als het nieuwe tijdverdrijf van het Westen. In diplomatiek taalgebruik betekent het: go fuck yourself, of, beleefder gezegd, loop naar de maan. Iedereen met een half brein had het verwacht, schrijft Andrei.

De Chinese president Xi Jinping zal met de Oekraïense president Volodymyr Zelensky praten wanneer “de omstandigheden en de tijd rijp zijn”, zei de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, na gesprekken met de Chinese politicus. – VZ

Dit is hoe kameraad Xi, vanwege zijn hoge niveau van een gecultiveerde man, EU-EC bimbo vertelt to go fuck herself Maar we wisten überhaupt al dat dat de Chinese reacties op twee Euro-poedels zullen zijn. Maar een smakeloze propagandaleverancier van het spoedtoiletpapier New York Times zou zichzelf natuurlijk niet zijn als hij niet non-stop zou liegen.

De New York Times (NYT) heeft het standpunt van China over de betrekkingen met Rusland niet nauwkeurig weergegeven in het verslag van deze week van een interview met de ambassadeur van Peking bij de EU, aldus het bureau van de diplomaat. In een op woensdag gepubliceerd artikel stelde de krant dat Fu Cong probeerde Peking te distantiëren van Moskou en de banden tussen beide mogendheden bagatelliseerde. Een verslaggever vroeg naar een belangrijke gezamenlijke verklaring die de Chinese leider Xi Jinping en de Russische president Vladimir Poetin vorig jaar hadden ondertekend en waarin de vriendschap tussen de landen “grenzeloos” werd genoemd. De ambassadeur antwoordde volgens de krant dat er niet zoiets kan bestaan als een vriendschap “zonder grenzen” en dat de omschrijving “niets anders dan retoriek” was. De Chinese missie bij de EU vertelde het Russische persbureau TASS dat het interview met de NYT ongeveer een uur duurde en dat de hoogtepunten die de krant heeft afgedrukt Fu’s woorden niet goed weergeven. “De ambassadeur verklaarde dat sommige mensen het Chinese standpunt [over de crisis in Oekraïne] opzettelijk verkeerd interpreteren. Wat China wel en niet heeft gedaan sinds het begin van het conflict is bekend in Europa en de rest van de wereld,” citeerde het persbureau de missie donderdag. – RT

NYT, WaPo, The Atlantic et al zijn geen mediaorganisaties in normale zin en er werken geen echte journalisten voor hen. Het zijn propagandamachines waarvan de voornaamste bezigheid het opzettelijk liegen is. Geen van hen heeft deskundigen op het gebied van kritieke geopolitieke kwesties, omdat er in de “top” van de VS in het algemeen geen zijn. De meeste Amerikaanse diplomaten zijn incompetente ideologen, de meeste Amerikaanse generaals zijn incompetente losers, als er geen mensen zijn als Sy Hersh of Matthew (Matt) Lee, rechter Napolitano en heel weinig anderen, dan is de Amerikaanse “establishment journalist” een eufemisme voor een liegende zak stront die niet gekwalificeerd is om de afwas te doen in het restaurant van de Idaho truckstop. Dus, ziezo.

  Prigozhins dwaasheid: De Russische "opstand" die er niet was, versterkt de hand van Poetin

Gerelateerd “Duh!” nieuws:

Francois Hollande heeft bevestigd dat de Europese Unie en Frankrijk rechtstreeks deelnemen aan het gewapende conflict in Oekraïne, hoewel Parijs dergelijke beweringen officieel ontkent. De voormalige Franse president sprak onbewust uitvoerig over de situatie in Oekraïne met de Russische grappenmakers Vovan en Lexus, die zich voordeden als de voormalige Oekraïense president Pjotr Porosjenko. Tijdens het gesprek verklaarde Hollande dat hij aan de kant van Kiev stond en “Oekraïne volledig steunt”, en voegde eraan toe dat “waar ik ook mag spreken, zal ik altijd vragen om Oekraïne te voorzien van de wapens die het nodig heeft”. Hij gaf aan “Porosjenko” toe dat de EU en Frankrijk “deelnemers” zijn in het conflict, maar legde uit dat ze hun betrokkenheid niet openlijk willen verklaren, uit angst dat Rusland vergeldingsmaatregelen zou kunnen nemen. “Ze willen geen oorlogvoerende partij worden in de zin dat Rusland hun steun zou kunnen gebruiken als excuus om actie te ondernemen tegen een naburig Europees land en de wereld mee te slepen in een oorlog die verder zal gaan dan Oekraïne,” zei Hollande. – RT

Bekend feit en daarom moet men Europa de komende decennia, zo niet eeuwen, vergeten. Er is niemand die het waard is om mee te praten, tenzij de huidige Europese “elites”, zowel politieke als “intellectuele”, worden verwijderd.

