De wereldbevolking moet met 50% verminderd worden.” – Henry Kissinger (adviseur buitenlands beleid tegen Nelson A. Rockefeller, oudere broer van David Rockefeller)

Wanneer de meeste mensen aan eugenetica denken, denken ze aan rassenveredeling, de Nazi’s, en hun “Lebensborn” (Arische Übermensch) programma, bedoeld om, door massale eliminatie, alle “inferieure rassen” uit te roeien, en uiteindelijk te eindigen met een zuiver Noords ras; maar wat de meesten vergeten, is dat het eerste gedocumenteerde land dat openlijk rassenwetten promootte, en opdrong aan zijn bevolking, in feite Amerika was, in 1908. In 1933, toen Hitler in Duitsland aan de macht kwam, was de nazi-partij in staat om door de staat gesponsorde propaganda te gebruiken om het Duitse volk de geldigheid van eugenetica (een massaal depopulatieplan, vermomd als rassenwetenschap) aan te praten, en alle barbaarse rassenwetten die daarmee gepaard gingen; maar wie had in het jaar 1908 genoeg macht in Amerika om zo’n nachtmerrie teweeg te brengen? Wie was in staat om het Amerikaanse volk te bewegen om soortgelijke “rassenhygiëne” (eugenetica) wetten te accepteren, tientallen jaren voordat ze in Duitsland door de Nazi’s werden uitgeprobeerd? Het antwoord is de Rockefeller Foundation (opgericht in 1913). De meesten kennen de Rockefeller familie als de koningen van “Big Oil”, maar wat de meesten niet weten, is dat zij ook de weg hebben gebaand voor “Big Pharma” (terwijl zij ondertussen de beste natuurlijke medicijnen en geneeswijzen vernietigden), schrijft Sebastian Aguanno Jr.

n 1975 zei congreslid Larry P. Mcdonald het volgende over de Rockefellers:

“De drang van de Rockefellers en hun bondgenoten is om een één-wereld regering te creëren die superkapitalisme en communisme onder één tent verenigt, alles onder hun controle…. Bedoel ik samenzwering? Ja, dat bedoel ik. Ik ben ervan overtuigd dat er zo’n complot is, internationaal in omvang, generaties oud in planning, en ongelooflijk kwaadaardig in opzet”.

De Rockefeller Foundation’s erfenis van het financieren van eugenetica

  Globalisten bereiden nieuwe crisis voor nu Great Reset begint te mislukken

Volgens Edwin Black van Cleveland Jewish News:

“Sloten meer dan 27 [om precies te zijn, 35 tegen 1936] staten zich aan bij de beschamende, decennia durende utopische campagne om raciale suprematie medisch te manipuleren.

Hun uiteindelijke doel was om maar liefst 90% van de bevolking te elimineren van de voortplantingstoekomst van Amerika.

De voorkeursmethoden waren gaskamers en andere vormen van euthanasie. De eerste openbare euthanasiewetgeving werd in 1908 in de Ohio wetgevende macht ingevoerd. Die maatregel was onsuccesvol, net als andere doodscenario’s wetten. De op één na beste maatregel was gedwongen chirurgische sterilisatie onder specifieke staatsbevoegdheid. Dit beleid werd in veel staten door het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten bekrachtigd als de wet van het land door een van Amerika’s meest vooraanstaande juristen, Oliver Wendell Holmes. In 1927 deed Holmes uitspraak in een rechtszaak die de gedwongen sterilisatie van Carrie Buck, haar moeder en haar gezonde dochter wilde rechtvaardigen.

“Het is beter voor de hele wereld, als in plaats van te wachten met het executeren van gedegenereerde nakomelingen voor misdaden of hen te laten verhongeren vanwege hun imbeciliteit, de maatschappij kan voorkomen dat degenen die duidelijk ongeschikt zijn, hun soort voortzetten … Drie generaties van imbecielen zijn genoeg”, schreef rechter Holmes.

Amerika’s eugenetische beweging, gesteund door het rijke Carnegie Instituut, de Rockefeller Stichting, en het Harriman spoorwegfortuin, probeerde zijn bereik uit te breiden naar Duitsland. Rockefeller en Carnegie besteedden miljoenen uit het Depressietijdperk  om de slechtste nazi-artsen en rasseninstituten te financieren. Hitler voerde prompt de Amerikaanse voorschriften uit met verbluffende wreedheid en snelheid. Een van de belangrijkste ontvangers van Rockefeller geld was top nazi-arts Otmar von Verschuer. Tijdens de Holocaust, zette Verschuer’s assistent Josef Mengele Rockefeller’s onderzoek naar tweelingen in Auschwitz voort.

