Degenen onder ons die tot het “verzet” of de “oppositie” behoren – wij sceptici die vraagtekens zetten en hebben gezet bij het covid-debacle en al zijn bijkomstigheden – lijken onvermijdelijk verzeild te raken in discussies over de Prik. Sterfgevallen, ongewenste bijwerkingen, overmatige sterfte, turbokankers, ontregeling van het immuunsysteem – noem maar op – maar het is bijna alsof de Prik een soort zwart gat is met een zwaartekracht die ons allemaal naar binnen zuigt en uiteindelijk onze tactieken en strategie nogal monomaan aanstuurt om de Covidiaanse aanval het hoofd te bieden, schrijft Dr. Emanuel E. Garcia.

Laat ik duidelijk zijn over mijn eigen positie. Vanaf het begin, toen de Covid Mania over de wereld raasde, vond ik dat er nooit een vaccin nodig was geweest.

Waarom?

Ten eerste omdat de ziekte of verzameling symptomen die het gevolg leken te zijn van een besmettelijke ziekteverwekker nooit zo dodelijk was als de Corporate Media ons deden geloven. Het was in feite niet dodelijker dan een slechte griep, zoals de eminente epidemioloog John Ioannidis al vrij vroeg aantoonde. Ten tweede, omdat er ook behandelingen voor de ziekte waren ontwikkeld en deze vrij succesvol bleken te zijn. Ten derde omdat ik vertrouwen had in goede preventieve maatregelen zoals zonlicht, beweging, voeding, de vitamines C en D, en andere, en in de wijsheid en kracht van onze natuurlijke immuunrespons.

Tijdens een interview zei ik zelfs dat de enige manier waarop ik de Covid Prik zou ontvangen, zou zijn als ik eerst doodgeschoten zou worden.

Naarmate de gebeurtenissen zich ontvouwden in 2020 en daarna, werd het aandringen op de Prik als de enige uitweg uit de pandemie die er nooit echt was, behoorlijk intens. Big Pharma kon de enorme winsten zeker ruiken, winsten die gegarandeerd werden door overeenkomsten die deze fabrikanten vrijpleitten van alle schade die hun product met zich meebracht, en regeringen over de hele wereld spanden samen door mensen te verleiden, over te halen en uiteindelijk te dwingen om de one-size-fits-all oplossing te krijgen.

  Vaccinatiemanie bereikt een nieuw hoogtepunt: Frankrijk wil "reactieve vaccinatie" invoeren

In het begin vertelden ze ons dat de Prik onze enige uitweg was en dat het voorkwam dat we Covid kregen, overdroegen en eraan stierven. De Prikken deden natuurlijk niets van dat alles. Hun werkingsmechanismen, waaronder het manipuleren van ons genoom en de productie van een spike-eiwit in veel grotere hoeveelheden dan bij een natuurlijke infectie, voorspelden een ramp. En inderdaad, er heeft zich een ramp voltrokken en de ramp zal, daar ben ik zeker van, alleen maar groter worden voor degenen die naïef, doodsbang, goedgelovig, dom of onverschillig genoeg waren om in de rij te gaan staan voor inentingen, en voor degenen die gedwongen werden om ze te krijgen op straffe van verlies van inkomen en verlies van inclusie in de samenleving.

De Prik is echter, hoe rampzalig ook, slechts één van de instrumenten die gebruikt worden om ons kwaad te doen.

Laten we niet vergeten wat de effecten zijn van de lockdowns, het maskeren, de “sociale” distantiëring; laten we niet de actieve onderdrukking van vroegtijdige behandeling vergeten; laten we de afbraak van kleine bedrijven en de opwaartse transfer van biljoenen naar de al superrijken niet vergeten; laten we niet de onophoudelijke en aanhoudende drumbeat van angst vergeten; laten we niet vergeten hoe onze medische en overheidsinstellingen ons vertrouwen hebben beschaamd; laten we niet de inbreuken op onze privacy en onze bankrekeningen vergeten, en de ijverige drang naar universele vaccinpassen en digitale identificatie.

We worden en werden op vele fronten afgebeuld, met slechts één doel in zicht voor degenen in het Globalistische Maffiakartel die het afbeulen hebben gedaan: moord en onderwerping.

  Verpleegkundige: "Ik wil dat de mensen weten wat ik aan dit vaccin verloren heb - Ik leef een nachtmerrie, het is het niet waard"

Hoe kunnen wij, die de agenda kunnen zien, de aanval het beste bestrijden? Door steeds weer de vele gevallen van Prik-gerelateerde ongewenste voorvallen en plotselinge sterfgevallen te laten zien? Of is het door ons in te zetten voor de verdediging van fundamentele mensenrechten en vrijheden?

Ik heb betoogd en blijf betogen dat er altijd een andere Prik zal zijn – in feite zal er in onze toekomst een overvloed aan Prikken zijn. De meer fundamentele en blijvende kwestie is het behoud van onze onvervreemdbare rechten op fysieke en mentale soevereiniteit en vrijheid van meningsuiting.

