In een wanhopige poging om de aandacht af te leiden van de “klonterprikken” (Covid-19 “vaccins”), beweert de mainstream media nu dat de plotselinge en massale toename van hartaanvallen dit jaar te wijten is aan het “gebroken hart syndroom,” “pandemische angst,” en zelfs cannabisgebruik, bericht Ethan Huff.

Het zogenaamde gebroken-hart-syndroom, vroeger bekend als takotsubo of stress-cardiomyopathie, zou bij vrouwen boven de 50 jaar verzwakte hartspieren, kortademigheid en pijn op de borst veroorzaken – en dit alles heeft helemaal niets te maken met de spike-eiwit griepprikken, zo wordt ons verteld.

Hoewel deze toename van hartziekten zich voordoet sinds het moment dat de “Operation Warp Speed” serums in de armen van de mensen werden gespoten, willen de leugenachtige mainstream media het grote publiek doen geloven dat het verdrietig zijn op de een of andere manier de ware boosdoener is.

Er zijn ook krantenkoppen die “klimaatverandering” en “opwarming van de aarde” de schuld geven van een soortgelijke toename van hartproblemen bij jonge kinderen en zelfs bij baby’s die geboren zijn uit vrouwen die de injecties kregen.

“Klimaatverandering verandert baby’s in de baarmoeder: ze zijn vatbaarder voor hartziekten”, luidt een belachelijke kop in de Belgische krant De Morgen.

Een andere kop van The Sunday Times wijt de toename van hartaanvallen aan “pandemische stress en slechte voeding”.

Alleen de Times, zo blijkt, snijdt het echte probleem aan in de hoofdtekst van zijn artikel, door te suggereren dat er een “kleine kans” is dat Covid-19 injectie “een rol heeft gespeeld” in deze stijgende ziektetrend.

Het pandemie narratief begint nu echt te barsten

  Honderden Canadese dokters dood: Genocide bevestigd na 4e booster verplicht gesteld voor medisch vakgebied

Aseem Malhotra, een cardioloog en voorzitter van een liefdadigheidsinstelling genaamd de Public Health Collaboration, vergeleek de huidige plandemische crisis met een oorlogsgebied, suggererend dat mensen een soort PTSS-achtig trauma ervaren waardoor hun hart het laat afweten.

In oorlogsgebieden, zegt Malhotra, is bekend dat het aantal hartaanvallen en beroertes toeneemt onder burgers die in het kruisvuur terechtkomen. De plandemie, zegt hij, kan een soortgelijk effect hebben – maar uiteraard niet door de prikken.

Nee, de slagaders raken verstopt door de lockdowns, zegt hij.

“Van de vaccins weten we al dat er op korte termijn een bloedstollingsprobleem was,” zo wordt Malhotra geciteerd. “Op dit moment denk ik niet dat er een sterke aanwijzing is dat dit vaccin-gerelateerd is.”

Tegelijkertijd, “kunnen we het niet volledig uitsluiten,” voegde Malhotra eraan toe. “We moeten het de komende maanden in de gaten houden.”

Pfizer, ondertussen, beweert dat er geen risico is op hartproblemen door het nemen van zijn injecties. In een propaganda-artikel dat het publiceerde, schreef Pfizer dat “hartstilstand geen erkende bijwerking is,” en als je iets anders beweert, wil de CEO van het bedrijf, Albert Bourla, dat je in de gevangenis belandt.

“Komt er geen einde aan de leugens?” vroeg een commentator op Information Liberation.

Iemand anders reageerde met een beroemd citaat van voormalig CIA hoofd William Casey (1981-1987) die zei:

“We zullen weten dat ons desinformatieprogramma compleet is wanneer alles wat het Amerikaanse publiek gelooft vals is.”

“Fauci geeft nu toe dat het ‘vaccin’ niet werkt zoals gepland, wat betekent dat er meer en mogelijk eindeloze ‘booster’ injecties nodig zullen zijn om Covid-19 te stoppen,” schreef een andere commentator over het steeds veranderende plandemische verhaal rond de injecties.

