De ernstige bijwerkingen van de genetisch gemanipuleerde preparaten overtreffen vele malen wat eerder met vaccinaties is gezien. Berichten hierover worden onderdrukt, zelfhulpgroepen zijn van Facebook verwijderd. Er duiken echter steeds meer onafhankelijke websites en verenigingen op die zich bekommeren om de slachtoffers van vaccinaties. Op c19vaxreactions.com vindt u verslagen van verwondingen door vaccins en oproepen om slachtoffers van vaccins te helpen. Er zijn ook berichten over activiteiten van Amerikaanse senatoren, schrijft tkp.at.

Hier zijn uittreksels uit twee praktijkgevallen:

Deelname aan vaccinatiestudie voor 12- tot 15-jarigen – moeder schrijft:

Mijn dochter ging van een typisch gezond 12-jarig meisje dat het graag goed op school deed en graag met vrienden omging, naar een meisje dat zo ziek was dat ze 4 maanden school moest missen. Ze lag in totaal bijna 2 maanden in het ziekenhuis, waar ze haar 13e verjaardag moest vieren.

Na de 2e Pfizer dosis.

In de daaropvolgende 2,5 maanden bleef ze hevige buikpijn houden, samen met spier- en zenuwpijn, en ze ontwikkelde nieuwe symptomen, waaronder: vermoeidheid, misselijkheid, braken, opgeblazen gevoel, oprispingen van voedsel en uiteindelijk onvermogen om voedsel of vloeistoffen door te slikken, jeukende uitslag op haar armen, vervellende huid op haar voeten, onverklaarbare pijnlijke cysten op haar vagina en vervolgens op haar hoofd, oorsuizingen, gezichtsproblemen, hoofdpijn, duizeligheid, onregelmatige bloeddruk en hartslag, geheugenverlies, hersenmist, verbale en motorische tics, flauwvallen (meer dan 10 keer per dag), verlies van gevoel vanaf de taille naar beneden, vervolgens verlamming van haar benen, niet kunnen lopen, spierzwakte, abnormale gang, gastroparese, urineretentie, angst en medische posttraumatische stressstoornis.

Nog een geval van een dokter uit Ohio:

  Dr. Mike Yeadon: De rottige leugenaars van het CDC hebben eenzijdig de definitie van een vaccin veranderd

Ik ben een arts die op 23-12-2020 het Covid-vaccin van Pfizer heeft gekregen. Vroeger was ik gezond. Dertig minuten na ontvangst van het vaccin kreeg ik een branderig en tintelend gevoel op mijn gezicht en voelde ik me zwak. Mijn bloeddruk steeg enorm. Na onderzocht te zijn door de ambulancebroeders ben ik Benadryl en Prednison gaan slikken omdat ik dacht dat ik een allergische reactie had. In de loop van de volgende 24 uur kreeg ik een intens branden, tintelen en gevoelloosheid in mijn gezicht, tong en ledematen, en een strakke, bandachtige beklemming rond mijn borst. Ik had hoofdpijn, pijn op de borst, duizeligheid, stuiptrekkingen, trillingen en een gevoel van vibratie door mijn hele lichaam. Ik voelde me wat gedesoriënteerd en had moeite de juiste woorden te vinden. Ik was erg uitgeput en kon de volgende week niet uit bed komen of iets eten. Ik zocht medische hulp bij vele dokters die nog nooit van deze reactie hadden gehoord.

En hier is de video-oproep van vaccinatie slachtoffers die aan langdurige schade lijden:

Rapporten over schade door vaccinatie zijn onvolledig

Zonder uitzondering zouden alle bijwerkingen van een Covid-19 vaccinatie verplicht aan het EMA (Europees Geneesmiddelenbureau) moeten worden gemeld. Er is ook een meldingsplicht voor artsen – deze omvat niet alleen de melding van bekende of onbekende bijwerkingen, maar ook van het gebrek aan werkzaamheid. Naast de meldingsplichtigen hebben ook patiënten en familieleden de mogelijkheid om vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen te melden bij het BASG: https://nebenwirkung.basg.gv.at/.