We moeten begrijpen dat deze massale en unieke Covid psyops, wereldwijd in omvang en meedogenloos in druk, op slinkse wijze is opgezet om ongevoelig te zijn voor logisch weerleggen. Een buurvrouw van mij bijvoorbeeld, die bijna stierf aan een bloedstolsel, kreeg van haar artsen niet te horen dat de Covid Prik misschien een oorzakelijke factor was, maar dat Covid dat zelf was. Tegenover onze terechte beweringen dat de Covid Prik gevaarlijk is, zal een Prik-ontvanger die gezond is denken dat we gek zijn, dankzij het lot, de menselijke individualiteit en veerkracht, en/of variabele Prik-partijen.

Het is nu tijd om het grotere plaatje te schetsen voor degenen die op het hek zitten of door de weilanden aan de andere kant van het hek zwerven. Het grotere plaatje van hoe de Weinigen de Velen onderdrukken, van hoe de rechten waarmee we geboren worden – rechten die niet door regeringen verleend of nagelaten worden – met voeten getreden worden, en hoe het censureren van dissidente en twijfelende stemmen nooit het werk is geweest van democratisch georiënteerde samenlevingen.

  Slachtoffers van massamoord, wij vertrouwen nog steeds onze moordenaars - Vertrouwt u uw dokter?

Tijdens het Parliament Protest van 2022 hier in Wellington, Nieuw-Zeeland, kwamen mensen van alle rangen en standen van de burgerbevolking samen, in eenheid, tegen het onwettige en ongerechtvaardigde opleggen van mandaten, tegen de usurpatie van onze meest gekoesterde, fundamentele en kostbare menselijke erfenis: autonomie en vrijheid.

Onze energie richten op deze transcendente zaak, de zaak van het behoud van autonomie en vrijheid en keuze, is van het grootste belang – en positief – en veel waarschijnlijker om het verzet van de slaapwandelaars te doorbreken dan een focus op de gevaren van de Prik die ze zelf zo gemakkelijk hebben genomen, gezien hun onwankelbare en onbetwijfelbare geloof in de wonderbaarlijke weldaad van de vaccingeneeskunde.

Laten we aan de slag gaan, laten we de nadruk leggen op vrijheid en sociale verbindingen en een nieuwe manier van genezen en laten we daarbij het goede voorbeeld geven.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SUDDEN ADULT DEATH SYNDROME DOSSIER

Als er genoeg gevaccineerde mensen sterven, zal de wereld misschien eindelijk wakker worden – maar dan is het al te laatVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEinde van de illusie…
Volgend artikelOekraïne Situatierapport: Het einde van het tegenoffensief
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

70 REACTIES

 1. veel héél erg veel zeggen berustend ja t’is covid hé..einde illusie ook hier..precies of het is normaal…o wat haat ik die idioten met hun lege hoofden..

  • Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen geest en lichaam. En vrij voor mee te lopen of niet. Zo simpel is het. Ik moei me niet.

   • @Bessenboer…

    Eensch… er is een natuurlijke selectie wie moet voortbestaan en wie moet eindigen. Als je zo enorm blind volgt en weigert om gevaren serieus te nemen, dan ben je een gevaar voor al her leven op aarde. Mijn familie zijn lieve mensen die volledig zijn misleid, maar ze wilden koste wat kost nergens luisteren en niks serieus nemen. Ik hoop stiekem nog steeds dat de ‘vaccins’ net als cojona één grote psyop leugen zijn.

    Ik keek laatst ‘The Dimming’. Een docu over het Bill Gates plan om de zon te verduisteren. Daarin werd uitgelegd dat ze dmv chemtrails e.d. kunnen zorgen dat enkel en alleen schadelijk zonlicht de aarde nog bereikt. Dat zou een verklaring kunnen geven waarom bladeren en groen hardstikke hard groeien, maar groenten en fruit achterblijven. Schadelijk zonlicht zou ook de turbokankers kunnen veroorzaken. Ik zat net ff in de ‘zon’ (hele rare lucht) en het voelt als een magnetron.

    Er is meer aan de hand dan alleen de vaccins. Ze vergiftigen ons van alle kanten.

    • Ik heb het geluk dat mijn moeder wakker is geworden…En mij en men broers zo heeft opgevoed toen ik kind was. Mijn beide ouders zijn niet gevaxt…Die zijn al 75

     • De ouwetjes doen het nog best, Bessenboer!

      Ik ben 82, niet geprikt, ook nooit getest. Heb zelfs geen greintje angst gekend. Bijna vanaf het begin wist ik dat we op een gruwelijke manier werden misleid. Ik vertrouw op mijn unieke immuunsysteem, dat me niet in de steek heeft gelaten. Mensen om me heen waarschuwen, had geen enkele zin; zo sluw zat het plan in elkaar. En dat hebben we geweten.

      In mijn kleine kringetje twee overlijdens, 1 en 3 dagen na de booster. Een vriendin (57) kreeg na de booster 3x een anafylactische shock, gepaard gaande met gruwelijke taferelen. Het is dat ze op haar werk was, anders had ze het niet overleefd. Ze zit nu thuis met allerlei ernstige klachten. Een andere vriendin (60) had nog ‘geluk’ met slechts een Tia. Weer een ander liet zich 5x gehoorzaam prikken en loopt nu als een zombie rond. Waar blijft het kritisch vermogen van de meerderheid van het volk?

    • @ Let God sort them out augustus 11, 2023 at 17:35,
     De zon schijnt tegenwoordig wel heel intens. Als je niet de planten afschermt voor die vreemde felle zon. Verbranden letterlijk de bladeren en alle knoppen van de planten. Dat was vorig jaar eigenlijk precies het zelfde. Toen was ook de verdamping extreem hoog.

