Het Amerikaanse CDC heeft gisteren meer gegevens vrijgegeven in hun Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), een door de Amerikaanse overheid gefinancierde database die verwondingen en sterfgevallen ten gevolge van vaccins bijhoudt, en zij hebben meer dan 2000 sterfgevallen ten gevolge van COVID-19 injecties toegevoegd aan wat zij vorige week hebben gerapporteerd, bericht medicalkidnap.com.

Vorige week meldden zij 6.985 sterfgevallen, en deze week is dat aantal gestegen tot 9.048.

Dit is verreweg de grootste stijging van het aantal geregistreerde sterfgevallen in één week sinds zij begonnen met het rapporteren van sterfgevallen na COVID-19 injecties.

Bron.

Naast de 9.048 doden, zijn er 7.463 blijvende handicaps, 56.971 bezoeken aan de spoedeisende hulp, 26.818 ziekenhuisopnames, en 7.822 levensbedreigende verwondingen als gevolg van de COVID-19 injecties.

En toch zal geen van deze overheidsgegevens worden gerapporteerd in een nieuwsuitzending van de mainstream media, en degenen die het proberen te posten op de Big Tech social mediasites zullen door de “factcheckers” worden gevlagd voor “nepnieuws”.

Dit zijn niet eens de werkelijke cijfers, omdat het CDC selectief kiest wat het elke week vrijgeeft aan het publiek, en natuurlijk blijven veel sterfgevallen en verwondingen onvermeld omdat het publiek geconditioneerd is om te geloven dat geen van deze sterfgevallen en verwondingen iets te maken hebben met de COVID-19 injecties.

Om dit in perspectief te plaatsen: er zijn nu 30% meer sterfgevallen geregistreerd in 7 maanden sinds de lancering van de COVID-19 injectes in december 2020, dan in de hele 31-jarige geschiedenis van VAERS die sinds het begon in 1990 sterfgevallen registreert na vaccins.

  Britse wetenschappers ontdekken dat COVID-prikken "mensen lijken bloot te stellen aan een verhoogde mortaliteit"

1990 tot november 2020: 6.145 sterfgevallen na ALLE VACCINS. (Bron.)

December 2020 tot 2 juli 2021: 9.048 sterfgevallen als gevolg van COVID-19 injecties alleen. (Bron.)

Vorige week meldden we 622 sterfgevallen van ongeboren kinderen van de zwangere moeders die een COVID-19 injectie hadden gekregen. Gebruikmakend van dezelfde zoekparameters is dat aantal deze week gestegen tot 803 gevallen. (Bron.)

De sterfgevallen in de leeftijdsgroep van 12-15 jaar zijn echter nog niet echt toegenomen volgens de gegevens die de CDC vrijgeeft, dus begon ik te kijken naar de sterfgevallen in de “onbekende” leeftijdsgroep om te zien of er daar een paar waren. Ik vond er een paar, maar wat ik ook vond was dat er andere “symptomen” waren die de VAERS-gegevens gebruiken en die NIET de term “abortus” bevatten bij het melden van sterfgevallen van ongeboren kinderen bij zwangere moeders die de injecties hadden genomen.

Dus noteerde ik die symptomen, zoals “Foetale sterfte, Vroegtijdige babysterfte, Doodgeboorte,” enz., en het aantal sterfgevallen steeg van 803 naar 917. (Bron.) En het is heel goed mogelijk dat ik er nog een paar over het hoofd zie, om nog maar te zwijgen van de sterfgevallen die nooit worden gemeld, of als ze wel worden gemeld, niet door de CDC worden vrijgegeven.

Bij het doorzoeken van deze “onbekende” leeftijdsgroep vond ik een 13-jarige jongen die overleed, en een merkwaardige vermelding van een 11-jarig meisje dat overleed en waarbij de “familie die werd gevaccineerd samen met hun hond overleed omdat ze waren blootgesteld aan de leden die waren gevaccineerd”.

