Als de mensheid een catastrofale kernoorlog vermijdt en op een later tijdstip uitlegt hoe het vermogen van Rusland om het met nazi’s geïnfecteerde, in de VS gemaakte Oekraïense monster te verslaan met minimale menselijke kosten voor zijn strijdkrachten, zal het veel lof oogsten voor zijn heldhaftige inspanningen, schrijft Stephen Lendman.

Verslagen van Amerikaanse/Westerse mainstream media over vrijwel alle belangrijke binnenlandse en geopolitieke kwesties zijn gebaseerd op propagandapraatjes van regimes waarvoor zij als persagent optreden.

De volgende onzin van US News & World Report is een voorbeeld van soortgelijke onzin van de mainstream media.

Door te negeren hoe effectief Russische troepen het door nazi’s geteisterde Oekraïne vanaf de eerste dag van de bevrijdende SMO hebben verslagen, doet USN&WR alsof een “Russisch offensief in Oekraïne… dat al weken wordt verwacht, binnenkort zal beginnen.”

Al bijna een jaar lang zijn de Russische troepen de Oekraïense nazi’s en hun Amerikaanse/Westerse betaalmeesters allemaal te slim af af geweest.

De bevrijdende SMO van Moskou bereikt zijn publiekelijk verklaarde doelstellingen op doeltreffende wijze.

De overweldigende successen op het slagveld zetten het regime en de VS/Westen vanaf de eerste dag van zijn SMO om Oekraïne te demilitariseren en te deNazificeren op het verkeerde been.

En deze NYT onzin uit haar laatste nepnieuws editie, die zegt:

“Russische troepen zetten een grote nieuwe stap om” Donbass volledig te bevrijden van de gesel van de nazi-bezetting.

De VS/Westerse regimes, die al maanden zonder succes aanmodderen, zijn apoplectisch over hun onvermogen om de Russische successen op het slagveld tegen te gaan.

Volgens de Russische gezant voor de VS, Anatoly Antonov:

  Zelensky geeft toe dat hij bang is dat Trump terugkeert naar het Witte Huis

“Uit wanhoop stuurt het Biden-regime misschien nog meer speciale Amerikaanse troepen naar Oekraïne dan er al zijn.”

Het rijk der leugens en eeuwige oorlogen tegen verzonnen vijanden is “geobsedeerd door een onrealistische droom om Rusland een strategische nederlaag toe te brengen…”

Als het Biden-regime “besluit om (meer) speciale troepen te sturen (om de Oekraïense nazi’s te helpen), zal dat een (grotere) onverholen deelname betekenen van” hegemoon VS in het voeren van oorlog tegen Rusland.

Tegelijkertijd sluiten VS/Westerse regimes hun ogen en oren voor “wreedheden van het regime in Kiev”, waaronder marteling en koelbloedige moord op Russische krijgsgevangenen.

Hun regimes negeren beschietingen van ziekenhuizen, scholen en woonwijken op Russisch grondgebied door Oekraïense nazi’s.

Kiev-functionarissen gaven toe dat hun troepen voor precisieaanvallen op Russisch grondgebied vertrouwen op de doelselectie van de VS.

Volgens een naamloze regeringsfunctionaris:

“Oekraïense troepen vertrouwen bijna altijd op door de VS geleverde coördinaten.”

“Omdat er maandenlange training nodig is om geavanceerde wapens te bedienen, bedienen elementen van het Pentagon en de CIA ze rechtstreeks ter plaatse.”

En dit zegt de woordvoerder van het Pentagon, Patrick Ryder:

“We erkennen al lang dat we inlichtingen delen met Oekraïne.”

De selectie van doelwitten wordt uitgevoerd door Amerikaanse/Westerse regimes, waarbij Oekraïense troepen worden gebruikt als wegwerpbare voetsoldaten.

Volgens het Russische ministerie van Defensie op vrijdag:

Russische troepen “hebben massale aanvallen uitgevoerd op kritieke faciliteiten die stroom opwekken voor Oekraïense defensiebedrijven en transportnetwerken.”

En dit van Ruslands plaatsvervangende OVSE-vertegenwoordiger, Maksim Buyakevich:

VS/Westerse regimes zoeken “verzonnen excuses om het huidige niveau van escalatie te handhaven en de militaire betrokkenheid van de NAVO in Oekraïne te vergroten”.

Zij testen “de grenzen van de tolerantie van Rusland met betrekking tot directe bedreigingen voor de veiligheid van ons land, die de westerse (regimes) op het grondgebied van Oekraïne creëren.”

Het rijk der leugens en zijn westerse vazallen zoeken “verzonnen excuses om het huidige niveau van escalatie te handhaven en de militaire betrokkenheid van de NAVO in Oekraïne te vergroten”.