     Wat ook op viel wat nog nooit is voorgevallen, dat mijn kunststof ribbel slangen voor de wateraanvoer begonnen te vervormen en/of te verbranden in de felle zon. De zon die zo intens wit is geworden de laatste jaren, alsof alle waterdamp in de lucht al is verdampt. Want die houden normaliter de hoge infraviolet licht tegen. Niet de leugen van de ozonlaag. Dus als de chemtrails met chemicaliën een verbinding aangaan met die waterdamp of dat het door de hoge 5G netwerk frequenties komt, die zo ons land omtovert tot 1 grote magnetron. Dan wordt de lucht super droog en kan het ultra violet licht de aarde bereiken in alle hevigheid. Hierdoor verbrand letterlijk elk gewas. Alle fruitsoorten zullen niet meer de tijd krijgen om natuurlijk te kleuren en rijp te worden. De verdamping in de plant zal zodanig zijn dat de plant eerst voor zoveel mogelijk blad zal zorgen. Om zich zelf te beschermen tegen het ultraviolet licht. Maar als de verdamping te hoog wordt, worden de bladeren geel en de vruchten groeien/rijpen niet meer. Als het nog extremer wordt verdort het blad en vallen de onrijpe vruchten er spontaan af en zal het gewas afsterven/verdorren. Maar wat weet de doorsnee burger nu nog van een groente tuintje bijhouden. Voor diegene die er zelf geen moestuin heeft, weet er 99% er niets vanaf.

    • Inderdaad, we worden van alle kanten bestookt. De prik lijkt meer een psyop om verdeeldheid en haat te zaaien. Nano tech zit in de trails. Het magnetron effect voel ik ook, je ziet dan vaak de wolken als een deken van kleine evengrote wolkjes in een vasr raster patroon.

     Ik snap niet dat niemand opstaat, er een beweging ontstaat die dit stopt…..de horror moet stoppen!

   • Nee hij was met een miljoen lopen en verzon een fantastisch verhaal waarom hij een miljoen uit de pot mocht stelen. Typisch een amerikaan. Ik mag de hufter malone ook niet. Van begin af aan al geroepen dat die man absoluut niet deugd. En ik zit er nooit naast heb goede mensenkennis.

  • Dat zei ik al eerder over Malone, op straffe van. Maar schijt aan. Die man weer duivels goed wat er in dat brouwsel zit waar hij de omhulsel voor maakte. Je moet namelijk weten wat er in zit om te voorkomen dat er ongewenste interacties plaatsvinden tussen omhulsel en brouwsel ingredienten. Maar iedereen mag natuurlijk geloven wie hij wil. Ik ook. En ik geloof Malone niet.

 2. Ik heb nooit geloofd in de zgn extreme dodelijkheid vh virus. Volgens mij was het de griep in een nieuw jasje. Ik zag geen enkel bewijs dat het broertje vd pest was gearriveerd. Ik doorzag de zwendel meteen en ook wist ik dat de gifprik het einddoel was. Massamoord op wereldschaal, zoals beschreven op de Georgia Guidestones. Maar nog begrijp ik niet dat relatief zo weinig mensen dat ook voelden en dus als makke schapen die prik gingen halen. Onbegrijpelijk.

 3. Laten we aan de slag gaan, laten we de nadruk leggen op vrijheid en sociale verbindingen en een nieuwe manier van genezen en laten we daarbij het goede voorbeeld geven.
  De laatste zin van dit artikel. !!
  Vraag is: HOE ???????
  Dit soort artikelen in al hun “wijsheid” geven lege aanmoedegingen.
  Een heleboel websites, alternatieve nieuwssites, spirituele sites en andere active mensen die “wakker” zijn zitten met het probleem >> HOE ??
  Niemand wil echt destructieve ideeën loslaten op de groep wakkeren, aanzetten tot geweld is uit den boze want dat wordt door de overheid gelijk gebruikt om je “terrorist” te noemen.
  Er zijn links en rechts wat aanbevelingen om autonoom te blijven maar je leven is nu eenmaal in deze maatschappij gebonden aan regels door een corrupte overheid in al zijn gelederen.
  De medische wereld doet mee aan die corruptie, De doorsnee huisdokter / arts/ chirurg speelt het geldspelletje mee, De ziektekosten verzekeringen zijn net zo corrupt, dus blijft de vraag: HOE ????
  Je zit aan alle kanten vast in sociale structuren die je simpelweg niet kan omzeilen.
  Wat doe je dan ??? Hoe ga je verder ??? kan ik wel een actie ondernemen ???
  Hoe kan je deze corrupte maatschappij overleven ????
  wie een antwoord op deze vragen heeft mag ideeën noorstellen.

