© zeevveez (CC BY 2.0)

De nieuwste “trans”-gril houdt in dat mensen zichzelf identificeren als “gehandicapt” of “transabled” om behandeld te worden als een speciaal iemand.

Aangezien de enige mensen die in Amerika waarde lijken te hebben niet-blanken en LGBT’s zijn, hebben degenen die dat niet zijn iets anders bedacht dat zij kunnen zijn en dat hen nog steeds in aanmerking brengt voor een speciale behandeling in de samenleving, schrijft Ethan Huff.

“Transableisme is een nieuwere term voor BIID, of ‘Body Integrity Identity Disorder,’ waarbij iemand zich feitelijk identificeert’ als gehandicapt,” meldt de New York Post.

Volgens hetzelfde artikel is het doel van de verandering van de medische term BIID in de advocatenterm “transableism” om “de verbluffende culturele kracht van de genderideologie aan te wenden.” Hierdoor kunnen artsen BIID-patiënten “behandelen” door “gezonde ledematen te amputeren, ruggengraten door te knippen of het gezichtsvermogen te vernietigen.”

Met andere woorden, als je in het huidige Amerika bijzonder wilt zijn, maar een blanke huidskleur hebt en geen transgender bent, hoef je alleen maar te verklaren dat je “gehandicapt” bent, waarna je vervolgens je lichaamsdelen kunt laten afsnijden om je daadwerkelijk met alle geweld gehandicapt te maken.

Amerika kolkt in het toilet van perversie van zelfvernietiging

In sommige gevallen zullen transabled mensen zichzelf verminken of anderen in hun omgeving vragen hen te verminken door een been of ander ledemaat te vernietigen om de zaak te bezegelen. Ons is verteld dat mensen met deze bijzondere geestesziekte eigenlijk verlamd willen zijn, waarschijnlijk voor de aandacht en de speciale behandeling die ze weten te krijgen.

  Mensen die al lang verdrinken in een zee van propaganda, ontwaken nu langzaam

Omdat het nu niet meer cool is om gewoon normaal te zijn zoals God je gemaakt heeft, lijkt het alsof iedereen in Amerika een manier zoekt om zich te onderscheiden. Homoseksualiteit is nu passé, en transseksualiteit volgde snel. Nu is het in om je fysieke lichaam opzettelijk te vernielen zodat je kunt doen alsof je gehandicapt bent.

Als dit u allemaal gek in de oren klinkt, dan is dat ook zo. Vernietiging van je fysieke lichaam en het ontheiligen van de natuurwet worden tegenwoordig in de Verenigde Staten allebei gevierd, terwijl bescheidenheid, aanvaarding van hoe God je gemaakt heeft en moreel fatsoen allemaal worden neergezet als “slecht” en “achterlijk”.

In werkelijkheid is er geen moreel verschil tussen transseksualiteit en transableisme. Beide zijn geestesziekten. En beide zijn perversies van wat goed, fatsoenlijk en normaal is.

“Het is gemakkelijk om te zien dat dezelfde soort geestesziekte die mensen ertoe aanzet zichzelf fysiek te verminken in de transseksuele beweging hetzelfde doet in de transableisme beweging,” schrijft John Nolte voor Breitbart News.

“Het werkt als volgt: Je denkt dat je een fout bent. Iemand die beter weet maar kan profiteren van je transstatus (een arts op zoek naar geld, een ouder die graag sociale status wil) vindt dat je een vergissing bent, dus … Laat de operaties beginnen!”

Nu de trans-beweging is doorgedrongen, is de sky echt the limit. Verwacht dat mensen steeds gruwelijker dingen met hun lichaam gaan doen, terwijl ze gevierd worden door de globalisten die de media, de regering, het onderwijs, de geneeskunde en zo’n beetje alles besturen.

