Pixabay

Hoewel de wintermaanden meer verkoudheden, griep en andere complicaties in verband met koud weer met zich meebrengen, zal de komende winter in Amerika de eerste in de recente geschiedenis zijn waarbij het land met dezelfde problemen te kampen heeft als het Verenigd Koninkrijk en velen in Europa, schrijft Susan Duclos.

De sluipende grim reaper (Magere Hein) die “longontsteking” heet.

Via The Sun, uit een stuk met de titel “GRIM REAPER Dringende winterwaarschuwing voor sluipmoordenaar longontsteking – de 15 tekenen die u nooit mag negeren”.

Uit gegevens van Asthma + Lung UK blijkt dat elk jaar meer dan 25.000 mensen in het Verenigd Koninkrijk sterven aan longontsteking – een sterftecijfer dat alle andere Europese landen overtreft.

Sarah Woolnough, CEO van de liefdadigheidsinstelling, zei hierover het volgende: “Het is schokkend dat het Verenigd Koninkrijk de meeste sterfgevallen aan longontsteking heeft in Europa.

“De gezondheidstoestand van de longen is niet goed genoeg en we moeten beter ons best doen om mensen te beschermen tegen levensbedreigende borstinfecties, zoals longontsteking.”

Ze waarschuwde dat deze winter “zwaar zal zijn voor de longen van het land”, met naar verwachting hogere aantallen infecties aan de luchtwegen en mensen die moeite hebben om hun huis te verwarmen en gedwongen zijn om in de kou te blijven.

Zoals gezegd heeft Amerika voor het eerst in de recente geschiedenis te kampen met dezelfde economische inflatie en enorme stijgingen van de energiekosten als het Verenigd Koninkrijk en Europa. Een tekort aan dieselolie vergroot de kans dat de aardgasprijzen zullen blijven stijgen naarmate de winter nadert, in een tempo dat voor Amerikanen onhoudbaar is, terwijl ze proberen de pieken in de voedselprijzen en de inflatie in de hele toeleveringsketen te overleven.

Dat betekent leren van wat in andere landen is waargenomen.

Het laatste wat Amerikanen nu nodig hebben, is dat de “stealth grim reaper” van het Verenigd Koninkrijk meer Amerikaanse levens eist dan de wintermaanden in de VS gewoonlijk doen.

TIPS OM WARM TE BLIJVEN

Wij hebben de komende winter besproken en de uitdagingen waarvoor wij zijn gewaarschuwd met betrekking tot gas, energie, elektriciteitsrekeningen en het zo goedkoop mogelijk warm blijven, maar dat gebeurde terwijl alle ogen en aandacht waren gericht op de Amerikaanse midterm verkiezingen.

De verkiezingen zijn voorbij, maar door de incompetentie van een paar belangrijke staten en hun onvermogen om de stemmen tijdig te tellen, zijn er veel resultaten waar we nog steeds op wachten, dus nu, terwijl we wachten, lijkt het een goed moment om de suggesties om het warm te houden zonder failliet te gaan, te herhalen en aan te vullen.

Deze keer beginnen we met tips om warm te blijven, dingen die niets of heel weinig kosten, maar die helpen om de warmte binnen te houden en de verwarming uit te schakelen wanneer dat mogelijk is.

Ik sla de suggesties om u goed te kleden over, omdat degenen die dit lezen en in een koud klimaat wonen, al weten hoe zij zich moeten kleden.

• Een eenvoudige tip is om de richting van uw plafondventilatoren te veranderen en ze op een lage stand te zetten. U hebt vast wel gehoord dat warme lucht opstijgt, dus als u de richting van de ventilator verandert, duwt hij de warme lucht naar beneden. Door hem op een lage stand te houden, voorkomt u dat de ventilator een briesje veroorzaakt.

• Een andere tip is een tochtstopper. Heel goedkoop, maar voorkomt dat er koude lucht van onder uw deuren naar binnen komt, terwijl de warmte binnen blijft.

