Het luxe resort “Six Senses Kitzbuehel Alps” wordt momenteel gebouwd in het midden van Oostenrijk. Het is geen gewoon hotelcomplex, maar een toevluchtsoord voor financieel sterke gasten. Maar niet alleen in de Alpen worden momenteel zelfvoorzienende luxe woonverblijven gebouwd. Overal ter wereld bereiden de superrijken zich voor op de ineenstorting van het systeem, bericht Raphael Mayrhofer.

Oorlog, honger, armoede, inflatie, uitbuiting, migratie: overal ter wereld lijden mensen onder de gevolgen van het globalistische beleid. Ondertussen werken de daders en profiteurs van deze crises al aan hun “Plan B”. Daartoe worden talrijke toevluchtsoorden gecreëerd – luxueus en zelfvoorzienend.

Zelfvoorzienend luxe resort in de Alpen

Het luxe resort in Kitzbühel, Tirol, moet eind 2024 klaar zijn. Het project van 180 miljoen wil een toevluchtsoord bieden aan welgestelde gasten. Daarvoor worden 3 villa’s, 37 appartementen en een hotel gebouwd op 1200 meter hoogte. Eigen energie- en watervoorziening inbegrepen. Met zonne-energie, geothermische energie en twee eigen bronnen willen ze de ineenstorting van de moderne beschaving overleven. Er zijn ook plannen voor een boerenmarkt en een spa van 3.000 vierkante meter op drie verdiepingen.

Wie het complex wil betrekken, moet echter het nodige kleingeld meebrengen. Een villa met 430 vierkante meter woonoppervlak kost 15 miljoen euro. Belangstellenden moeten ook eerst een vragenlijst invullen en met succes een interview afronden. In dit interview wordt ook gevraagd naar de redenen voor de interesse in het luxe resort. De hotelketen “Six Senses” spreekt zelf van een “zelfvoorzienende Ark van Noach”, van bescherming tegen milieuvervuiling, oorlog, black-out of een dodelijk virus.

  De ineenstorting van de media, de Nederlandse Julian Assange, rokende racisten, vertrouwen en waarheid

Natuurbehoud? Maakt niet uit voor de rijken!

Over milieuvervuiling gesproken: terwijl de massa wordt bedolven onder CO2-belastingen om “de planeet te redden”, neemt het luxe resort het niet zo nauw met natuurbehoud. Hoewel de website van “Six Senses Kitzbuehel Alps” reclame maakt voor “duurzaamheid”, ligt het grote bouwterrein pal naast het natuurgebied Wasenmoos. Marlene Rainer is de voorzitster van de vereniging die het gebied beheert. Zij meldt dat er regelmatig helikopters landen met belangstellenden. Zijzelf “kan nog steeds niet verklaren hoe de investeerders aan hun vergunningen zijn gekomen.”

Thüringen: Luxe bunker met genendatabase

Maar niet alleen in Tirol worden veilige toevluchtsoorden voor de superrijken gebouwd. In een omgebouwd munitiedepot in Thüringen wordt de ineenstorting van het systeem ook een wellnessvakantie. De Amerikaan Robert Vicino wil daar met zijn bedrijf “Vivos” een luxe bunker bouwen. Op het terrein van 31 hectare zullen zwembaden, pensions en luxe appartementen worden gebouwd. De kosten van het complex worden geschat op meer dan een miljard euro.

Er is ook een kleine dierentuin gepland, evenals een genendatabase om “de planeet opnieuw te bevolken”. Hoe het geheel er precies uit zou kunnen zien is te zien in Indiana. Vicino heeft al een luxe bunker gerealiseerd in de Amerikaanse staat. De faciliteit voor 80 personen zou zelfs bestand moeten zijn tegen een kernbom van 20 megaton.