  • De schijnbare onlogische reactie van de zogenaamde volgzame schapen is enkel te verklaren in een spirituele en religieuze context. De eerste vereiste om dit enigszins te begrijpen is dus gelovig zijn, daar de huidige toestand gewoon in de bijbel staat.
   BV Thessalonicenzen 2.11 3Laat niemand u op enigerlei wijze misleiden. Want die dag komt niet, tenzij eerst de afval gekomen is en de mens van de wetteloosheid, de zoon van het verderf, geopenbaard is,
   4de tegenstander, die zich ook verheft boven al wat God genoemd of als God vereerd wordt, zodat hij als God in de tempel van God gaat zitten en zichzelf als God voordoet.
   5Herinnert u zich niet dat ik u deze dingen zei, toen ik nog bij u was?
   6En u weet wat hem nu weerhoudt, opdat hij op zijn eigen tijd geopenbaard wordt.
   7Want het geheimenis van de wetteloosheid is al werkzaam. Alleen is er iemand die hem nu weerhoudt, totdat hij uit het midden verdwenen is.
   8En dan zal de wetteloze geopenbaard worden. De Heere zal hem verteren door de Geest van Zijn mond en hem tenietdoen door de verschijning bij Zijn komst;
   9hem, wiens komst overeenkomstig de werking van de satan is, met allerlei kracht, tekenen en wonderen van de leugen,
   10en met allerlei misleiding van de ongerechtigheid in hen die verloren gaan, omdat zij de liefde voor de waarheid niet aangenomen hebben om zalig te worden.
   11En daarom zal God hun een krachtige dwaling zenden, zodat zij de leugen geloven,
   12opdat zij allen veroordeeld worden die de waarheid niet geloofd hebben, maar een behagen hebben gehad in de ongerechtigheid.

   • Ook een goede :
    Timotheüs 4:1-3
    Maar de Geest zegt nadrukkelijk, dat in latere tijden sommigen zullen afvallen van het geloof, doordat zij dwaalgeesten en leringen van boze geesten volgen, door de huichelarij van leugensprekers, die in hun eigen geweten gebrandmerkt zijn, het huwelijk verbieden en het genot van spijzen, welke God toch geschapen heeft om met dankzegging te worden gebruikt door de gelovigen, die tot erkentenis der waarheid gekomen zijn.

  • @Maverick…

   Hoe kan je deze corrupte maatschappij overleven ????

   Ik begin het te zien alsof we in het wilde westen komen te leven. Ieder voor zich en de zijnen en hoe beter je netwerk is, hoe sterker je staat. De matrix gaat uit en net als in het wilde westen moet iedereen zn mannetje staan. Dat hoeft niet gewelddadig, gewoon een kerel zijn en voor je vrijheid gaan staan.

   En we moeten niet in onze koppen in angst gaan redeneren. WEES EEN ANGST VRIJ MENS! Ik ben geen crimineel en ik leef uit liefde… NIEMAND HEEFT WAT OVER MIJ TE ZEGGEN. Je zult versteld staan hoe mensen als een knipmes inklappen als je dapper en liefdevol voor jezelf opkomt.

   Niet teveel nadenken. Word een beetje meer kamper, die dulden geen wetgever of politie. Blijf netjes, maar begrens… en boven alles… WEES NIET BANG VOOR DE BANGE LOSERS DIE JOU MOETEN DWINGEN OM IETS TE GEHOORZAMEN OF TE DOEN WAT ZE ZELF OOK NIET WILLEN. Sorry voor de hoofdletters.

   WIJ zijn helemaal verleerd om onze poot dwars te zetten en voor onszelf op te komen. Word een kamper… laat je niet gek maken. Je bent geen crimineel, je pleegt geen misdrijven, ze hebben je met rust te laten. En als ze dan wetten verzinnen die jou op papier tot een crimineel maken… dan zijn ze zelf criminelen. Er komt gewoon een punt dat we ons echt moeten verzetten door een grens te trekken.

   Creëer een netwerkje… dat scheelt al een hoop. Leef als in het wilde westen en wees gewoon klaar om anderen duidelijk te maken dat je liefdevol in het leven staat en dat ze maar iemand moeten gaan aanpakken die dat niet doet!

   Hopelijk kan je hier wat mee. We moeten een andere mindset aannemen… weg met angst. Ga in je kracht staan!!! Jij bent een mens die uit liefde leeft… laat mij met rust en maak dat je wegkomt. Ga de echte criminelen maar pakken. Stop met angstig zijn, maak geen gedachten van verlies, maar geloof in je kracht als liefdevol mens. Pomp jezelf op, jij bent oké en zolang je geen misdrijf pleegt heeft iedereen met zn tengels van jou en je geliefden en je spullen af te blijven!

    • Bessenboer augustus 11, 2023 at 19:29

     Juist Bessenboer, sinds 1973 zijn de achtereenvolgende regeringen bezig geweest met pappen en nathouden van het moslimtuig, hele arbeiderswijken van de grote steden zijn begiftigd met die lieden die gewoonweg niet integreren laat staan assimileren, het is trekken aan een dood paard, dat knettergekke PvdA fossiel Vogelaar met haar prachtwijken Omg.

    • @Bessenboer…

     Ik ben ook in de stad opgegroeid met het nodige tuig om me heen. Vooral veel Turken. Mijn ervaring is dat je ze voor je moet winnen door te geven en te nemen, maar ik ben het er mee eens, het gaat niet makkelijk worden. Zeker in de grotere steden zul je een verdrukking krijgen.