  Rothschild geeft toe dat 'woke' ESG heeft gefaald, pusht 'inclusief kapitalisme'-agenda

“Het begon allemaal met het homohuwelijk, dat de doos van Pandora is geworden waarvoor sommigen van ons herhaaldelijk hebben gewaarschuwd,” waarschuwt Nolte. “Kijk hoe snel we gingen van: Hoe doet mijn huwelijk u pijn? naar …

Jongens bedriegen in vrouwensport
Mannen in de kleedkamer van uw dochter
Mannen in de badkamer van uw dochter
Leraren die uw kinderen vertellen dat ze van een ander geslacht zijn
Homoporno op scholen
Drag Queen verhalenuurtje
Tiener travestieten.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Heeft de rottende Westerse samenleving nog hoop op reanimatie en overleving?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVS overklast door Rusland, China
Volgend artikelG7 – Gierige 7
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Goed opgesomd. Het beroerde is dat de samenleving voor weldenkende mensen hierdoor zwaar vervuild is. Waar is onze niet-vervuilde samenleving hier op Aarde? Weet iemand hier het antwoord op? Bijv de minister van stikstof? Weet jij hier het antwoord op? Want deze vervuiling is vele keren erger dan de waanzin van die stikstof waar jij royaal voor betaald wordt. Of mss de minister van Volksgezondheid. Weet jij hier het antwoord op? Want deze vervuiling tast de gezondheid van het Volk zwaar aan. Dat kun jij toch ook zien, of niet? Dus, kom eens met een oplossing voor deze toenemende vervuiling door perverse gekte, zodat je weldenkende mensen daadwerkelijk helpt in je vet-betaalde posities als minister van dit of dat nutteloze bezigheden. Of zijn jullie zelf geen weldenkende mensen en vinden jullie deze perverse gektes gewoon normaal? Lijkt me toch van niet? Bedankt alvast.

  • De blik op de werkelijkheid wordt met opzet vertroebeld door de perceptiemanagers van de MSM.

   Het lijkt mij dat door het vervuilen van de samenleving de blik van de mensheid ook vertroebelt. Mensen wiens blik is vertroebeld hebben geen overzicht meer en kunnen geen helder oordeel meer vellen. Ze kunnen dus ook niet meer oordelen of een besluit goed voor hen is of niet, en zijn onzeker (gemaakt). Zo kan de mensheid overrompeld worden zodat de meest bizarre besluiten kunnen worden genomen en doorgevoerd, zonder dat de bevolking protesteert. Die bevolking is net zo gefixeerd als een konijn door de koplampen van een naderende auto.

   Dit is de manier waarop de oordeelkundigheid van de mens wordt onderuit gehaald met een psychologische truc. Gaslighting, het slachtoffer aan zijn/haar eigen waarneming laten twijfelen.

 2. Het begon allemaal met het homohuwelijk. Op 1 april 2001 werden in Amsterdam de eerste homohuwelijken ter wereld afgesloten. De ellende begon in Nederland en Nederland zal de eerste zijn die ten onder gaat.

  • NL zal in elk geval zeer harde klappen krijgen, behalve dan het echte uitschot, dat zet dan gewoon wat meer van ons geld op hun eigen rekeningen, want, zij zijn het systeem en kunnen dat doen en er mee weg komen.

   of het volk moet echt in opstand komen zoals ze soms vroeger deden en er hard tegenin gaan, de lieden die dit veroorzaakt hebben (en hun gewillige hulpjes) op de pleinen op te h….

 3. Ik identificeer mijzelf als iemand die gerechtigd met monopoly geld zijn rekeningen mag en kan betalen.

  En dat ik zoveel monepolygeld mag kopiëren als ik wil.

  Komt het toch nog goed.

  • En mijn dwangneurose is met waxinelichtjes naar keizers en koningen zonder kleren ,gooien.

   En ik heb ontelbaar
   Get out of jail free kaartjes.

   Leuk spel
   Nu er geen spelregels
   meer zijn …

   Kleine wasjes grote wasjes stop ze in je washmachine…
   Allemaal met die handjus!!!

   Hange!! Hange!! Hange!!
   Hange!!Hange!!Hange!!

