Mars van krijgsgevangen Duitsers in Moskou / Foto Credit: Rare Historical Photos

Ik ben vergeten in welk jaar de New York Times ophield een krant te zijn en een sjacheraar werd voor het militair/veiligheidscomplex. Nu heeft de voormalige krant de handen ineengeslagen met de Duitse minister van oorlog Boris Pistorius en twee persstituees om de Duitse herbewapening te hypen om de Russische dreiging het hoofd te bieden. In een van de domste artikelen die ik ooit heb gelezen, meldt de NYT dat Pistorius Duitsers waarschuwt om zich voor te bereiden op een decennialange confrontatie met Rusland en het Duitse leger snel weer op te bouwen “voor het geval Vladimir Poetin niet van plan is om te stoppen bij de grens met Oekraïne,” schrijft Paul Craig Roberts.

Laten we even stilstaan bij het Derde Reich, toen Duitsland een belangrijke militaire macht was die Polen, Frankrijk en Groot-Brittannië in een paar weken kon verslaan. Duitsers waren trots en zeer gemotiveerd, maar de confrontatie met Rusland maakte een snel einde aan het Derde Reich.

Vandaag de dag is Duitsland daarentegen een ontspoorde staat die schuld en zelfhaat heeft opgelopen door tientallen jaren Amerikaanse en Joodse controle over het Duitse onderwijs en die overspoeld wordt door immigranten uit de derde wereld. Duitsland is sinds 1945 een Amerikaanse marionettenstaat en wordt gedeïndustrialiseerd door Amerikaanse sancties die zogenaamd gericht zijn op Rusland, maar Duitsland treffen. Het idee dat Duitsland in staat zou zijn om de militaire confrontatie met Rusland aan te gaan is hilarisch.

Let ook op de veronderstelling dat “een nieuw agressief Rusland” zich niet zou beperken tot Oekraïne. Zoals Poetin duidelijk heeft gemaakt, zowel met woorden als door de manier waarop hij de Russische militaire actie in Oekraïne heeft beperkt, is Poetins doel beperkt tot de voormalige Russische gebieden die de Sovjetleiders in de Oekraïense Sovjetrepubliek hebben geplaatst. De Russische bevolking in Oekraïne werd vervolgd en daarom greep het Kremlin in.

  De mythe van de Oekraïense patstelling

Washington denkt nog steeds in 19e eeuwse termen dat macht wordt verkregen door land te veroveren. Dat is niet de manier waarop Rusland en China denken. Voor Rusland en China wordt invloed verkregen door economische en financiële samenwerking, niet door land te bezetten of regeringen te controleren. Washington en Israël zijn de enige twee militair agressieve landen ter wereld.

Het hoofd van de Duitse inlichtingendienst, Bruno Kahl, is nog dommer dan de minister van Oorlog. Kahl zei volgens de NYT: “Als Oekraïne gedwongen zou worden zich over te geven, zou dat de machtshonger van Rusland niet stillen. Als het Westen geen duidelijke bereidheid toont om te verdedigen, zal Poetin geen reden hebben om de NAVO niet aan te vallen.”

Het is duidelijk dat het hoofd van de Duitse inlichtingendienst, als het zo genoemd kan worden, geen idee heeft van de dynamiek van de macht.

Oekraïne is verslagen. Rusland jaagt zijn voordeel niet na. Poetin zit daar gewoon te wachten tot het besef doordringt.

Het meest absurde aspect van het artikel van de NYT is de veronderstelling dat “harde macht” militaire macht is en dat militaire macht onafhankelijk is van economische macht. De enige kracht van Duitsland was zijn economie. Washington heeft die weggenomen door de Nord Stream Pipeline op te blazen en door Duitsland te dwingen om lucratieve zakendeals met Rusland op te geven.

Nu Duitsland zich aansluit bij Groot-Brittannië in oorlogspraat over Rusland, is het Washington die aan de touwtjes trekt. Vroeg of laat zullen de Europeanen erachter komen dat het de NAVO is, en niet Rusland, die oorlog naar Europa zal brengen.

  Scott Ritter: Over mierikswortel & nucleaire oorlog

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Medvedev: Kernwapens kunnen worden gebruikt om nieuwe Russische gebieden te verdedigen, waarschuwt dat hypersonische raketten de EU en de VS kunnen rakenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Een goed weekend voor Rusland”
Volgend artikelKijk: “Samenleving een stap dichter bij Dystopia” – Vision-Pro Early-Adopters gespot in het wild
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. Nu snappen wij ook hoe de 2de wereldoorlog is begonnen, Duitsland misbruikt door elites net als Oekraïne nu en ezel Duitsland zal dus voor de 2x zijn hoofd stoten.