Dus sturen ze tanks en andere geavanceerde wapens om “Rusland als land uit te wissen”, een onmogelijk te bereiken doel.

  Russische speciale strijdkrachten in gevecht met overweldigende Oekraïense strijdkrachten

Tegelijkertijd houden ze de mythe in stand dat ze niet rechtstreeks betrokken zijn bij het voeren van oorlog tegen Rusland – wat al sinds 2014 gebeurt.

In totaal zijn 27 van de 30 VS/NAVO-regimes rechtstreeks betrokken bij het helpen van de Oekraïense nazi-agressie tegen Rusland, legde Buyakevich uit.

Bijna een jaar nadat de bevrijdende SMO begon, toonden de Russische troepen een onbetwistbare militaire superioriteit over de door de VS gedomineerde NAVO-moordmachine.

Het gebeurt op een moment dat de gedeïndustrialiseerde VS/Westerse regimes een schaduw van hun vroegere zelf zijn, dat de militaire macht van Rusland ongeëvenaard is op het wereldtoneel, dat zijn enorme middelen die van de Westerse naties ver overtreffen, dat zijn vermogen om het door nazi’s geteisterde, in de VS gemaakte Oekraïne-monster te verslaan niet kan worden tegengegaan.

En hoe langer het conflict voortduurt, hoe groter de verwoesting van de voormalige Oekraïense natiestaat en hoe groter de vernedering van de VS/West door de militaire en tactische superioriteit van Rusland.

Een laatste opmerking

Donderdag benadrukte de Russische onderminister van Buitenlandse Zaken, Sergej Ryabkov, het volgende, waarover geen onduidelijkheid bestaat:

Er is vrijwel geen “vooruitzicht op een productief politiek en diplomatiek proces” met het rijk der leugens en zijn westerse vazallen.

Op dit moment “hebben we een zeer diepe en ongekende crisis in de betrekkingen tussen Rusland en de VS” vanwege de vijandigheid.

Hun Russofobe agenda verzwakt hun veiligheid in plaats van andersom.

Door de eeuwigdurende oorlog van het Biden-regime tegen Rusland is het risico van een nucleaire confrontatie onheilspellend reëel.

  Loopt Rusland vooruit op het Oekraïense offensief?

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Carthago moet worden vernietigd!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLuxe bunker: De superrijken bereiden zich voor op een blackout
Volgend artikelOver democratie en verkiezingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Stop deze onzinnige OORLOG.
  Ook in onze Tweede Kamer wordt Oorlogs TAAL gebezigt.
  O.a door D66 Heerschap.
  Sjoerd Sjoerdsma een Ophitsers.
  Die in zijn handen knijpt en denk zo dat heb ik voor elkaar.
  Nee Sjoerd jij bent snier mannetje
  Die duidelijk trekken heeft van een
  Totalitair naar machtsbelust persoon.
  En je bent niet de enige in D66.
  Vervallen en ondemocratisch.
  Van Mierlo en ook de eerst die in de jaren 60 de partij opstarten waarvan ik toen lid van was .
  Maar gelukkig nu naar een andere partij ben overgestapt.
  Waar ik zeer content mee bent.
  Maar de andere Partijen worden zeker afgestraft .
  Ik hoop 15 Maart de DAG van de WAARHEID.

 2. De vraagt blijft, hoelang kan men hiermee doorgaan.
  Wie zal als eerste een opening vinden tot het beëindigen van dit conflict, en dat zal met praten moeten gebeuren.❗️
  Zolang Rutte en consorten blijft roepen” wij moeten deze oorlog winnen “ heeft hij totaal niets begrepen van het grote gevaar wat op Europa afkomt. En waar hij dan indirect met zulke woorden mede schuldig aan is.❗️
  Er is alleen maar haat en geen toenadering.
  Deze woorden van een regeringsleider zoals Rutte gooiende alleen maar olie op het vuur.

  Rusland is en blijft in dit conflikt duielijk DE MEERDERE EN ALLE OORLOGSTUIG WAT VERSCHEEPT WORDT EN OP HET STRIJDTONEEL VERSCHIJNT WORDT KAPOT GESCHOTEN.
  Dit is bijna komisch te noemen.
  Elon Musk heeft dat goed begrepen en verbied nu in Ukraine zijn Space ex Satellieten te werken voor de westerse navigatie.
  Moeten we Elon Musk hiervoor dankbaar zijn??? Zo ja ; dan doet hij iets wat Joe Biden NOOIT ZAL DOEN.

