Ik doe geen moeite om met je te redeneren of een beroep te doen op je medeleven, want dat heb je niet. Je bent een smerige, etterende, duivelse, angst aanjagende ploert verstoken van ziel, doel en betekenis, schrijft Margaret Anna Alice op Off-guardian.org.

Hoeveel levens je ook verminkt, harten verscheurd, geesten vermoord, en met hoeveel marionette touwtjes je ons ook probeert te wurgen, je blijft voor altijd een holle schil van een nagebootst mens.

Ik weet dat je ons benijdt om onze gevoelens. Je ziedt van woede, jaloezie, afkeer, terreur, walging en elke andere kwaadaardige emotie, maar je bent niet in staat liefde, vreugde, vriendschap, warmte en blijvende vrede te begrijpen.

Deze brief is niet om te smeken of te pleiten of om je te vragen te stoppen. Deze brief is om je op de hoogte te stellen. Deze brief is om je te vertellen dat de mensen wakker worden, en dat jij het bent die ons wakker heeft geschud. Je hebt het zaad van je eigen uitroeiing gezaaid, en dat zaad is aan het ontkiemen.

Geen van je pogingen om de zon te verduisteren, de bodem te vervuilen, het water te bezoedelen, de oceanen te verontreinigen, de lucht te vergiftigen, de voedselvoorraad in te kapselen, de soorten uit te roeien of het ecosysteem te vercommercialiseren kan voorkomen dat die zaden door de aarde heen barsten en hun tentakels zich om je Nuremgebergde nek winden.

In zekere zin zouden we je moeten bedanken.

Je hebt je hand zo roekeloos laten zien omdat je er zeker van was dat we ons zouden overgeven. Je was zo overtuigd van de psychologische conditionering waaraan je ons onderwierp – je volgde Biderman’s schema van dwang als een recept – dat je verwachtte dat we vrijwillig in de pot zouden springen.

Je had half gelijk, helaas.

Maar de twijfelaars zijn nu getuige van de nucleaire neerslag van je explosie van de Grote Democide, en ze kunnen niet langer de stortvloed van realiteitszuur ontkennen die op ons neerdaalt.

  Duitse minister van Volksgezondheid "in de war" en "geestesziek"

De domme vergissing om de elite de nep-injecties te geven in plaats van het doodsgif aan de gewone mensen, was een onhandige blunder die te voor de hand liggend was om te missen. Je herinnerde je een paar beroemdheden zoals deze en die, maar vergat de atleten, en nu bezwijken ze in een stapel op het veld.

En je slachtoffers, degenen die je verminkt hebt, degenen die je gesteriliseerd hebt, degenen die je niet onmiddellijk hebt gedood, degenen wier geliefden je gedood hebt, spreken zich uit over hun lijden.

En nu komen jullie voor de kinderen. Zelfs de wakkere NPC Covidianen geloven het niet meer:

En dan heb je een FDA griezel die deze verwerpelijke verklaring aflegt over de beslissing om kinderen van 5-11 jaar in te spuiten, “We zullen nooit te weten komen hoe veilig dit vaccin is totdat je het begint te geven.”

Nou, we hoeven niet te wachten om erachter te komen.

Een twaalfjarig kind stierf twee dagen na de injectie van Pfizer, en de autopsie bewijst het.

En deze veertien kinderen stierven aan aandoeningen als longembolie, intracraniële bloeding, hartstilstand en myocarditis na de injectie – alleen om onder het tapijt geveegd te worden door BigPharma’s volgeling CDC.

En het aantal sterfgevallen onder mannelijke kinderen is in het Verenigd Koninkrijk met 86% gestegen sinds de invoering van de Vaxx.

Naar schatting zijn tot nu toe bijna 800 kinderen gedood door de injectie, en jij en je medeplichtigen voeren het kindermoordprogramma alleen maar op.