  • Nope, Duitsland werdt gedwongen tot WW1en WW2 door Engeland USA en Frankrijk, en dat door joodse bankiers omdat Hitler ze uit Duitsland heeft gezet en geen joodse banken wou, hij zag allemaal heel goed en heeft vaak genoeg gezegd dat hij geen oorlog wou en zelfs meerdere malen vrede aangeboden, altijd afgeslagen door Endeldarm land.

    • Wat zei de over het paard getilde ‘sir’ Winston Churchill (1874- 1965) ‘de geschiedenis zal gunstig over mij oordelen, want ik ga ‘m zelf schrijven’. Daarom ontving hij in 1953 de Deep State-nobelprijs voor de literatuur.

     • Als het nummer 666 in feite het kwaad is… dan is 25.806975801 de wortel (√) van al het kwaad.

      Het signaal “begon eigenlijk als een symbool van satanische zegening tijdens de rituelen.” Dit teken is gebruikt door Yasser Arafat, Richard Nixon, Winston Churchill en Stewart Meacham, co-voorzitter van Reds ‘New Mobilization Committee.’ Churchill zei dat het bord stond voor de overwinning, maar onthoud dat Churchill een van de insider ‘elite’ en een vrijmetselaar was. Hij kende waarschijnlijk de slechte betekenis van dit symbool, maar probeerde het een opknapbeurt te geven.

      Het “v-teken” heeft een kleurrijke geschiedenis. “V” is het Romeinse teken voor het nummer vijf en Adam Weishaupt gebruikte het in de Illuminati om de “Wet van Vijven” te symboliseren, maar er is meer. In de Cabala:

      “de betekenis van de Hebreeuwse letter voor V (Van) is ‘Spijker’. Nu is ‘The Nail’ een van de geheime titels van Satan binnen de Brotherhood of Satanism. Satan laat ons weten dat dit een van zijn favoriete tekens is. Waarom houdt hij nog meer van de PENTA-gram (Penta = vijf!) En de VIJF-voudige groet die wordt gebruikt in vrijmetselarij en hekserij? ”

      • Winston Churchill schijnt voor z’n veertigste de vrijmetselaars te hebben verlaten. Gegevens zijn moeilijk te vinden.
       Veel minder bekend is dat hij ook lid was van de Ancient Order of The Druids (28.11.1781).
       In 1947 is de latere koningin Elizabeth II ingewijd, maar ook daarover is nauwelijks info te vinden.
       De Ancient Order of the Druids is nog actief in Groot-Brittannië en Frankrijk.

   • Heb je ooit van Walter Stein gehoord? In zijn Oostenrijkse studentenjaren deelde hij een kamer met Adolf Hitler. Tijdens deze periode heeft Adolf hem regelmatig verteld wat voor plannen hij had om een ‘duivels superras’ te kweken. Aanvankelijk schonk Walter er geen aandacht aan, maar toen Adolf eenmaal de macht had gekregen in Duitsland, herinnerde hij zich de woorden van zijn voormalige kamergenoot. Walter emigreerde in 1935 naar Engeland en heeft -de toen nog onbekende- Churchill op de hoogte gebracht van Adolfs plannen. DIT is de reden dat Churchill nooit vrede heeft willen sluiten met Hitler. Later zei Churchill: “al valt Hitler de hel binnen, dan nóg zal ik partij kiezen voor de duivel”.
    Lees het boek ‘de lans van het lot’ van Trevor Ravenscroft.
    Het gaat over de occulte macht achter de lans, die de zijde van Christus doorstak, en hoe Hitler de kracht misbruikte om de wereld aan zijn voeten te krijgen.

    • Ik heb dat boek al zo’n twintig jaar geleden gekocht in een tweede hands boekenzaak , en toen kreeg ik al de indruk dat het een spannend fictie verhaal met weinig onderbouwing en bewijs was. Ik zou dan ook aan dat Walter Stein verhaal niet te veel geloof hechten.
     Je kan beter de driedelige biografie van Churchill geschreven door David Irving lezen om een inzicht in zijn motivaties te krijgen , dat is wel onderbouwt met o a veel archiefstukken , dagboeken en andere documenten.

    • Rauwe Bonk……(grijns)…….die Belgische versie van de Hulk uit de zestiger jaren. Toch nog iemand die zich dat herinnert dus.
     DS humor.
     Be welcome!

 2. De waanzin van de globalisten word niet door rusland gedeeld.
  Poetin wacht het gewoon af…..komen die maffe engeselen in oekrinaziland met wat poolse avonturiers….dan is een stel kinzahls genoeg om de ambitie meteen te elimineren om soldaatje te willen spelen.
  De gekke duitser heeft geen leger meer, net als de engelsen…..beiden zijn nooit in staat om serieus rusland te bedreigenin zijn existentie.
  Kortom….weer een hoop globalistische priet-praat waar die idiote amerikanen achterzitten.
  Maar wacht….daar stapt kreng ollongren van haar bezem…en dan komt rat rutte ook om de hoek met zijn reetkevertje jetten en met zijn drieen allen met handtasjes zullen ze de rus wel in elkaar slaan…..

