© freepik (li via frimufilms, re via user7920588)

Vrijdag wordt het groene paspoort in Italië een vereiste voor toegang tot evenementen, culturele- en vrijetijdsvoorzieningen. Het zal ook verplicht worden voor het openbaar vervoer, scholen en werkplekken. Maar voor premier Mario Draghi gaat blijkbaar nog niet ver genoeg: volgens insiders zijn er ook plannen om stembureaus alleen toegankelijk te maken voor mensen die gevaccineerd, genezen of getest zijn, bericht Report24.news.

Het Italiaanse medium Il Tempo citeert een bron dicht bij de premier die het plan “Draghi’s atoombom” noemt. Deze regeling zou echter neerkomen op een aanzienlijke aantasting van het stemrecht, die volgens een ter zake geïnterviewde professor “ernstige risico’s van ongrondwettigheid” inhoudt.

Speciale stembureaus voor mensen zonder groene paspoorten zijn geen alternatief: zij zouden het stemgeheim schenden, aangezien de politieke opvattingen van deze groep dan zouden worden onthuld.

Voor mensen met een lange reis naar hun persoonlijke stembureau zou het groene paspoort voor langeafstandsreizen ook een probleem vormen: mensen die bijvoorbeeld in Milaan, Palermo of Turijn verblijven, maar hun woonplaats en dus hun stembureau in Rome hebben, zouden ook zonder het groene paspoort in langeafstandstreinen moeten kunnen stappen. Beperking van de toegang zou ook het stemrecht in gevaar brengen.

In september en oktober vinden in Italië verschillende lokale en regionale verkiezingen plaats – waaronder de gemeenteraadsverkiezingen in Rome. Tot dusver is het protest van de Italiaanse bevolking tegen de geplande verdelende maatregelen van de regering betrekkelijk gering geweest. Of de plannen van Mario Draghi om het stemrecht in te perken ook zullen worden aanvaard, valt nog te bezien.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Deja Vu: De varkensgriepvaccinatie fraude van 1976Volg Frontnieuws op Telegram

  Australië het meest red-pilled land ter wereld
Vorig artikelLammeren naar de slacht
Volgend artikelVaccinatie uitrol veroorzaakte een enorm aantal sterfgevallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Draaiboek van het wef. De volledige ontmanteling van de vrije samenleving, wat veel verder gaat dan alleen de ontmanteling van de democratie.
  Gij zult niets meer bezitten (of zijn), maar gij zult gelukkig zijn, de uitspraak van een of ander debiele vetkwab.

 2. Daar zou je mij helemaal niet mee hebben.
  Ik stem al jaren niet meer op frauduleuze verkiezingen waarbij de uitslag al van van tevoren vast staat.

 3. Ik stem nooit, dus de kleur interesseert me niet. Het gehele politieke systeem dient te worden afgeschaft. Politici zijn overbetaalde in-de-weg-lopers en nutteloze mee-eters. Die kunnen we missen als kiespijn.

  • Van tevoren bedenken ze al welke partijen ze uitsluiten, ongeacht de uitslag.
   Al worden ze de tweede partij van Nederland w.b. het aantal stemmen, ze mogen gewoon niet mee doen.
   Lekker zinnig wordt het dan om er aan mee te doen.
   Wat is het nut van stemmen dan en verkiezingen.

   • Nog steeds hebben al die stemmers niet in de gaten dat er al decennia lang massaal kiezersbedrog wordt gepleegd. Partijen waarop gestemd is komen niet aan bod en partijen waarop amper gestemd is krijgen de kans om mee te regeren omdat het vooraf zo bepaald is. Ondertussen blijven alle stemschapen hardnekkig richting stembus hollen in de veronderstelling dat ze het verschil maken door een vakje rood te kleuren en hun volmacht aan een volksverlakker weg te geven. Naïviteit troef zullen we maar zeggen. Afschaffen die poppenkast! Volk = democratie. Politiek = dictatuur.

  • Als een hardnekkige terugkerende kanker.

   De ware pandemie, zijn politici.

   En over ons rigged politieke kiezers-stelsel.
   Ik zeg dat al jaren dat we besodemieterd worden.
   De mensen stemmen goed, maar er wordt met de uitslagen gewerkt en zo verschoven, dat je haat binnen de bevolking creëert.

   Hoe dikwijls ik heb moeten lezen: “En toch stemmen jullie ervoor, eat cake,” en hoe dikwijls ik dan gezegd heb dat het politieke systeem rigged is…

   Dat werd genegeerd.
   Nu begint het kwartje te vallen, door de vervalste verkiezingen van Trump.
   De meesten zijn oer, oer, dom

   Ik zei: “Als ze jullie voortdurend om de oren slaan met leugenachtige propaganda, dan zijn ze ook in staat de verkiezingen te vervalsen.”

   Was aan dovemansoren gericht.

   Nu het kwartje begint te vallen, zullen ze vast niet de verdiende pluimen in mijn reet steken.
   Ze zijn er zelf opgekomen, hebben het eureka-moment zelf gekregen, maar waren incapabel dat eureka-moment te krijgen aan de hand van mijn posts.

   En waarom het net de ongevaccineerden zijn dat hun stemrecht wordt afgenomen?

   Omdat deze toch ‘verkeerd’ stemmen.
   Het is een groeiende groep, waarvan de uitslag overweldigend kan zijn.

   Als zij dus niet meer kunnen gaan stemmen, dan staat de uitslag zo goed als vast.
   Anders moeten ze weer gaan frauderen en dat wordt gevaarlijker naarmate de wereld meer en meer ontwaakt.

   De ‘controlegroep’ moet gevaccineerd worden, en snel!
   Gevaccineerd worden, of verdwijnen.

   • Hoe vaak lees je niet, wij leven in een democratisch land.
    Het volk krijgt dus de regering waar ze zelf om gevraagd hebben.

    Daar ben ik al zo vaak tegen in gegaan, maar die veren mogen ze houden.
    Daar zit ik niet op te wachten.
    Ze komen er zelf misschien ooit nog achter dat ze al jaren bedrogen worden.

 4. Burgers die niet mogen stemmen, moeten dan ook geen belastingen meer betalen.
  De Amerikaanse revolutie is trouwens begonnen met de slagzin ‘No Taxation Without Representation’…

 5. Ach als allen die de gifspuit genomen hebben dan uiteindelijk het loodje hebben gelegd, wie moet er dan naar binnen in de stembureaus?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in