Zou dit een barst kunnen zijn in de muur van schaamte die is opgetrokken door de orthodoxie die zo lang en zo hard heeft aangedrongen op COVID-19 vaccinatie?

De ommekeer van de Oostenrijkse arts Cornelia Tschanett over de vaccinaties: “We hebben ongeveer 3000 tot 4000 vaccinaties uitgevoerd in mijn praktijk. We hebben zeker 300 tot 400 mensen gehad die bij ons kwamen met het gevoel dat ze problemen hadden sinds de vaccinatie,” schrijft Dr. William Makis.

Luister naar de Oostenrijkse arts Cornelia Tschanett:

“We hebben ongeveer 3.000 tot 4.000 vaccinaties uitgevoerd in mijn praktijk. En zo weinig bijwerkingen als we in het begin zagen, werd dit in de loop van het jaar langzaam meer het geval. De eerste gevallen merk je misschien niet zo veel of doe je het af als een op zichzelf staand geval. Mogelijk ook als een psychologische overreactie. Tegen het einde van het jaar nam dit toe.

Toen kwamen er steeds meer mensen met vermeende klachten na de vaccinatie. En dan ga je toch een beetje twijfelen aan je eigen perceptie. En het was ook moeilijk om het te bespreken. Dat komt dan in de loop van het najaar van 2021.

Er zijn ook groepen opgericht door artsen die ook vaccineren. En dan realiseer je je dat zij hetzelfde waarnemen bij hun patiëntencliënten. Mensen melden dezelfde klachten zoals hartritmestoornissen, waanzinnige vermoeidheid, aanhoudende spierpijn, zenuwontstekingen. Dit werd dan langzaam reproduceerbaar. En dan probeer je natuurlijk ook te zoeken naar wetenschappelijk discours. En ik vond het schokkend dat dat niet mogelijk was. Dat werd afgewezen. Het was eigenlijk een absoluut dogmatische en zekere en rotsvaste uitspraak, dit komt niet door de vaccinatie. En hoe meer patiënten er kwamen, hoe groter het innerlijke conflict werd voor mij en voor veel artsen, die eigenlijk het beste willen voor hun patiënten.

  BREAKING: Pfizer-directeur vertelt Project Veritas dat COVID-prikken een "zorgwekkend" effect hebben op menstruatiecycli

Een indrukwekkend geval, het eerste, was een 16-jarige jongen die 48 uur na de tweede dosis bij ons kwam met misselijkheid en druk op de borst. Ik nam een EKG en het EKG was indrukwekkend veranderd. Dus niet normaal voor een 16-jarige. We stuurden hem toen naar het ziekenhuis. Daar werd een zware hartspierontsteking vastgesteld. Godzijdank werd hij weer beter. Maar dat was het moment waarop ik echt stopte. Omdat er mensen op hetzelfde moment komen, moeders met hun kinderen, jonge mensen, en ze hebben letterlijk heel vaak de zin uitgesproken: “Ik weet niet wat goed is, ik leg mijn leven in haar handen.” En deze kracht van vertrouwen brengt voor mij persoonlijk een enorme verantwoordelijkheid met zich mee, om eerlijk te zijn.

Het maakt niet uit of je deze zaak één of tien keer hebt gezien. Het risico bestaat, het verband is er. Tot het tegendeel bewezen is, moeten we mensen eigenlijk voorlichten over wat we zien en welke ervaringen we hebben. Een persoon heeft dit recht als hij of zij besluit om een fysieke ingreep te ondergaan, wie zo klein is beslist. Dat was voor mij een innerlijk conflict, omdat de maatschappelijke druk om zoveel mogelijk mensen en alle leeftijdsgroepen te vaccineren erg groot was. En aan de andere kant is mijn persoonlijke ervaring als arts toegenomen dat dit niet mogelijk is zonder bijwerkingen.

