Mensen die zich zo in het narratief hebben vastgebeten, breken nu de gelederen, dat geeft hoop dat we er eindelijk komen.”

Tijdens een dinsdagse uitzending van het War Room programma heeft Dr. Malone zich bij Steve Bannon gevoegd om een nieuw en schokkend artikel van de Wall Street Journal te bespreken [zie Frontnieuws Mainstream media: Pfizer proef wees uit dat gevaccineerde peuters “meer kans hadden om ernstig ziek te worden met Covid”], dat vraagtekens plaatst bij de beslissing van de FDA om deze zogenaamde vaccins in onze kostbaarste en kwetsbaarste mensen te injecteren, bericht The Vigilant Fox.

“Dus de Wall Street Journal komt nu naar buiten en trekt rechtstreeks de wijsheid van de FDA in twijfel, de integriteit en onafhankelijkheid van de FDA en de CDC, het besluit om door te gaan met de kindervaccins, deze zuigelingenvaccins, en werpt rechtstreeks de vraag op of Dr. Jha, die de COVID-antwoordcoördinator is, op ongepaste wijze druk op de FDA heeft uitgeoefend om hen zover te krijgen dat zij deze besluiten nemen die geen enkele basis hebben in termen van gegevens over veiligheid of werkzaamheid bij kinderen.

Het verhaal van de Wall Street Journal is opmerkelijk, niet wat de inhoud betreft. Dit zijn allemaal dingen die velen van ons die dit gevolgd hebben al wisten, maar het feit dat de Wall Street Journal nu zelf deze bedenkingen uitspreekt en Pfizer en Moderna rechtstreeks beschuldigt van manipulatie van gegevens, onjuiste voorstellingen van zaken, en het feit dat de FDA in feite verzuimt haar plicht te doen wat betreft zorgvuldigheid op het gebied van veiligheid en werkzaamheid.”

  Voormalige WHO-wetenschapster uit Noorwegen: Er is geen pandemie, alleen leugens en bedrog!

Steve Bannon voegt eraan toe dat dit een signaal is, geen ruis. Dat de Wall Street Journal zich tegen de FDA uitspreekt is “Big League”.

Dr. Malone breidt die gedachten uit, en zegt dat hij meerdere indicatoren ziet dat het hele narratief aan het afbrokkelen is.

“De mensen zetten nu steeds meer vraagtekens bij de veiligheid en de doeltreffendheid van deze beide producten en bij de onderliggende aard van de gegevens … Er lijkt een groeiende stroom van artsen en wetenschappers te zijn die zich willen uitspreken.”

Zelfs Paul Offit, die zijn hele leven “een absolute sjacheraar” voor de vaccinindustrie is geweest, was een van de twee die op het niveau van de FDA tegen deze inentingen voor jonge kinderen stemden.

“Mensen die zich zo in het narratief hebben vastgebeten, breken nu de gelederen, dat geeft hoop dat we er eindelijk komen.”

Laten we hopen dat we er komen. Ik denk dat er vroeg of laat een “omslagpunt” zal komen, zoals Ed Dowd het zegt, waarbij de daden van de FDA in de ogen van het publiek als zo afschuwelijk zullen worden gezien, dat ze onverdedigbaar worden.

Laten we, terwijl hun corruptie volop tentoongespreid wordt, de administratieve staat “afwikkelen”.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig hoofdeconoom bij de Wereldbank waarschuwt: het spike-eiwit is de moordenaar – pas op voor mRNA-‘vaccins’Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom de Russen heel Oekraïne zullen moeten bezetten – maar niet alles zullen annexeren
Volgend artikelMH17 – Horen, zien en zwijgen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Het echte probleem echter is dat het niet meer uitmaakt. Al zouden ALLE instanties over de hele wereld en de ‘vaccin’prodecenten zelf nu toegeven dat het allemaal niet werkt en er inderdaad ernstige bijwerkingen zijn, dan maakt dat nog niet uit.
  Het kan namelijk niet ongedaan worden gemaakt. Als die troep eenmaal in je lichaam zit krijg je het er nooit meer uit. Die bijwerkingen blijven de komende jaren, zo niet decennia, een drama voor mensen en zullen steeds meer mensen doen sterven, simpelweg omdat er te veel mensen zijn geinjecteerd om zelfs maar een fractie van hen te behandelen. En dat zou uitgaan van een gezondheidszorg die minimaal op peil blijft, maar veel medewerkers in de gezondheidsdiensten werden verplicht de shots te nemen, dus we gaan daar ook nog flinke klappen zien vallen.
  Als we dat koppelen aan de komende instorting van de energie- en voedselproductie dan kun je op je vingers na tellen dat er pak-m-beet de komende 10 jaar enorm veel mensen zullen sterven. Zo niet door honger of de rellen, dan wel door de bijwerkingen, want ondervoeding en geweld en stress zullen die bijwerkingen alleen maar erger maken.
  Dan komt daar nog eens bovenop dat veel tieners en kinderen zijn geinjecteerd en het is maar de vraag of die ooit in staat zullen zijn zelf kinderen te krijgen, zeker als de gezondheidszorg overbelast is. Dus wie er in de periode na de eerste 10 jaar voor al die zieken zou moeten gaan zorgen is ook maar de vraag.
  Als je niet hebt toegegeven en nog steeds geen shots hebt gehaald dan is het eigenlijk zaak om nu, hoe ongewoon het ook moge klinken, probeert om met andere ongeprikten zo veel mogelijk kinderen te krijgen. Die kinderen zullen namelijk de zaak weer op moeten bouwen uit de puinhopen die we straks zien ontstaan. En die kinderen hebben nog een kans op een gezond leven, zij het een hard en zwaar leven, terwijl de geprikte kinderen zelfs die kans op gezondheid niet zullen hebben, maar evengoed een hard en zwaar, maar veel korter, leven tegemoet gaan.