  Vier Europese landen kunnen verdwijnen omwille van Amerikaanse belangen

Holikme Door Draft Stopper Under Door Draft Blocker Insulator Door Sweep Weather Stripping Noise Stopper Strong Adhesive White 39″ Length,White

Holikme Twin Door Draft Stopper Weather Stripping Noise Blocker Window Breeze Blocker Adjustable Door Sweeps 34inch Grey

Holikme Weighted Door Draft Stopper 36inch, Heavy Duty Under Door Draft Blocker Bottom Door Seal Noise and Air, Door Guard Saving Energy, Black

Simply Genius Door Draft Stopper 36”: Draft Guard, Draft Blocker for Interior, Bottom of Doors, Under Window, Garage, Fireplace, Energy Saver, Soundproof Room Bottom Door Seal

• De volgende tip is eenvoudig en kost absoluut niets. Wanneer u uw maaltijden bakt of braadt en u zet de oven uit, laat de deur open, waarom zou u die warmte verspillen als het een beetje extra warmte kan bieden.

• Een andere tip is het afsluiten van ongebruikte kamers. Vergeet niet om ook onder die deuren tochtstoppers te plaatsen.

• Een elektrische deken voor uw bed. Er gaat niets boven het verlaten van een koude kamer en lekker onder een elektrische deken kruipen. Wie zelfs op dat minimale elektriciteitsverbruik wil besparen, kan ook een warmwaterkruik onder de dekens aan het voeteneind van het bed leggen. Ze kunnen worden gebruikt voor pijnbestrijding en warmte.

WinWin!

Attmu Rubber Hot Water Bottle with Cover Knitted, Transparent Hot Water Bag 2 Liter- Blue

HomeTop Premium Classic Rubber Hot or Cold Water Bottle with Cute Stuffed Animal Cover (2 Liter, Purple)

 Fomentek Hot Water Therapy Bag – Hot & Cold Water Bottle – Apply Soothing Heat with Warm Water – Pain and Cramps Relief for The Back, Stomach, Feet, Neck, Arms, Shoulders (Medium, 18″ x 15″) 

• Velen gebruiken geen gordijnen meer, maar hebben jaloezieën, wat niet veel doet om de warmte binnen en de kou buiten te houden. Als u gordijnen heeft, bedek die ramen dan. Zo niet, dan zijn er opties voor raamisolatie die voor iedereen gemakkelijk genoeg te gebruiken zijn.

Magnetic Window Insulation Kit – Heavy Duty Window Insulation Film with Full Frame Magnetic Strip Window Coverings to Keep Cold Out Storm Warm in Winter and Cool in Summer

Mellroom Window Insulation Kit 63inX63in(160X160cm) for Winter Keep Cold Out,cuttable Transparent Film 180㎛ Thickness,Easy to Open for Ventilation,held by Adhesive Straps,Reusable Plastic Window wrap

Duck Brand Roll-On Outdoor 5-Window Premium Insulating Film Kit, 62-Inch x 200-Inch, 281072

RYB HOME 100% Blackout Sliding Door Curtains, 2 Layers Thick Thermal Drapes Noise Reducing Window Coverings for Living Room, 100 inch x 84 inches, Grey, 1 Panel

• Vloerkleden of tapijten. Als uw huis is voorzien van tapijt, helpt dat de kamer/het huis warm te houden. In elke kamer zonder tapijt moeten tapijten of tapijtstroken liggen. Ten eerste houdt het de warmte binnen, maar belangrijker is dat uw voeten niet het gevoel hebben dat ze op ijs lopen. Dikke sokken helpen, maar als u op een kale vloer loopt, voelt u nog steeds de kou in uw sokken sijpelen.

• Voor wie met een krap budget werkt, gebruik dikke handdoeken en gooi ze neer op kale vloeren. Het ziet er niet geweldig uit als u bezoek krijgt, maar het helpt de warmte binnen te houden en uw voeten niet te bevriezen.