Dat was het moment waarop ik bij mezelf dacht, ik kan hier niet blijven vaccineren, ik moet bij de waarheid blijven, ik moet dit vertrouwen waarmaken. We moeten 300-400 mensen hebben gehad die bij ons kwamen met het gevoel dat ze problemen hadden sinds de vaccinatie. Ik heb ongeveer 60-80 EKG’s, de EKG’s van voorheen jonge, gezonde mensen hadden duidelijke veranderingen of ritmestoornissen, die ik heb gezien.”

  Nieuwe "Omicron varianten" richten zich op de geprikten, terwijl de pandemie van de geprikten doofpotaffaires voortduurt

Video hier.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID Reset: De dag van de afrekening nadertVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMoskou on the Rocks
Volgend artikelLeugenaar, leugenaar: RFK Jr. biecht op, vloog TWEE keer met Epstein
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. O-my, ze heeft spijt. De bijsluiter vergeten te lezen.
  Per suit verdiende ze een aardig bedrag – wellicht 3500 patienten x 50 euro.
  Gaat ze nu die 300 tot 400 patienten gratis begelijden of vraagt ze voor ieder consult weer een bedrag?
  Medische industrie en ook huisartsen slaan de mensen dood met rekeningen die niet meer door de verzekeringen vergoed worden.
  Hypocriet zijn van de kwakzalvers brengt nu eenmaal geld op de rekening, heeft ze een nieuwe camper of een mooi zeiljacht ervan gekocht ??

  • In Duitsland leverde een prik 250 euro op. Wellicht ook in Oostenrijk. Er was geen bijsluiter in het begin. Het is een experiment, dus de bijsluiter kwam geleidelijk tot stand naar de ervaringen.

   • Onzin de phizer spuiten waren het duurste en die kosten per stuk toen 16 dollar per stuk Von der l. had in 2022 er al 1 miljard van besteld die ze daarna wilde laten uitdelen in 2022/23 en die spuiten zijn nu in de vuilnis bak gedeponeerd vanwege de verlopen datum Daarvoor weet niemand hoeveel Miljard ze al uitgedeeld had bij de eerste spuitronde Ja en wat de bijsluiter betreft ja die las niemand omdat mensen bang zijn voor de bijwerkingen!???? maar uit eigenblang hebben ze hun ogen dichtgeknepen…..
    Het vervelende is dat bijwerkingen veel later pas uitkomen Normaal wordt een vaccin spuit jarenlang getest Maar door corruptie en bedrog zijn de angstige mensen direct naar de spuittent geleidt

    • De mensen konden geen bijsluiter lezen, want er stond helemaal niets geschreven op dat stuk papier!!!
     Er waren meerdere Artsen en apothekers die hebben laten zien dat de bijsluiter leeg was .
     Daarom wondert het mij sowieso dat artsen deze spuiten aan iedereen verdeeld hebben wondert TE WETEN WAT ER IN ZIT WOORD WOORDELIJK .
     Maar ze zijn niet verantwoordelijk want veel mensen moesten zogenaamd (NIET ONDER DWANG) allemaal vrijwillig onderschrijven!!!

 2. Het is fijn om te lezen dat dit goede mens bestaat. Uiteraard had ze zich moeten verwittigen over de shit die in die spuit zit, ipv meteen in blind vertrouwen duizenden mensen in te spuiten. Iedereen die in de life sciences gestudeerd heeft, en als huisarts moet je dat, die kan dit soort zaken lezen en bestuderen; er is heel veel over te vinden, over de specifieke ingredienten die in deze mRNA rotzooi zitten en hoe ze werken. Er is geen excuus voor om je als arts niet af te vragen of dit brouwsel daadwerkelijk werkt tegen een “virus” voordat je het in je medemens spuit.

  Ik heb op FN nog steeds geen enkele arts gelezen die hier reacties plaatst. Ik vraag me af waarom niet.

