De Belgische steden Brussel en Antwerpen, samen met een aantal steden in buurland Nederland, werden opgeschrikt door massale rellen nadat Marokkaanse fans zondag de straat opgingen om de 2-0 overwinning van hun team op België in het wereldkampioenschap voetbal te vieren, bericht RMX.news.

Hoewel België ver van Marokko ligt, herbergt het land meer dan 500.000 mensen van Marokkaanse afkomst, en velen van hen steunen het nationale team van hun geboorteland. Scènes van geweld verspreidden zich snel via social media, waarbij fans van het Marokkaanse nationale team voertuigen in brand staken, winkels plunderden en zelfs een politiebureau aanvielen.

De politie zette traangas in om de supporters na de overwinning uit elkaar te drijven, maar de rellen gingen tot in de avond door, waarbij nog een aantal voertuigen in brand werden gestoken.

De overwinning van Marokko werd gezien als de zoveelste grote opschudding tijdens het toernooi, en weinigen geloofden dat het team in staat was om België, dat momenteel de nummer twee van de wereld is, te verslaan.

Een tiental relschoppers werd aangehouden door de autoriteiten in Brussel, die waterkanonnen gebruikten en traangas afvuurden om de menigte uiteen te drijven, terwijl er acht werden gearresteerd in de havenstad Antwerpen.

Over de grens in Nederland werden in Amsterdam voertuigen in brand gestoken en viel een groep van ongeveer 500 relschoppers de politie in Rotterdam aan, waarbij glas en vuurwerk op de autoriteiten werd gegooid. De Nederlandse oproerpolitie verdreef ook menigten in Den Haag en Utrecht, volgens tweets van de Nederlandse nationale politie.

  Zou u voor uw land vechten?

“Een van hen liep gehoorschade op, en de ander kreeg iets tegen het hoofd,” zei een woordvoerder van de Rotterdamse politie.

De burgemeester van Brussel, Philippe Close, zei: “Ik veroordeel de incidenten van vanmiddag ten scherpste.”

“De politie heeft al krachtig ingegrepen. Ik raad supporters dan ook af om naar het centrum van de stad te komen. De politie doet er alles aan om de openbare orde te handhaven. Ik heb de politie opdracht gegeven de onruststokers te arresteren.”

In een op Twitter geplaatste clip zijn mannen te zien die lachen terwijl ambulances in Brussel worden aangevallen. In dezelfde clip zijn personen te zien die met verschillende projectielen een politiebus aanvallen.

Eén persoon in Brussel raakte ernstig gewond nadat hij met een steen in het gezicht was geraakt.

Claire Martens, partijvoorzitter van de VVD in Amsterdam zei: “Dit was geen feest. Dit zijn jongens die denken dat zij de baas zijn op straat en niet de politie. Dat kunnen wij niet accepteren. Waarom hebben de (autoriteiten) zo laat ingegrepen? Hoe gaan we dit volgende week voorkomen?”

België, een land met slechts 11,5 miljoen inwoners, heeft een van de grootste moslimpopulaties van heel Europa in verhouding tot zijn bevolkingsgrootte, en Marokkanen vormen een enorm deel van die bevolking. De rellen en feestelijkheden van Marokkanen in zowel België als Nederland zullen zeker beweringen van dubbele loyaliteit oproepen, waarbij veel van de mensen die in beide landen zijn toegelaten om hun land te “diversifiëren”, zich niet alleen keren tegen hun gastland, maar ook actief deelnemen aan vernieling van eigendommen en aanvallen op de politie.

