TheDigitalArtist / Pixabay

Plaatsvervangend voorzitter van de Russische Federatieraad, Dmitry Medvedev, zei gisteren dat Kiev, Londen, Washington, Berlijn en andere plaatsen zullen worden getroffen door Russische kernbommen voordat Rusland ooit zou toestaan dat de gebieden die het nu in bezit heeft, worden teruggegeven.

In zijn bericht op het social medium Telegram vroeg Medvedev zich af wat er zou gebeuren als Rusland de oorlog tegen “neonazi’s samen met hun westerse sponsors” zou verliezen en zou terugkeren naar zijn grenzen van 1991.

Hij noemt deze uitkomst “de onomkeerbare ineenstorting van het huidige Rusland, dat volgens de grondwet nieuwe gebieden omvat”. Medvedev gelooft dat daarna een “burgeroorlog met tientallen miljoenen slachtoffers” en “de dood van de toekomst van Rusland” zal beginnen.

Citaat:

“En nu de hamvraag: geloven deze idioten echt dat het Russische volk zo’n consequente opdeling van hun land gewoon zal slikken? Dat we allemaal zullen denken:

‘Helaas, het is gebeurd. Ze hebben gewonnen. Rusland zoals we het nu kennen bestaat niet meer. Het is natuurlijk jammer, maar we moeten blijven leven in een land dat instort en sterft, want een kernoorlog is veel erger voor ons dan de dood van onze geliefden, kinderen, Rusland…’?

En dat de staatsleiding, onder leiding van de opperbevelhebber van de Russische strijdkrachten, zou aarzelen om in dit geval moeilijke beslissingen te nemen?

Luister naar me. Het zal totaal anders zijn. De ineenstorting van Rusland zal veel ergere gevolgen hebben dan de uitkomst van een conventionele, zelfs langdurige oorlog. Want een poging om Rusland terug te brengen naar de grenzen van 1991 zal maar tot één resultaat leiden: Tot een wereldwijde oorlog met westerse landen, waarbij we ons hele strategische arsenaal inzetten. Op Kiev, Berlijn, Londen en Washington. Voor alle andere prachtige historische locaties, die al lang zijn opgenomen in de aanvalsdoelen van onze nucleaire triade.

  Hier is uw "Red Pill" moment over de Rusland-Oekraïne oorlog

Zullen we hier genoeg lef voor hebben als een duizend jaar oud land, ons grote vaderland, op het punt van uitsterven staat en de offers die het Russische volk door de eeuwen heen heeft gebracht tevergeefs zijn?

Het antwoord ligt voor de hand.”

Via Hal Turner.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Medvedev: “Het zal allemaal eindigen met een Russische parade in Berlijn – We zullen Groot-Brittannië in de afgrond van de zee storten”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussische inname van Avdejevka zal weerklinken in heel Europa en geostrategische verschuivingen versnellen
Volgend artikelDe dood van Navalny: Standpunten van Russische media
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

  • Voor de Russen groeit de noodzaak om met een
   harde klap te laten zien dat het echt menes is en
   Dat ze technisch tot iets afschuwelijks instaat zijn
   Dat ze ons “Het vrije westen” eronder kunnen krijgen

   Maar wat is een geschikt onderwerp voor zo’n harde klap?
   – Een vliegdekschip inclusief aanvals groep misschien
   – of zo’n mach 20 raket op een lege silo in utah ofzo
   – of twin tower gebied in NY opnieuw platmaken
   – Of een nuke op langley

   Signaal moet erg duidelijk en sterk zijn zonder al te
   grote risico’s op verdere escalatie.

    • Ha dit is een goed idee maar vraag me af waarom dit nog niet gebeurd iedereen kan zien dat die nazi tuig incl onze WEF hoer in Den haag en haar gevolg de wereld naar hun hand wil zetten als slaven gaat bij mij nooit gebeuren.🖕💉⚰️💥💥💥💥💥

   • Ga ermaar vanuit dat er geen zoete broodjes gebakken zullen worden. Maar het is het laatste redmiddel ook voor de russen. Het probleem zijn de centrale bankiers en hun failliette wetserse geldsystemen.

 1. Het westen heeft met de levering van al het wapentuig, munitie, zelfs cluster, onze f16’s al veel te veel Russen het leven gekost, bloed dat niet ongestraft kan blijven, begrijp nog steeds het tomeloze geduld van putin en Medvedev niet, maar enfin we gaan het zien!!

  • Zoiets als die FALENDE Patriot-systemen of het FALENDE Iron-dome systeem van Israhel ???

   Laat me niet lachen……..,
   NIETS houdt de Russen tegen als ze serieus in hun bestaan worden bedreigt.

 2. Doet hij het of doet hij het niet, thats the question.

  en vraag 2 : door wie worden de mensen nu echt bedreigd ?
  Door de Russen (reactie) of door onze eigen leiders en hun rijke influencers (actie) ?

  Gewoon…over de rug van de bevolking.

  Klootzakken

 3. Met veel dingen op FN doe ik niets………en hoop ik alleen maar dat het goed komt.

  Er zijn veel dingen waar ik voor honderd procent achter kan staan.

  Maar dit is een zeikstuk. Kennelijk bedoeld om angst en weerzin op te roepen. Het voegt niets méér toe aan de ellende dan ellende.

  Overbodige info.