Volgens Dr. Silvia Behrendt is de rapportage van complicaties bij vaccinaties momenteel onvolledig, hoewel dit absoluut noodzakelijk zou zijn voor de veiligheid van geneesmiddelen. De reden voor het niet melden is vaak het gebrek aan informatie. “In de afgelopen weken hebben wij helaas – meestal veel te laat – herhaaldelijk berichten ontvangen van nabestaanden van overleden verpleeghuisbewoners en verplegend personeel van verpleeghuizen, die melding maken van sterfgevallen en ernstige bijwerkingen in tehuizen in nauw temporeel verband met een Covid-19 vaccinatie”. Daarom heeft de ACU-Oostenrijk nu een eigen rapportageportaal opgezet: https://www.acu-austria.at/meldung-von-impf-nebenwirkungen/.

  Kijk: Chinezen knielen op straat voor de autoriteiten terwijl hun inentingskaarten door Chinese ambtenaren gescand worden
Links: Aantal trombose na vaccinatie in de VS sinds 2010 / Rechts: Aantal longembolie na vaccinatie in de VS sinds 2010

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

CIA neurobiologie expert over hoe RNA vaccins de menselijke hersenen controlerenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“De drang om kinderen en jonge volwassenen te dwingen zich te laten vaccineren, is niets minder dan een samenzwering tot moord”
Volgend artikelAmerikaanse CDC voegt in één week meer dan 2000 sterfgevallen toe in verband met COVID-19 injecties  – 917 sterfgevallen bij ongeboren baby’s
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. De ontvolking in volle gang wat er eigenlijk gaande is vanaf het begin …met medewerking van alle burgermeesters en overheden in de gehele EU ,die ingedekt zijn om het volk uit te moorden voor de money en farmaceutische industrie patenten hier in Nederland met verzwijgen vd schofterige Medianieuws vanuit corrupte België 2 klote miljairders die mee helpen het volk uit moorden voor de money ..nu nog de slapende meute wakker worden vd muterende codvod19 deltavirus is het gedeelte dat boven in de schouder zit waar ze geprikt worden …hoe wil je voor de gek gehouden worden
  …zo dus ….en met alle nep regels ..en om de festivals door te laten gaan anders breekt de pleuris uit ,jammer dat dat bij de meute op het end gebeurt als ze vernemen dat ze voor de gek zijn gehouden ….het is een Ontvolking in volle ģang vd elite ,overheid en valse media om te hersenspoelen

 2. Ik wil dit allemaal graag aannemen. Ben door de berichtgeving ook verontrust.
  Maar waar zijn deze voorbeelden in Nederland????????????
  Waar?
  Geef a.u.b. Voorbeelden, verhalen, namen, foto’s, rapportages.

  • Heb je nou nog niet door dat ze hier al dit soort berichten censureren.
   Vind hier maar een arts die jou een eerlijk antwoord geeft hierover.
   Dan liggen er meteen uit als arts.
   Ik geloof het verder wel dat ze er nare bijwerkingen aan over houden of er aan sterven.

  • De blackboxtv link is de enige die FN ooit geplaatst had, over die Lisette. En verder zijn er weinig concrete voorbeelden te vinden in NL. Ik vraag me af of dit alleen aan censuur ligt? Of zou er wat anders gaande zijn waardoor de schade in de VS zoveel ernstiger en zoveel vaker is? De VS is vanouds altijd al een laboratorium geweest voor allerlei experimenten (denk bijv aan de experimenten op zwarten, de experimenten met de atoombom, de AIDS, en nog veel meer). Kan het zijn dat er veel zwaarder met EMF gerotzooid wordt in de VS waardoor de troep in de gifspuit aangevuurd wordt? Of kan het zijn dat er in NL veel meer placebo’s ingespoten worden?

   Ik zit maar te raden, want ik vind het ook vreemd dat er zo weinig incidenten in NL voortkomen. Niet dat ik het mensen wens, maar met het aantal Ingespotenen zou je toch denken dat er ook hier een lange lijst met gruwel zou moeten ontstaan.