  "Antiracistische" dokters in Amerika zeggen dat blanke patiënten onbehandeld moeten blijven om te sterven, terwijl zwarte patiënten vooraan in de rij gaan

Meer video’s:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

De 5 redenen waarom Frans Timmermans een gevaarlijke gek isVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDuits leger bereidt zich voor op mogelijke oorlog met Rusland, blijkt uit uitgelekt intern rapport
Volgend artikelOperatie Klauwzwaard: Erdogan’s grote nieuwe spel in Syrië
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

50 REACTIES

  • Aan Clarize Martins VVD partij voorzitter, laten wij eerlijk zijn en niet veroordelen, kennelijk geven wij deze zielige moslims niet genoeg van ons verdiend geld , als zij liggen te slapen en te neuken zijn wij de wappies aan het werk.
   Zij krijgen onze huizen verkrachten onze vrouwen en jonge meiden en krijgen alles naar harten wenst, maar het is nog niet genoeg, zij vernielen ons land dat wij met onze blote handen hebben op gebouwd onze vaders en moeders in armoede hebben geleefd en zorg voor hun kinderen hebben gedragen met het weinige wat zij hadden. Maar wat zeg de VVD jullie vuile Nederlanders jullie zullen wij in een dictatorstaat veranderen jullie zullen bloeden voor al wat jullie hebben gedaan, ja wij gaan zelfs de sharia invoeren en het martelen van vrouwen ge woon toestaan, kinderen verkrachten dat doen wij al reeds en kinderen verdwijnen naar de toeslag debacle is een fijt. Wij worden China aan de Noordzee wij laten jullie kinderen verdwijnen zodat u ons slaaf kan zijn.
   Wij de VVD en zijn linkse tuig aan gevuld met de CU en het CDA wij haten de vrijheid van jullie wij willen het rijkdom voor ons alleen. WIJ ZIJN BLOEDZUIGERS.

 1. Dezelfde politie dewelke met brachiale geweld elke, hoe vredelievende ook, tegen de Corona maatregelen protesterende groepen heb neer gewalst doen zich nu in de broek. Lafaarden allen.

  • Het zijn nazi figuren zij hebben een eed van de misdaad af gelegd zij houden zelfs nog niet van hun eigen kinderen die zij nu beroven van hun vrijheid, noem dat A.U B geen politie maar gewoon bij hun werkelijke naam Gestapo verraders van ons land, mensen wordt wakker er staat iets groot te gebeuren als wij Maxima en het WEF hun gang laten gaan deze week zal onze vrijheid vergoed gaan verdwijnen denk eraan. CDIC komt er nu met zekerheid aan.

 2. Over 2 maten gesproken, kijk de beelden nog maar eens terug van demonstraties tegen corona, of het beleid van de Roverheid. Daar werd geslagen met de lange lat, daar werden levensgevaarlijke honden ingezet. Daar werd traangas ingezet. Alles werd uit de kast gehaald. De NSBpolitie kon zich helemaal uit leven, op weerloze mensen. En kijk wat er vandaag gebeurd. politie en justitie moet zich kapot schamen… Dit lees ik net op AT5 >> “Dit is na één gewonnen wedstrijd,” zegt een jongen lachend. “Stel je voor als Marokko de volgende ronde haalt.”
  ME ingeschakeld
  Rond 19 uur waren er nog zo’n 150 jongeren op het plein. Rond 19.45 uur besloot de driehoek om de ME in te zetten om een einde aan de rellen te maken.
  “De ME is het plein op gereden in de hoop dat ieder die er nog is naar huis gaat,” laat een politiewoordvoerder weten. Vooralsnog is de inzet enkel hun aanwezigheid; verder optreden is niet nodig. “Het voertuig dat in brand is gezet, wordt nu geblust.”
  Het is nog niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht.
  Vanwege de onrust werden de buslijnen bus 21, 15 en 18 omgeleid, net als de tramlijnen 7 en 13. Ook zette de politie de wegen rondom het Mercatorplein af.

  Overal is het zelfde aan de hand… Wegkijken/en Wegkijken

  • Zo is het. Vroeger, vooral voor ‘corona’, zou ik gedacht hebben: ‘maai het hele zootje neer’. Maar ik ben nu in de eerste plaats anti (deze) satanistische WEF-overheid geworden. Wel onschuldige Nederlandse betogers keihard aanpakken, maar niet deze Marokkaanse jongelui. Deze overheid is niet onze overheid, e hebben schijt aan de boeren en de burgers. Het laat me koud, de troubles die ze in de grote steden ermee hebben.