Je beveelt dat kinderen – wier immuunsysteem op zijn sterkst is en die vrijwel geen risico lopen om aan COVID te overlijden – hun leven en gezondheid op lange termijn op het spel zetten door een experimentele injectie te ondergaan zonder langdurige klinische tests en met aanzienlijk meer bewijs van kwaad dan goed.

  "Gevaccineerde" piloten en vliegveiligheid - Wij stevenen af op een ramp

Volgens deze risico-batenanalysedood je 117 kinderen om één kind te redden“.

En de bewering dat deze injectie één enkel kind zal redden is buitengewoon genereus, gezien de niet-bestaande bedreiging die COVID voor kinderen vormt en de beschikbaarheid van zeer doeltreffende vroege behandelingsprotocollen en historisch veilige geneesmiddelen zoals Ivermectine.

Als meer en meer kinderen ten prooi vallen aan jullie Mephistopheliaanse machinaties, zullen jullie de Mama en Papa Beren ontketenen en dan zullen jullie een massale omwenteling meemaken zoals jullie je nog nooit hebben voorgesteld.

Jij en je samenzwerende cohorten zijn slappe, zwakke, fragiele Frankensteins wiens transhumanisme je niet onsterfelijk zal maken zoals je fantaseert. Het zal je alleen maar doder maken van binnen dan je al bent.

De White Rose Society bloeit op uit de graven van degenen die je hebt afgeslacht, en je poging om het Vierde Rijk te vestigen is aan het wankelen.

Je schudt de korf. Bereid je voor op de zwerm. Hoe meer je hard optreedt, hoe groter de whiplash. Dit is een liefdesbrief, recht uit ons hart.

Dat is geen dreigement. Het is een verslag van de frontlinie. Het is de vergelding die JIJ ontketent.

Ik stel voor dat jullie naar jullie ondergrondse bunker vluchten en de mensen zich bezig laten houden met het herstel van de planeet die jullie met een sloopkogel hebben bewerkt in naam van de redding.

Je hebt de veerkracht van de menselijke geest onderschat. Jullie hebben de pot te snel aan de kook gebracht. Jullie zijn vergeten wat overlevenden doen als ze in een hoek gedreven worden.

  Een natie van niet-nalevers

Ik roep hierbij Thomas Wake’s epische vloek aan uit Robert Eggers’ artistieke geniale werk The Lighthouse, waarin Willem Dafoe de bekroning van zijn leven levert (Opmerking: ik kan geen clip vinden die het afspelen buiten YouTube toestaat, maar ik verzeker u dat het absoluut de moeite waard is om door te klikken om deze vulkanische scène te bekijken):

Let Neptune strike ye dead, Winslow!
Haaaaark! Hark, Triton! Hark!
Bellow, bid our father, the sea king, rise from the depths, full foul
in his fury, black waves teeming with salt-foam, to smother
this young mouth with pungent slime…
…to choke ye, engorging your organs till ye turn blue and
bloated with bilge and brine and can scream no more…

only when he, crowned in cockle shells with
slithering tentacled tail and steaming beard,
take up his fell, be-finnèd arm — his coral-tined trident
screeches banshee-like in the tempest and plunges right through yer gullet,
bursting ye, a bulging bladder no more,
but a blasted bloody film now — a nothing
for the Harpies and the souls of dead sailors to peck and claw and feed
upon only to be lapped up and swallowed by the infinite waters of
the dread emperor himself…

forgotten to any man, to any time, forgotten to any god or devil,
forgotten even to the sea… for any stuff or part of Winslow, even
any scantling of your soul, is Winslow no more, but is now itself
the sea.

Met de woorden van Bette Davis’ onsterfelijke Margo uit All About Eve: “Fasten your seatbelts, it’s going to be a bumpy night.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom en hoe ze van plan zijn zeven miljard mensen te dodenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe geschiedenis herhaalt zich: Ongeteste vaccins, ongewenste bijwerkingen en opschorting van de vaccinuitrol
Volgend artikelMainstream media geven “klimaatverandering”, “gebroken-hart-syndroom”, “pandemische angst” – ALLES behalve de injecties – de schuld van de plotselinge toename van hartziekten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Wat een prachtige brief. Ik probeer al heel lang m’n gevoel over deze ramp die feitelijk gewoon een 3e wereldoorlog is te uiten. Maar deze woorden zijn zo sterk. Daar kan ik me helemaal bij neerleggen.