     Immigratie is gewoon demografische genocide. Niks aan te doen behalve organiseren met de mensen die er nog zijn of vertrekken. Want je kan beter ergens in een saai dorp in een klein huis wonen, dan op een plek waar je gewoon een vogelvrije minderheid wordt. Ik vind het ook krankzinnig, maar het is niet anders. WIJ moeten echt gaan verenigen en we moeten leren om weer voor onszelf op te komen, anders is het gewoon klaar met ons.

  • Jammer dat velen hier nog niet door hebben dat enkelen al jaren doen waar wij hier alleen maar over lullen.
   De advokaat, Jeroen Pols, en Willem Engel, bio-chemicus die zijn handschoenen in de wilgen gehangen heeft en onder andere dansleraar geworden is, zijn meteen aan het begin van cojona met acties begonnen en zijn nog dagelijks bezig met het opbouwen van een data base, het organiseren van meetings, wekelijks het nieuws brengen, vaak met juridisch nieuws komen en ook met behulp van andere advokaten informatieve uitzendingen organiseren en dergelijke.

   Het gaat hier om de organisatie VoorWaarheid (www.voorwaarheid.nl) waarvan de videos op VideoWaarheid te volgen zijn (www.videowaarheid.nl) en ook op Café Weltschmerz.

   De vraag is: “Hoe?” Welnu, neem contact op met VoorWaarheid en wordt vrijwilliger, biedt je diensten aan voor bijvoorbeeld het controleren van misstanden op de stembureaus, waar VoorWaarheid ook bij betrokken is (laatste verkiezingen was een eerste test met meer dan 1500 controleur/vrijwilligers).

   Elke vrijdagavond is er het weekjournaal waar ik de hele week naar uitkijk, doe jezelf een plezier en ga kijken/luisteren: https://videowaarheid.nl/video/weekoverzicht-met-jeroen-en-willem-week-32-3/

   https://videowaarheid.nl/
   https://voorwaarheid.nl/
   Meld je aan voor de nieuwsbrief: https://voorwaarheid.nl/nieuwsbrief/
   https://voorwaarheid.nl/hoe-kan-ik-helpen/
   https://voorwaarheid.nl/category/medisch/

   Nu vanavond

 4. De oplossing is m.i. massaal weigeren nog belastingen te betalen. Daar liggen de heersers namelijk wel van wakker als dat zou gebeuren. Je kunt meedoen met een gezamelijke actie van Bond tegen Overheidszaken. Daarnaast lokaal gelijkgezinden vinden om een parallelle samenleving op te zetten maar zonder dat er nieuwe “autoriteiten” ontstaan. Het begin is bij jezelf en beseffen dat die huidige “sociale structuren” niet in het voordeel van de mensen werken, ook al lijkt het van wel. Het is niet “sociaal” want door een overheid gecreeerd. Losbreken van zoveel mogelijk zaken die de mensen vasthouden in het oude is een goede stap, en we zijn met velen.

  • @Phaedrus…

   Het begin is bij jezelf en beseffen dat die huidige “sociale structuren” niet in het voordeel van de mensen werken.

   Dit is de verandering die nodig is. Onafhankelijk worden in je kop en vanuit persoonlijk leiderschap gaan leven ipv dom te volgen. Dingen veranderen niet in 1x, maar ga nadenken waar je/we heen willen en hoe we daar komen. Één goed idee is krachtiger dan 8 miljard leugens, maar dat goede idee moet ergens ontstaan doordat iemand er voor gaat zitten om het uit te vogelen.

   Alles ontstaat uit wat we ZIJN… angst of liefde… daaruit ontstaan al onze gedachten. Ikzelf haal de laatste tijd veel ideeën uit de vraag;

   Wat voor werk zou je doen als je God ermee wil dienen/eren?

   Daar kan echt alleen maar iets moois uit voortkomen.

 5. Ik denk dat we met die covid lul verhalen en de schade ervan nog zeker 10 jaar zoet zijn.
  Dit is er eentje die lang blijft plakken vanwege dat het zoveel jaren schade aan zal blijven richten.
  Een gifprik blijft een gifprik en word geen gewone onschuldige prik.
  Ik vermoed dat uiteindelijke iedere mrna gegifprikte schade zal ondervinden van de eerste tot de laatste, simpelweg omdat het nooit eerder zo grootschalig is gebruikt en men niet weet welk effect deze over 10 jaar heeft. Ik zie nu de oudjes die in 2020 als eerste aan de beurt mochten allemaal sneuvelen om mij heen, of dood of schade en naar de toekomst toe 2024 zullen er steeds meer 50 en 40 aan de beurt komen en daarna de jongeren gegifprikte.
  Het is en blijft vergif de mrna prik of mensen dt nu leuk vinden of niet.