  Alsnog heb ik er totaal geen zin in om de spuitjunkies dit verhaal te geven. Ik weet zeker dat ze er nog steeds niet aan toe zijn om de keiharde, giftige, ingespoten waarheid te kunnen bevatten zonder dat ze mijn kop er af bijten. Ze moeten er zelf maar achter komen, maar ik hoop wel dat heel veel mensen dit verhaal onder ogen krijgen en zich eindelijk gaan af vragen wat ze anderen in godsnaam aangedaan hebben met hun fanatisme over ‘het virus’ en de fuckzinazi. Mijn welgemeende sympathie voor diegenen die wel tot inkeer durven te komen.

  • Amen, elke vax (deel)praktijk die hun verantwoordelijkheid neemt en ermee stopt en ermee naar buiten durft te treden mag je echt wel als een plusje beschouwen in deze tijd.

  • Helemaal eens. Het is de bedoeling dat we weer bij elkaar komen gevaccineerden en ongevaccineerden. Bij de gevaccineerden hebben er ongetwijfeld mensen tussen gezeten die werkelijk het narratief geloofd hebben. Ik kan me voorstellen dat het een hele schok is voor mensen die vertrouwen hebben in de overheid en de medici om te aanvaarden dat diezelfde overheid en medici tegen ons gelogen hebben.

 3. De meeste huisartsen waren bang dat ze hun baan verloren als ze niet meewerkten Ook nu nog zijn er die de spuiten nog uitdelen ondanks de bewezen uitwerkingen die ze nu dagelijks op hun praktijk terug zien van mensen met covidspuiten klachten

 4. 10% keert terug naar een arts die hen gevaccineerd heeft. Maar hoeveel % heeft klachten? Dat moet veel meer zijn, want het vertrouwen in die ene arts, en in alle artsen, moet bij velen geschokt zijn. En dan is er nog berusting of de weigering om de feiten onder ogen te zien, de schaamte over de verkeerde beslissing en de hoop dat het wel weer over gaat.

 5. Tja… “de overgang” komt met opvliegers‼️ Zou het kunnen betekenen dat Big Pharma aan het experimenteren is met verschillende stofjes is de spuiten onder dezelfde “tijdelijke” goedkeuring vanwege het ontbreken van lang duur testen ? Maar nu zonder epidemie‼️??
  Dr. Cornelia, hier kunt U de batches testen, mogelijk verklaart dit de door u gespeelde opvliegers…

  https://www.howbadismybatch.com/

 6. ( een reaktie op een eerder artikel hier, getiteld ‘Klimaatzeloten en transgenderisme” : )

  “Zo kunnen transgender sekteleden bijvoorbeeld goedkeuren dat een kind chirurgisch wordt verminkt in een ziekenhuis en beweren dat het vooruitgang is in plaats van een misdaad. De gruwelen die deze kinderen worden aangedaan worden gewoonweg weggewuifd.”

  “Oké”.

  Maar wàt is ABORTUS dan? Geldt bovenstaande definitie niet OOK voor hèn dan ???

  Heb ’t (af en toe) dààr nou (ook) eens over, en ben niet BANG ‘lezertjes’ te verliezen of ‘mensen’ te ‘beledigen’ ! ! !

  Afijn, neemt niet weg dat dit een site is met 80% SUPER-artikels, daar niet van.

  Maar TOCH …

 7. How To Master 12 Laws Of Karma That Will Change Your Life

  Clear Answer To Life Struggle.

  How The Universe TESTS YOU Before Your Reality Changes.

  Exploring the depths of wisdom and self-improvement to sharing insights into wisdom that increases happiness in life, including motivation.

  Karma and Medical Gaslighting.

  Gaslighting is a word that gets thrown around a lot, and often where it’s not accurate. But gaslighting is a real thing.

  Gaslighting can happen anywhere, even at the doctor. We often think doctors are perfect, they don’t make mistakes, they know everything that is wrong with us, but doctors are humans too.

  They are flawed, they make mistakes, and yes, they gaslight. Let’s talk about gaslighting in the medical field.