Zwitsers luxebedrijf maakt reclame voor doomsday

Ondertussen droomt het Zwitserse bedrijf “Oppidum” ook van een comfortabele systeeminstorting. Ook hij ontwikkelt “ultra-luxe bunkersystemen”, waarmee hij beveiliging voor de superrijken aanprijst. Ruime overkappingen combineren veiligheid met een prachtig ontwerp. Maar ook kunstmatige groentelaboratoria, adellijke garages en kunstgalerijen moeten ondergronds hun plaats vinden.

  Derde van wereldbevolking wordt gedood in volgende oorlogscyclus

In een surrealistisch aandoende reclamefilm spreken de ondernemers van een “onzichtbaar schild”. Dit zou de eigenaars van het complex kunnen beschermen indien nodig. Ook van “burgerlijke bedreigingen”. Dat zijn waarschijnlijk de mensen die de ineenstorting van het kapitalisme moeten overleven zonder zachte kussens en privé-butlers.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

WIJ EERST: De meeste “voedselterugroepacties” tijdens de pandemie zijn eigenlijk voedingsmiddelen die omgeleid worden naar opslagbunkers van de regering voor de rijken en de “elite”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAzov officier: Oekraïens grootste probleem is dat we onze beste strijders verliezen bij Bakhmut
Volgend artikelDead Man Walking Update
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Dit zijn dus de feitelijke aanstichters van de Speciale Operatie. Ik ga ervan uit dat de coördinaten inmiddels bekend zijn bij de Strijdkrachten van de Russische Federatie.

 2. De monsters zitten overal steeds met zn allen bovenop elkaar… kan daar nou niet eens een raket op vallen? Pfff… we kennen echt alle namen en rugnummers. De mensheid laat zich gewoon uitroeien terwijl ze weten wie dit doen. En dat is geen team van honderden miljoenen vijanden, maar een handjevol monsters dat al deze crises allemaal creëert. Pfff… ongelooflijk hoe we dit allemaal maar laten gebeuren.

  • WIJ zijn te netjes opgevoed door onze ouders zij missen dat dat waren geen ouders maar monsters onze ouders geloofde ze maar zie witte boorden he

   • Let op onze ouders waren harde werkers en trouw aan de kerk en de kerk aan de rijken zo sloten zij een overeenkomst a, hou jij ze stom en wij rijken houden de lozers arm.
    En als ik nu zie gebeurd nog steeds het zelfde en de jongeren zijn nu een stuk slimmer zeg men en dat betwijfel ik ten zeerste naar mijn mening heeft geld en blink blink hun geestelijk dood gemaakt en dat zie je zij zijn helemaal niet strijdvaardig maar ontzetten laf.
    En mijn vader wordt hier wel een beetje dom weg gezet maar heeft zich nooit door de kerk of de rijken laten bang maken want ten tijde dat hij een baantje zocht en heel moeilijk te vinden was werd van hem verlangd om een briefje van goed gedrag bij de pastoor te halen maar dat heeft hij nooit gedaan maar tot op zijn zestigste gewerkt en dood omviel, nemen jullie daar maar eens een voorbeeld aan.

 3. Veelkans zijn wij alle ook welkom, toch? Typ dus alvast het adres in je mobiel en helaas pech voor mij want ik heb geen mobiel,,. Dat word kaartlezen ppfff.

  • Ster, ga maar vast op reis, misschien kun je als insluiper binnen komen…
   Moet klaar zijn eind 2024? Hebben we tot dan de tijd?
   Rutte en co ook al gepakt en gezadeld? Hoeven er ook geen verkiezingen meer te komen met een vooraf bepaalde uitslag. Iedereen blij 🙂
   Overigens in de zaterdag editie AD verhaal over hoe draaikont Rutte zijn verdraaiingen uit en iedereen bespeelt. Ieder die goed oplet heeft dat allang opgemerkt. Maar waarom 2 pagina’s AD?