  • ha ha ha ik maak mijn eigen geld biljetten van 100 euro het stuk en dat ze daar iets van durven zeggen want ik ben een minderheids zieligaard en dat moeten ze maar respecteren

 4. Een poging tot antwoord op de vragen van “Immortal”:

  Een elite regeert een grote meerderheid en een onderdeel van de tactiek om de gewone bevolking onder de duim te houden, bestaat uit de continue verspreiding van tegenstrijdige, emotioneel opruiende of verwarrende informatie. Dat is een vorm van impliciete oorlogsvoering waarmee men het gros van de bevolking afleidt, bezighoudt of onzeker en klein maakt. Het is de doelgerichte bedoeling dat je je machteloos gaat voelen. Andere mensen reageren weer anders, bijvoorbeeld met zelfmedicatie of verdoving. Nog weer anders: ontkenning en negeren. Hoe dan ook: al die reacties creëren een situatie waarbij grote delen van de bevolking ongevaarlijk worden gemaakt.

  Het heeft geen zin om te denken dat je hierover een serieus gesprek zou kunnen aangaan met individuele leden van dit systeem want het systeem is een onoverzichtelijk grote abstractie die men niet kan herleiden tot de acties (of het gebrek daaraan) van wie dan ook. Dat is hoe men in een pyramidale machtsstructuur de sensatie van machteloosheid opwekt waardoor macht in stand wordt gehouden en proberen een beroep te doen op een gevoel voor bepaalde waarden en normen bij individuele leden die het systeem onderhouden, is dus volstrekt nutteloos.

  Oplossing? Doe net als wat zij doen: neem verantwoordelijkheid voor je bestaan, bepaal wat voor jou nuttige waarde of zinvolle betekenis heeft en volg het pad dat deze prioriteiten bevestigt. Al de rest is dan gewoon onzin. Bestaat er bijvoorbeeld geen verband tussen informatie en jouw dagelijkse ervaringen? Dan is het simpelweg onzin. Alleen onvoorwaardelijke zelfacceptatie en de weg naar binnen leiden ergens toe.

 5. Ik blijf het maar zeggen, de bevolking van de VS is hier ook niet van gediend. Een zeer kleine groep probeert verwarring en chaos te veroorzaken met medewerking van de msm en overheid. Daarom staan dit soort berichten op de voorgrond, kennelijk moet er veel verborgen blijven voor de gewone burger.

 6. Dank, Hendrik en Leo voor de reacties. Ja, gaslighting werkt goed. En zolang iemand zijn eigen interpretaties van de realiteit niet wilt herzien of op zijn minst toetsen aan de realiteit, blijf je kuddegedrag behouden. De meeste mensen vertonen kuddegedrag. Helaas. En, zoals Hendrik schrijft, er kan geen zinnig gesprek over gevoerd worden gezien de grote abstractie van het pyramidale systeem. Toch zou je verwachten dat de “gekozenen” het op zich zouden nemen enige zaken waar zij verantwoordelijk voor zijn te toetsen aan de realiteit om de nuttigheid er van te evalueren. Maar zelfs dat kunnen ze niet; ook zij niet. Echter, pas zodra die pyramide een mastaba is, kan het normale leven zich herstellen volgens logische concepten die geen schade aanrichten aan mens, dier en aarde. Tot die tijd mag je dankbaar zijn dat je geen verslaafde bent, of bent geworden, en dat je op zijn minst een vorm van innerlijke rust bezit. 🙂

  • De gekozenen worden niet gekozen door het volk maar door de heersende elite. Democratie is een schijnvertoning, een leugen.

   Zij worden gerecruteerd op de hogere hersenspoelingsfaciliteiten genaamd universiteiten en corpsen (vandaar het ontgroeningsritueel waar het afdwingen van loyaliteit begint).

   Als er al goede wil is, wordt deze enkel gekanaliseerd binnen het grote plan. Loyaliteit wordt afgedwongen door privileges te geven die ingetrokken kunnen worden, afpersing en zelfs met de dood als je niet gehoorzaamd.