Ashler HOME DECO Ultra Soft Faux Fox Fur Rug White Brown Fluffy Area Rug, Carpets Fluffy Rug Chair Couch Cover for Bedroom Floor Sofa Living Room 2 x 6 Feet

Andecor Soft Fluffy Bedroom Rugs – 4 x 6 Feet Indoor Shaggy Plush Area Rug for Boys Girls Kids Baby College Dorm Living Room Home Decor Floor Carpet, Grey

Home Dynamix Buffalo Bear Rustic Area Rug, Brown/Red, 5’2″x7’2″, Rectangular

  Als Oekraïne oorlog verliest, zal dat 'einde van de westerse hegemonie' betekenen, waarschuwt Boris Johnson uit het VK

PAGISOFE Fluffy Shaggy Area Rug, 5×8, Soft Fuzzy Rugs for Living Room Bedroom, Shagg Carpet for Kids Girls Boys Dorm Room, Furry Rugs for Nursery Playroom, Fluffy Toddler Room Rug, Black

Meer links om uw huis warm te houden door zo weinig mogelijk elektriciteit of gas te gebruiken, vindt u onderaan het artikel.

CHECKLIST WINTERWEER

Hoewel de winter officieel pas op 21 december begint, is het in plaatsen zoals het westen van Maryland, in de bergen waar wij zijn, al winterweer, met het grootste deel van de volgende week reeds kans op sneeuw.

Weather.gov biedt een checklist met basisrichtlijnen voor het geval een winterstorm de elektriciteit uitschakelt of u ingesneeuwd raakt.

De meeste ANP-lezers zijn op zijn minst op de hoogte van prepping en de noodzaak om voorbereid te zijn op winterstormen, of andere gebeurtenissen die ertoe kunnen leiden dat men langere tijd binnen moet blijven.

Aangezien de winter officieel later in december begint, hebben Stefan Stanford en ik onze preps voor de winter doorgenomen, en geconstateerd dat sommige dingen, zoals zaklantaarns, vervangen moeten worden (en dat hebben we gedaan). Het punt is dat er meestal iets kapot is gegaan, verdwenen is, niet meer werkt of dat u gewoon niet weet waar u het hebt opgeborgen. Wat de reden ook is, dit is het moment om na te gaan wat u hebt en te bepalen wat u nodig hebt voordat de officiële winter begint.

Omdat wij in veel stukken links hebben gegeven naar overlevingsvoedsel, en in dit stuk de nadruk ligt op zo goedkoop mogelijk overwinteren, laten wij de links naar gevriesdroogd voedsel in dit stuk achterwege en richten wij ons op de andere items in de checklist.

Dixie 10 Inch Paper Plates, Dinner Size Printed Disposable Plate, 204 Count (3 Packs of 68 Plates)

Dixie Paper Bowls, 10oz, Dessert or Light Lunch Size Printed Disposable Bowl, 36 Count (Pack of 8)

Comfy Package Disposable Party Plastic Cups [9 oz.] Red Drinking Cups (Red – 240 Count)

Party Bargains Disposable Cutlery set, SAPPHIRE Design, Clear Color, 360 Pieces: 180 Forks, 120 Spoons, 60 Knives

Greadio Portable Shortwave Radio,AM FM Transistor Radio with Best Reception,LCD Display,Time Setting,Battery Operated by 4 D Cell Batteries

DreamSky AM FM Portable Radio Plug in Wall or Battery Operated for Home & Outdoor, Strong Reception, Large Dial Easy to Use, Transistor Antenna, Headphone Jack, Small Gifts for Seniors Elderly

Diamond- Strike ON Box Matches [3 BXS of 300] (Original Version)

Greenworks 13 Amp 20-Inch Corded Snow Blower

Earthwise SN70016 Electric Corded 12Amp Snow Shovel, 16″ Width

Eveready LED Flashlight Multi-Pack, Bright and Durable, Super Long Battery Life, Use for Emergencies, Camping, Outdoor, Batteries Included

