Foto: Public Domain

De G-7 vergelijken met de kleine mensen (dwergen en lilliputters) die de Munchkins uitbeelden in de iconische Wizard of Oz is een belediging voor die mensen die klein van gestalte zijn maar gigantisch qua karakter en integriteit. De leiders van de G-7 zijn een schande voor de mensheid, schrijft Larry Johnson.

Die kleine mensen in de Tovenaar van Oz waren een toonbeeld van talent en menselijkheid. De zielloze hufters die het afgelopen weekend in Hiroshima bijeen waren, zijn de antithese van de Munchkins – fysiek groter dan de Munchkins – met uitzondering van Zelensky en de Britse Rishi Sunak – maar volkomen verstoken van moraal en de ernst van het staatsapparaat. Wat een clownsshow!

De felle opmerkingen van Ursula von der Leyen over de noodzaak om de confrontatie met China te versterken, zijn een voorbeeld van de waan:

“Het is belangrijk dat wij echte alternatieven bieden voor bijvoorbeeld China’s One Belt, One Road initiatief. En hier is ons gezamenlijk initiatief voor infrastructuurinvesteringen buiten Europa, buiten de G7. We hebben het over een pakket van 600 miljard euro dat de EU samen met de VS en andere landen lanceert voor gerichte infrastructuurinvesteringen in het Mondiale Zuiden. We zullen reuzenstappen moeten zetten”.

In plaats van zand op olie te strooien, willen de misbaksels van de G-7 die olie in brand steken. Hun bijeenkomst in Hiroshima, de plaats waar de eerste atoombom werd gebruikt, was rijk aan ironie. Niettegenstaande hun holle antagonistische retoriek over het verslaan van Rusland, weigerden zij te aanvaarden dat het Oekraïense leger dat zij hebben getraind, gefinancierd en uitgerust, in Bakhmut beslissend werd verslagen door een veel kleinere troepenmacht van een vermeende bende criminele rekruten – de Dirty Dozen maal 3000. In werkelijkheid was de Wagner-groep niet alleen verantwoordelijk voor het verslaan van de door de NAVO gesteunde troepenmacht. Wagner kreeg ruime steun van de Russische geregelde troepen, die onverbiddelijke artillerie- en luchtbombardementen lanceerden.

De ruil van de eeuw: Rusland zou moeten aanbieden Westerse huurlingen te ruilen voor Assange

De ontsporing van de G-7 leiders werd vastgelegd in een toespraak van Eliot Cohen, een fanatieke neocon, voor de Polish Institute of International Affairs Strategic Ark Conference op 17 mei 2023. Cohen zei:

De Russen moeten bovendien concluderen dat Oekraïne – voorheen, in hun ogen, een pseudo-staat met “neven” of “kleine broers” – voorgoed voorbij is. Dat betekent een snelle toetreding tot de EU en de NAVO, maar ook een grote westerse inzet om Oekraïne economisch weer op te bouwen en, het belangrijkste, het land voor de komende jaren te bewapenen.

Het gepalaver van de regering over het geven van onze overtollige F-16’s aan Oekraïne is dwaas en kortzichtig. Deze jets maken wellicht geen verschil op het slagveld over twee maanden van nu, maar de wetenschap dat er voor de komende vijf jaar enkele honderden op stapel staan, zou een grote symbolische betekenis hebben. We zouden moeten praten over de manier waarop we de Oekraïense strijdkrachten, het grootste, meest beproefde en in sommige opzichten meest vastberaden leger van het Westen, weer gaan opbouwen.

Het Westen heeft een agressieve informatiecampagne nodig om de realiteit van de Russische nederlaag duidelijk te maken. De Russen moeten eraan worden herinnerd dat hun wankelende economie slechts een tiende is van die van de EU; dat zij geen moderne tank kunnen bouwen en inzetten; dat hun nieuwste krachtige straaljager, de Su-57, in de minderheid zal zijn ten opzichte van de F-35’s van de vier kleine Scandinavische staten; dat hun generaals uitgeblust en incompetent zijn; dat hun hoogste commando’s onverschillig staan tegenover het leven van hun manschappen; dat hun uitrusting inferieur is aan die van Oekraïne; en dat hun logistiek verrot is door smeergeld en corruptie.