  • Ik ben het eens met BIJNA elk woord dat u hier deelt….. als het gaat om kinderen denk ik:

   Laten we nou eens stoppen met kinderen op aarde produceren.
   Wat een hel is dit voor kinderen om te leven.
   Laten we eerst eens kijken hoe we deze aarde eerst gezond krijgen.
   Voordat elk kind weer opnieuw in ellende terecht komt.

   Laten we eerst eens kijken naar de mentale gesteldheid van mensen.. die moet op peil worden.
   Alvorens kinderen baren.

   Ik ben die baar dozen echt helemaal zat ff… zowel de man als vrouw werkt hieraan mee.
   We zouden er goed aan doen eerst eens te investeren in eigen programmeringen te hervormen.
   Zodat kinderen een gezonde opvoeding meekrijgen in plaats van een biased of vertroebelde.

   Ik ken genoeg niet geprikten die behoorlijk mentaal wat mankeren en daaraan moeten werken.
   Ikzelf ook, ik moet ook nog zoveel leren…. en de beste versie van mezelf worden.
   Ik moet er niet aan denken een vrouw te ontmoeten (ongeprikt vanzelfsprekend) maar die mentaal nog zo onder ontwikkeld is dat ik er niets van leer.. alleen maar drama mee ervaar.

   Laten we nou eerst eens leren om GEK op onszelf te zijn.
   Om ONSzelf te waarderen en ons niet gek te laten maken door anderen.
   Laten we eerst zelf eens leren hoe op eigen benen (mentaal, emotioneel, financieel, lichamelijk etc. etc.) te staan alvorens weer eens baby’s eruit te gooien hier op aarde.

   Het wordt tijd dat we eens naar binnen in onszelf gaan kijken en ervoor zorgen dat we weten hoe we onszelf op een gezonde manier moeten verdedigen, grenzen bewaken… we hadden ALLANG moeten inzien wie die geprikten waren en hoe ze ons zouden behandelen…. alvorens het gebeurde… en daar gingen we hoor; “schaapjes dit” “volgelingen dat”….. het eeuwige oordelen… laten we daar eens aan werken…

   Iedereen zou het beste voor zichzelf moeten willen.
   En zolang we die eigenschappen niet hebben toegepast (niet alleen materieel maar ook emotioneel en fysiek – gezond eten maar ook lekker fit in het leven staan!) – dan helemaal niet aan kinderen denken…. laat dat lekker met rust….

   Genoeg om aan te werken.

   En als we het niet op een rijtje hebben met z’n allen, of de ongeprikten dan…. tja.. dan lekker geen kinderen.

   Het wordt tijd het geluk in jezelf te vinden in plaats van altijd maar zuigelingen hier op aarde te ontwerpen.

   Vooruitgang daar is het tijd voor.
   En v.w.b. nieuwe kinderen op aarde.. deze vergiftige wereld te plaatsen; even niet…. even pauze.

   Lange pauze… tot mensen mentaal het op een rijtje hebben.

   Hoeveel mensen zijn wel niet BANG om alleen te zijn?
   Met een partner omdat ze niet kunnen koken?
   Afhankelijk van een partner voor seks?
   Of samen omdat de omgeving dat verwacht van ze?
   Met een partner omdat je het anders financieel niet kan opbrengen?

   Daar moet aan gewerkt worden…..

   En VELEN zitten VAST in een relatie/ huwelijk.. omdat ze een RUILDEAL hebben in plaats van een relatie.

   Een relatie (wat je hebt alvorens je kinderen wilt plaatsen op aarde) moet bestaan uit 1 doel: een AANVULLING en geen INvulling…..

   STOP CO-dependency START Zelfstandig kunnen zijn.. en geef dát aan kinderen mee…

   T……………..Z……………………..T.

