Christoph / Pixabay

Terwijl de armen in de wereld blijven lijden onder de verlammende laars van de globalistische tirannie, vierden de globalisten die aanwezig waren bij een recente discussie van het World Economic Forum (WEF) over het Global Risks Report 2024 hun ondergang.

De stijgende energie- en voedselprijzen zijn eigenlijk een goede zaak, volgens John Scott, hoofd duurzaamheid bij de Zurich Insurance Group, die zei dat lijdende armen op één lijn liggen met de doelen van de globalisten om de economie koolstofvrij te maken, schrijft Ethan Huff.

Scott sprak zijn tevredenheid uit over het feit dat “de elektriciteitsrekeningen van de meeste mensen zo hoog zijn dat ze wanhopig proberen een manier te vinden om van het net af te komen of zich te bevrijden van de kosten voor het kopen van elektriciteit”.

“Ik denk dat het dit soort dingen zijn die ons eigenlijk hoop en optimisme geven dat we sommige van deze mondiale risico’s kunnen aanpakken wanneer we zien dat de mondiale samenwerking op internationaal niveau niet echt goed werkt.”

De globalisten willen je dood zodat ze in luxe kunnen leven

Wat betreft de vermeende temperatuurstijging van 1,5 graad die zich op aarde zou voordoen, benadrukte Scott dat hiervoor “individuele en collectieve actie” nodig is, waaronder het dwingen van arme mensen om insecten te eten.

“Misschien hebben sommigen van jullie hun dieet veranderd,” zei hij.

“Misschien ben je afgestapt van vlees. Misschien ben je overgestapt op een koolstofarm dieet. Sommigen van jullie hebben misschien keuzes gemaakt over jullie reizen voor het komende jaar, om op die manier jullie ecologische voetafdruk te verkleinen. Misschien hebben sommigen van jullie er zelfs over nagedacht om een elektrische auto te kopen.”

  Dr. Coleman: Waarom ZIJ een Derde Wereldoorlog nodig hebben

Al deze dingen zijn, hoewel ze Scott verheugen, “slechts druppels op een gloeiende plaat.” Maar als alle armen ter wereld zich aan dit soort veranderingen houden, dan “begint dit echt de naald te verplaatsen in termen van decarbonisatie, dus consumentengedrag is een zeer interessante risicobeperking”.

Scott’s perspectief is vergelijkbaar met dat van Crispian Olver, de uitvoerend directeur van de Zuid-Afrikaanse Presidentiële Klimaatcommissie. Vorig jaar verklaarde Olver in een interview dat arme mensen in principe minder elektriciteit zouden moeten krijgen om “de 2030-doelstelling” te halen.

De Egyptische president Abdel Fattah el-Sisi ging nog een stap verder door te verklaren dat honger “een prijs is die het waard is om te betalen voor de progressie van een land” en hij kastijdde het Egyptische volk dat eten boven progressie stelt.

“Durf niet te zeggen dat jullie Egyptenaren liever eten dan bouwen en progressie boeken,” zei el-Sisi. “Als de prijs voor de progressie en welvaart van de natie is om honger en dorst te lijden, laat ons dan niet eten of drinken.”

“Ondermijn de zaak van onze natie niet en maak ons niet het lachertje van de wereld. Houd stand en verander de wrede omstandigheden waar we doorheen gaan in een geschenk. Hoe harder je standvastig bent, hoe sneller het [de economische crisis] voorbij zal zijn.”

Dan waren er nog de uitspraken van Lee White, de milieuminister van de kleine Afrikaanse kustnatie Gabon, die zegt dat er meer mensen moeten sterven om de klimaatveranderingsdoelen te halen.

“Met alles wat er het afgelopen jaar is gebeurd in de Hoorn van Afrika en Pakistan – die plaatsen tellen echt mee,” zei White. “Maar met de droogte die eens in de 500 jaar voorkomt in Europa, de bosbranden in Frankrijk en de metro van New York die Niagara Falls wordt, zijn we misschien op een punt gekomen waarop het erg genoeg wordt dat ontwikkelde landen het klimaat serieuzer gaan nemen.”