 3. Over censuur gesproken. Nu.nl >> In Utrecht en Amersfoort braken her en der wat straatbrandjes uit. De politie daar spreekt van een feestelijke sfeer.😂😂😂 overal zijn wel auto’s en scooter af gefikt. En de politie spreekt van een feestelijke sfeer 🤣

  • De politie is geen factor meer in ordehandhaving. Een rattenplaag is een betere omschrijving voor dat
   geüniformeerde tuig. Fluwelen handschoenen voor alles wat gepigmenteerd is en hier uitvreet en keihard optreden tegen onschuldige demonstraties van autochtone mensen. Ben er wel klaar mee.

 4. voor de spaanse kust heeft de politie een bootje met twee marokkanen aangetroffen.
  hen werd gevraagd wat de bedoeling was.
  -we komen europa overnemen-
  met z’n tweeën?
  -nee, de rest is er al-

 5. Haha, die reactie van de gemeentelijke VVD in Amsterdam.. Wat een giller. Dit hele gedoe is ontstaan door onder andere de VVD. De partij die een asielstop belooft, maar als die nodig is ‘kan dat niet vanwege de EU’. Diezelfde VVD die de EU een mandaat heeft gegeven om niet met ons, maar voor ons beslissingen te nemen. De VVD jankt om problemen die ze zelf hebben veroorzaakt..
  Als het niet zo triest was zou het grappig zijn.

  • Het zijn vriendjes van de Marokkanen en zijn tegen onze vrijheid het zijn de nieuwe Nazi’s van deze tijd, ik durf het bijna niet te zeggen maar doe het tocht , een dode ME er is er we een vijand minder van ons NL volk.

 6. FF een vraagje,

  Hoefden die Marokkaanse medelanders niet te werken dan..of….ehhhh…..tja, is maar een vraagje hoor.
  (sarcasme knopje uit nu!)

  En noem politie niet de hele tijd politie, het is een criminele organisatie welke ook nog eens totaal corrupt is. De top lacht zich het apezuur en de ezels onder aan de keten mogen hun frustraties van zich af slaan maar in géén geval op mensen met een kleurtje….

  De Belgische onnozel nieuwslezer spande helemaal de kroon, hij kwam er maar niet achter wie deze relschoppers daar in Brussel wel niet waren terwijl ze om hem heen liepen te blèren en met Amerikaanse, ehhh, sorry, met Marokkaanse vlaggen aan het zwaaien waren.

  Zo, vertel me nu eens of deze wereld niet totaal van de ratten besnuffeld is…..mijn God wat een uit de hand gelopen OMVOLKING…..OMVOLKING……OIMVOLKING = White Genocide.

  Het zaad van de EUROPESE MANNEN (althans wat er nog van over is!!) wordt steeds slechter…..ach nee, hoe komen ze erbij…..het zou aan de skinny jeans kunnen liggen natuurlijk…..de krielaardappeltjes bovenin zo strak opbinden is natuurlijk nogal minder goed!

  Maar maakt niet uit, het is beter dat deze verwijfde jochies zich niet voortplanten, stel je voor zeg….wat moet daar nog uitkomen dan….bah bah bah!

  Gladiator

 7. Dat zijn niet “DE” Marokkanen, dat is crapuul, een bende nieuwaards met een hele meute meelopers, laffaards dus.
  Er zitten van alle nationaliteiten tussen. Bendeleden die hun lidmaatschapsproef moeten afleggen. Minderjarigen gooien ruiten in, steken auto’ in brand, bekogelen bussen met stenen, minderjarigen die wegens hun leeftijd niet mogen vervolgd worden.
  ZIJ VINDEN HET GEWELDIG

