Ik heb beide kanten van deze zaak bekeken, en ik kon niet op de een of andere manier tot een bepaalde conclusie komen. Er waren dingen die niet erg logisch waren,” zegt gepensioneerd kolonel Douglas MacGregor.

Berichten van de Westerse media en regeringen dat Rusland een zogenaamd bloedbad heeft aangericht in Boetsja zijn “uiterst verdacht,” volgens gepensioneerd legerkolonel Douglas MacGregor, schrijft Jamie White.

Op de vraag van “The Dive” presentator Jackson Hinkle op dinsdag of hij het logisch vindt dat de Russen een stel onschuldige burgers afslachten op hun weg uit Boetsja, antwoordde MacGregor: “Nee, dat doe ik niet.”

“Ervaring in militaire zaken leert dat als je zoiets doet, je alleen maar het verzet tegen je versterkt,” zei hij. “De lijken verdwijnen niet. De daad blijft bestaan, het heeft een nare geur, het gaat niet weg.”

“En ik kan moeilijk geloven dat dit een opzettelijke daad was van het Russische leger,” voegde hij eraan toe.

MacGregor legde uit dat de bekende feiten rond de verslagen niet onomstotelijk het verhaal van het Westen ondersteunen dat Rusland in Boetsja een bloedbad heeft aangericht.

“Ik heb beide kanten van deze zaak bekeken, en ik kon niet op de een of andere manier tot een bepaalde conclusie komen . Er waren dingen die niet erg logisch waren,” zei MacGregor, en hij noemde de witte armbanden die de slachtoffers van Boetsja droegen, die neutraliteit in het conflict of passieve steun aan Rusland betekenden.

  De crisis in Oekraïne gaat niet over Oekraïne. Het gaat over Duitsland

“En plotseling zijn grote aantallen van die mensen dood. Wat wij wel weten is dat de Oekraïense strijdkrachten ook elders dergelijke mensen hebben gedood. Ze hebben burgemeesters vermoord, mensen zijn verdwenen, enzovoort,” merkte hij op.

Een ander teken dat het bloedbad van Boetsja niet is wat het lijkt, kwam van de Westerse media en regeringen, toen hun gecoördineerde berichtgeving over de gebeurtenis plotseling “losbarstte”, gevolgd door militaire deskundigen die de gespreksonderwerpen ervan papegaaiden.

“Wanneer je zo’n eensgezindheid hebt in de Amerikaanse en Westerse media, en je hebt zo’n briljante timing dat een stukje nieuws naar buiten komt… zoals dat in Boetsja gebeurd is, dan komt het naar buiten en er is een enorme explosie, het is bijna vulkanisch, van haat en kritiek en verhalen die dit alles tegen de Russen ondersteunen die bijna onmiddellijk op het toneel losbarst, allemaal op ongeveer hetzelfde moment,” merkte MacGregor op.

“En alle gepensioneerde generaals komen op en zeggen zonder uitzondering vrijwel allemaal hetzelfde. Als dat gebeurt, doe ik een stapje terug en ben ik uiterst achterdochtig en zeer sceptisch, want ik heb dit eerder gezien,” voegde hij eraan toe, waarbij hij opmerkte hoe de media de aanloop naar de oorlog in Irak in 2003 behandelden.

De schijnbare tijdlijn van de gebeurtenissen ondersteunt MacGregor’s vermoedens, waar berichten over het bloedbad opdoken juist een dag nadat Oekraïense troepen in Boetsja trokken voor een “opruimingsoperatie”, en verscheidene dagen nadat Russische troepen zich uit de stad hadden teruggetrokken.

De burgemeester van Boetsja vierde zelfs de Russische terugtrekking kort voordat het vermeende bloedbad plaatsvond.

Rusland heeft elke betrokkenheid bij de aanval ontkend, en het een “geënsceneerde provocatie” genoemd, gepleegd door de Oekraïense strijdkrachten voor de westerse media.

  Kenmerken van gevechtsoperaties in het Oekraïense inzetgebied en de Wagner-factor

Zelfs het Pentagon heeft een verklaring uitgegeven waarin het toegeeft dat het niet kan bevestigen dat de “gruweldaad” in Boetsja überhaupt heeft plaatsgevonden.

Niettemin gebruiken de media en de westerse regeringen het verhaal van Boetsja om de Verenigde Naties ertoe aan te zetten Rusland uit de VN-Mensenrechtenraad te zetten.

Biden zelf noemde Vladimir Poetin een “oorlogsmisdadiger” en riep hem op voor een “proces tegen oorlogsmisdaden” toen hem naar Boetsja gevraagd werd, terwijl MSNBC medewerker Ali Velshi zei dat het vermeende bloedbad een “directe militaire interventie” in Oekraïne rechtvaardigt.

Bekijk het volledige interview met MacGregor:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Boetsja Valse Vlag: Rusland stapt naar de VN-Veiligheidsraad wegens de Oekraïense gefingeerde oorlogsmisdadenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVoedsel hyperinflatie begint in Duitsland… rellen in Sri Lanka… ineenstorting van de munteenheid en wereldwijde hongersnood op komst
Volgend artikelLijk van doodgeschoten rapper opgehangen op eigen begrafenis terwijl vrienden en familie eromheen dansen (video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Ik heb alle bewijzen waarop alle gruweldaden van het Oekraïnse leger te zien zijn, ook de beelden hoe het Oekraïnse leger burgers in Bucha uit de auto sleuren en de handen op de rug binden gisteren naar RTL NIEUWS verzonden maar daar hoor je niets van.

  Het is 1 georganiseerde criminele bende die hele msm. Maar nu kunnen ze niet zeggen dat ze het niet geweten hebben en zijn ze mede schuldig !