… North Carolina ging echter nog jaren door met zijn eugenetische praktijken, met rassenwetten die zogenaamd werden ingezet om armoede uit te roeien. Van 1946 tot 1968 werden naar schatting nog eens 7.600 inwoners van North Carolina gesteriliseerd, voornamelijk arme zwarten. Nu worstelt de staat North Carolina, onder het gewicht van een tekort van vele miljarden dollar en een groeiende zwarte politieke machtsbasis, om zijn officiële verontschuldiging aan te vullen met financiële compensatie”. https://www.clevelandjewishnews.com/archives/can-you-write-a-check-for-genocide/article_5e882b98-ab38-5bfb-bcbf-bbab1f64e0c3.html / https://www.theguardian.com/commentisfree/cifamerica/2011/jun/28/north-carolina-forced-sterilization

  WEF-leider die werkt aan radicale ontvolking van de planeet vecht voor zijn leven na een spoedoperatie aan de hersenen

Zoals u waarschijnlijk wel kunt zien, ging de eugenetica beweging in Amerika niet zozeer over racisme, maar meer over bevolkingscontrole. In Amerika verkochten ze eugenetica als een behoud van het menselijk ras; en in Duitsland, als een behoud en zuivering van alleen het Duitse ras.

U kunt soortgelijke informatie over de Rockefeller’ en hun obsessie met eugenetica hier vinden: https://historynewsnetwork.org/article/1796 (The Horrifying American Roots of Nazi Eugenics)

Hier zijn ook een paar beruchte David Rockefeller Sr. Citaten:

“Wat de prijs van de Chinese Revolutie ook moge zijn, zij is er duidelijk in geslaagd niet alleen een efficiënter en meer toegewijd bestuur voort te brengen, maar ook een hoog moreel en een gemeenschappelijke doelgerichtheid te bevorderen. Het sociale experiment in China onder leiding van voorzitter Mao is een van de belangrijkste en succesvolste in de geschiedenis van de mensheid”.

“Wij zijn The Washington Post, The New York Times, Time magazine en andere grote publicaties dankbaar, wier directeuren gedurende bijna veertig jaar onze bijeenkomsten hebben bijgewoond en hun beloften van discretie zijn nagekomen. … Het zou voor ons onmogelijk zijn geweest om ons plan voor de wereld te ontwikkelen als wij gedurende die jaren onderworpen waren geweest aan de felle lichten van de publiciteit. Maar de wereld is nu veel meer gesofisticeerd en bereid om naar een wereldregering toe te werken. De supranationale soevereiniteit van een intellectuele elite en wereldbankiers is zeker te verkiezen boven de nationale zelfbeschikking die in de afgelopen eeuwen in praktijk werd gebracht”.

“Alles wat we nodig hebben is de juiste grote crisis en de naties zullen de Nieuwe Wereldorde accepteren”.

Ik sluit dit artikel af met een ander berucht eugenetisch citaat van Henry Kissinger (adviseur buitenlands beleid van Nelson A. Rockefeller, oudere broer van David Rockefeller),…


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zal de mensheid over een paar jaar uitgestorven zijn?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVoormalig FEMA agente zegt: “Je zult in principe gedood worden”
Volgend artikelCOVID-vaccin uitgevonden vóór COVID, wat is er aan de hand?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Dus wederom moet de zwarte bevolking de klos zijn met die miljonairs der rijken., ontvolking om 1 gek die aan het hoofd staat van het Vaticaan met zijn vriendenen oa de bilderberghufters uit Nederland alleen.maar om.de mineralen te jatten uit de afrikaanse landen ..wat hun willen hebben., schandalig dat een regering van 150 man aan deze genocide mee doet

 2. deze supperrijken zijn machthebbers uit het duisternis en op weg naar de Hel!!!!
  gelukkig hebben we een Levende Liefdevolle GOD.. HIJ IS DE ALPHA EN OMEGA. JEZUS CHRISTUS IS GISTEREN HEDEN TOT IN DER EEUWIGHEID IN DER EEEEEUUUUWWWWIIIIIGGGGHHHHHEEEEIIIIDDDD

  • Lucht dat nou een beetje op zo’n verhaal over je fantasie vriendje?
   Jij bent in ieder geval je ei weer kwijt voor vandaag.
   Ik hoop dat het hier bij blijft verder.

 3. Wel uiteindelijk is het simpel. Met hoeveel zij de Rockefellers die, als je die hun mismaakte smoelen eens goed bekijkt zelf allemaal gedegenereerden zijn! En met hoeveel zijn de rest van bevolking. Laat ons de 1% tegen de 99% (wij dus) een echt tegenover elkaar zetten. Het probleem is dat de mens al duizenden jaren aan depopultaie doet door oorlogen. Kijk naar al de oorlogen die door de Amerikanen jaren van te voren waren beslist. Voor WOII was de Koreaanse oorlog en de Vietnamees oorlog al beslist. Daarna al de oorlogen in het midden oosten waar oorlogscrimineel Obama de nobelprijs voor kreeg. Denk allemaal eens na, hoe oud of jong je ook bent. Hoelang heb jij de wereld zonder oorlog geweten! Ik ben 68 en ik heb niet anders geweten dat de Amerikaan oorlog aan het voeren was. Nu schijt de Amerikaan in zijn broek want indien hij nu WOIII tegen de Chinezen wil voeren wordt Amerika door China en Rusland van de kaart gevaagd, wat mss een goede zaak zou zijn!!! Klinkt hard maar eerlijk zo denk ik nu!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in