  Joe Biden denkt nog steeds dat hij Rusland verzwakt en in zijn macht heeft, maar hij vergeet dat heel zijn wapenarsenaal kapot gaat en zijn land verzwakt wordt.
  Daarbij ziet hij nog niet de gevolgen op lange termijn dat DE PETRO DOLLAR DOOR RUSLAND OP ZIJN LAATSTE BENEN LOOPT

  DUS OP TERMIJN AMERIKA AAN DE BEDEL STAF‼️‼️

  En dan nog de arrogante hoogmoed hebben om Europa in hun smerige ( Amerikaanse) besluiten mee te sleuren.
  Want Duitsland is al op geofferd aan Joe Biden’s machtswellust.
  Door LETTERLIJK DE OORLOG TE VERKLAREN AAN DE NAVO EN EEN ENERGIE “ SLAGADER” OPTE BLAZEN‼️‼️‼️‼️

  Wat is EUROPA NOG❓❓❓❓Een slaafs hondje van Amerika…… op steun hoeven we niet meer te rekenen, sterker nog WE LEVEN MET HEN IN OORLOG…….. WIE BOMBARDEERD NU EEN ANDERS MAN EIGENDOMMEN…… ❓❗️Joe Biden………daar moet je wel erg dement voor zijn…….‼️
  En zij vragen ons om steun in deze troep die Ukraine heet…..
  Heeft Europa niet begrepen dat deze domme seniele president DE HELE WERELD aan de rand van de afgrond brengt.
  Om zijn doel te bereiken gaat hij over lijken, en door zijn hardvochtigheid en NIET WILLEN PRATEN BRENGT HIJ EEN NUCLEAIR CONFLICT DICHTERBIJ.

  Ik hoop nog steeds op enige rede van Rusland……. Dat zij door blijven gaan met Amerika te wijzen op hun stomme dingen en hun flinke diplomatieke tekort koningen.
  Zonder dat ze naar nucleaire wapens zullen grijpen. ❗️
  Wat als je alles op een rijtje zet dan is het Rusland die volgens de internationale regels werkt, terwijl Amerika het hoofd op hol laat brengen door een ONRUST STOKER BLAASKAAK EN KOMIEK, EN ZWETSER ALS ZELENSKY ‼️

  • ondanks dat ik het voor het grootste deel eens ben met bovenstaande, wil ik toch deze zin even nader belichten:” terwijl Amerika het hoofd op hol laat brengen door een ONRUST STOKER BLAASKAAK EN KOMIEK, EN ZWETSER ALS ZELENSKY ‼️”
   Als je werkelijk denkt dat Zelensky ook maar iets in de NWO-pap te brokkelen heeft, denk je verkeerd. We hebben tegenwoordig nog nauwelijks gekozen leiders. Iemand zei ooit:”Als verkiezingen het verschil zouden maken, had men dit systeem al lang afgeschaft”.De lijst van stromannetjes, die allemaal alleen maar doen wat de NWO hen influistert is lang.
   Zelensky is er daar slechts één van. Joe Biden ook, denk niet dat Joe Biden ook maar iets te zeggen heeft, dat is slechts de “pop” die voor de camera geschoven wordt om te vertellen wat men hem achter dikke gordijnen ingefluisterd heeft. Rutte, hier bij ons in Nederland is ook zo`n gedweeë volger, ik heb een goed idee waar ze hem mee chanteren. Te vinden in Mindcontrol door Quasimodo. http://www.boekenbestellen.nl/boek/mindcontrol .
   Macron, Merkel,Zarkozi,Trudeau,Obama hebben allemaal meer tijd onder de grond doorgebracht in hun leven, als boven de grond. Om mensen zo onlosmakelijk in hun grip te krijgen, moeten velen jarenlange MK Ultra Mindcontrol programmeringen doorlopen, dat is geen leuk proces! Je hoeft niet jaloers op deze mensen te zijn. Ze weten hun eigen geboortenaam nog niet meer. Het zijn geprogrammeerde robots die ALLES doen wat hen gezegd wordt. Dat deze jaknikkers in Den Haag, ons burgers niet meer om onze mening vragen, is omdat onze mening er voor de NWO helemaal niet toe doet. Als Poetin straks op het idee komt om vergelding te sturen naar de landen die hem nu dwarsbomen, hoop ik dat hij mededogen heeft met de gewone mensen die hier niet achter stonden, maar die zoals gezegd, niet om hun mening gevraagd werd, toen er voor miljarden aan belastinggeld naar Oekraïne ging. Een bij voorbaat verloren zaak. De NWO zal dit ook gaan inzien, liever nog vandaag als morgen.