  People around the world are being gaslit by their doctor or other medical professionals. Have you ever been gaslit by a doctor or a nurse or someone else in the medical field? I’d love to hear your stories in the comments.
  https://youtu.be/-qv-UHbktzc?si=HFWmdn2XZKXOUtG_

  Is the judgment you give about others and ultimately yourself. Your brain doesn’t understand that and only wants to experience love. You do it to yourself and others.

  It’s fear you have to release in forgiveness. Cancer is holding al those fears in your whole own body as the reaction of yourself to others and emotional blockage as you hiding from your own pain is to let go. I’m really proud of you if you wil release your old karma’s from past lives to make this world a better place.

  2019 was ascension from 1940-1945 and always comes back is everyone’s QR code is a Blueprint of the cosmos and therefore can always be found CONTAINING EVERYTHING that EVERY SOUL has EVER THOUGHT, SAID and DONE in the COURSE OF ITS EXISTENCE, but which also RECORDS everything as to its future possibilities.

  Unless you take a closer look at your thoughts and change the perception of your actions. These are often stuck in limiting beliefs. You do not love yourself and/or have insufficient knowledge of your own body with what true love is.

  From effortlessness you come to attunement with your higher SELF. You do this by trusting what life offers you at every moment. Pay attention to the signals that show you the path of least resistance. You need the feeling of being anchored in your own center in order to give space to your visionary mind and rich imagination.

  Inner balance
  You start the descent represents the balance between you and your environment, does this for the balance within you. This is the tone of responding to what is presented to you from within. The sun sign, the ‘white Mirror’, says the following about this:

  From insight you achieve inner balance. You do this through self-reflection and examining what is really true for you. You need the feeling of real and authentic, communication from your heart is the key.

  Intention
  If you have found your inner balance to a greater or lesser extent presents itself. This is the tone of your baby wave that makes you aware of your intention in life. The purer your intention, the clearer it will become what you want to give form and content to and the greater your influence on your environment will be telling you the following about this:

  Through transformation you give substance to the intention of your soul. You do this by surrendering to a constant process of renewal. You need the feeling of loving devotion and commitment to express yourself from your true self.

  Manifestation
  Once you have a clear intention, you are ready to actually manifest. This is what the ‘yellow Sun’ says about this:

  The power to manifest is the power that comes from your universality. You come into manifestation by growing into an all-encompassing view and loving without conditions. You need the feeling of complete acceptance and understanding of your idealistic attitude to life in order to portray yourself from your real self.

  Many assume that the way they manifest themselves in life with their family, job and vacation is also the purpose of their life. Manifestation therefore means “house-tree-little” for many, but this is not the real goal or intention of your life. Your development process has 3 further phases.

  Essence
  No matter what you do, or what you have accomplished, there will come a time when you will wonder, “Is this all there is to my life?” The symbol 11:11 wants to tell you the following about this:

  From primal trust you arrive at your essence. You do this by deeply trusting your inner source of nourishment and the supporting force of life. You need the feeling of fundamental right to exist and loving attention.

  Aims to inspire personal growth and reflection through life lessons, mindfulness, and enlightenment.

  A journey of empowerment and inner growth as we explore the world of positive thinking, and self-discipline.

  ❤️ I hope today’s video brings some richness to your life.

  There are many hard days in the world, and I hope you always come to this channel for comfort and strength.
  https://youtu.be/v3L1i_rtbco?si=sMJdc4kX8MWWjMuA

  Ways to harmonize the energy of the moon
  Gain special power when performed on Mondays the day of the moon.

  * Increased attention and respect for women – respect, communicate, give gifts to mom or older women
  * Communication and care for children (especially for children under 4 years old)
  * wear white clothes
  * Water procedures (shower, bath, pool) 2-3 times a day or at least once a day (in the morning);
  * Drink clean water
  * Eat rice dishes
  * Communication
  * Wear pearls
  * Walks in quiet places (forest, park, coast)
  * Travel or walk
  * Spend your evenings calmly
  * Lead a quiet life
  * Psychoanalysis, meditation, spiritual practice: strive to feel and understand your emotions as you observe your mind, and feelings, be able to listen to others, look deep into yourself and try to understand your nature, understand your desires, listen to your inner voice, remember life experience, people’s behavior, books, dates, names, emotions.