Nu de technologieën. Hier is RAND, zogenaamd creme’ de la creme’ van Amerikaanse strategische en militair-technologische expertise. Dit is 15 juni 2021.

Onlangs kondigden Russische functionarissen aan dat de productie van een civiel vliegtuig was stilgelegd vanwege westerse sancties. Rusland heeft ook zijn inlichtingendiensten ingezet om te helpen bij de ontwikkeling van vliegtuigmotoren. In april voegde de FBI een medewerker van de Russische buitenlandse inlichtingendienst, die als UEC-directeur werkte, toe aan de lijst van meest gezochte personen omdat hij zou hebben samengespannen om handelsgeheimen van een Westers lucht- en ruimtevaartbedrijf te stelen. De ontwikkeling en productie van Russische vliegtuigen wordt nog meer geschaad door de opkomst van de Chinese defensie-industrie. China is in toenemende mate overgestapt van, en heeft zelfs de Russische motoren vervangen door zijn eigen, in eigen land gebouwde motoren. De opkomst van China en andere nieuwe concurrenten op de internationale wapenmarkt kan de overgang van Rusland naar meer eigen productie bemoeilijken, omdat het militair-industrieel complex gedeeltelijk afhankelijk is van exportorders om zichzelf in stand te houden. – RAND

  Oh, alsjeblieft. Ik word moe van deze BS. "Gewaardeerd"?

Hier is een C.V. van de belangrijkste auteur van dit gewauwel, de andere is een of andere Britse student, wiens kwalificaties afkomstig zijn van de Universiteit van Cambridge in een of andere “interdisciplinaire” shit en “landeconomie”. Parachini echter:

Parachini heeft lesgegeven aan de Georgetown University, de University of Southern California Washington Policy Center en het Baruch College van de City University of New York. Hij behaalde een M.A. in internationale betrekkingen aan de Paul H. Nitze School of Advanced International Studies, Johns Hopkins University, een MBA van Georgetown University, en een B.A. in filosofie van Haverford College. – RAND

Dus, de man, in principe, ging door een diploma molen produceren wholesale onwetendheid en incompetentie in de Amerikaanse “elites” en hij moet nu ineenkrimpen, want vandaag officieel (officieus was het in lage snelheid productie sinds 2021) werd aangekondigd:

6 april 2023, AviaStat.ru – UEC-Perm Motors is begonnen met de serieproductie van de PD-14-motor voor het Russische middellangeafstandsvliegtuig MS-21-310. Tegen 2030 moet de productie 160 motoren per jaar bereiken, zei Vadim Badecha, CEO van de United Engine Corporation (UEC) van Rostec, donderdag in Perm. Dat meldt TASS. “UEC-Perm Motors is begonnen met de serieproductie van de PD-14 motor voor het Russische middellangeafstandsvliegtuig MS-21-310. Tegen 2030 moet de jaarlijkse productie van MS-21 vliegtuigen in Rusland 72 stuks bedragen en moeten er jaarlijks 160 PD-14 motoren worden geproduceerd,” meldde de persdienst van de regering van het Territorium Perm de woorden van Badech. – Aex

U ziet, hoe het allemaal werkt. SMO diende als een lakmoesproef die men eens in de eeuw of zo krijgt. Zoals WO I een nogal fragiele staat van het Russische Rijk blootlegde en de basis legde voor de ineenstorting en wedergeboorte van het land, dat in de 20e eeuw een uiterst ruw maar ook onvermijdelijk moderniseringsproces doormaakte, zo zien we vandaag dat het gecombineerde Westen in al zijn corruptie, incompetentie en militaire onmacht wordt ontmaskerd.