  Beïnvloeden de COVID-vaccins uw denkvermogen?

“De fundamentele fout in Fauci’s argumentatie, vastgesteld door de CDC zelf, is dat het virus nooit een serieuze bedreiging is geweest voor iemand anders dan de immuungecompromitteerden en die ouderen met verschillende comorbiditeiten wiens dood vervolgens en oneerlijk kon worden toegeschreven aan Covid-19 door middel van valse PCR-positieven … Het is een feit dat de injecties de ziekte niet stoppen, en de bewering dat ze de symptomen verlichten is ongegrond door het bewijs en is niets meer dan een dan een eigenbelang gissing.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Coronacrisis toont het falen van de EU aan – natiestaten handelen veel beterVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBrief aan een tiran
Volgend artikelZijn de Covid-19 vaccins verantwoordelijk voor de enorme stijging van het aantal sterfgevallen dit jaar?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

24 REACTIES

  • Het is ‘zo wie zo’ beter je niet voort te planten met een experimenteel gentherapie in je lijf.
   Ieder normaal denkend (hee hier zit het probleem) mens kan dat zelf wel bedenken.

  • Ja ik snap ze wel moet je even voorstellen dat wij niet prikkers niks markeren dat valllen ze door de mand dus alles maar dan ook echt alles word uit de kast getrokken

 1. Dus de zeespiegel stijgt met 2 mm per jaar en ineens zijn er 500% meer hartproblemen bij baby’s.
  Journalisten en cijfers, maar zelden een gelukkige combinatie.

 2. Vanwege aanhoudende bedreigingen haalt ook Omroep Brabant de logo’s van
  bedrijfswagens af.Zo hoopt de regionale omroep journalisten te beschermen tegen
  intimidatie en geweld.De hoofdredacteur zegt dat de logo’s bij sommige mensen
  werken als een rode lap op een stier.

  Recentelijk zijn een verslaggever en een cameraman van de omroep belaagd.Ook
  is een bekende verslaggever tijdens het boodschappen doen lastiggevallen.Verder
  krijgt de omroep regelmatig dreigende telefoontjes.

  De NOS haalde vorig jaar ook de logo’s van satellietwagens af.Dat was eveneens
  in verband met bedreigingen.
  ———
  Geweld is niet goed te keuren maar ze roepen het zelf over zich af met die eenzijdige berichtgeving.

  • Misschien hebben ze Down Under wat geleerd van de Ebola aanpak in Afrika een paar jaar geleden.

   Een eerste symptoom van Ebola kan koorts zijn. Dat kan natuurlijk ook door het daar veel vaker voorkomende malaria komen, maar aan malaria valt niet serieus te verdienen. Dus:
   1. iedereen met beetje koorts testen met een onbetrouwbare Ebola test (tegenwoordig meestal PCR, zonder sequencing).
   2. als iemand positief test dan is het “dus” geen malaria en gaat hij “in quarantaine” samen met de echte Ebola gevallen en kan er experimentele behandeling op losgelaten worden. Ook als de uitslag vals-positief was (= geen Ebola) loop je groot risico zo ook ziek te worden, waarmee “bewezen” is dat de vals-positieve test uitslag correct was. Als mensen uiteindelijk toch geen Ebola symptomen krijgen dan bewijst dat niet dat de test fout-positief was, maar het lag aan de experimentele behandeling (meestal met een duur, nieuw en gevaarlijk middel) en bewijs je zo dat de nieuwe behandeling “werkt”. Dat deze herstelde patiënten eigenlijk malaria hadden en geen Ebola, ach … Kassa!
   De grote winst is dat de “bewezen” peperdure behandeling nu ook verkocht kan worden aan allerlei westerse patiënten bijv. mensen die in een risico gebied geweest zijn voor werk of familiebezoek.
   3. als iemand negatief test dan kan hij verder zijn gang gaan, en in geval van vals-negatieve uitslag doorgaan met anderen besmetten. Dat is goed voor het verdienmodel want zo houden we de Ebola aan de gang. Dat een vals-negatieve test later oorzaak is van nieuwe gevallen is zelden te bewijzen, want deze patiënten zorgen meestal dat ze wegkomen (mits nog niet te ziek) en niet opnieuw getest kunnen worden. Ook vals-negatieve tests zijn dus geen enkel probleem!
   Kortom, de waardeloze test heeft altijd gelijk en een niet-werkende behandeling kan in veel gevallen toch “bewezen” worden.

