© Tim Reckmann (CC BY 2.0)

De sterftecijfers na vaccinatie zijn minimaal en vaccinatie heeft zeker veel meer levens gered: dit sprookje blijft nog steeds dapper voortleven onder sommige segmenten van de bevolking. Ex-Pfizer Vice President Mike Yeadon ontmantelde deze beweringen in een Telegrampost op 12 augustus, en onderbouwde zijn discussie met verschillende gegevens. Vooral de ongekende stijging van invaliditeit in de bevolking van de VS na het begin van de vaccinatiecampagne en de gegevens over levensverzekeringen uit 2021 moeten verontrustend zijn. Yeadon verklaart: vaccinatie is poging tot moord, bericht Report24.news.

Hieronder volgt het bericht van Mike Yeadon van 12 augustus (tussentitels en afbeelding toegevoegd door redacteur):

Vandaag zei iemand dat hij een gemeenschapsleider die de Covid-vaccinaties had gepromoot, had verteld over de doden en de verwondingen in de gemeenschap die er het gevolg van waren. Het antwoord was dat het sterftecijfer laag was en dat de inentingen “waarschijnlijk nog veel meer levens van Covid hebben gered”. De persoon vroeg zich af wat hij aan de gemeenschapsleider moest antwoorden. Aangezien dit zeker vaak bij andere mensen gebeurt, hoop ik dat deze informatie kan helpen:

1 U moet weten dat het werkelijke aantal door vaccins veroorzaakte sterfgevallen en verwondingen in werkelijkheid veel en veel groter is dan de weinige die u nu in uw gemeenschap kent. Veel mensen lijden er in stilte en op lange termijn onder, dus het zal waarschijnlijk nog erger zijn, God verhoede het, want wij weten dat veel gezond uitziende mensen plotseling maanden later sterven of zelfs een jaar later ernstige problemen krijgen. Covid vaccinaties verhogen de sterfte door ALLE OORZAKEN aanzienlijk en dat is goed gedocumenteerd. Uit gegevens uit Engeland en andere landen blijkt duidelijk dat het totale sterftecijfer veel hoger is bij mensen die tegen Covid gevaccineerd zijn.

Enorme toename van ziekte, invaliditeit en dood.

Dit kan onderbouwd worden – kijk maar eens naar de sterfte- en invaliditeitscijfers in 2021, het jaar van vaccinatie, tegenover 2020, het jaar van Covid, hier in de VS. Volgens alle beschikbare gegevens is er een enorme toename van ziekte, invaliditeit en sterfte sinds de invoering van de inentingen. Levensverzekeringsmaatschappijen melden een stijging met ongeveer 150% van het aantal sterfgevallen onder 18-64-jarigen. Een voorbeeld van een verzekeringsmaatschappij die een stijging meldde is Lincoln National.

 • 2019 Uitbetalingen levensverzekeringen US$500 miljoen
 • 2020 Uitbetalingen levensverzekeringen US$548 miljoen
 • 2021 Uitbetalingen levensverzekeringen US$1,4 miljard

Prudential, Northwestern Mutual en One America Life hebben soortgelijke verslagen.

Ook de fabrikanten van grafkisten melden de laatste tijd een ongekende toename van het aantal bestellingen, waaronder ongekend grote bestellingen van grafkisten in kinderformaat. De invaliditeitsgegevens van FRED zijn ongekend gestegen.

Stijging van het aantal invaliditeitsgevallen na januari 2021 (rode achtergrond) – Bron

Het aantal kankergevallen is geëxplodeerd en de kankercentra hebben niet de capaciteit om ze allemaal te behandelen. Volgens de RCCS [n.v.d.r. een liefdadigheidsinstelling voor kankerpatiënten] zijn de oproepen om hulp verdrievoudigd. Wij zijn ver voorbij de periode waarin dit kan worden toegeschreven aan onopgemerkte vroege gevallen die onopgemerkt bleven door de lockdowns van 2020.

