Ratten die geïnjecteerd waren met de experimentele mRNA-veranderende COVID-vaccins van Moderna ontwikkelden ribmisvormingen. Dit blijkt uit interne documenten van de farmaceutische reus die Judicial Watch heeft verkregen via een Freedom of Information Act, bericht Alicia Powe.

De overheidswaakhond heeft een pakket van 700 bladzijden met documenten van het farmaceutisch bedrijf verkregen, waaronder uittreksels uit de formele Biologics License Application van Moderna, een formulier dat geneesmiddelenfabrikanten ter goedkeuring aan de Food and Drug Administration moeten voorleggen.

“De documenten zijn nog niet openbaar gemaakt, maar werden geanalyseerd door voormalig farma-leidinggevende Alexandra Latypova en bekeken door The Epoch Times,” meldt The Epoch Times.

De documenten bevatten ook testresultaten van reproductietoxicologische tests die op knaagdieren zijn uitgevoerd. De testresultaten bevestigen dat Moderna’s gen-editing injecties een misvorming van het skelet veroorzaken bij de nakomelingen van ratten die geïnjecteerd werden met doses mRNA-1273 of Spikevax mRNA.

Zes van 149 babyratten hadden golvende ribben en 5 daarvan hadden ook ribknobbels, volgens de interne documenten van Moderna.

“De mRNA-1273-gerelateerde skeletveranderingen omvatten een statistisch significante toename van het aantal F1-ratten met één of meer gegolfde ribben en één of meer ribknobbels. Golvende ribben kwamen voor bij 6 foetussen en 4 nesten met een foetale prevalentie van 4,03% en een nestprevalentie van 18,2%. Bij 5 van deze 6 foetussen kwamen ribbenknobbels voor,” staat in het document.

“F1” in het document verwijst naar het nageslacht van een rat, “nest” verwijst naar een groepsgeboorte van ratten en “gekrulde ribben” verwijst naar misvormde ribben.

“Maternale toxiciteit in de vorm van klinische waarnemingen werd waargenomen vijf dagen na de laatste dosis (13e dag van de dracht), wat overeenkomt met de gevoeligste periode voor de ontwikkeling van ribben bij ratten (14e tot 17e dag van de dracht),” zeggen de documenten.

  Pfizer CEO: Kanker is de 'nieuwe COVID', aandelenbonanza verzekerd

De Epoch Times schrijft:

“Volgens de analyse van Latypova werden alleen vrouwelijke ratten bestudeerd (mannelijke ratten werden niet met het Moderna-vaccin behandeld).

De wijfjes kregen een menselijke dosis van 100mcg Spikevax mRNA, 28 en 14 dagen vóór de paring en op de drachtdagen 1 en 13.

De helft van de ratten werd vóór de geboorte geëuthanaseerd om de foetussen te onderzoeken, de rest volgde tot 21 dagen na de geboorte,” verklaarde Latypova, “Er worden geen cijfers gegeven over de omvang van het onderzoek.”

“Reproductietoxicologie is de studie van de schadelijke effecten van geneesmiddelen op de voortplanting. De FDA eist reproductietoxiciteitstests voor elke NME die gebruikt zal worden bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd,” zei Latypova, die in meer dan 60 farmaceutische bedrijven heeft gewerkt en zich vooral heeft beziggehouden met het opzetten en beoordelen van klinische proeven, waarvan er vele bij de FDA zijn ingediend.”

De FDA heeft het publiek verzekerd dat de COVID-vaccins “veilig en doeltreffend” zijn en geen nadelige gevolgen hebben voor de postnatale ontwikkeling.

“Er werden in het onderzoek geen aan het vaccin gerelateerde foetale misvormingen of variaties en geen nadelige gevolgen voor de postnatale ontwikkeling waargenomen,” aldus de FDA op haar etiket van 30 januari voor het Spikevax-vaccin van Moderna.

Het Center for Disease Control dringt erop aan dat zwangere vrouwen een COVID-19 injectie krijgen.

Toch hebben artsen gewaarschuwd dat doodgeboorten in een ongekend tempo voorkomen bij volledig gevaccineerde moeders.

Op bevel van de rechtbank publiceert de FDA elke maand de gegevens van de Pfizer proef. Volgens een rapport van Pfizer over ongewenste voorvallen dat op 1 juli is vrijgegeven, heeft 44 procent van alle vrouwen die aan de COVID-vaccinproef van Pfizer hebben deelgenomen, hun ongeboren kinderen verloren. Pfizer beweert dat het ongewoon hoge aantal doodgeborenen geen verband houdt met de COVID-vaccinatieproef.

  De gegevens zijn binnen en we zijn nu slechter af dan voor de experimentele injecties

Inmiddels is het National Institute of Health (NIH) pas in juni begonnen met het bestuderen van de effecten van COVID-vaccins op de immuunreacties van zwangere vrouwen.

De onderzoekers die de NIH MOMI-Vax studie evalueren hebben ongeveer “750 zwangere vrouwen en 250 postpartum vrouwen binnen twee maanden na de bevalling ingeschreven die een COVID-19 vaccin hebben gekregen of zullen krijgen dat door de U.S. Food and Drug Administration is goedgekeurd of een vergunning heeft gekregen. Hun zuigelingen zullen ook in de studie worden opgenomen,” zei het NIH in een persbericht van 23 juni. “De deelnemers en hun zuigelingen zullen gedurende het eerste jaar na de bevalling worden gevolgd.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Prominent Deens dagblad biedt zijn excuses aan: “We hebben gefaald”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMade in USA: De komende ineenstorting van de Europese Unie
Volgend artikelMeerdere gevalsverslagen COVID-19 vaccinschade – “Ik zou waarschijnlijk beter af geweest zijn als ik de vaccinaties niet gekregen had”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Ridder Bill Gates

  RIDDER BILL GATES
  Erg “grappig” is dat een “virus” niet bestaat en dat de ridder Bill Gates zomaar allemaal leugens kan vertellen omdat hij zo onmetelijk rijk is geworden door de verkoop van het virus-gevoelige Windows programma. Maar dat zijn computervirussen die wel bestaan. Ridder Bill Gates is in feite een verwarde man met hallucinaties die thuishoort in een inrichting voor mentaal gestoorden. Het echte probleempje is dat er zovele artsen en andere hoogwaardigheidsbekleders ZOALS VRIJMETSELAARS zijn die tegen betaling dit sprookje van ridder Bill Gates over een “virus” verkondigen dat in de echte wereld een COMPUTER VIRUS is.

  Vrijmetselaarsbestrijdingsdienst

  (Bill Gates is in 2005 tot ridder geslagen (knighted) door koningin Elisabeth)

  • Dat wist ik niet van die ridder.

   Ik weet nog niet voor welk argument mijn collega’s of andere mensen in mijn omgeving die ik echter minder goed ken (ben verhuisd) het meest gevoelig zijn om een 3de of 4de prik te weigeren. Ik vind de bloedklonters maar vooral de hartspierontsteking wel een goeie. Vooral dat het irreversibel is. Verder dat groepsimmuniteit dus duidelijk niet werkt. En ik heb het lijstje van Rommel nog om meer punten uit te kiezen die ook realiteitsvreemde medeburgers zouden kunnen aanspreken…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in