  Vrouw met stuiptrekkingen gescreend voor permanente hersenbeschadiging door metalen in Pfizer Covid-19 vaccin

VAERS ID: 1440065 – Schrijven: overleden drie dagen na vaccinatie tegen Covid; Autopsie toonde vergroot hart en vocht rond het hart; Autopsie toonde vergroot hart en vocht rond het hart; Dit is een spontaan verslag van een contactpersoon, een consument of een andere niet-medewerker in de gezondheidszorg, in antwoord op een e-mail die is verstuurd met betrekking tot de bevestiging van onderstaand geval. Een 13-jarige mannelijke patiënt kreeg de tweede dosis van bnt162b2 (PFIZER-BIONTECH COVID-19 mRNA VACCINE, Formulering: Solution for injection, Batch/Lot number and Expiration date not reported) via een niet nader gespecificeerde toedieningsweg op een niet nader gespecificeerde anatomische locatie op een niet nader gespecificeerde datum als eenmalige dosis voor COVID-19 immunisatie. De medische voorgeschiedenis van de patiënt en gelijktijdige medicatie werden niet gerapporteerd. De patiënt ontving eerder een eerste dosis van bnt162b2 (PFIZER-BIONTECH COVID-19 mRNA VACCINE, Formulering: Solution for injection, Batch/Lot number and Expiration date not reported) via een niet nader gespecificeerde toedieningsweg op een niet nader gespecificeerde anatomische locatie op een niet nader gespecificeerde datum als eenmalige dosis voor COVID-19 immunisatie. Op een niet nader gespecificeerde datum overleed de patiënt na ontvangst van zijn tweede Covid-vaccin van Pfizer drie dagen later. De patiënt onderging laboratoriumtests en procedures, waaronder autopsie: vergroot hart en vocht rond het hart veroorzaakt door de Covid-vaccinatie. De afloop van de gebeurtenissen was fataal. Geen follow-up pogingen mogelijk; informatie over lot/batch nummer kan niet worden verkregen; gemelde doodsoorzaak/oorzaken: vergroot hart en vocht rond het hart.

VAERS ID: 1320319 – Meisje’s gezin die gevaccineerd was, overleed samen met hun hond doordat ze blootgesteld werden aan de leden die gevaccineerd waren; 11-jarige, pre-periodieke, familie die gevaccineerd werd; Dit is een spontaan verslag van een contactbare consument. Een 11-jarige patiënt van een niet nader gespecificeerd geslacht ontving BNT162B2 (PFIZER-BIONTECH COVID-19 VACCINE), via een niet nader gespecificeerde toedieningsroute op een niet nader gespecificeerde datum (Batch/Lot nummer werd niet gerapporteerd) als eenmalige dosis voor covid-19 immunisatie. De medische voorgeschiedenis van de patiënt en gelijktijdige medicatie werden niet gerapporteerd. De rapporteur meldde dat een 11 jaar oud, pre-periodiek, gezin van meisje dat was gevaccineerd, samen met hun hond was overleden doordat zij waren blootgesteld aan de familieleden die waren gevaccineerd. De patiënt overleed op een niet nader genoemde datum. Er werd niet gemeld of er autopsie was verricht. Het lot/partijnummer is opgevraagd; gemelde doodsoorzaak/oorzaken: Familie van het meisje dat gevaccineerd is, is samen met hun hond overleden doordat zij blootgesteld zijn geweest aan de leden die gevaccineerd zijn.

  Noordse gezondheidsautoriteiten: Vaccin verhoogt 15 maal het risico op hartontsteking

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hier de 1 minuut uitleg waarom zoveel artsen zo bezorgd zijn over de experimentele Covid-19 ‘vaccins’Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMeldingen van vaccinatieschade met langdurige gevolgen nemen enorm toe
Volgend artikelDe verantwoordelijkheid van doktoren: waarschuw het publiek wereldwijd voor ernstige staatscriminaliteit en het in de doofpot stoppen daarvan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

    • Ja dat klop dat is de agenda 2019 waar de lijn is uit gezet en wij zien nu al de vele sterf gevallen maar het zal nog vele malen erger worden want wat wij nu al zien is pas het begin en de vernietiging ovens zullen op volle toeren moeten gaan draaien om andere ziektes te kunnen indammen, denk maar eens waar een ramp plaats vond dat de lijken begraven in grote kuilen werden om zo uit braken van diverse ziektes te vermijden .
      Wij moeten banger zijn voor de elite dan welk virus dan ook geloof ons nou maar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in