 2. Vandaag quarantaine kampen operationeel geworden in Australië (voor positieve covid gevallen, even een fout-positieve PCR regelen en iedere wakkie kan zo opgesloten worden; alle burgerrechten zijn daar nu van tafel). Misschien kunnen ze per ongeluk het kamp besmetten met een naar virus zodat het opsluiten extra effectief is en de media kan beweren dat het eigen schuld is als er straks doden vallen?
  En kan NS alvast wat transport capaciteit reserveren voor begin 2022 als Hugo en Mark hun 2G wetje door de Kamer gejast hebben? Dan loopt het straks wat soepeler dan tijdens WOII en kan de rest van Nederland extra snel weer op wintersportvakantie enzo. Denk alleen niet dat de familie dit keer een hoge schadevergoeding van NS kan claimen voor hun bijdrage.
  Gaat hier allemaal wel wat trager dan Down Under, maar Nederlanders houden van spelregels. Als de meerderheid het prima vindt om een minderheid op te sluiten of fysiek te elimineren dan is dat per definitie “democratisch” en bovendien een morele verplichting voor iedere wokie, want Untermenschen met “extreem rechtse ideeën” (zoals twijfelen aan beleid t.a.v. corona vaccins of massale immigratie van nep-vluchtelingen) die moeten we niet in Nederland.

  • Ah die slappe hap in NL. Het was altijd al een soort van reservaatje waar dodelijke gehoorzaamheid heerste. Hoe ze destijds niet fluisterden of helemaal niets durfden te zeggen over die stinkende gastarbeiders die door Joop naar binnen werden gesleept, omdat ze moesten gehoorzamen aan “tolerant” zijn. Ook vraten ze met liefde het binnengeharkte gespuis uit Marokko, resulaten van de afspraak tussen Hoessein en Israel om het Westen te verzieken. NLalaland is een mooi landje, met keurige lijntjes overal, perfecte rotondes en schattige natuur, maar onder dat laagje veneer borrelt het met etterende pus die af en toe door een puist spat. Niemand hoeft zijn hersens hier te gebruiken of autonoom te zijn. Zelfstandig denken zit er niet bij, wordt voor ze gedaan. Dus… ja, wie weet wat voor enge zooi er nog gaat komen waar iedereen braaf aan mee gaat doen. Waar ga jij heen?

 3. Terzijde. Het is 58 jaar geleden dat de enige president die sinds een jaar of 150 de moed gehad heeft om de Nieuwe Wereld Orde te kortsluiten omgelegd is. Hier een video ter nagedachtenis (compilatie van diverse eye-opening video’s van samen ca 4 minuten)
  Zijns gelijke is sindsdien nergens opgestaan. Behalve Pim. Die ook werd omgelegd. Dat waren de echte staatsmannen, geen verraderlijke jokers, waardoor we nu worden geregeerd. Ere wie ere toekomt
  https://www.youtube.com/watch?v=o56uVX-TajU
  Het wachten is op de vervulling van Psalm 2.
  Kijk uit voor de valkuil van 2 Petrus 3!

  • Om dat filmpje te kijken moet je je id laten scannen zodat ze kunnen zien hou oud je bent
   Ik zoek dat stuk wel zelf op ben b
   Zeer benieuwd erna

  • Hoi Jim,

   Ik denk dat deze quote meer van toepassing is. It is dangerous to be right when the government is wrong. Voltaire.

   Groeten,
   Hugo

    • Hoi Karel,

     Jammer dat je zo in het leven staat. ik zeg maar zo, van wie je wat kan leren moet je van leren. Zo niet krijg je met de consequenties te maken.

     Groeten,
     Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in