M2 BASICS 350 Piece Emergency First Aid Kit | Dual Layer, Wall Mountable, Medical Supplies for Business, School, Car or Home

SAMENVATTING

Met inflatie, gas- en voedselprijzen die blijven stijgen, energiekosten die in de wintermaanden naar verwachting zullen pieken, het tekort aan diesel en de prijs van aardgas die tijdens de recessie voor veel Amerikanen onbetaalbaar is, zijn we dichter bij het probleem dat Europa heeft, en het laatste wat we nodig hebben is dat hun “stealth grim reaper” aka longontsteking hier een groter probleem wordt dan in voorgaande jaren.

BLIJF WARM!

Dikke warme sokken – Voor mij het hele jaar door een must.

  Dit is Poetins gedeeltelijke mobilisatie in bewoording

Warme dekens – Goedkoop en u kunt er in elke kamer een paar hebben.

Vingerloze handschoenen – Binnen blijven uw handen warmer.

Vergeet geen lange onderbroeken…

WEERTI Thermal Underwear for Men, Long Johns Base Layer Fleece Lined Top Bottom

Thermajane Long Johns Thermal Underwear for Women Fleece Lined Base Layer Pajama Set Cold Weather

Bedsure Heated Blanket Electric Throw – Soft Fleece Electric Blanket, 6 Heat Settings Heating Blanket with 4 Time Settings, 3hrs Timer Auto Shut Off

Sunbeam Royal Ultra Mushroom Heated Blanket

Sunbeam Heating Pad for Back, Neck, and Shoulder Pain Relief with Auto Shut Off, XL 12 x 24″, Teal

Boncare LCD Digital Control Extra Large Heating Pads for Cramps and Back Pain Relief with Auto Shut Off Fomentera de Calor Super Soft Moist / Dry Heat 12” x 24” (Green)

Riomor Space Heater, 1500W Portable Heater, 60°Oscillating Electric Heater, Heater for Bedroom Office Indoor Use

Dreo Space Heater, 2022 Upgraded 1500W Fast Heating Electric Ceramic with Remote, Digital Thermostat, Overheating & Tip-Over Protection, 70°Oscillating, Portable, Black, 16 inch

Kismile Small Space Heater for Indoor Use, Electric Ceramic Space Heater, Portable Heaters Fan for Office and Bedroom with Adjustable Thermostat ETL Listed,1500W

Een ander idee is een draagbare kachel die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt.

SOON CAMP INOUT PORTABLE STOVE For Indoor Outdoor Versatile Wood Burning Camping Stove, 3-Types Transfromer Portable Brazier At Camping, Picnic, Indoor, Outdoor, Anywhere for BBQ, Grilling, Cooking Includes Storage Bag, Grilled Pan, Cookware tray 

Voor degenen die tijdens een winterstorm of dergelijke hun elektriciteit verliezen, zijn propaan- en petroleumkachels een optie, maar houd er rekening mee dat de kosten van propaan en petroleum duurder kunnen zijn dan verwacht.

Mr. Heater F232000 MH9BX Buddy 4,000-9,000-BTU Indoor-Safe Portable Propane Radiant Heater, Red-Black

Mr. Heater MH18B Propane Heater, Red

Mr. Heater 30,000 BTU Vent Free Blue Flame Natural Gas Heater MHVFB30NGT

Mr. Heater F242100 MH15T 10000-15000 BTU tanktop propane heater radiantly with the loss of heat to the air without electricity

Outdoor Patio Heater Propane Heater – 87 In 48000 BTU CSA Certified Gas Steel Floor-standing Liquid Propane Outdoor Heater with Heater Cover Pulley Accessories 

Craftsman CMXEHAO80FAK Forced Air Kerosene Heater, Red

Sengoku Kerosene Heater, White

Zonnegeneratoren zijn ook een goede investering omdat de gasprijzen naar verwachting tegen de winter weer zullen stijgen, dus een gasgenerator kan uiteindelijk een klein fortuin kosten om langdurig te gebruiken. Vergeet niet om ze voor de winter te testen. Het laatste wat u wilt doen is de elektriciteit verliezen, uw gloednieuwe zonnegenerator openen en ontdekken dat hij geen lading heeft.