   Als er al iemand is met enige capaciteit tot het doorzien van een misstand en dit aan de kaak wil stellen wordt hij beloond met ‘functie elders’ (Omtzicht), ‘cordon sanitaire’ (Wilders en Baudet) of zelfs de dood (Fortuyn, 6 mei!).

   Is het niet opvallend dat BBB Lientje gewoon mee mag doen? Teken aan de wand (mene, teqel w’parsin: geteld, gewogen en uiteengeperst) zoals de ondergang van het Babylonische rijk. Mysterie Babylon is nog steeds actief. Dat zijn de geheime priesters die gewoon verhuisd zijn naar het westen.

   • Disciplus Simplex mei 7, 2023 at 17:03
    Ik vrees dat het zo zij, zoals ge het beschrijft. Dat betekent dat er geen plek op Aarde is waar weldenkende mensen in vrede kunnen bestaan. In simpele termen komt het neer op “voortplanting, dominantie en overleven” oftewel “broeden, overheersen en afslachten.” Niks meer dan dat, alleen in andere jasjes; dieren doen het om te eten en terreinbescherming, mensen doen het om terrein te jatten en meer materie te bezitten. Wat een treurnis als je daar niet aan mee wilt doen. En ja, dikke Lien van de BBB is niet anders, dat zei ik meteen al. Mysterie Babylon… de punt van de pyramide moet er af geknuppeld worden.

 7. Translated.. zowat 20 jaar geleden ging ik op een zondag (in Merksem/ Antwerp) een kennis bezoeken en ik dacht dat ik op een Vlaamse kermis kwam…in een grote !! cafetaria veel mensen in hun hospitaal pyama en met een Baxter.. tevreden met koffie en koekjes, achter de bar was drukte man, en ook de winkel ernaast stond je in de rij.. jazeker iedereen gelukkig ze telden mee met hun Baxter als wapen, zo leek het mij…😳

  • Prachtig verhaal zeg! Ik zie het helemaal voor me. Ik hoorde iets soortgelijks vn collega, bij de KBC bank in Brussel nog niet zo lang geleden kleedden de gekkies zich bij aankomst om in kamerjassen en pantoffeltjes. Ook hadden ze flesjes bij zich. Zo brachten ze de dag door. De KBC was toen nog een echte staatsinstelling hahaha!

 8. Artsen moeten ze niet betalen voor het slopen en ombouwen van mensen, maar voor ieder mens die ze genezen hebben en weer 100 procent gezond is.
  Is je patient nog niet gezondn dan nog geen centjes voor je dokter.

 9. Al deze ellende start bij hen die het goedkeuren en het de ruimte geven en soms ook subsidiëren.
  Dat zijn de gene die zichzelf volksvertegenwoordiger durven te noemen en politiek bedrijven.
  Daar gaat het mis, zij vertegenwoordigen het volk niet !!!!!!!!

 10. Alles wat god geschapen heeft moet kapot.De grootste truc van de duivel,is iedereen te doen geloven dat hij niet bestaat.

 11. Een zieke wereld kan enkel zieke mensen produceren. Willen we als mens terug collectief (geestelijke) gezondheid nastreven, dan moeten we eerst zorgen voor een goede (propere, niet zieke) omgeving.

 12. Vraag mij af hoe de term “Transableisme” in de gekochte media gekoesterd wordt en welke letter er gebruikt wordt in het LHBTIQ+ rijtje, preventief ruimen is het eninge antwoord op dit krankzinnige Woke beleid dat uit de VS is overgewaaid.

 13. Reeds jaren een trend: transproductieve d.w.z. iemand presteert niks als ambtenaar of (overige) werkloze maar hij heeft toch geld dat naar hem ge-TRANS-fereerd wordt door de “sociale” zekerheid, wardoor ie zich plots zo gewaardeerd voelt alsof ie daadwerkelijk iets nuttig gepresteerd had.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in