   • Misschien zijn ze hier wel minder geneigd om meteen de media op te zoeken om aandacht te vragen voor hun probleem als ze er wat aan over houden.
    En proberen ze het eerst op te lossen met artsen en behandelaars.
    Als je direct de media opzoekt dan helpen ze je hier niet zo snel meer. ook omdat ze hier niet bij betrokken willen raken.

    • Als ik ergens een geschil mee heb, een bedrijf of instantie, dan los ik dat ook veel liever intern op i.p.v. meteen een partij stennis te gaan te gaan schoppen.
     Dat is het laatste wat ik doe als al het niet andere niet meer werkt.

     • Inmiddels heb ik op mijn leeftijd ook wel door dat beginnen met meteen een partij stennis te schoppen je altijd op een achterstand zet in je onderhandeling positie.

   • Ja. Dat is die link hierboven die we bespreken, en die ook al in FN stond. We proberen nu meerdere incidenten te vinden, behalve dat zelfde incident dat jij nu ook brengt.

 3. “We took the vaccine because we wanted to do our part and now we are suffering. ” you are doing your part complainers. This the part they had in mind for you. This can happen you take part in a medical experiment. Suffering. Uw deel was proefkonijn. So jou did play tour part as jou wanted. Was heel eenvoudig om erachter te komen dat er geen pandemie is en dat het om experimentele gen therapie gaat onder het mom van vaccinatie tegen covid. De beste bijdrage was niet meedoen. Eerst gedegen info zoeken en zelf beoordelen. Dan pas besluiten. De wet van oorzaak en gevolg in full effect. There is no going back. Ben zelf voor dom en egoïst uitgemaakt door vaccinados. En agressief bejegend. ” als je covid krijgt moet ziekenhuis je niet behandelen” ook moeten aanhoren. ” iedereen zou verplicht moeten worden tot vaccinatie, voor de veiligheid ” . Geen genade met weigeraars. En nu dit. Sorry. Wens ze allemaal het beste. Maar er is absoluut een reden waarom wij hersenen hebben. Dit is gewoon de wet van oorzaak en gevolg in werking. Al deze mensen moeten naar fauci. B gates en biden en big pharma gaan. Naar hun volksvertegenwoordigers. Of anders heel kwaad worden en daarnaar handelen. Er is niks meer aan te doen. Velen hebben gewaarschuwd maar er is niet geluisterd. Men wilde een bijdrage doen. Prima. Maar informeer jezelf eerst gedegen. Het kwaad komt ook onder vermomming van het goede. A valuable lesson learned hear by the vaccinados. All the best to them.Next.

 4. Mijn kapster vertelde, nadat ik vroeg waaraan haar zwager(54 jr.) was overleden, dat hij vlak na zijn 2e vaccinatie niet goed werd. Hij ging daarom op de bank liggen en is vlak daarna overleden. Op verzoek is er autopsie gedaan en men stelde vast dat hij is overleden aan vaccinatieschade. Hij is gestorven aan een myocartditis, infectie aan zijn hartspier. Deze man was nooit ziek! Ook vertelde ze dat iemand in haar naaste kring na vaccinatie halfzijdig verlamd werd en iemand anders een trombose been had opgelopen.

  Ria, Noord-Holland.

 5. Zeer treurige verhalen… Dus als 1 persoon al 3 schadegevallen in kleine kring kent, dan moeten er toch heel veel schadegevallen zijn in NL. Dat daar niks mee gedaan wordt, het is crimineel. Maar ook moeten mensen eens ophouden met die gifspuit nemen – het schaadt meer dan dat het baat heeft, dat is zo onderhand wel duidelijk. Ik hoop echt dat mensen die de schadegevallen kennen, of er zelf eentje zijn, anderen gaan behoeden.

 6. Bij onze familie en vriendenkring ook velen getuigen van het onlangs plaatsen van meerdere bypassen voor het hart, kortademigheid, altijd ziek, immuunziekten, trombose etc!
  Nu pas beginnen de gevaccineerden vragen te stellen hoewel ze eigenlijk al een vermoeden hebben.
  Ik beantwoord alleen maar neem geen spuiten meer en hoop op een oplossing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in