DBPOWER Portable Power Station, 178Wh/250W Lithium Ion Battery Solar Generator with 110V AC Outlet for Home Outdoor Camping Adventure Travel Fishing Emergency Backup Power Supply


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wat u en uw gezin moeten doen in de eerste 90 dagen na een catastrofale instortingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDoor Rusland geleide troepen claimen nieuwe overwinningen aan Donbass frontlinies (Video’s)
Volgend artikelRusland staat alleen tegenover de NAVO en is in staat zijn vijanden in zijn eentje te verslaan – Russische ex-president Dmitri Medvedev
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

37 REACTIES

 1. Ben de voorspellingen een beetje zat: al jaren wordt er nu gedreigd met:

  – voedseltekorten
  – (atoom) oorlog
  – Miljoenen doden door vaccinaties
  – burgeroorlog
  – financiële apocalyps

  etc. etc.

  Niks, niks, niks komt ooit uit. Laat u niet langer bang maken. Ja, ik volg dit soort sites al meer dan 10 jaar. De wereld zou al zo’n 100x vergaan zijn, als het aan deze sites lag. Hou toch eens op!

  • Beste Freefighter in mijn directe omgeving 6 doden in 2 maanden allemaal aan een hartaanval. Voor vaccin kerngezonde mensen is dat een mooi begin van de miljoenen vaxdoden voor u ??? Onder deze 2 veertigers..

   Man op mijn werk 2 neven dood allebei vax 41 en 47 dat zijn er al 8..

   Dus die miljoenen doden komen er echt wel.

   • Ik sluit mij hier helaas bij aan.. zelfde verliezen…stand staat op 5 stuks, jongste 38..vermoord met remdesevir in ziekenhuis. Ik tel de mysterieuze ziektes niet mee want dan kan ik er nog eens 5 boven op gooien.

  • ´Hoewel de schade onmiskenbaar is, doen gezondheidsautoriteiten op basis van de statistieken nog steeds wat ze kunnen om de risico’s van de COVID-opnamen te ontkennen. De Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention vochten bijvoorbeeld 15 maanden om te voorkomen dat V-Safe-gegevens werden vrijgegeven.1,2 Ze verloren uiteindelijk het gevecht en de gegevens bevestigen wat we zien in VAERS.

   De Amerikaanse Food and Drug Administration weigert ook autopsierapporten vrij te geven,3 ook al kunnen die rapporten worden gedeïdentificeerd. Ze zullen ook geen geanonimiseerde informatie vrijgeven over myocarditis, die sterk geassocieerd is met de COVID-opnamen.´

   https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/11/13/13th-vaccine-awareness-week.aspx

 2. Mijn thermostaat is al 2 jaar kapot en geen zin gehad om een nieuwe te plaatsen. Kaarsje , deken en klein electrisch kacheltje was genoeg de afgelopen 2 zeer zachte winters hier in Nederland.

 3. Tips om warm te blijven, wat is dit voor ruk artikel? Als er iets dood gaat deze winter dan is het de geloofwaardigheid van frontnieuws…

