Een man die boos was op een paar vrouwelijke wandelaars omdat ze geen mondkapjes droegen, schreeuwde “Ik heb Covid” en spuugde daarna op de vrouwen.

De videoclip toont de man die naar het duo toe loopt voordat hij naar ze spuugt en zegt: “Ik heb Covid, ik ben positief getest,” en weer naar hen spuugt.

“Ben je in orde?”, vraagt een van de vrouwen, waarop hij antwoordt, “nee”.

Gedurende de gehele confrontatie roept wat de vrouw van de man lijkt te zijn hem verwoed op om de confrontatie te beëindigen.

Volgens de politie van Ashburnham, VS, had de man de vrouwen verteld dat het de “wet” was om mondkapjes te dragen en dat ze “onverantwoordelijk” waren om dat niet te doen.

Een langere video die aan CNN is verstrekt toont de man die vraagt, “Je draagt geen mondkapje?”

“Het kan me niet schelen, ik ga geen mondkapje dragen als ik buiten ben”, antwoordt een van de vrouwen.

Nadat hij op hen gespuugd had, noemde de man de vrouwen ook “vreselijk arrogant”.

Ten eerste, deze man is duidelijk tot waanzin gedreven door de hysterische media propaganda over Covid.

Ten tweede, draagt hij niet eens zelf een mondkapje op zijn gezicht als hij de vrouwen aanvalt.

De ironie dat hij beweert dat de vrouwen “onverantwoordelijk” zijn door geen mondkapjes  te dragen, terwijl hij zelf naar hen spuugt hoeft niet te worden uitgelegd.

Mondkapjes zijn nu wettelijk verplicht in alle openluchtruimten in Massachusetts en er is geen uitzondering voor mensen die sporten of wandelen, ondanks het feit dat dit eigenlijk een ernstig gezondheidsrisico zou kunnen opleveren, meldt Summit News.

Poging Spaanse politie om een vrouw zonder mondkapje te arresteren mislukt

Vorig artikelHoofd van de WHO beweert dat de Covid-lockdowns ook na het vaccin worden voortgezet
Volgend artikelPennsylvania en Michigan: twee juridische overwinningen voor Trump
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Wij hebben hier onze eigen lama’s rond lopen.
  Die spugen, met of zonder corona, altijd op iedereen die ze tegen komen.
  Mannen, vrouwen, maakt niet uit wie.
  Dat is niet eens meer nieuws hier in Nederland.

 2. CNN ?? Je denkt toch niet dat ik nog op een CNN link klik ? Net zoals ik ook niks meer van de MSM lees, zie of luister. Ik kijk, lees en luister alleen nog alternatieve media.

 3. De onthutsende gelijkenis tussen Corona en de Mexicaanse griep! – 25/11/2020

  ‘Verbaas je over de enorme gelijkenissen tussen corona en de Mexicaanse griep. In de studio laat journalist Daan de Wit clips zien van een VPRO-uitzending uit 2013 over de Mexicaanse griep, gemaakt op basis van zijn boek uit 2010, Dossier Mexicaanse griep.

  Daan de Wit schreef vier onderzoeksjournalistieke boeken. Zijn tweede boek bevat alles wat je maar wil weten over de Mexicaanse griep. Het boek was bedoeld als feitelijke bijdrage aan een parlementair onderzoek (dat er niet kwam) en als waarschuwing: opdat we nooit meer de fouten zouden herhalen die zijn gemaakt in 2009. Alleen maken we nu exact dezelfde fouten, soms zelfs met dezelfde mensen, zoals de overdreven aannames van Ab Osterhaus en Neil Ferguson.

  Met corona maken de autoriteiten tot in detail dezelfde fouten als bij de Mexicaanse griep. Belangenverstrengelingen, overdreven aannames, experimentele vaccins die met beperkte veiligheidsprocedures op de markt worden gebracht, angst in de media, een te beperkt expert-team, een vaak faciliterende politieke oppositie en miljardenwinsten voor de industrie – ze waren te zien in 2009 en nu opnieuw met corona.

  Toch is er ook een verschil met toen en dat is dat met corona de gevolgen van de aanpak onwaarschijnlijk veel groter zijn. De economie en zelfs de indeling van onze maatschappij worden volledig op zijn kop gezet. Staan er feiten tegenover die dit rechtvaardigen? Daarover spreekt Flavio Pasquino met schrijver Daan de Wit, die al vanaf het begin van de corona-uitbraak het onderwerp nauwgezet heeft gevolgd. Hij is vast van plan een follow up te maken bij zijn boek uit 2010, in de vorm van een boek of een documentaire.

  In het gesprek van Flavio Pasquino met Daan de Wit zijn clips uit de reportage te zien. Ze worden in de studio door De Wit van commentaar voorzien, ook in het kader van corona.’

  https://www.youtube.com/watch?v=dV038djspAM

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in