 3. De rattenvangers en hun ratten, marcheren richting de takkenversnipperaar. Maar zouden ze nog echte aanhang hebben? Ze bluffen zich gewoon naar hun doel en puur omdat de kudde niet oplet, lopen ze maar mee. We zijn in oorlog met kwaadaardige fossielen die helemaal niks van het leven begrijpen, maar ze denken van wel omdat ze met angst alles krijgen wat ze willen. Ze zijn een ‘one trick’ pony en hun pre historische primitieve plannen werken niet in een wereld waar het bewustzijn groeiende is. Maar ze kunnen niks anders, dus ze gaan maar gewoon door met wat ze altijd doen, waardoor het duidelijker en duidelijker wordt wat ze doen en hoe ze dat al duizenden jaren doen… angst en egoïsme. Het spel is op… het gaat opnieuw beginnen en de eerstkomende 1000jr zullen ze wegkruipen voor de waarheid/liefde, tot ze zich weer tussen ons kunnen bewegen om langzaam weer te proberen alles .

 4. Deze defecte medemensen zijn hemaal nergens bang voor. Voor niks of niemand. Ze beramen gewoon door en wat lukt, lukt. Want wie boeit het uiteindelijk? Wij zitten hier lekker te zwammen en grappen te maken op FN, maar de rest van de medemensen, die we zo vriendelijk de schapen noemen, vangt alleen af en toe wat op in het nieuws en is het een paar seconden later weer vergeten. En dan nog, wie gaat er naar Pistorius om hem op de vingers te tikken, zo van Sagen Sie mal, Herr Pistorius, wollen Sie das wirklich schaffen? Ga jij? Of ga ik?

  “Boris Pistorius, de Duitse minister van Defensie, wil een robuust leger dat Poetin afschrikt. Na één jaar in functie, is hij veruit de populairste politicus.”

  en deze:

  “Pistorius waarschuwt heel duidelijk voor nationalisme en voor pro Russische partijen. Hij ziet de PVV van Geert Wilders als een pro-Russische partij en zou om die reden niet meer invloed moeten krijgen.”

  Die vent is een typische Vissen – hij zwemt met alle stromen mee, deze heldhaftige krijger in groen bladerpak. Wilders de zionist is pro-Kremlin! whaahahahahah!

 5. De Duitse minister Boris Pistorius van defensie (griezelverhaal) moet niet verward worden met zijn al even tragische naam- of lotgenoot Oscar Pistorius uit Zuid-Afrika die met twee geamputeerde benen wereldkampioen hardlopen werd, deelnam aan de Olympische Spelen in Londen, en zijn vriendin per ongeluk doodschoot vanachter een toiletdeur.

 6. Vervang het woord DUITSLAND in dit artikel met enig ander land naar keuze waarvan de o zo “heldhaftige” puppet politici tegen Rusland zijn en men heeft een mooi beeld van wat er zich afspeelt…

 7. Ik vraag mij af waarom perse, het Arische ras moet verdwijnen.
  Zijn wij zo gevaarlijk voor hen dat zij ons liever inruilen voor zwarten?
  Ik zou dus wel eens willen ontdekken hoe gevaarlijk ik ben.

 8. Wat zou het toch kunnen zijn wat dat deze PUPPET POLITICIANS and PSYCHOPATHS in sleutelposities zo goed in het gareel houden?

  Voor zover ik het zie kan dat maar 1 ding zijn waar ze zo’n enorme angst voor zouden moeten kunnen hebben…..en dat is: https://www.ellaster.nl/?s=adrenochrome

  Pizzagate: feit of fictie? – PEDONETWERKEN: Beroemdheden als dekmantel voor wereldhandel! – Marc Dutroux werkte voor de Stasi om politici te chanteren met kinderporno. – Anneke Lucas: “We praten over het meest duistere in de mensheid en liefde tegelijkertijd…” – 10 bizarre details uit de Bodegraven-zaak – Londense politie weigerde misbruik Jeffrey Epstein en Ghislaine Maxwell te onderzoeken – Down the Rabbi hole. – Wat wordt er allemaal achtergehouden in de zaak-Epstein? – Vrijgave 177 namen uit Epsteins dossier doet elite sidderen. https://www.ellaster.nl

  https://www.bitchute.com/search/?query=adrenochrome%20&kind=video&sort=new

 9. Adrenochrome
  Duidelijk geen topic waarop ingegaan wil worden…
  Niet enkel op frontnieuws is mij dat opgevallen…
  Ik zal wel een enorme betonnen plaat voor mijn kop hebben.

 10. Een NAVO leger? Laat me niet lachen! Alle militairen zijn geprikt, dus bij de minste inspanning vallen ze dood neer. Hartaanval, en daar zal Poetin dan ook wel weer de schuld van krijgen.
  En ja, de NAVO. “zoals de waard is vertrouwd men zijn gasten”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in