  • @BlauwWitRood
   Niet zo negatief bro .
   FN is de berichtgever .
   Trouwens ze leuteren over dit en dat .
   Het hele topic is idd een kull verhaal.
   Het vertrutte volk is te stom om te overleven .
   Leg dikke handoeken neer op de vloer .. en dan nog zorgen maken over wat de visite er van denkt ?
   Dikke sokken dragen want de voetjes kunnen het koud krijgen .
   (ik zelf loop altijd al jaren lang blootvoets ) Kijk soms wel een naar mijn voeten als het loei koud is en verbaas mezelf weer , p.s sokken is een ramp krijg accuut kouwe poten .
   Oja neem een electrische deken .. pure BS . hoezo ? Beste is wat de meeste niet doen is deken daartussen een laken en dan weer deken beste isolatie .
   De stedelingen zijn zowiezo de lul .
   Al gezegd buiten kachel gekocht kan je op koken ook nog .. goede inverstering .. hout sprokkelen .
   Oude stammen verzagen .
   Voorbereid op de komende niegus .
   2 goede honden en mijn tonfa kunnen nog wat betekenen .
   Ik ben opgegroeid met ijsbloemen op de ramen en eerst hout zagen en de kachel aansteken .
   BlauwWitRood je hebt zeker een goed punt .
   Maar idd FN is not to blame .
   Sterker nog ben blij met dit topic geeft weer wat er speelt .

   • Ging er wat te hard in mbt FN, ze plaatsen vele goede artikelen, maar het stuk kon geschreven zijn door de RIVM. Een cover-up voor vaccinatie schade (longonstekingen door de kou). En dan tips geven om het niet koud te krijgen… Den haag platbranden een idee?

   • Dat ben ik met je eens. Ze geven alleen maar tips. Je doet er mee wat je wilt.
    Maar ik ga straks mensen die ik goed gewaarschuwd heb niet voorzien van voedsel en warmte!
    Er zit in waarschuwen helaas altijd een ondertoon in van: wij hebben ons wél goed voorbereid. Dus weet men waar iets te halen valt.
    En het v a lt me ook op…mensen die bemiddeld zijn, nemen nu ook rigoreuze maatregelen..bijv 6 waterputten laten aanbrengen…

   • Ik ben opgegroeid met kolenkachel..rest van huis idd stervenskoud…met bloemen op alle ramen want dubbelglas had zeker nog niemand. In mijn tienertijd had ik een vissenkom op mn slaapkamer..in de winter moest ik een wakje slaan..
    Ik bereid me dan ook voor.
    Mijn man is geboren in een cv thermostaat..die ziet het maar met moeite.
    Beetje realistisch zijn is niet verkeerd.
    Ik heb meelij met mensen die geen houtkachel hebben.
    Hoorde gister dat pellets nu 700 euro per baal kosten. Gemiddeld, als je zuinig bent, doe je 1 maand met een baal.
    Je kunt natuurlijk je kop in het zand steken omdat je vindt dat FN een angstverspreider is…
    Maar de energieprijzen liegen er niet om…
    Dus wat ga jij komende winter doen…hele dag in bed liggen janken omdat je gas niet betalen kunt? En de boodschappen worden zo duur?

 4. Deze: “Wanneer u uw maaltijden bakt of braadt en u zet de oven uit, laat de deur open, waarom zou u die warmte verspillen als het een beetje extra warmte kan bieden” is thermodynamisch de grootste onzin. Of je de ovendeur nu open of dicht houd, de warmte komt altijd in de woning, dus het maakt niet uit. Het enige verschil is de snelheid waarbij de warmte wordt verspreid, die is met open ovendeur hoog en dus van korte duur. Beter is dus om de deur dicht te laten en langzaam de warmte in het huis te laten verspreiden.

 5. Wat een onzin, de daders van dat oekriefeest moeten worden afgemaakt!!!
  Ik ga geen msm tips gebruiken om warm te blijven terwijl de verdomde straaljagers continu over onze boomtoppen scheren!
  Er is geen tekort, er is een satanische sekte die niet wordt uitgeroeid.