   • Wauw, Lee1990, wat een wijze en hoopvolle woorden in deze tijd. Dank daarvoor. Ik hoop dat dit eens zal uitkomen in een betere wereld. Moeten we nog even op wachten vrees ik. We zijn nog niet op het dieptepunt zolang de planning nog stap voor stap kan worden uitgerold. Lijkt wel in een versneld tempo. Maar barstjes komen er al wel.
    Maar de een is nog jong en al wijs en de ander is oud en nog onwijs. Dat verschil zal er altijd wel blijven, dat maakt het leven ook boeiend.
    Leven en laten leven in respect en met liefdevol gevoel naar/voor elkaar, zo zou het moeten zijn. Maar ook daarin hebben we nog veel te leren en een lange weg te gaan.
    Het zal de komende tijd nog harder nodig zijn, maar heb het goed met elkaar.

    • Klien, dank voor uw reactie!

     We leren inderdaad allemaal van elkaar absoluut.
     Wel merk ik dat wat voor niveau mensen ook hebben (“hoogopgeleid” etc); opvoeden is een vak apart. Komt zonder bijsluiter en is geen makkie!

     Maar daarom vind ik ook dat we echt ff moeten kijken naar onze eigen “tekortkomingen”. In plaats van onze angsten en voor oordelen mee te geven aan nieuw vers bloed… kinderen zijn een grote verantwoordelijkheid.

     Als ik om mij heen kijk zie ik dat veel mensen gewoon maar denken dat als ze ongelukkig zijn, “een kind ze wel weer gelukkig maakt”.

     Die pure Zielen worden gewoon gebruikt voor eigen belang.
     van de week zei een vriend van mij nog: “Ik wil mijn legacy voorzetten”… dan denk ik; WELKE LEGACY?

     Alsof het een ridder is.

     Wel hoog in de bol hebben veel mensen het als het gaat om kinderen.
     Daar is heel veel kracht voor nodig en wijsheid.. om zo’n Ziel mooie en leerzame dingen mee te geven.

     Dat verklaart ook de vele burn-outs van mensen… maar ook de naïeve visie die mensen hebben als het gaat om kinderen; “ahwww zo schattig”….

     Schattig? Dat is toch geen reden om een geheel nieuwe Ziel hier op deze verwoeste aarde te “plaatsen”.. denk ik dan.

     Ook ik heb veel te leren… ben dan ook HEEL blij dat ik geen kids heb.. wil… moet er niet aan denken dezelfde fouten die ik maak door te geven….

     Ik heb nog wel wat levens nodig om een betere versie van mezelf te worden :-).

     Beste Klien, fijne dag gewenst en nogmaals dank voor het delen van uw inzichten.

 2. Nu kinderen krijgen is zwaar onverantwoord.
  De huidige jongeren worden staatsgevaarlijk als ze deze jaren al overleven.
  Totaal niet gesocialiseerd. Kunnen geen gezichten meer lezen, kennen geen natuurlijke omgang met elkaar meer enz.

  Dat gespoten kinderen zich straks misschien niet meer kunnen voortplanten?
  Heel goed!

  • Inderdaad Ab !!! 100% eens.

   Mijn broertje is 21 ; TOTAAL een verkeerd beeld van de wereld.

   SNEL GELD is de oplossing en bitcoin is het leven.

   Maar sociale vaardigheden.. ZERO.

   Wandelende computertjes worden het…. totale dissociatie van de echt wereld om hen heen.

   Alsof we helemaal opnieuw beginnen….

   Dat de ingespoten jongeren kinderen gaan krijgen, als het kan, zal het best gebeuren maar WAT DAAR UIT ZAL KOMEN is werkelijk een hele grote (horror) verschijning lijkt me… de combi van non- sociaal en met experimentele vloeistof ingespoten DNA…

   Staatsgevaarlijk hahah die klopt wel echt!!
   Totaal onverantwoordelijk dat ze bestaan; hebben geen besef.

   Echt waar; emotioneel zitten de 15 / 20 plussers op een heel ander eiland heb ik gemerkt.
   Niet allemaal… gelukkig.. maar velen wel.

   Studeren wordt hen ook steeds moeilijker gemaakt… DUUR… LENINGEN etc..
   Meesten vinden hen heil in ONLINE gamen en YouTube contracten…. OnlyFans…en allerlei andere stream platforms oftewel; ze worden zo slaven van Big tech.

   Alle jaren die ons voorbij zijn gegaan begon het al met die kinderen te indoctrineren.
   Op school een digitaal bord.
   Tablets…. etc….

   Straks in Metaverse….. en weg zijn ze.

 3. Niets mis met nu en dan on-line gamen, maar buiten de wereld zien door een schermpje 5x10cm. is toch niet echt bevorderend voor bewustwording van de echte wereld.
  Soms zie ik ze zelfs kijkend op hun i-phone met ook nog een koptelefoon op het hoofd.
  Nou nog een donkere bril en een mondluier en dan is het kompleet van de wereld.
  Dit is volgens mij het recept voor het creeren van psychopaten.

 4. Ze gaan maar door,, dag na dag, beetje bij beetje word de vaccinatiecampagne wederom opgebouwd.
  En oeps ‘t is weer van dadde. Kijk eens naar de coronamaatregelen voor reizen naar het buitenland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in