 6. Het volgende wil ik kwijt: dochterbedrijf bol.com van WEF-partner (koninklijke) Ahold Delhaize geeft zijn personeel 33 weken verlof voor gendertransitie en dit is 13 weken meer dan waar een potentiële moeder aan zwangerschapsverlof recht op heeft.
  33 is het hoogste meestergetal van de sinds 1776 door de illuminati geïnfiltreerde vrijmetselaars en het getal verwijst naar de leeftijd die Yeshua ben Joseph (Christus) op aarde bereikt zou hebben. Voor de goede orde: de vrijmetselaars aanbidden satan/lucifer en daarom hangt sinds 2002 in het torentje een beeld van baphomet/ baäl/ moloch/ bok; cadeautje van Mark Ruttes voorganger J. P. Balkenende.
  Tussen de introductie van het alarmnummer 911 in 1968 en de aanslagen in 2001 zit precies 33 jaar, bilderbergbitchbeatrix zat 33 jaar op de troon (haar door ons gefinancierde pied-à terre in Den Haag is op Noordeinde 66) & bilderbergbilly + máx zijn getrouwd op 02.02.2002 en dat is de 33ste dag van dat jaar.
  Vorig jaar augustus ben ik begonnen met het aanmaken van een document over het laagste meestergetal van de vrijmetselaars, namelijk 11 en ondertussen zit ik op pagina 26.
  Ik eindig met drie keer het meestergetal 11: 173 bemanningsleden van de Titanic (of betrof het zusterschip de Olympic?) hebben op 15.04.1912 de scheepsramp overleefd > 1 + 7 = 3 = 11 en RMS Titanic maakte zijn eerste trip op 14.06.1911 (1 + 4 + 6 = 11).
  Prins David (1894 – 1972, de latere koning Edward VIII) wordt op 13.07.1911 gekroond tot prins van Wales ( 1 + 3 + 7 = 11).

 7. Ik moest de afgelopen dagen van een goede vriend horen dat zijn dochter 2,5 jaar oud nu eindelijk al haar spuitjes gekregen had…weten jullie ik ben zeker geen prutser of iemand waar je ruzie mee gaat zoeken maar ik heb gehuild, ik geraak gewoon niet verder met hem we kennen elkaar al 14jaar jeeeeez tja en elke dag zitten ze voor de TV uiteraard en Google daar vind je alle informatie, zonder woorden….

  • Afgelopen zondag was ik jarig en uiteraard feestje gehouden,
   Inhoud loze gesprekken gehoord.
   Het idee iemand zelfs nu.nl pagina’s had ingestudeerd om zogenaamd goede mening of argument in te brengen ” ik had gelezen op nu.nl”
   Gelukkig waren er s’avonds vrienden waar echte gesprekken mee gevoerd kon worden!
   Met dit verhaal wil ik eigenlijk zeggen dat het gevoel van jou dicht bij mijn gevoel kwam van het willen janken

  • Ook ik maak me ,met mijn eigen dochter,die te ‘gelovig ‘is,in dat heilige prikjes …
   Brengt ze braaf haar dochter van net 1 jaar naar de Consultatie bureau voor al die prikjes:(
   Mijn hart huilt !

 8. Discussie? Ikke niet. Dat is trekken aan een dood paard. Mijn motivatie is zelfbescherming en zelfbehoud en innerlijke rust. Ben vriendelijk voor iedereen, volg gewoon m’n eigen koers en bemoei me nergens mee. Vanmiddag lekker naar een meertje gegaan want het zou freaking 28 graden worden door global boiling, maar zit met een waterig zonnetje en veel bewolking. Hoe dan ook: heerlijk rustig in de natuur. Binnenkort nog ff petroleum inslaan voor de winter en verder gaan met hamsteren. En oefenen met zwaaien voor al degenen die de afgrond in vallen. T zal komend half jaar wel weer omhoog gaan met sterfgevallen, denk ik. Maar er is niets aan de hand mensen. Komt gewoon door de oorlog in Oekraïne en klimaatverandering 😁

  • Ja, en volgens Willem Engel en Jeroen Pols ook van het afwassen, teveel douchen en vooral tuinieren, héééél slecht voor je.

   Lieve groeten

  • Goed punt Tiswat, petroleum moet je hebben. Je kan er niet genoeg van hebben. Het is een bron van warmte, je kan er je eten mee bereiden, het geeft licht in de duisternis en is in een crisis onbetaalbaar dus perfect te ruilen. Als de maatschappij tenminste niet te ver instort. Dan is er niks meer te ruilen, dan komen ze het halen. Maar dat is weer een ander verhaal.

 9. Beste Phaedrus,
  Je schrijft; “De oplossing is m.i. massaal weigeren nog belastingen te betalen.”.
  Leuke suggestie, alleen niet realistisch.
  BTW zit inbegrepen in de product, en dienst prijs.
  Accijns zit ook in de prijs van brandstof, alcohol en tabak.
  Loonbelasting is al van het loon afgehaald voordat het op je rekening staat.
  Energiebelasting zit eveneens in de totale te betalen prijs.
  Verpakkingsbelasting zit in de aankoopprijs van diverse producten.
  Verhuurdersbelasting zit inbegrepen in te te betalen huur.
  Enz.enz.
  Natuurlijk kun je de jaarlijkse aangifte niet invullen, echter zitten daar wel vervelende gevolgen aan vast.
  Kijk b.v. eens naar de ondernemers van het MKB die nu zonder uitstel de Corona voorschotten moeten terug betalen op straffe van een flinke boete.
  Dus, is naar mijn mening weigeren om belasting te betalen niet realistisch.

 10. Dat klopt, Tigron, de overheid heeft in een eeuw de gelegaliseerde roof goed dichtgetimmerd. Maar individuen die bIjv. zelf hun inkomsten moeten opgeven kunnen daar mee stoppen. Ik zou zeggen tegen kleine ondernemers met coronaschulden, niet betalen. Het zijn er zoveel, die kunnen ze niet allemaal aanpakken, zeker niet voordat de boel implodeert.. Ergens begint het.