  Laat iedereen deze beelden sturen naar politici en MSN

  Ik verstuur iedere dag z’n 3 a 5 mails naar 29 parlement leden.

  Blijven sturen maar ga niet dreigen, blijf netjes !
  Later hebben we massaal bewijs dat ze het hebben geweten en niet hebben ingegrepen. Alle medeplichtigen moeten zich verantwoorden voor een rechtbank omdat ze medeplichtig zijn doordat ze niet hebben ingegrepen.

   • (Email verzonden aan RTL NIEUWS en Hart van Nederland SBS )

    Uit de wopstukken weet ik dat talpa ook deel uit maakt van de regerings corruptie maar zal toch de bewijzen sturen van alle gruweldaden gepleegd door het Oekraïnse nazi leger.

    1. Hoe Oekraïnse burgers door het Oekraïnse nazi leger in Bucha uit hun auto worden gesleurd en met de handen op de rug worden geboeid, klaar om afgeslacht te worden.

    STRANGER THAN FICTION NEWS
    STRANGER THAN FICTION NEWS
    Ukrainian SBU (police) arresting civilians in Dnipropetrovsk… now we know where the bodies from Bucha came from…

    2. Het bewijs dat pro- Russische burgers een wit lint dragen en een wit lint om hun autospiegel binden. Hoe deze mensen afgeslacht worden door het Oekraïnse nazi leger. Let op alle slachtoffers, alle dragen een wit lint.

    https://mobile.twitter.com/p8CntcBCrbZpMyB/status/1511027549501014016

    3. De gruweldaden van Oekraïnse nazi soldaten die Russische krijgsgevangenen beide knieën kapot schieten en ze vervolgens dood laten gaan.
    Alle gruweldaden van Oekraïnse nazi leger aan de VN overgedragen.

    Папка из Облака Mail.ru
    Папка из Облака Mail.ru
    Облако Mail.ru – это ваше персональное надежное хранилище в интернете.

    4. De gruwelijke moorden door Oekraïnse nazi leger gepleegd op russische krijgsgevangen.

    Execution of Russian POWs by AFU and Georgian fighters on March 30 (Video 21+)
    Execution of Russian POWs by AFU and Georgian fighters on March 30 (Video 21+)
    Another shocking video of the execution of Russian POWs has appeared. This is not a staged video, with corpses staged…

    Door leugens te blijven verspreiden worden jullie medeplichtig aan deze oorlogsmisdaden. Jullie kunnen nu niet langer ontkennen niet van deze gruwelijkheden af te hebben geweten.

    Jullie moeten toch echt geestesziek zijn om en de corona leugen en de gruwelijkheden in Oekraïne te blijven verkopen als waarheden.
    Jullie moraal is 0 en jullie hebben je ziel verkocht aan de duivel.

    Via internet en mobiele telefoons kunnen jullie deze gruweldaden niet verbergen. Een steeds grotere groep walgt van msm en de politici. Steeds meer mensen worden wakker.

    Ik ben een pacifist en tegen ieder geweld en toch zullen wij mensen van liefde en verbinding van jullie gaan winnen.

    • Een steeds grotere groep walgt van msm en de politici. Steeds meer mensen worden wakker.

     Ja dat ervaar ik ook !!!
     Er is nog hoop.

     P.S

     Nu op de radio 1 dat Rusland mobiele crematoriums gebruikt om de Oekraïense lijken te verbranden om zogenaamd sporen uit te wissen.
     Het houd niet die walgelijke berichtgeving ook wel propaganda genoemd en wordt steeds smeriger !!

  • Ik woon al ruim 12 jaar met Oekraïense mensen en zei vertelde mij gisteren dat als je een brief heb ontvangen om te verschijnen voor militaire dienst (mobilisatie) en je te je dient te melden bij een kazerne en je komt niet wordt je in je rug geschoten door diegene die je komt halen. Bij mij wonen er drie die thuis in de Oekraïne een brief hebben ontvangen om te verschijnen. Er gaat er niet een. En dat die fascisten er toe in staat zijn om zulke daden te plegen zoals in Bucha neem ik direct aan.
   Ze zullen wel eerst in de les geweest zijn in Israël want die doen niet anders en de USA.
   Lekkere ,,vrienden,, hebben wij.
   AMEN.

 2. Het eerste slachtoffer in een oorlog is de waarheid. Ik zet net als velen hier zeer grote vraagtekens bij de ‘slachting’ in Boetsja. Zelensky vertrouw ik voor geen cent en als we de Panama papers moeten geloven is die stinkend rijk. Hij is dus corrupt maar wordt door het westen op het schild gehesen als de lang verwachte Messias. De wereld op zijn kop.

 3. bedankt voor de links
  heb nooit geloofd dat ‘de russen’ dit deden
  afgrijselijk .. en dat alles om ukraine ‘hot’ te houden …

 4. Ik hoorde vandaag op de radio dat het gedonder in Oekrieland nog wel “een paar jaar kan doorgaan.” Dus de media zijn de medemensen al aan het preppen voor lange termijn. Er is altijd een reden waarom de media dit soort dingen zeggen, he… want waren halen ze dit soort voorspellingen vandaan?

 5. Als die gigantische goyim kudde niet zo ongelooflijk stom was, dan zouden de wereldverkrachters nooit vat kunnen krijgen. Wat is er toch fout gegaan met het mensdier…

 6. Idd. Wat dichter bij de waarheid is–of de waarheid is–dat Oekraiense leger–of de aZOV– dat deed om de mensen op te zetten tegen de Russen.

  Is voor die nazi’s niks nieuws.
  Maar ook: dat USA en GB een onderzoek weigerden naar die gebeurtenissen; die gasten willen een WO3.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in