 8. Grafbakken .
  Idd in rutteldam 4 aanhoudingen op de 500 gassies.
  De cops staan erbij .
  Waren het nu oudjes en zielige gasten dan had de lange lat erover heen gegaan .
  Ik hoorde vandaag 10.000 cops protesteren in bruxxel waarom om dat er te veel geweld wordt gebruikt tegen hun .
  Nu breek je toch ff af boven je enkels !!
  Betekend dat de totalisatie zich gaat verharden iedereen die een cop te lijf gaat draait aprox nu 7 tot 10 jaar het chacot in .
  Totalitaire voortgang .
  ACAB slogan gaat meer leven onder het volk .
  Hoewel het volk zo dom is .
  Je staat verbaasd van de volgzaamheid van het volk de oogkleppen zijn gesloten en ze zien geen fucking ruk !! Het overkomt je wel eens dat je nog eens met iemand praat ik doe net of ik malle eppie ben , en je kunt ze uithoren . je gaat stijl achterover van hun volgzame en nix weten gedrag.
  In de muzak wereld podia en aanverwante zijn geen techneuten meer te vinden .. hoe zou dat nu komen ? Vandaag weer een malloot voor mij in de winkel die zijn jatten ontsmette.
  Kortom het is verbijsterend hoe snel de hele meuk naar de gallemische gaat.
  Bereid je voor op enorme komende onrust .

 9. Wtf, ik kan geen enkele video zien!
  Een grijs blok met daarin een witte vierkante emoji met een trieste bakkes.
  Hebben nog meer lui daar last van of alleen ik?
  Just wondering..

 10. Wat leuk om te horen dat de Marrokjes zo iets als een voetbalwedstrijd winnen, vieren.
  Wat een fenomeen dat ze het geluk niet op kunnen en het uitbraken op straat.
  Zit er een leider achter uit de Brusselse burelen?
  Want de EU, wie dat ook moge zijn hebben niets liever dan rellen en haat in hun maatschappij. En verdeeldheid.
  Dat zij in zo’ n gelukkige Marokkaanse gemeenschap geweld en verderf weten te organiseren en ontlokken .
  Leve het domme voetbal!

 11. In hun eigen land gedragen die marokaantjes zich wel.
  Als je daar tekeer zoals hier verdwijn je zonder proces-verbaal
  in de gevangenis voor onbepaalde tijd.
  Maar hier kunnen ze zich heerlijk uitleven in de wetenschap dat er toch wordt weggekeken.
  Het doel van deze politiek is:
  een voedingsbodem bewerkstelligen voor een snel inzetbaar anti-terreur leger in Europa.
  Uiteraard voor de veiligheid van de Europese burgerschappen.

 12. Dit willen ze he…om politie apparaat nog verder op te tuigen….Niemand doodgeschoten of echt afgeranseld door politie maar een uitbarsting tegen politie die zelf voor minder (vrijheidsdemonstranten) iemands gezicht sllijten met waterkanon,knuppel, honden of gewoon beginnen te schieten…Nou bedankt Rel jihadisten jullie hebben zojuist het politie apparaat een legitieme reden gegeven voor verdere opmars….En waar waren jullie toen in Brussel toen het wel nodig was?? Sommige dadels hebben niet eens in de gaten dat ze voor Ome Soros dansen…Ook schapen….(Niet allemaal overigens)

  • Ik ben het roerend met je eens. Maar draai het eens om. Wat als wij massaal het voorbeeld van die Marokanen volgen en ook met zoveel geweld ons ongenoegen hadden geuit? hadden de popo’s dan het lef gehad om zo op ons in te slaan als ze deden? ik denk het niet. Dit land is een dictatuur van het ergste soort. geen hulp voor het eigen volk maar miljarden naar corrupt Oekraine, zit je in de soos en krijg je een tas boodschappen cadeau dan uitkering in gevaar en meer van deze fascistische streken. Ik denk dat we van deze Marokanen kunnen leren dat geweld de oplossing is.

 13. “Claire Martens, partijvoorzitter van de VVD in Amsterdam zei: “Dit was geen feest. Dit zijn jongens die denken dat zij de baas zijn op straat en niet de politie. Dat kunnen wij niet accepteren. Waarom hebben de (autoriteiten) zo laat ingegrepen? Hoe gaan we dit volgende week voorkomen?” ”

  Ja, ze zijn de baas op straat, bij grote problemen onderhandeld de politie met ze over strafdossiers etc….koehandel om het etalagebeeld nog in stand te houden…

    • Ja, ik heb beide gelezen, voordrachten bijgewoond waarbij uitleg wordt gegeven over islam. Dit om kennis te hebben alvorens ik naar islamitische landen ben gereden. Helaas wordt islam misbruikt door valse haatpredikers terwijl het een geloof van liefde en vrede is. Ik heb nog nooit problemen ervaren in deze landen.