Vaccinatie beschermt niet tegen ziekenhuisopname of overlijden

2 Ook dat de prik levens beschermt “tegen covid” is overduidelijk onjuist. De echte gegevens over COVID ziekenhuisopname en sterfte van gevaccineerden versus ongevaccineerden uit Engeland, Israël, enz. (waar de gegevens transparanter zijn dan in de VS) laten duidelijk zien dat vaccinatie ziekenhuisopname of overlijden aan covid niet voorkomt en het risico om aan covid te overlijden juist verhoogt. (De reden waarom in de VS algemeen werd aangenomen dat het tegendeel waar was, was een zwendel waarbij patiënten in veel ziekenhuizen in het systeem werden opgenomen met een “onbekende” vaccinatiestatus – zelfs als zij hun vaccinatiekaart bij zich hadden – tenzij zij de prik binnen hetzelfde medische systeem kregen. De “onbekende” status werd dan vertaald in “ongevaccineerd” en de ziekenhuisartsen werden er zelfs ten onrechte van overtuigd dat het de ongevaccineerden waren die de ziekenhuizen vulden).

Alleen risico’s, geen positief effect: “Poging tot moord!”

3 Omdat er veilige en doeltreffende covid-behandelingen bestaan, is elke dood of schade door deze injectie totaal onnodig en valt onder moord.

Dat is absoluut zo. Elke dans om de statistieken gaat voorbij aan de verschrikkelijke kracht van punt 3 hierboven. Niemand hoeft een risico te nemen om zichzelf en anderen te helpen. Het is allemaal risico en geen voordeel. Normaal gesproken weet u bij een medische behandeling dat niets gegarandeerd is, maar u verwacht dat de kans op voordeel veel groter is dan het risico op schade. Als u bijvoorbeeld een infectie hebt die voortschrijdt en levensbedreigend kan worden als zij niet wordt gestopt, neemt u het risico een Clostridium difficile superinfectie te ontwikkelen in ruil voor een grote kans op het gewenste effect. Maar als er alleen maar risico’s zijn en geen mogelijkheid tot verbetering, dan kan het me niet schelen wat er op de verpakking staat. Het is poging tot moord en moet als zodanig behandeld worden. Degenen die de injecties geven, vooral het hogere medisch personeel dat aandringt op strikte richtlijnen, moet verteld worden het is: moordenaars. Niet “slechts volgelingen van bevelen”.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vernon Coleman legt uit waarom de meeste Covid-19 gevaccineerden vroegtijdig zullen stervenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMeerdere gevalsverslagen COVID-19 vaccinschade – “Ik zou waarschijnlijk beter af geweest zijn als ik de vaccinaties niet gekregen had”
Volgend artikelMainstream media aan het gepeupel: “Wees een klimaatheld, dood uzelf”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

14 REACTIES

 1. Belangrijker is dat deze zelfde Mike Yeadon verklaard heeft dat er GEEN VIRUSSEN BESTAAN……DAT ER GEEN VIRUSSEN BESTAAN…………DAT ER GEEN VIRUSSEN BESTAAN.

  Dan wordt na het horen van deze toch wel explosieve opmerking normaliter de vraag gesteld……”ja maar worden mensen dan zo ziek van”……..

  Ja waarvan wel niet………pesticiden, E-nummers welke jaarlijks worden GOEDGEKEURD door het met afstand meest corrupte instituut ter wereld namelijk het CDC….

  Laten we de luchtverontreiniging van NIEUWE DIESEL voertuigen maar niet noemen want dat is toch onzin. FEIT is dat ouderwetse dieselmotoren ZONDER roetfilter met afstand minder slecht zijn.

  Dit is met logisch redeneren gewoon waar daar de oude diesels roetdeeltjes produceren die voor het grootste gedeelte in de neus blijven hangen echter de nieuwe zijn véél kleinen en schieten gelijk de longen in en wel direct door naar de kleinste plekjes aldaar waar ze zich lekker kunnen nestelen en….ja ehhhh…..
  Elektrische vehicles noem ik liever niet want deze zijn met afstand op DIT OGENBLIK het meest vervuilend!

  Dan is round up nog maar eens goedgekeurd en toegelaten op de Europese markt waarvan in ALLE rapporten ooit gemaakt over dit GIF is aangetoond dat 1 druppeltje in sprayvorm kanker veroorzaakt.

  En ik wil liever niet meer ingaan op hetgeen men al sinds meer dan 100 jaar vaccinaties pleegt te noemen.

  Dit zijn namelijk met opzet geproduceerde injecties welke DE MENS op een niet mis te verstane wijze laten verworden tot een menselijk wrak!
  Hierover is discussie niet eens meer mogelijk daar ELK ONAFHANKELIJK onderzoeksrapport deze uitkomst geeft.