  NAVO's eerdere waanideeën over de overwinning van Oekraïne worden door de realiteit ontkracht

Ondertussen:

Nizjni Novgorod, 6 april – AiF-NN. Ongeveer 300 Duitse inwoners staan klaar om te verhuizen naar de regio Nizjni Novgorod. Tegen het einde van 2023 kan dit aantal aanvragers oplopen tot 1.000 personen, zei Olga Guseva, directeur van de afdeling externe betrekkingen van de regio. Volgens haar is deze activiteit te danken aan het feit dat de Duitsers een groot potentieel zien in samenwerking met de regio Nizjni Novgorod in de automobielindustrie, de bouw en de ontwikkeling van infrastructuur. De meeste mensen die zich willen vestigen zijn specialisten op het gebied van metaalbewerking: lassers, machinebedieners, technologen, maar ook in de scheepsbouw en de automobielindustrie. – NN

Dit is slechts één oblast in Rusland. Toen Zakharova een paar jaar geleden verklaarde dat het aantal aanvragers van een Russische green card uit Duitsland in de tienduizenden liep, wist ik dat ze niet overdreef. En dan hebben we het over Duitse Duitsers, niet alleen over de voormalige DDR. Spreekt dus boekdelen, nietwaar? Dit is uw vrijdagprimeur.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Waarom het Globalistische Amerikaanse Imperium de Derde Wereldoorlog niet kan winnenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVS zien in toetreding Finland tot NAVO omsingeling van Rusland
Volgend artikelNAVO Inlichtingen lek of desinformatie?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. De arrogantie van ss von de lijken om de chinese regering te dreigen/te verwijten dat…..en dit …..
  Die chinees lacht zijn snikkel uit zijn broek om die tuthola uit europa…en die franskloot ziet die ook op zijn geheime dienst film iin een pedo-salon .
  Die chinees heeft geen enkel respect voor die 2 klaplopers en uitvreters.

 2. Als Duitsland zich zelf afschaft door zijn eigen industrie uit te faseren in opdracht van Amerika. Is het heel logisch dat dan de werkende Duitsers in die branche een manier of locatie zoeken om toch zich zelf en zijn gezin toekomst te bieden. Als dat Rusland is, waar ze met open armen ontvangen worden. Zal deze route een steeds grotere omvang krijgen. De huidige Amerikaanse technici hebben steeds meer moeite om hun standaard hoog te houden, want dat civiele vliegtuig van enkele jaren terug, viel ook spontaan uit de lucht door constructie fouten en software. De incompetentie van constructeurs zal steeds verder stijgen, want het westerse onderwijs is steeds meer bezig met genderneutrale bezigheden uit te breiden, dan met de technische vooruitgang.

 3. Journalistiek
  het plaatsen van artikelen ; die niet op waarheid berusten, met als doel goede betrekkingen te saboteren,
  Is ; laster en smaad.
  Door de journalist en redactie krant. levenslang toegangsverbod naar betreffende land lijkt mij normaal.

 4. Kranten tijdschriften en radio en televisie braken elke dag de meest achterlijke artikelen uit..dat weten we maar de Belg met de pet op is doof en blind.. misdadig/moedwillig..ps vandaag 30 zelfstandigen groot en klein faillissement…en na supermarkt Delhaize zit ook Aldi in problemen..in België althans…🤗🍸

  • Raphaël,
   De overgrote meerderheid van zowel Uw land als ons polderland maakt geen kennis of heeft weet van bijvoorbeeld de andere krant, blcbxtv, frontnieuws of de gulden middenweg of Karel van Wolferen van gezond verstand, zelf heb ik altijd een afwijkende mening gehad dan de overgrote meerderheid, de corona en de oorlog in Oekraïne maakten dat mijn ogen,oren helemaal open gingen, soms heb ik wel enorme woede hoor om wat voor shit ze dagelijks liegen in de media, dan bezoek ik dit of andere momenten om te ontsnappen.
   In Nederland is voor mij de toeslagenaffaire wel een enorme leerschool geweest en het racisme wat bewust mensen die vaak onschuldig waren helemaal kapot maakte, baan kwijt, huis uit in de schulden en kinderen weg, dit is expres gegaan en het wordt maar niet opgelost, niemand neemt ook echt de verantwoordelijkheid, Renske Leijten,Omtzigt en Azarkan zijn personen die voor rechten van mensen vechten, partijen niet meer, heeft u in België ook zo een ervaring die uw wereld deed veranderen Raphaël, dan verneem ik dat graag, blijf onafhankelijk en een vrije geest, groet van een kaaskop!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in