   • Wel. Ze zullen niet van deur tot deur gaan. Ze nemen wel heel de boel over via geboortejihad. Zoek eens op wat jihad in feite wil zeggen…

    • Ja, als je iets wil promoten…. geloof je ook alle product reclame?
     David Wood en Bill Warner geven ook inzicht op een niet op personen gerichte manier. David Wood eerder om degene die het islamitische geloof aanhangen de teksten in koran te behandelen. Feitelijkheden uit de geschiedenis en huidige situatie aan te tonen. De mensen die in islamitische landen worden geboren zijn automatisch islamiet. Het is geen keuze welk geloof of juist geen geloof wil hebben. De meeste mensen zijn dan ook niet op de hoogte van wat hun geloof feitelijk inhoud. Meer traditie. En vergeet niet dat liegen geen slechte eigenschap is als je de jihad voorstaat. In tegendeel het is een plicht als je daarmee de islam kan verspreiden over de rest van de wereld. Het uiteindelijke doel. In islam zijn er twee werelden het huis van islam en het huis van oorlog. Directe oorlogen zijn zo goed als allemaal afgewend i.p.v. werkt verspreiding door immigratie veel beter. Zoals we aan den lijve kunnen ervaren. Dat je tot meer dan oppervlakkig onderzoek bereid bent blijkt wel dus misschien dat het je aanspreekt om hierin wat verder te gaan.

 14. Beste Mensen

  Dat zijn dus gewoon de nieuwere in een nieuwe jasje gestoken Columbus mentaliteiten
  Als men tenminste een kleinbeetje verder kan kijken dan de neus lang is

  Dank U

 15. Gericht schieten en met mitrailleurs dat hele zootje platmaaien. Opgelost. Tyf dat tuig lekker terug de woestijn in waar het thuishoort.

  • Beste Mensen

   Klinkt een kleinbeetje als de ogen
   Opener ……

   Begrijp een dind niet !?
   Wat doen die Witte mensen daar in de Woestijn ??
   Witte Mensen …..
   Horen die niet in de Sneeuw Wereld te leven ?!
   Wat zoeken die daar dan ?
   Zie daar helemaal geen sneeuw liggen hoor ??
   Doet denken aan de Columbus Tijdperk
   Nu hierbij zijn de Rolletjes verplaats van Vader naar Zoon
   Voorheen van Schijnheilige Geest naar Vader
   Het kleine kringetje draaid in het rond
   En Rond en Rond en Rond en ………

   Dank U

 16. Je kunt de feiten bezien en bekritiseren.
  Maar… wie en wat zit daar achter!
  Volgens mij maakt het deel uit van het plaatje… enkel en alleen om de NWO te creëren.

 17. In 1990 verscheen het boek ‘De ondergang van Nederland: land der naïeve dwazen’ geschreven door Mohamed Rasoel, een pseudoniem van een tot op heden onbekend iemand. In dit boek wordt beschreven wat sinds de jaren zestig in grote delen van Europa gaande is en sinds het verdrag van Straatsburg (1975, olieaanvoer in ruil voor immigranten) en het in 2018 ondertekende verdrag van Marrakesh is het tempo van de omvolking van Europa versneld. Kort gezegd: zoveel mogelijk kansparels uit Afrika en Azië deze kant ophalen, waardoor de leefbaarheid in recordtempo afneemt.
  De deugdpers viel indertijd in grote getale over de inhoud van dit boek, want racistisch & fascistisch.

 18. Je kan zeggen wat je wilt, maar die Naffers weten tenminste wat anarchie is.
  Daar kunnen de nederlandsche toetsenbord ridders nog een puntje aan zuigen.
  Op naar de finale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in