  How to master your mind for self development.
  https://youtu.be/kaK4dNrgNzo?si=3BXeXfMllHZDG-4C

  2024 can be a fantastic year if you get your morning routine right.

  A short Yoga practice in the morning can ensure that you experience your days completely differently:

  Start consciously instead of stressed and rushed.
  Clarity and focus in your mind.
  Production of happiness hormones at the start of the day.
  Space and freedom in your body and reduction of physical aches and pains.
  More connected to the here & now.
  Stress levels down.
  Let go with the breathing techniques is breathing out.
  Making new cells with breathing in as you hold your breath 12 times
  Get this right, and it will literally be life changing.

  learn how thousands of other Yogis have approached this.

  And in 2024 you will look back in a year and be amazed at the positive changes in your life.

 8. Lieve mensen,

  Als enige reactie op dit stuk:

  “FY dokter”!! 2 jaar geleden (eind 2021) waren er echte artsen die al riepen dat deze spuit niet klopte! Deze Doktoren werden vervolgd.

  Dit moet je geweten hebben want het stond met grote dikke letters op de voorpagina van elke “krant”! Je bleef gewoon doorspuiten want het leverde geld op!!

  Nu (eind 2023) komen met het K*T verhaal dat je ernstig twijfelt aan deze spuiten. Had je 2 jaar geleden al moeten doen maar toen noemde jij deze artsen waarschijnlijk complot theoristen!

  Dit verhaal van je noemen wij (tenminste ik): Je straatje schoonvegen omdat er nu al teveel bewijzen boven water zijn gekomen dat de spuit vergif is in de lichamen van onschuldige baby’s, kinderen en tieners!.

  GEEN vergiffenis voor deze “dokter” mijnerzijds!!

  En NEEN, ik vind het GEEN “pluspuntje” en NEEN, GEEN “sympathie” voor dit soort “doctoren”!

  Nu ff geen Peace.

 9. Deze nazitrut is grwoon een massamoordenaar die met zo:n mooie strop verdient als de rest.

  Wat een misselijk wijf om er nu onderuit proberen te komen.

 10. Ik denk dat jullie gelijk hebben… ik probeer er nog iets positiefs in te zien, en ik hoop steeds maar dat mensen, inclusief artsen, tot bekering komen. Kan zijn dat het hier en daar wat knaagt aan deze en gene huisarts na twee jaar ellende zien, maar aan de meesten niet – iaw, het zal de meesten een worst zijn wat er met de Ingespotenen gebeurd is. Dus als je er zwart-wit naar kijkt, dan kan je alleen maar hetzelfde concluderen als Liberté sur tout ! december 11, 2023 Bij 06:31 en Bufskull december 11, 2023 Bij 05:00. Het is erg jammer, maar het is wel zo.

  • Beste Immortal,

   Vergeet 1 ding niet mijn beste. Dit zijn de mensen die jou en mij hebben verketterd, uitgescholden, weggejaagd en opgesloten. Wij mochten onze dierbaren niet ontmoeten, geen eer betuigen bij begrafenissen, jeugdigen tot zelfmoord gedreven, ouderen eenzaam hebben laten sterven, geen kroeg bezoeken, geen restaurant bezoeken en nog heel veel meer.

   En dan nu “enige” compassie en “sympathie” tonen!!!
   Never nooit. Deze “mensen” gaan bij de volgende “plandemie” weer over de schreef!

   Mvrgr.

 11. Met medeweten en medewerking plegen artsen,verzorgenden gewoon genocide op het menselijk ras.
  Meer is het niet!en zeker niet minder dan dat GENOCIDE.willens en wetend….
  Conclusie….het zijn bewuste moordenaars…..allemaal!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in