  De fatale fout van de schapen

“Het is verschrikkelijk om te zeggen, maar totdat er meer mensen in ontwikkelde landen sterven door de klimaatcrisis, zal het niet veranderen.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Max Igan over de depopulatie en transhumanisme agenda (Nederlands ondertiteld) Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMedvedev in “Born to be Wild” modus
Volgend artikelTuckers reis naar Rusland maakt de Deep State doodsbang!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

  • Ja de hoogmoed komt naar de val, sterven zullen wij gewone mensen als vliegen , het gaat jullie goed en zeker de schaapjes want jullie zullen levend op gegeten gaan worden want honger is erger als oorlog.

 1. Genocide als een “nieuw” wapen van de geopolitiek van de VS en de NAVO

  Als we de verschillende onderzoeken in deze zin samenvatten, hebben we dus op een overhaaste en zeker niet uitputtende manier gezien hoe de uitroeiing die met de Shoah werd uitgevoerd, genocide is geworden en nog meer is geworden in het Derde Millennium, een nieuw militair en geopolitiek wapen van de NAVO. die direct of indirect via de machtigste landen die het land leiden (VS, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Italië) impliciet in Syrië en expliciet in Donbass en Palestina de bloedbaden hebben gelegitimeerd die jarenlang zijn gepleegd met het doel etnische zuiveringen uit te voeren maar ook om de blokken van wereldmachten zoals Rusland, China, India, Iran en andere Arabische landen uit te dagen. >>>

  https://www.vtforeignpolicy.com/2024/02/gaza-donbass-syria-genocides-of-zionist-nazi-jihadist-regimes-is-us-natos-geopolitical-weapon/

 2. En nog steeds vraagt niemand zich af wat er ACHTER de zgn “klimaatsverandering” zit. In 6 jaar tijd, plotseling een enorme verandering van klimaat? Lachen, gieren, brullen met Al Gore destijds. Nu ondertussen al bijna 20 jaar gaande. En iedereen trapt er in. Wat een ongelooflijk goede oplichterij is die hele “global warming” gebleken! Ga nog maar eens lekker “protesteren tegen de global warming”! Alsof de “klimaatsverandering” naar je luistert. Ga eerst maar eens kijken naar wat HAARP doet, en dan stapje voor stapje je oogjes open doen om te begrijpen dat je er ontzettend in gestonken bent met die hele klimaat hoax.

 3. Die gekke man John Scott beweert dat mensen die hun elektriciteits rekening niet kunnen betalen erover nadenken om een elektrische auto te kopen.
  Demagogie van de bovenste plank..

  • Dat is al veel beter. Laten wij stoppen met hier erop te wijzen wat ze met de mensheid van plan zijn en wat ze gaan doen enz. Stop hier mee en vertel wat wij met hen gaan doen , laten wij hen dat World Economic Forum (WEF) nog banger maken dan ze nu al zijn. Tijdens hun vergadering gewoon een bommeke in het midden laten neerkomen en klaar. Weg met dat World Economic Forum (WEF) , daar zijn we voor altijd van af .

  • Tigron: Indien de beveiligers van dergelijke elitaire kopstukken buiten gevecht gesteld worden heb de de belangrijkste personen voor het oprapen. ‘Een koekje van eigen deeg’ krijgt zo een entertainende lading onder het motto : “zij, die anderen geen vrijheid, gezondheid en levensgeluk gunnen, verdienen dit zelf niet”.

  • Nou ik zou zeggen dat de elite aan het kruis moeten en wachten dat zij gaan ontbinden en de maden die er dan vrij van komen kunnen wij op eten en wij zullen ervan genieten, Ha Ha.

 4. En straks kunnen ze tijdens het eten van hun insecten weer naar de beelden van uitgemergelde kinderen kijken met bijbehorend giro nummer zoals in de vorige eeuw.

 5. Maar wie bedient die etterbakken als er geen gewoon volk meer is. Zijn de globalisten wel bij kennis om zelf hun potje klaar te maken?

  • geloof het of niet, maar daarvoor hebben ze de wakkeren, de opstandelingen op het oog, die in hun ogen de sterksten zijn.

   Om die er alsnog onder te krijgen hebben ze andere dingen op het menu staan dan covid en insekten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in