  Ook is het een FEIT dat op dit moment bijna 60% van de Nederlandse bevolking 1 of meer chronische aandoeningen heeft welks betekend dat hij/zij dagelijks gif mengsels moet slikken en in bijna 100% van betreffende gevallen mag men daarbij nog gif mengsels slikken om het gif te bestrijden wat ten doel heeft de zogenaamde kwaal te bestrijden.

  Mensen, we worden niet pas uitgeroeid sinds 2020 maar dit is reeds aan de gang vanaf het moment dat lopend lijk Rockefeller met zijn maatjes Carnegie en Rothschild (Warburg = schoothondje van Rothschild) in de VS rond de VORIGE eeuwwisseling de complete medische INDUSTRIE hebben overgenomen waarbij men begon met de universiteiten…….subsidies van miljoenen met 1 voorwaarde…….dat de VOORZITTER van de raad van bestuur van zo’n gesubsidieerde universiteit een van de kliek was en zo gebeurde het.

  Daarna zijn ALLE STUDIEBOEKEN inzake GENEESKUNDE vervangen en zijn er nieuwe gekomen en werden het STUDIEBOEKEN inzake MEDICIJNEN……..

  Deze medicijnen werden gemaakt met als grondstof OLIE……….wat natuurlijk ook een natuurproduct is maar toch wel ff anders dan blaadjes of kruiden van struiken enz……

  We hebben maar 1 kans om dit te winnen en dat is om zoveel mogelijk mensen welke men nog als zodanig kan betitelen a.s.a.p. op de hoogte te brengen van de ECHTE FEITEN……maar door al dat geouwehoer over virussen welke zelfs al volgens Bengel, Pols en Krispijn in aerosolen zitten en zodoende als vliegtuigen bij ons mensen naar binnen vliegen waarbij deze idioten ook nog geholpen worden door ene M. de Hond en ene van Wolferen welke ook steeds roeptoeteren dat er virussen zijn echter niet gevaarlijker dan een griepVIRUS….nee nee nee nee…..geen virus dus.

  IEDEREEN die het heeft over virussen, wel of niet gevaarlijk helpt mee om het FOUTE NARRATIEF te steunen welks betekend dat we hier NOOIT MEER UIT ZULLEN KOMEN.

  Het wordt sowieso al enorm moeilijk maar door steeds de gangsters te blijven helpen met een NIET BESTAAND VIRUS zal ertoe leiden dat we dit niet gaan redden.

  Iedereen heeft de keuze en zal deze moeten maken en last but not least…..

  Als we met zijn allen niet als de wiedeweerga met onze plakreten van die krukken af gaan komen dan gaan we het met zekerheid niet redden en dat staat als een paal boven water..

  Kom verdomme los van dit giftige systeem, laat de boel de boel…….helpen moeten we elkaar en zonder voorwaarden en ja ook ZONDER betaling. Er is systeem genoeg en we zullen dit winnen op deze manier.

  Ik ben er klaar mee EN klaar voor…..kom op en begin verdomme…….laat deze nazi’s niet alweer winnen want dat is niet nodig. Helder denken en vandaag beginnen…..DAT IS NODIG.

  Ik zal er alles aan doen om dit te realiseren…….waar wacht men nog op eigenlijk…..

  Oh…ik begrijp het al….de baan…….2 jaar nog en die is weg en nu denk ik ruim.

  Het eigen huis…..hahahaha…..al eens ooit gehoord van een DWANGHYPOTHEEK….denk het niet maar die gaat er komen en wel zeker en wel…..en dan is het huis niet meer van jullie…..maar van Klaus en gekocht met geld gemaakt uit lucht alleen is het feit dat hij dat kan en jullie NIET!

  Oei, en de bankrekening……..dit is het laatste lachertje…..een knopje omdraaien en deze bestaat niet meer!

  Zo…….nog vragen……jammer maar dat is allemaal oponthoud…..en jammer van de tijd.

  Geld afhalen, verkopen wat je echt bezit en beginnen met ONS EIGEN BEZIT zonder belastingen, zonder heffingen, zonder 200 miljoen REGELS en WETTEN die uitgevonden zijn door de meesters.