Dit is pure waanzin. Cohen, en de rest van de G-7 leiders, hebben nog niet kunnen bevatten dat de “uitgebluste en incompetente” Russen hen net een pak slaag hebben gegeven in Bakhmut en dat de zogenaamde “superieure” technologie van de NAVO wordt gedecimeerd door de militaire industriële economie van een “wankelend” Rusland. Het zou tragisch zijn als Cohen deze nonsens zou spuien terwijl hij in een dwangbuis in een psychiatrische inrichting is vastgebonden. We zouden dan kunnen hopen dat een combinatie van medicijnen en medische behandeling hem van zijn psychose zou kunnen bevrijden. Maar hij is niet opgesloten in een psychiatrische inrichting. In plaats daarvan wordt hij geaccepteerd als een wijze deskundige die een levensvatbare visie geeft op het westerse beleid ten aanzien van Rusland.

Frontnieuws filmpscoop - Ukrop beleeft laatste momenten voor zijn dood tijdens Russische aanval

Dit betekent dat het Westen Oekraïne zal blijven gebruiken als een slappe stormram die vergeefs probeert Rusland te verslaan en daarbij tienduizenden Oekraïense militairen zal afslachten. Rusland van zijn kant lijkt in te zien dat de leiders van het Westen bezeten zijn van waanzin die alleen kan worden aangepakt door de legers en het materieel te vernietigen die het Westen tegen het land inzet.

Terwijl Cohen en de G-7 blijven toegeven aan de fatale fout door te doen alsof Rusland een krakkemikkige autocratie is die op het punt staat in te storten, blijven Vladimir Poetin en zijn nationale veiligheidsteam nieuwe banden smeden met de grootste naties ter wereld in termen van bevolkingsaantal en zijn zij bezig met het opzetten van nieuwe economische systemen die het westerse hegemoniale systeem, gebaseerd op de suprematie van de Amerikaanse dollar, zullen omzeilen. De fixatie van het Westen op het verpletteren van Rusland elimineert elke levensvatbare weg naar een onderhandelde regeling en het herstel van normale diplomatieke normen. Dit is een gevecht op leven en dood, waar het Westen niet op is voorbereid. Rusland en China lijken zich nu te realiseren dat het Westen niet langer te vertrouwen is en zijn een weg ingeslagen om zichzelf te verdedigen en het Westen de consequenties te laten dragen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De G-7 krijst, maar zij hebben de oorlog tegen Rusland al verlorenVolg Frontnieuws op Telegram

Star Wars: Rusland dreigt Westerse satellieten neer te schieten

Lees meer over:

Vorig artikelBakhmut valt in handen van Rusland, Joe Biden escaleert richting kernoorlog terwijl Amerika brandt
Volgend artikelDr. Coleman: Dit leer je waarschijnlijk niet van de tv, YouTube of andere propagandakanalen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

18 REACTIES

 1. Op de 1e plaats ;

  Is niet Oekraïne of Rusland de plaag.
  ‘weg om hun doel te bereiken’ ;
  de inwoners van EU en USA die hun vette salarissen betaald.

 2. De Loser7 … helaas. Hoe het ook gaat lopen, de BRICS hebben de grondstoffen en de G7 het monopolygeld.

 3. Confrontatie met China, de grootste producent van goederen op aarde. Europa met een zeer snel slinkende industrie, die volgens het co2 geloof helemaal moet verdwijnen. Hoe denken ze China aan te kunnen? Waarmee?
  Het onderwijs in Europa wordt afgebroken door het woke-isme. China heeft ingenieurs, ruimtevaartdeskundigen en vele anderen. Denkt Europa met hoog opgeleide technici te gaan winnen.? Welke? We hebben hier nauwelijks electrotechnici, wiskundigen, natuurkundigen en alles wat nodig is voor wetenschap en innovatie. We importeren vandaag de dag technici en ingenieurs uit India, omdat we deze zelf nauwelijks hebben.
  Ze zijn in de EU met hun denken een beetje in de jaren 50 blijven hangen (ik denk aan 1850)

