehad. Het hele westen had direct openlijk de oorlog verklaard omdat ze niet anders zouden kunnen reageren. Het gaat namelijk niet om wat de bevolking wenst, maar de ‘regeringen’.
    Nou denk ik zelf dat de NAVO niet echt kans maakt tegen Rusland in een open gevecht, maar Putin probeert dat wijselijk te vermijden. Domweg omdat Rusland vrijwel is omsingeld door NAVO landen/-bases.
    Zoals iedereen die naar de geschiedenis kijkt kan zien is het ALTIJD een slecht idee om op meerdere fronten tegelijk oorlog te moeten voeren, of zelfs maar een serieuze dreiging moeten pareren, een meerfronten oorlog wordt eigenlijk altijd verloren.
    Momenteel sloopt hij de NAVO door grote delen van hun arsenaal op te blazen, en dat alles op een enkel front. Het gaat langzaam maar gestaag. Naarmate er meer en zwaarder materiaal wordt verscheept en ingezet leert Rusland meer en meer over de kracht en zwakheid van de verschillende systemen in het veld, zowel de eigen als het NAVO materiaal.
    De stroom droogt zolangzamerhand op omdat de NAVO landen door hun materiaal heenraken. Vervangen is, hoewel er veel over wordt gesproken, eigenlijk geen echte optie. Veel systemen gebruiken titanium en laat Rusland nou toevallig een van de grootste producenten van titanium zijn, dat niet meer naar het westen wordt ge-exporteerd. En zelfs als ze zouden kunnen, dan zijn de kosten vele malen hoger dan het Russische materiaal. Dus momenteel sloopt hij hun voorraden en zadelt ze op met gigantische kosten voor eventuele vervanging, als ze het al kunnen vervangen, allemaal terwijl er maar 1 echt front is.

 1. Ook na de aanslag in Rusland: Rusland moet een nacht Kiev bestoken met die vlammenwerpers; verspreid over de hele stad.

 2. Leden van de sekte VVD D66 en al dat anderen tuig dat in het kabinet zitten en natuurlijk ook de schaapjes, het vernietigen van het volk loop niet zoals het WEF graag zou zien daarom heeft Rutte met zijn tuig en met het WEF het volgende voor ons in petto wij gaan het volk uithongeren en laten zij ons straks ook dood vriezen nu het zover is gekomen door het verraad van de schaapjes wil ik vragen kan er gewoon niet in plaats van de dodelijke corona injectie de atoom bom gooien over ons land want wij bestaan immers toch al niet meer als land en volk.

 3. Amerikaanse autoriteiten dringen er bij Amerikanen op aan dringend Oekraïne te verlaten

  De Amerikaanse autoriteiten riepen de Amerikanen die nog in Oekraïne zijn op om met spoed zijn grondgebied te verlaten.

  Het ministerie van Buitenlandse Zaken kondigde een mogelijke intensivering van de vijandelijkheden aan en de dreiging van aanvallen “op de civiele infrastructuur en overheidsfaciliteiten in Oekraïne in de komende dagen”.

  “De Amerikaanse ambassade moedigt Amerikaanse burgers aan om Oekraïne te verlaten met gebruikmaking van de beschikbare middelen van vervoer over land als dat veilig is”, staat in een verklaring op de website van de Amerikaanse ambassade.

  Het persbureau AP schrijft dat de verklaring van het State Department is gebaseerd op vrijgegeven rapporten van de Amerikaanse inlichtingengemeenschap.

  Bron: https://rusvesna.su/news/1661239738

  • Er zal ongetwijfeld wat gaan gebeuren. De oproep heeft deels te maken met het feit dat er meer en meer hoge militaire officieren aangeven dat de strijd in Ukraine niet gewonnen kan worden met een conventionele oorlog.
   Daarnaast hebben de VS en GB aangegeven dat een stralingslekin de kerncentrale van Zaporizhzhia een reden zou zijn om ‘artikel 5 van de NAVO’ te activeren.
   Onzin natuurlijk, aangezien het Ukraine is die de beschieting uitvoert, de VS geen controleurs van het internationaal atoomagentschap wil laten sturen en Ukraine helemaal geen NAVO-lid is.
   Maar dat doet er niet toe, ze staan duidelijk op het punt om zich er direct in te mengen. OF ze echt het lef hebben durf ik niet te voorspellen, maar de ‘deep-state’ en de globalisten beginnen echt wanhopig te worden en een kat in het nauw maakt rare sprongen, ik acht het niet uitgesloten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in