   Het ging niet altijd zo maar er zijn stapels voorbeelden van dit soort praktijken. Nu snapt u waarom er bij een Ebola uitbraak – ondanks aanzienlijk risico – vaak gelijk een hele zwerm medisch onderzoekers naar Afrika vertrekt, win-win! Waar zouden we zijn zonder BigPharma;)

   Goed om in je achterhoofd te houden bij de komende ontwikkelingen rond “quarantaine kampen”.

   • Hoi V,

    Gezien je eerdere (top) reactie richting mij heb ik me wat verder verdiept in Ebola. Dit aangezien deze ziekte zo extreem dodelijk is. De reactie waar ik aan refereer is de omgevingsfactoren variabele.

    Wat mij opviel in de gebieden in landen met Ebola uitbraken zwaar vervuild zijn. Daarnaast, hychene, wat is dat? Ik vind het heel wonderbaarlijk dat alle ebola uitbraken op zijn best uitbreiden naar omliggende steden en dan uitsterft. Voor een zeer besmettelijke ziekte iets onmogelijks wat mij betreft.

    Net zoals de reactie van de rest van de wereld, gewoon op blijven vliegen! Dat gaat tegen mijn gezonde verstand in.

    Ik weet dat Afrika een grondstoffen continent is dus ging ik even op zoek naar de bijwerkingen van vergiftiging door zware metalen. Vond deze site https://rarediseases.org/rare-diseases/heavy-metal-poisoning/.

    Voor deze medische leek een plausibele verklaring waarom ebola maar geen epidimie wil worden maar in de getroffen plek wel. Het is een milieu ramp die vermomd wordt als een virus. De bedrijven die de milieu ramp veroorzaakten hoeven niet te betalen en geen voorzorgsmaatregelen te nemen en big farma kan de kassa laten rinkelen.

    Ben benieuwd hoe jij deze invalshoek ziet.

    Groeten,
    Hugo

    • ik heb wat moeite om alle reacties hier te volgen dus ik reageer niet op alles, of soms later 😉

     Het “terrein” is zeker belangrijk, we zien het bij covid (meer dan 90% mensen met onderliggende klachten zoals diabetici, longpatiënten of mensen die gewoon heel oud en zwak zijn) en het speelt bij veel infectieziektes. Zo wordt mad cow disease (prion ziekte) door sommige onderzoekers in verband gebracht met zware metalen vergiftiging (bijv. in voormalige mijnbouw gebieden). Je kunt ook zien dat veel zoönosen (vector-borne diseases, waarvan covid volgens de MSM een voorbeeld is al komt het in werkelijkheid uit een lab) veel vaker voorkomen in gebieden met sterke milieuverontreiniging en/of natuur aantasting door moderne landbouw. Dit is allemaal goed verklaarbaar vanuit het “One Health” principe.

     Ebola is wel een heel ander soort virus dan covid. Het heeft min-of-meer directe overdracht van lichaamsvocht nodig en circuleert dus niet makkelijk in een slecht geventileerde ruimte, airco kanaal etc. en het virus overleeft niet lang buiten de (stervende) gastheer. In tegenstelling tot covid-19 is Ebola wanneer het besmettelijk is meestal zo duidelijk dat verstandige mensen voldoende afstand houden. Probleempje is wel de hardnekkige gewoonte in die streken om de doden nog eens aan te raken of te kussen. Een ander probleem is (wat we sinds kort weten) dat mensen die Ebola overleven nog jarenlang besmettelijk kunnen zijn voor anderen (o.a. via seks) zonder dat ze zelf duidelijke symptomen hebben – d.w.z. de relatief zeldzame overlevenden kunnen voor nieuwe besmettingen zorgen, vaak dan een paar dorpjes verderop omdat ze verstoten zijn of zekerheidshalve gaan wonen waar men ze niet herkend. De praktijk is dat je voor Ebola een locatie moet hebben waar mensen dicht op elkaar wonen en veel fysiek contact hebben zodat het virus in hoog tempo nieuwe gastheren kan vinden, anders dooft het uit. Dat werkt in een klein dorpje waar mensen elkaar goed kennen en intensief met elkaar omgaan, of in een drukke en anonieme wereldstad waar er meer terloopse contacten zijn maar dan wel in grote aantallen.