  Fijne dag verder,

  Gladiator

  • @Allen,

   Ik raad iedereen aan om inzake ik hierboven geschreven heb even het artikel “Ze slopen niet alleen de maatschappij, maar ook je DNA”……te lezen op de site van Niburu.

   Hier steekt men iets van op, althans daar ga ik van uit.

   Mensen, doe iets aub……….de toekomst van ons allemaal staat op het spel en mijn vermoeden is dat het dit najaar vol losgaat. Komend lente/zomerseizoen zal de wereld er anders uit zien…..
   MARK MY WORDS!!!

   Deze video van Jeff Berwick (Dollar_Vigilante) geeft in een uurtje nogal wat info weg en hij doet dit op een leuke en humoristische manier……en daarbij komen zelf de NIET BESTAANDE CHEMTRAILS (van Wolferen) in Nederland zelfs aan bod en nog veel meer info en zoals ik al zei met een tikkeltje humor.
   https://www.bitchute.com/video/CCPAdSbuHdm5/

   En zijn opmerkingen in de laatste 8 minuten ongeveer……..een tijdje geleden dacht ik nog niet zo maar nu langzaamaan wel!!!!

   Gladiator

   • @s. wolthaus,

    Beste,

    Alles is mogelijk bij mij en dus ook dat. Welkom.

    We kunnen ELK probleem oplossen. U mag mijn emailadres vragen aan de redactie van deze site EN DAT GELDT VOOR IEDEREEN die nog wensen heeft of zaken op orde wil brengen voor de grote klapper gaat komen.

    Gewoon een nietszeggend mailtje sturen en wachten op mijn antwoord. Mensen aub,,,,,verenigd u!

    En is dat dan veilig om naar mij te komen………ehhhh, daar ga ik niet over hoewel het in mijn huis met grote zekerheid veilig is en er zijn op deze site een aardig aantal mensen welke hier commentaar geven die live bij mij thuis geweest zijn. Ze hoeven en moeten dit echter niet bekend maken of mededelen. Gaat niemand iets aan namelijk.

    Dus beste……welkom!

    Gladiator

 2. Ik ben niet geprikt, zal ook nooit gebeuren. Op mijn werk ( niet het huidige) voor totaal gek verklaard, ze vonden mij een totale idioot die bij de protesten aanwezig was en nu het goed vonden dat wij in elkaar geslagen werden, nog harder zelfs. Ze vonden het mooi dat ik opgesloten werd en hielden weddenschappen van hoeveel nog.
  Deze tijd waar de elite en hun nuttige idioten ons tegen elkaar opzetten, wat ze ook lukt. Hoe het af gaat lopen, ik blijf strijden, maar denk dat er meer geweld op ons gepleegd gaat worden. Ik denk zelfs dodelijk, mensen voor gek laten verklaren ( tbs, psychiatrisch ziekenhuis etc).
  Blij met mijn geloof in God, sinds kort gedoopt ( in het IJsselmeer), was al als kleuter, maar nu echt eigen keus.

  • Top !!

   De wereld is totaal gek geworden.

   Agressie was er – denk ik – altijd al, maar nu MAG het worden losgelaten en wel op een door de satanische ´elite´ bepaald doel.

   Zo gaat dat wel vaker en in menig ´cultuur´.

   De mensheid is een hoofdpijndossier.

  • Bedankt Bastiaan mooi bericht. Vergelijkbaar met mij, werd voor gek verklaard enzo
   En paar jaar geleden God teruggevonden. Dopen dan weer is meer iets religieus, vond ik niet nodig. Maar dat slechts terzijde..

   • @Thomas – Dopen is niet iets ´religieus´. Lees het Boek Handelingen. O.a. En realiseer je dat de Boeken ná Handelingen geschreven zijn aan degenen die al gedoopt waren. De doop door onderdompeling heeft welzeker een betekenis en een doel. Yahusha sprak er over in het Boek Johannes. Begrijpend lezen is noodzaak. De kinderdoop is onzin en uitgevonden door de Roomse kerk.

    • Ow en aanvullend de mededeling dat de meeste Kerkenraden een convenant hebben ´moeten´ tekenen met de Roomse kerk zodat ook deze ´kerken´ het belang van de doop door onderdompeling afwijzen als niet van belang. Grote misvatting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in