  • Neen hoor het is iets dat ik graag hoor… lezen en herlezen..stemt me goed..en wat ik me dan af vraag is dat je reageert op overbodige info.. plus je zegt dat je er niets mee aankan.. WAAROM ANTWOORD JE DAN NOG…😂🤣🥱❓…..♥️🇷🇺🌹

 4. Op te merken is dat Rusland veel geduld heeft, stel u even voor dat wat in Oekraine gebeurd hetzelfde gebeurd aan de grens met de USA bijvoorbeeld de grens Mexico-USA u zou wat zien

  • Die oorlog komt er.

   1) Staat in Openbaring.
   2) Veel deskundigen, politici, militairen etc. verwachten het.
   3) Die wapens zijn in grote getalen gemaakt.
   4) De situatie loopt uit de hand want de escalatie gaat door.
   5) ongeluk zit in een klein hoekje, miscommunicatie.
   6) ik voel het aan mijn theewater.

   • 1. Er staat zoveel bullshit in.
    2. Toneelstuk en propaganda. Angst zaaien.
    3. Echt? Of hoort dat ook bij 2?
    4. Hoezo?

    5 en 6 neem ik niet serieus. Think again 😉

 5. Volgens mij moeten we die dreiging wel heel serieus nemen want Rusland is al te vaak voorgelogen en bedonderd door het westen en op een gegeven moment is de maat vol en inderdaad is dan de aanval de beste verdediging want dan stelt de tegenaanval van het westen niet veel meer voor als alles al meteen vernietigd wordt.
  Noord Korea, China en zeker ook Iran zullen hun arsenaal meteen de lucht in sturen zodat veel van de buitenlandse militaire bases ook vernietigd worden.
  Wij roepen het over onszelf af door regeringsleiders toe te laten om hun desastreus beleid verder uit te voeren.
  Ik woon op steenworp afstand van een militaire basis waar de Amerikanen kernwapens hebben liggen. Alle protesten hier tegen ( https://primary.jwwb.nl/public/u/a/w/temp-vsxsecbolfaualxmckal/h7c545/wapenwedloop.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1921%2C1358%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=980&height=693 ) hebben niet geholpen dus de regering veroorzaakt hun maar ook MIJN ondergang. Ze slaan iedere kans op onderhandelen over vrede keihard af dus ze willen oorlog en gaan hem dan waarschijnlijk ook krijgen.
  Ik heb bijna 70 jaar een vrij goed leven gehad, dus ik maak me niet meer druk over hoe het zal aflopen. Ik hoop wel dat de flits kort, liefst onverwacht, en krachtig is.

 6. Ik zit er ook wel eens breder over na te denken. Wat nou als Ptin daadwerkelijk deel uitmaakt van het geheel om het zo even te noemen. Het is een dekmantel geweest in de transitie van coshit naar oekishit. Uiteindelijk werd dat steeds moeilijker te verkopen en werd het van oekishit naar hamashit en zionishit getrantioneert. En dat verhaal omvat nog meer transities in de toekomst. Maar om terug te komen op mijn hypothese, Oekraïne is in het westen totaal gedesillusioneerd, verdeeld en om het mild uit te drukken uitgedund. Het is weg naar gunstiger deel van Europa, levend een onzeker leven of…………….niets meer doen aan een of ander front. Als je begrijpt wat ik bedoel met “niets meer doen”. Het kan zomaar zijn dat Rusland, tijdens de laatste stuiptrekkingen van een land tijdens de laatste reanimatie poging, doorstoot tot aan de westgrens van Oekraïne. Is onwaarschijnlijk omdat het gaat om interessante delen van het Oekraïense gebied. (Onder andere). Dat wil zeggen, grondstoffen en dergelijke. In het westen van Oekraïne is de bevolking lamgeslagen, infrastructuur behoorlijk verstoord en politiek behoorlijk onstabiel. Weinig winst te behalen toch? Voor het oostelijke deel is dat anders. Vruchtbare grond en verscheidenheid aan grondstoffen. Daaronder ook essentiële, zeldzame en voor het moderne hedendaagse onmisbare grondstoffen. Dus dat zou kunnen verklaren dat Ptin met een fractie van zijn militaire macht, personeel én wapens, een bewust langdurige oorlog aan het voeren is. Hij heeft bijna wat hij wil en nog niet eens zijn tanden laten zien.
  Maar, als ik het dan breder bekijk zie ik het volgende.
  De oorlog is daar aan de gang. Duidelijk is dat het niet alleen tussen Oekraïne en Rusland gaat. Oekraïne en de bekende partijen uit het westen tegen Rusland, China en de rest van de BRICS landen. De aandacht van het volk wordt steeds verplaatst naar een ander strijdperk terwijl het in het vorige strijdperk nog steeds niet afgelopen is.
  Dat is een geheel en dat moet je kunnen zien. Daar ben ik gelukkig niet de enige in.
  Dus als je naar het onder de bevolking bijna vergeten oekrishit tijperk kijkt. Ptin een handlanger is, dan kan je het volgende scenario zien wat past in het geheel van de globalisering. Een land van gigantische oppervlakte. Die politiek en bevolking totaal gevierendeeld is. Waar totaal geen nationaliteitsgevoel gevoel meer is onder de bevolking. Dat land kan totaal opnieuw ingevuld worden op de manier die bepaalde mensen die wij kennen het willen invullen.
  Dus dan zou deze hele tragedie die zich daar afspeelt wel eens een klein taartpuntje van de gehele taart kunnen zijn. De rest volgt en wordt vervolgd.
  Het is maar een gedachte en je weet het maar nooit.

 7. Het Rand rapport spreekt over opdeling van Rusland in 3 of meer wingewesten. De oorlog in de Oekraïne is verloren. Medvedev geeft aan wat er gaat gebeuren als de satanisten en VOC klonen toch willen winnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in