 3. Zolang het volk slaafs zijn werk blijft doen en het criminele WEF regiem zijn gang laat gaan en haar macht blijft geven, door gehoorzaam op hen te blijven stemmen, zal het alleen van kwaad tot erger maken. Alle 150 kamerleden zijn in dienst van het regiem en voeren dagelijks toneelstukjes op zodat het net lijkt voor de slaven dat ze in een democratie leven. Het maakt geen donder uit op wie jij gaat stemmen, de worden worden toch al nooit mee geteld, in de facto Nederland heerst al ruim 200 jaar een dictoriaalsysteem. De uitslag is altijd al bekent inside voordat de stembussen open gaan. Het is enkel een illusie voor het domme stem vee. Want bij stemmen geef jij je eigen autorisatie weg aan deze criminele regiem. Je kunt alleen stemmen als jij je slaven ID laat zien. Je kunt alleen werken op naam van je slaven ID. Je bankrekening staat op naam van je slaven ID. Zo ook je huis, je auto. Als je het goed bekijkt bezit jij helemaal niets, want alles op naam van je slaven ID, waar het criminele regiem jou meester van is. Je kunt alleen communiceren met je overheid meester met je slaven ID. Zolang de massa dit niet weet of niet wil te erkennen zullen zij die criminele regiem blijven steunen. Daar 80 tot 85% hardleers zijn slaven identiteit blijft verdedigen, zie ik het somber in dat er verbetering in komt.

  Daar de slaven ook al vergroeid zijn met hun hypnose smartmobiel en denken dat smart voor slim staat. Maar niet willen weten dat het een geheime militair spionage apparaat is, om jouw 24/7 te controleren en te begluren en af te luisteren. Het zogenaamde gemak is er voor dat jij sneller je eigen autoriteit over je zelf uit handen geeft. Want oplichters zijn altijd heel vriendelijk en behulpzaam om hun slachtoffers in hun web van verraad te laten komen. Door bijna alles digitaal te gaan doen, zodat die oplichters alles over jouw te weten komen, dit is niet voor jouw veiligheid. Maar om jouw steeds verder te laten verstrikken in hun digitale gevangenis, waar jij je zelf vrijwillig voor gekozen hebt. De datahonger van de oplichters is onverzadigbaar, want de big data is het nieuwe goud van de wereld. Die jij vrijwillig gratis of tegen betaling aan hen weggeeft. Als je puur zakelijk het bekijkt, zie je direct hoe achterlijk dom jij eigenlijk bent, om alles wat jij doet in je leven het digitaal met andere te delen. Waar die andere miljoenen mee verdienen en jij ervoor moet betalen voor je eigen data.

  De oplichters kunnen zo alles in de wereld naar hun hand zetten, want alleen mega winsten voor hen tellen, met daarmee steeds meer macht verkrijgen over alles. Elke concurrent zal dan geëlimineerd worden, zodat zij steeds meer monopolie verkrijgen op de wereld. Als daar miljoenen mensen voor afgeslacht moeten worden om hun doel te kunnen behalen, dan zij het zo dan. Want iedereen die in hun weg staan wordt uit de weggeruimd. Het is niets persoonlijks, het is puur zakelijks. Een mensenleven van een ander is voor hen niets waard, als zij er zelf niet financieel beter van kunnen worden. Nu met de zogenaamde aardbeving in Turkije is niets anders dan een man-made geplande ramp, om zo de Turkse regering in het Amerikaans gareel te houden. Zodat Turkije niet een boekje op gaat doen wat de pedofielen Deep State uitspookt in de wereld. Om meer kracht en macht van de hegemonie bij te zetten komt er een Amerikaans vliegdek schip richting Turkije.

  Want Turkije mag absoluut niet deze waarheden openbaar maken, want dan valt de hegemonie met de IMF/Wereldbank en Blackrock/Vangard headfondsen, valt de WEF/VN, valt de EU/NAVO en alle lidstaten vazallen die Oekraïne steunen. Valt alle wereldwijde mensen/kindersmokkel (elk jaar worden al 800 miljoen kinderen vermist en in Oekraïne is daar de hoofdas van. Daar onder Oekraïne bestaan er hele steden en gangenstelsels waar dingen gebeuren wat het daglicht niet kan verdragen. Dit moet en zal altijd tijd verborgen worden gehouden voor het wereldvolk), valt het illegale organenroof, valt het militaire genetische gemodificeerde DNA injecties die ze liefkozend vaccin noemen project. En vele andere duistere projecten waar de massa nog geen weet van hebben. De beerput wordt dan open getrokken en zal alle voorstelling ver te boven gaan voor ons als volk. Vals vlag worden er constant voor gebruikt om zo de waarheden te kunnen verdoezelen en een andere de schuld van te geven. Zodat de ware schuldige er telkens ermee weg komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in