 4. Een andere bedreiging, minder openlijk maar niet minder basaal, confronteert de liberale democratie. Meer direct gekoppeld aan de impact van technologie, gaat het om de geleidelijke opkomst van een meer gecontroleerde en gerichte samenleving. Zo’n samenleving zou worden gedomineerd door een elite wiens aanspraak op politieke macht zou berusten op zogenaamd superieure wetenschappelijke kennis. Niet gehinderd door de beperkingen van traditionele liberale waarden, zou deze elite niet aarzelen om haar politieke doelen te bereiken door gebruik te maken van de nieuwste moderne technieken om het gedrag van het publiek te beïnvloeden en de samenleving onder streng toezicht en controle te houden. Onder dergelijke omstandigheden zou het wetenschappelijke en technologische momentum van het land niet worden omgekeerd, maar zou het zich voeden met de situatie die het uitbuit…

  Een aanhoudende sociale crisis, de opkomst van een charismatische persoonlijkheid en de uitbuiting van massamedia om het vertrouwen van het publiek te winnen, zouden de springplank zijn naar de stapsgewijze transformatie van de Verenigde Staten naar een sterk gecontroleerde samenleving.

  ― Zbigniew Brzezinski

 5. @adriaan : Heel belangrijke tekst.

  Die sluwe en doortrapte Pool Brzezinski – van ‘The Grand Chess Board’ : o.a. Rusland uitschakelen via Oekraine-
  was niet achterlijk. maar wel een uiterst gevaarlijke ideoloog.
  Hij wist ook, dat de technokratische, hegemonistische geo-politiek tot een diktatoriaal systeem zou leiden.

  • Cool Pete mei 23, 2023 at 16:54

   Inderdaad Pete, goed dat je het door hebt.

   *

   Oekraïne, een nieuwe en belangrijke plaats op het Euraziatische schaakbord, is een geopolitieke spil omdat alleen al zijn bestaan ​​als onafhankelijk land helpt om Rusland te transformeren. Zonder Oekraïne is Rusland niet langer een Euraziatisch rijk.

   — Zbigniew Brzezinski

  • @Adriaan W.
   Er is altijd wel een zeurpiet die daar overvalt . (typo’s)
   Dat geeft meer weer over deze en gene zeurpieten M/V dan ze zouden verwachten . 🤨
   Ik heb totaal geen last van jouwen of anderen hun typo’s.
   Laast had ik er ook een zeurkous puntje spatie hier .
   Zet ik sneller van mij afals ik een gloeiende aarsappel kan uitspugen (D) sorrie typo !! 😂

 6. Kleine mensen/volwassenen zijn over het algemeen het felst.
  Op tv en in films/series passen zij zo beter in het camerabeeld.
  Toch wel eens wat meer ontzag voor langere, bredere mensen….voor hun beveiligers bijvoorbeeld
  die hun ook sturen, net zoals zij zelf al bestuurd worden door de ‘zwarte handen’.

  Andere redenen?

 7. Nog drie trouwens:…….

  Dat ze meer knuffelig overkomen? Dat dit ‘net als lachen hihi (Kamala H. en Mark R. etc)
  voor compassie zorgt, wat wel voordelig kan zijn voor de medeplichtige moordenaars die zij zijn.

  Dat kleine leiders/wereldleiders één of anders symbool moeten afgeven voor minimalisten/
  big reset? Want moddervetten immers best wel symbool voor massaconsumptie.

  Of dat kleine leiders/wereldleiders de aandacht moeten afleiden van oude teksten over reusmensen?
  Stel je maar eens voor. Planten en bomen groeien ook hoger met meer CO2 in de atmosfeer.

 8. Wordt het geen tijd voor China om stilaan Rusland openlijk en officieel te steunen in de strijd tegen de grootste gangsterbende ter wereld zijnde de US of A en zijn corrupte NATO vazallen, inzonderheid de grootste oorlogsmisdadiger aller tijden, zijnde het UK ?

 9. Dit zijn toch echt de 7 clones. De 7 namaak idioten.
  Dit is toch niet serieus!
  Dit is toch poppenkast paniek!
  Laat ze, ze zijn als dood, klinken als dood, en blijven dood!
  Ze hebben niets met het Levende!! Het zich altijd progressief bewegende en ontwikkelende Levende ten goede!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in