 11. @Tiswat in België is er naar verluidt minder sterfte maar meer blijvende verwondingen.

  Ik was vandaag hoofdzakelijk in de tuin en voor 2022 hoorde je hier zelden een ambulance voorbijkomen. Deze morgen 2 en deze namiddag 1, wat het deze avond wordt is nog afwachten.
  Wanneer ik er een opmerking over maakte bij de huisarts bemerkte ik ongemakkelijke ergernis.
  Was er één die ook enorm gepusht had, nu houd ik me ook niet in, om hem te confronteren.
  Jammer dat ik geen wakkere huisarts ken in de omgeving, dan was de beslissing snel genomen.
  Kan iemand mij hierbij helpen?

  • Joghe ik heb meer dan 10 jaar geen arts meer gezien en ben kerngezond blijf er gewoon weg …de jaren ervoor elke keer snotvalling ,hoest, koorts enz natuurlijk naar de apotheek lopen voor middeltjes die niet helpen dit gezegd in Kontext dokters zijn er niet om je te helpen apothekers ook niet alles is beschikbaar in de natuur alles end of story

  • Je zal in je eigen omgeving moeten zoeken naar andere wakkere mensen. Is er niet iets van een groepje die samen bijv moestuin onderhouden, preppen enz? Hier is een (nu niet zo actieve) telegram groep ‘wij de mensen ’. Tijdens lockdown bijeenkomsten in café die ook wakker was, samen moestuin runnen dus etc. Kwam daar achter via gesprek met voetreflex therapeut uit m’n dorp die lid is.
   Website ‘keuze vrij bij mij’ heeft lijst met hulpverleners die zich daar hebben aangemeld (ze hebben ook vacatures voor wakkere ondernemers en werkzoekenden), maar t is allemaal heel summier; weinig aanbod en ver weg. Maar misschien dat t bij jou weer in de buurt is.
   Ik zou me verders niet al te sappel maken mbt huisarts. We zijn veel te afhankelijk gemaakt en opgevoed met valse zekerheden.
   Focus je eerder op gezond blijven of gezonder worden. En zelf je weg vinden in alternatieve geneeswijzen bijv. En vooral niet in t zorgsysteem terecht komen…
   Body Stress Release, Qi gong(via YouTube), EFT tapping(via YouTube of app gratis), voetreflex, acupunctuur, Cranio sacraal therapie. Dat heb ik de afgelopen 20 jaar met elkaar afgewisseld. Veel meer effect, holistisch en de huisarts helemaal niet bij betrokken. Pasgeleden met pijnklachten dan toch maar naar huisarts geweest. Wat een kansloos consult was dat; gewoon maar gissen wat t zou kunnen zijn. Voor je t weet zit je in t systeem van oneindige onderzoeken en uiteindelijk maar wat pillen om van je af te zijn. Ze dacht nierstenen, kreeg verwijzing mee voor een scan in ziekenhuis. Toedeloe, dus niet he. Extra afspraak gemaakt bij een therapeut die met acupunctuur lichaam helemaal doormeet (die me in de afgelopen jaren super geholpen heb en ik nu jaarlijks preventief ga). Na een half uur gewoon overduidelijk wat oorzaak was, homeopathische kuur en detox en binnen 2 maanden volledig van klachten af. Goedkoper en sneller. Wat wil je meer?

 12. In het WZC waar mijn dementerende moeder van 95 verblijft, heeft men mij naar jaarlijkse gewoonte gevraagd of mijn ma, Covid en/of griepspuiten moet krijgen , en zoals gewoonlijk heb ik NEEN gezegd….Ik ben de directie daar trouwens dankbaar dat ik na de lockdowns als niet gevaxxte mijn moeder kon blijven bezoeken zonder het klote covid pasje en dat moeder niet verplicht werd geinjecteerd, en ja ze heeft Covid gehad maar heeft dat prima doorstaan, nogmaals een doorslaggevend bewijs dat de krankzinnige Covid heisa TOTAAL overbodig was

 13. het gaat niet eens over een welofniet dodelijk iets waar we tegen beschermd moeten worden.
  waar het om gaat is, dat heel die inentingsfetish staat of valt bij de beschikbaarheid van een holle naald.
  als wij zo nodig ingeënt moesten worden, zou de natuur daarin voorzien hebben.
  hieruit blijkt maar weer dat de enige lichaamsingang de mond is; de voortplantingsvoorziening ff daargelaten.

  • De huid en de slijmvliezen zijn ook een directe lichaamsingang. Je huid van verf ontdoen met wasbenzine, en na drie seconden is de wasbenzine ook al gearriveerd in je hersenen… Het zit echt een beetje ingewikkelder in elkaar dan jij denkt…

 14. En dan die test, die, grotendeels door ongeschoolden, je pijnappelklier onderhanden nam.
  Waarom?
  Stel dat er al een virus was, dan zat die ook wel in je speeksel/urine/ontlasting/zweet.
  En dan?
  Hoe kan je iets testen dat continue, volgens MSM. muteert, en nog nooit is geïsoleerd?
  Of toon mij het wetenschappelijk bewijs van een geïsoleerd virus (dat is er niet).
  Die test was ergens anders voor. Dna oogste, misschien?