 6. Zolang het 5 G netwerk aanstaat zal die strenge winter zeer matig zijn, want met het 5G netwerk zorgt ervoor dat het land in een magnetron verandert. Alle waterstofmoleculen gaan resoneren waardoor de afkoeling een stuk minder wordt. Ben je een beetje onderlegd met antenne bouw en elektronica, kun je deze frequenties omzetten in bruikbare gratis elektriciteit, die je weer kunt gebruiken voor alles en nog wat. Deze werken 24/7/365 en als je een beetje geluk hebt leveren ze meer op dan zonnepanelen. Je ramen isoleren gaat goed met 4 à 5 mm polycarbonaat platen. Tevens zijn deze platen brandwerend en houdt enigszins elektromagnetische stralingen, kou en geluid tegen. Zorg dat je huis regelmatig ontvocht, als je weinig stookt. Dan is de leef temperatuur aangenamer.

  • @ Fleur november 13, 2022 at 19:58,
   Weet je wat je in huis moet halen voor de eerste kwaaltjes = baking soda (koop je in de supermarkt, dit zorgt dat jou PH waarde hoger wordt, dat schilt al een hoop ellende) en /of chloordioxide. Deze 2 zorgen al 80% minder ziekenhuis opnames. De grootste kanker veroorzaker is suiker en/of zoetstoffen. Omdat de meeste suiker varianten van gemodificeerd maissiroop gemaakt wordt.

 7. ja en ga insecten eten zeker fuck een heel eind off met dit soort advies van overgave.
  steel diesel uit hoogwerkers, graafmachines generators, zet dingen in de fik.

 8. Weten jullie wat zo fijn is ik als wappie kijk gewoon toe hoe al die schapen dood zullen gaan aan de corona spuit er is kou nu bij gekomen en dan gaan er natuurlijk nog veel meer ziektes komen longontstekingen en van honger en kou zijn bijgevoegd met de dodelijke vaccinatie dat moet nu wel voor even voldoende zijn, oorlog daar is men zich al voor aan het bereiden het dwaze volk staat al klaar om zich in een oorlog te laten manipuleren waar het nergens overgaat, het is een smerig plan van het WEF en van de Bilderberg groep uithongering en kou werd al in de middeleeuwen ingevoerd jullie mogen het nu zelf gaan mee maken en er is ook niets meer aan te doen het volk heeft gekozen voor hun eigen ondergang, Rutte en Kaag en die hele linker zijde vieren al hun overwinning wij staan aan de vooravonden van een pandemie genaamd honger en kou, slaap maar lekker verder.

 9. Ik heb daar allemaal geen last van. Net voor de meter heb ik een aftakking geplaatst, zodat ik kan verbruiken wat ik wil. Simpele truk, je moet met 1 greintje verstand hebben natuurlijk. Een mouton heeft dat natuurlijk niet.

 10. https://www.bol.com/nl/nl/p/nature-paraffine-verwarmer-enkel-coldframe-4-5-l-6020424/9200000103347396/?bltgh=vZ4lKl9aI1IvyDGJiflMaw.2_36.37.ProductTitle Om de vries uit je huis te houden op een betaalbaren manier.
  Las dat je evt handdoeken op je vloer kan leggen maar je kan ook kranten gebruiken hiervoor door ze evt met behanglijm vast te leggen en daarover henen aluminiumfolie evt dit ook op je murenm te doen. maar altijd eerst of behang of kranten en dan pas aluminiumfolie ook kan je op karton aluminiumfolie plakken en deze achter je radiators doen en wel het aluminiumfolie richting de radiator en NIET richting de muur.

  • Ja leuk ding. Maar die is maar voor ruimtes tot 4 m2 staat er. En parafine of petroleum is A moeilijk te krijgen en B vrij duur. En als je geen goede petroleum hebt is het niet geurloos en de verbranding zorgt voor (erg) veel waterdamp in de ruimte. Een oud petroleumstel is goedkoper doet hetzelfde en daar kan je ook nog op koken ook. En als je het echt lekker warm wil hebben: Koop een dieselkachel. Je hebt ze van 8000W aan warmte en die gebruiken iets van 0,2L diesel per uur. Dat is droge warmte van vier 2000W elec kachels bij elkaar op diesel en een 12V accu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in