     Het zou best kunnen dat milieuproblemen het risico op Ebola beïnvloeden maar ik weet niet of dat een rol speelt. Ebola is gewoon een heel eng virus waar ook gezonde mensen bij direct contact hoog risico door lopen, vergiftiging is zeker geen voorwaarde. Als je gaat zoeken naar de oorsprong van Ebola kom je nog veel naarder zaken tegen dan het verdoezelen van een milieuramp ;(

    • De natuur is heel simpel.

     Des te sneller het pathogeen (een virus in dit geval) de gastheer (mens) doodt, des te minder snel het anderen kan besmetten. Simpelweg omdat je ziek wordt, naar huis gaat, op bed ligt en er na een zwaar ziektebed levend (niet meer besmettelijk) of dood (ook niet meer besmettelijk) vanaf komt. Weinig gelegenheid om anderen te besmetten.
     Ofwel, des te dodelijker, des te lager het besmettingscijfer. Dit zijn de wetten van de natuur. Dus bij een onnatuurlijke situatie, bijvoorbeeld mensen die bij elkaar opgesloten zitten, is er een (onnatuurlijk) hoger besmettingscijfer.

     In de natuur muteert een virus door totdat het zo min mogelijk gastheren doodt, ofwel het virus zo goed mogelijk kan leven. Elk organisme wil namelijk gewoon (over)leven.

     Ebola, coronavirussen, HIV, en ga zo maar door, zijn door de mens gemaakt in een laboratorium. Ik denk dat die allemaal een oefening zijn geweest voor deze neppandemie, vooral voor dit vaccin. Ik gok dat malaria, dengue, Borrelia (tekenbeet) ook allemaal uit het lab komt.

     Raar maar waar.

  • Doet me altijd denken aan hoe jaren geleden Andree van Es, ooit een luis in de pels, na de “tragische” dood van Maarten van Tra (die sommige hoge Nederlanders erg goed uitkwam) overging naar GL en op een superriant pluche baantje terecht kwam; probleem opgelost. Het poldermodel ten voeten uit ;(

   • Hoi V,

    Allicht dat je deze anekdote je kan waarderen gezien je referentie. Paar jaar geleden ging ik rond 03:00 uur een wandeling maken met mijn hond en liep toen op een groenstrook langs het reangeer terrein van Utrecht CS. Welke feestdag het was weet ik niet meer. Maar ergens in het voorjaar.

    Wat ik zag verbaasde me, drie busjes met de binnenverlichting aan maar andere verliichting uit. Toen ik terug liep zag ik drie busjes het terrein verlaten. Net buiten deden ze de lichten aan. Eentje ging links, andere rechts en de laatse rechtdoor.

    Moest toen meteen aan Maarten denken.

    Groeten,
    Hugo

  • Hoi Corné,

   De SP is een totale pro staat partij. Zelfs na de hongersnood in China die 10 tallen miljoenen de dood hebben gekost bleven ze er bij dat het een geweldig systeem was. Wat zijn die paar duizend doden nu? (sarc uiteraard). Agnes doet wat een goed communist doet. Ontkennen dat de staat schade aanricht. Zoala verwacht.

   Groeten,
   Hugo

 3. Wat Fauci zegt klopt wel, tenminste als je het op een andere manier er naar kijkt. Het COVID-19 is een project naam van Bill Gates. Om iedereen onder controle te plaatsen en te chippen. Tevens moeten er zoveel mogelijk overbodige mensen uitgeroeid worden. Want er zouden te veel mensen op de aarde rondlopen volgens zijn clubje. In dat kader moet iedereen dat experimentele gentherapie injectie in zijn boven arm krijgen en liefst allemaal vrijwillig, zodat zij vrij uitgaan.