  • Urine is, behoudens blaas- of pisbuis ontstekingen, steriel. Voor zo’n wel of niet bestaand virus bestaat er geen test die uitwijst of je besmet bent. De PCR test is daar niet geschikt voor en ook niet voor bedoeld. Dat gepurk in je hersens was bedoeld om nog meer mensen ziek te maken, met- of zonder DARPA-gel, toxic fibers of Micro-grippers.

  • Die PCR test was (en als tie weer komt is) m.i. bedoeld om de angst erin te houden, mensen thuis te houden (wie ziek is blijft thuis), en sinds kort denk ik ook dat het DNA-jatten is. Immers geregistreerd is wie zijn testje heeft laten registreren! En later kwamen de thuistest. Ja ik denk ook dat daardoor meer mensen ziek gemaakt moesten worden.
   En tijdens de gehoorzaamheids trainende lock downs konden mooi op de achtergrond 5G camera’s ed worden uitgerold. En weet ik niet wat er nog meer is gedaan.
   Moet nog terugdenken aan beginfase van de testen, in cola of andere stoffen ook positief. Oh zou daarin ook al de covid zijn gedaan? Jekennieweten. Ik sta helemaal nergens meer verbaasd van.
   Goedwillende buren hadden genoeg thuistesten, we mochten ze wel hebben om te kijken of we besmet waren. Ik heb er vriendelijk voor bedankt. Blij dat ik nooit zo’n ding in mijn neus heb gestoken.
   Ik moet plotseling ook denken aan de riooltesten waar ze op bepaalde plekken toch zo’n grote hoeveelheid covid aantroffen. Zo bijzonder dat iets wat niet bestaat op allerlei plekken zo nadrukkelijk aanwezig lijkt te zijn.

 15. Door allerlei negatieve ervaringen op velerlei sectoren, het rechtssysteem, gezondheidszorg, het onderwijs, het belastingsysteem, bankensysteem, het religieuze systeem, de politiek, en noem ze allemaal maar op, heb ik sinds jaren een gezond wantrouwen tegen al deze systemen ontwikkeld: ik geloof hier niet in; in geen enkel systeem.
  Ik geloof niet in de goede bedoelingen van onze overheid en wie dit anders ziet vind ik prima: doe zelf maar je eigen ervaring op.
  Ik doe hier niet meer aan mee.
  In praktische zin betekent dit o.a. dat ik voldoe aan mijn burgerplicht, zoals aan mij opgelegde belasting betalen e.d., maar ik voel mij niet verantwoordelijk voor hetgeen de overheid dit aan besteedt. Ik ben immers verantwoordelijk voor de keuzes, die ik zelf maak in mijn leven en ben eventueel ook bereid om mij te verantwoorden aan mensen, die mij daarnaar vragen.
  Waarvoor zou ik bang moeten zijn? Voor besluiten, die een stel leugenachtige, psychopathische pedofielen uitvaardigt?
  Zij schijten op het plebs, die in angst zit. Het misdadige tuig kiest uit hun eigen midden de poppetjes uit, die zij op sleutelposities in de samenleving plaatsen om het domme, onwetende volk te onderdrukken.
  Echt niemand van hen is op democratische wijze door het volk gekozen!
  Wie dit nog steeds niet door heeft, of beter gezegd: wie deze misdaadpraktijken niet door wil hebben, verdient het dat de duimschroeven steeds verder aangedraaid worden om uit de hardnekkige slaap te komen.
  Het heeft geen enkele zin om te wachten op de wereld die zo slecht is en maar niet wil veranderen. Laten we dus aan de slag gaan en het goede voorbeeld geven . . . .

 16. !!! https://stichtingvaccinvrij.nl/bom-wat-de-casual-cruelty-van-dr-paul-offit-onthult/
  met een doorverwijzing naar: !!! https://stichtingvaccinvrij.nl/de-grootste-mythe-van-het-rvp-vaccins-worden-rigoureus-getest-voordat-ze-op-de-markt-komen/ met de videopresentatie van één van mijn helden Del Bigtree waarin hij de aantoont hoe de vaxxinwetenschap gebaseerd is op scam. De video die ik een aantal jaren terug heb gezien en daarna helaas niet meer kon terugvinden. Dit weekend krijgt Stichtingvaccinvrij van mij een donatie !!!

 17. Wij zijn dansers en hebben een grote vriendengroep, en bijna elke maand hoor ik verhalen van een ernstige hartproblemen, ze vallen uit met bosjes bijna de hele tijd verkouden en hoesten, en een paar dagen geleden iemand met een bloedklonter in de hersenen die ze niet kunnen verwijderen!
  Ik hou enorm veel van deze mensen en heb geprobeerd ze te waarschuwen!
  En nog steeds hebben ze niet door dat de gif prik en boosters de oorzaak is van hun lijden, of toch en durven ze het niet toegeven!
  Telkens ik in mijn nabije omgeving hoor dat iemand plots ziek werd, dan zeg ik tegen mijn vrouw het zijn deze dodelijke injecties en het gaan er nog veel meer worden.
  wij zitten op deze trein en moeten moedeloos toezien wat deze smeerlappen de wereldbevolking hebben aangedaan!
  Ik hoop dat al degene die deze spuiten toedienden geen oog dicht meer deden, en de gevolgen eindelijk ondervinden.
  Het zijn moordenaars.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in