 4. Hopelijk hebben ze ook psychiaters in die bunkers, mocht er eentje wroeging krijgen, dat ze daar z.g. lekker veilig liggen terwijl buiten iedereen ligt te creperen. Wij hadden in de jaren ’80 t.t.v. de koude oorlog ook zo’n atoombunker thuis in Zwitserland (was verplicht). Er was zelfs inspectie om te kijken of alles goed ingericht was. Mijn vader legde een stevige sterke drankvoorraad aan. Mochten het tot een kernoorlog komen, dan zouden we ons wel dooddrinken, meende hij. De waarheid is dat in zo’n simpele zielen bunker kun je toch niet langer dan drie dagen overleven, dan moet je er toch weer uit voor voedsel en water. Chemisch pleetje houdt het ook niet lang uit. We hadden ook een zwengel voor schone lucht. Wie gaat zijn arm daar lam aan draaien? Met een familie van vijf in zo’n bunkertje heb je geen kernoorlog nodig om elkaar na een paar uur al de hersens in te slaan. Al met al een lachertje, zo’n bunker.

 5. Ook grappig dat bij dit soort afbeeldingen van het “luxe leven” mensen vaak een alcoholisch drankje drinken. Althans er mee afgebeeld worden, als teken van “het goede leven”. Terwijl wij continu worden gewaarschuwd om zo min mogelijk of liever geen alcohol te drinken. Ergens kwam ik trouwens een artikel tegen dat rode wijn alle wegen naar het krijgen van Cojona tegen houdt. Het stofje wat hier in mee speelt is resveratrol, wat ook kanker schijnt tegen te houden en het werkt bloed verdunnend.

 6. Als Miepie bij de services hoort wil ik daar wel een poosje op vakantie. Moet wel viagra en re-animatie in ruime mate voorhanden zijn…

  • Kan ik de poes van mijn vrouw ook naar een dieropvang brengen voor 14 dagen in het hoog seizoen en wat kost dat let op het is wel een grote poes inmiddels.

 7. *LOL*
  Zwmbaden, dierentuin, spa’s. Oh ja, en een boerenmarkt. Het enige wat die debielen blijkbaar niet hebben inbegrepen zijn de boeren zelf, want er is geen ruimte voor het klootjesvolk dat het werkelijke werk moet doen.
  Je hebt niet veel aan een boerenmarkt als er niemand is die werkelijk wat verbouwt

 8. Stupid people.
  overleven in een bunker.

  NO, thanks.

  Ons doel is om 100000 handtekeningen te verzamelen en de petitie tekenen van de Yanomami.

  • Laten wij eisen dat wij ook onze bunkers mogen bouwen en heel veel voedsel in op mogen slaan want wij zijn arbeiders en kunnen alles met onze handen maar dat elite tuig kan alleen de wijven van het WEF neuken maar daar raken ze ook wel op uit gereden.
   Ziek volk is het toch maar ook erg bang voor hun eigen oorlog Poetin gooi 10 atoombommen op dat tuig, dank je wel.

 9. Zou dit het nieuwe kwade soort (afsplitsing)ras worden, die uiteindelijk wel ondergronds moeten leven?
  Omdat zij ook gedwongen worden om voor altijd ondergronds te leven?, zoals zij daar horen.

  Ik denk het wel…….

  Ze mogen van mij vele jaren ondergronds leven, maar voor hen nooit geen daglicht meer.

 10. Dit is echt lachen!! Hebben ze ook een bakkerij/tandarts/hospitaal met genoeg medicijnen en artsen+ alle noodzakelijke zaken voor evt, operaties. Hebben ze genoeg verse groenten is er zuivel te verkrijgen (waar zijn de koeien?) vlees voor een lekkere porkfilet waar laten ze de varkens? Natuurlijk ook een lekker biertje en wijntje moet er in kunnen maar boven op die berg is het moeilijk bierbrouwen of wijndruiven te verbouwen en wanneer de evt voorraad op is is het echt op!! TV kijken hoe en wie maakt de evt. tv programma’s ?Oh nog vergeten zijn er ook genoeg onderhoudsmonteurs en onderdelen te verkrijgen?? Op die hoogte kan het al aardig koud zijn en ja koel en verwarmingsapparaten en electronica gaan ook wel eens stuk!