  Zolang er niet genoeg mensen er aan dood gaan, moet er door geprikt worden met boosters totdat het gewenste aantal over blijft. Dan pas is het project COVID-19 succesvol verlopen. De media en de regering verzwijgen het woord “project” bewust en maken daar een ziekte van. Want die ziekte zit in dat experimentele gentherapie injecties, waar de geïnjecteerde last van krijgen vroeg of laat. Alle maatregelen zijn er bewust om iedereen zo, zo zwak mogelijke immuunsysteem te laten krijgen door angst, stress en onzekerheid. Zodat het experimentele gentherapie injecties zoveel mogelijk effect heeft bij de mensen.

  Nu er beweerd wordt door Fauci dat de injectie niet zo werkt als het gepland is, bedoelen ze echter dat ze de dosis moeten verhogen in die injecties. Vandaar dat ze nu ook boosters worden genoemd. Om zo toch het geplande doden aantallen op te kunnen schroeven. Zodat de regeringen steeds extremere maatregelen kunnen treffen onder het mom van ernstige opleving van het covid-19 virus. Het spel der misleiding is in volle gang en toch ziet 90% het niet.

 4. Ja het spel is in volle gang maar ik denk dat ze niet hadden verwacht dat er toch tegenstand zou komen ze gaan dit verliezen maar proberen om via nieuwe dreigingen met Lock Downs de mensen weer te bewegen zich de gifprik in te laten spuiten ze zitten klem en kunnen straks geen kant meer op en de ongevaccineerde. Zullen zegevieren zeker weten ik had een discussie met een gevaccineerde ik ben uiteraard niet gevaccineerd hij zei ja die vaccinaties zijn erg belangrijk hij had twee prikken gehad ik vroeg vind je het normaal als je een prik krijgt dat je dan een half uur op een stoel moet blijven zitten denk je denk je dan niet bij jezelf er klopt hier iets niet vraagt hij nog waarom moet dat dan ik zei waarschijnlijk in de hoop dat je direct neer zou vallen mensen kunnen niet meer denken ik bedoel dat is toch het eerste waar je vragen over stelt en ik las in het algemeen dagblad dat er een familie naar Oostenrijk was gereden om de derde prik te halen omdat het te lang duurde in Nederland hier zakt echt m’n broek vanaf dat zijn echt droeftoeters ik ben ervoor dat iedereen echt recht heeft op z.n eigen beslissing maar ik vond dit wel extreem wat vinden jullie ervan

  • Ja Car, er zijn nog een heleboel mensen die heilig het narratief geloven. Die mensen kun je niet meer overtuigen, al leg je de bewijzen letterlijk onder hun neus. Dan wordt het afgedaan als onzin of iets degelijks. Zij zijn des duivels als jij hen vertelt dat jij niet bent gevaccineerd. Dan verlammen ze als ware van de schrik en vermijden ze jouw alsof je lepra hebt. Net wat mij regelmatig overkomt als ik eens hoest in de supermarkt, dan zie je diverse mensen weg van stuiven. Zo angstig zijn ze tegenwoordig. De paniek zit er goed in bij velen. Die figuren zie je nu ook regelmatig met een mondkapje op als ze alleen in de auto zitten. Of dat ze zelfs met de mondkapjes op in huis zitten en naar de TV kijken, als door de straat loopt. Gewoon zielig zijn deze mensen, die het verdommen om zelf eens informatie er over in te winnen.

   • Tja, ik zie hier ook nog steeds mensen met een mondkapje op door de stad fietsen, of in hun eentje met een mondkapje op auto rijden; volgens mij heel ONgezond tenzij je graag van je hersencellen af wil ;(

    Maar misschien zijn die muilkorfjes daarom wel een briljant idee van Fauci c.s.: hoe langer je ze draagt, hoe dommer je wordt en hoe vatbaarder voor de onzinnige covid verhalen van politiek en MSM.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in