  • Tja je hebt volkomen gelijk want met al hun geld en bezittingen wordt alles voor hen gedaan zoals persoonlijk “lijfwachten onderhoudspersoneel die voor hen alles opruimt kuist wast en zelfs koks die hun eten klaar maken. Deze mensen kunnen ze loyaal aan hen maken door ze heel goed te betalen waardoor hun familie het ook veel beter heeft op financieel gebied. Doch heel die situatie kan op slag veranderen als deze mensen zullen moeten kiezen om familie geliefden kids voor deze narcistische mensen achter te laten om met deze ik noem het geen mensen meer “mee te gaan” naar hun ondergrondse bunkers. De zelfgedoemde elite denkt daar niet verder over na omdat iedereen op het ogenblik in hun omgeving braaf blijft jaknikken ook al komt er de grootse onzin en gekte en raaskallen uit hun nietszeggende mond uit. Deze elite heeft zeer graag slijmerds in hun buurt omdat ze zeer bang zijn voor het gewone volk. Doch heel die situatie kan op slag veranderen als er voor deze mensen keuzes zullen moeten gemaakt worden “meegaan of niet” en dan eerst ga je de poppen aan het dansen mee gaan maken.

 11. Waarom ondergronds!! Dat is een teken dat ze tendiepste allemaal bang zijn. De mensen worden wakker, en dat weet de elite ook. Maar mensen gelooft dit, ze houden het met elkaar nog geen jaar vol, het wantrouwen gaat beginnen omdat ze de hele dag elkaar op de lip zitten. Ook zij gaan eraan. Ze hebben ook het eeuwige leven niet.

  • En zó vlak bij Rusland?
   Denk..misleiding.
   Die aan allemaal naar Z.A.
   Daar heeft max al 16.000 ha land gekocht. Volgens de laatste berichten. Met ons geld.
   Buiten bereik van russische raketten.

   • Buiten bereik van Russische raketten!!! Nooit gehoord van onderzeeers? We hebben geen idee waar die rondvaren. Ik denk dus dat je nergens buiten bereik bent van welke raketten dan ook.

 12. Deze bunkers zijn niet voor atoombommen maar hoog en droog voor de poleshift waar we inzitten, ze bouwde al jaren terug op o.a. N-Zeeland dergelijke villa-bunkers…Ze gokken op hun rekenmodel van tektonische platen verschuiving tijdens volledige poleshift..Vandaar dat ze de grote meute 75 a 80 % hebben ingespoten hier in het westen zodat er niet teveel vluchtelingen overblijven straks die willen vluchten naar het oosten…..(Rusland&China&N-Zeeland) komen goed weg als dit echt zou plaatsvinden. Ze geloven hier echt in die sektelijers…

  • De verschuiving van het magnetische veld en de magnetische polen is echt.
   Maar ook dan geldt; zonder boeren heb je niet zoveel aan een boerenmarkt.
   Ik zie Gates en die andere miljardairs/multimillionaires nog niet zo hard groentetuinen onderhouden, varkens voeren en al helemaal niet slachten of villen. Of hun eigen riool schoonmaken. Of auto’s en vliegtuigen onderhouden. En zo nog 10.000 taken.
   De enige soort gemeenschap die serieus kans maakt is bv de Amish, of andere kleinere, vergelijkbare groepen met hands-on ervaring in het zelf doen van veel zaken en gewend zijn zo veel mogelijk zelfvoorzienend te zijn.

 13. Dan hoop ik dat ze de pest krijgen in hun bunkers en de graven niet meer kunnen tellen!
  De ingang mag hermetisch en voor eeuwen gesloten worden zodat niemand hun piramide kan bereiken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in