Zo, Elon Musk’s nieuwe vrijheid-van-mening Twitter lijkt bijzonder goed te gaan. Critici van het officiële Covid narratief, en het officiële Oekraïne narratief, en Elon Musk, worden nog steeds gedeplatformeerd, gecensureerd en belasterd, maar verder kun je twitteren wat je wilt! Als u wilt tweeten over hoe Elon bijna in zijn eentje Twitter runt terwijl hij persoonlijk voor zijn negen hongerige kinderen zorgt en “journalist is” zonder ooit te slapen, of hoe hij “de kosten van toegang tot de ruimte drukt”, of “het leven op aarde voor de mensheid verbetert” terwijl hij van plan is zichzelf en zijn familie en vrienden in de militaire gemeenschap (en iedereen die zich een ticket kan veroorloven) naar Mars te exfiltreren als er iets catastrofaal misgaat, of anderszins heldhaftig “Gods werk doet”, ga uw gang … zulke dingen kun je de hele dag twitteren! schrijft CJ Hopkins.

Oke, zeker, als u dat niet wilt doen, en in plaats daarvan wilt twitteren over de systematische destabilisatie en radicale herstructurering van de wereldwijde samenleving die de afgelopen drie jaar is uitgevoerd door de mondiaal-kapitalistische heersende klassen, of de meest verraderlijke officiële propaganda en gaslighting campagne in de menselijke geschiedenis, of als u wilt twitteren over neonazi’s in de Oekraïne, of iets anders waar de keizer Elonicus niet wil dat u over tweet, nou ja, om het niet te mooi te zeggen, bent u de lul. Genaaid als in geschorst, of gecensureerd, of “deboosted,” of “zichtbaarheid gefilterd,” of misschien is uw account gewoon verborgen achter een van deze valse “gevoelige inhoud” waarschuwingen, precies zoals het was op niet-vrijheid-van-mening Twitter …

Maar goed … dat is een kleine prijs om te betalen voor het privilege van “shitposting” en “owning the libs,” wat toch het hele doel was van de overname van Twitter (wraak, in tegenstelling tot echte vrije meningsuiting)? Wat maakt het uit dat wetenschappers, medische experts en critici van het Nieuwe Normaal nog steeds gecensureerd worden? Andrew Anglin, de neonazi-redacteur van The Daily Stormer, is terug! Dat zal die “shitlibs” zeker een lesje leren!

En dan is er nog de release van de Twitter Files, die verandert in een le Carré thriller! Ja, dat klopt, Elonicus de Rechtvaardige geeft interne documentatie vrij van de schurken cabal van liberale “rotte appels” die willekeurig conservatieven censureren, niet voor systematische ideologische narratieven, maar gewoon omdat, nou ja, je weet wel, zij liberalen zijn, of “links”, of “culturele marxisten”, of wat dan ook!

Deel Twee, gepubliceerd door Bari Weiss op donderdag, richtte zich op de beruchte zwarte lijsten van Twitter, en bevatte schermafdrukken en ander bewijsmateriaal van hoe leidinggevenden van Twitter informatie en politieke standpunten censureerden, “deranked” en anderszins opzettelijk die hen niet bevielen lieten verdwijnen en verkeerd weergaven en dus besloten dat niemand ze mocht lezen. Deel Drie, gisteravond gepubliceerd door Matt Taibbi, documenteerde de censuur en uiteindelijke deplatforming van Donald J. Trump, die op dat moment de president van de Verenigde Staten was … dus ja, nog een “nothingburger“.

  Ziekenhuizen in Israël moeten zich voorbereiden op "duizenden slachtoffers" en andere alarmerende ontwikkelingen met wereldwijde gevolgen

Gelukkig blijkt dat al deze censuur, laster, opzettelijke misleiding van het publiek, inmenging in het politieke proces, enzovoort, het werk was van (u raadt het al) een paar “rotte appels”, Yoel Roth, Parag Agrawal, Vijaya Gadde, en andere “rotte appels”, die allemaal ontslagen (of exited”) zijn door Keizer Elonicus. Dus dat is nu allemaal voorbij, en zal nooit meer gebeuren, niet zolang Elonicus regeert!

Dus, geweldig, ik ben blij dat het bewijs van de streken die zovelen van ons al jaren beschrijven eindelijk definitief aan het licht komt. Maar, de eeuwige optimist die ik ben, ik hoopte dat de Twitter Files op zijn minst het onderwerp zouden aansnijden van hoe de wereldwijde corporatocratie, en haar regeringsfunctionarissen, en de staats- en bedrijfsmedia, en wereldwijde bedrijven zoals Twitter, min of meer volledig totalitair zijn geworden, en een Gleichschaltung-campagne uit het boekje hebben gevoerd, waarbij ideologische uniformiteit wordt opgelegd en afgedwongen, en systematisch degenen worden gecensureerd die het officiële Covid narratief (en die destabilisatie en radicale herstructurering van de wereldwijde samenleving waar ik het hierboven over had) in twijfel trekken en uitdagen.

Maar laten we ons niet laten afleiden door al die narratieven, of dat wereldkapitalistische totalitaire gedoe, of de ontelbare mensen over de hele wereld die “plotseling” of “onverwacht” sterven, wat natuurlijk niets te maken heeft met de vele experimentele “vaccinaties” waartoe zij werden misleid en/of gedwongen, waarvan Twitter en de rest van het wereldwijde kapitalistische propaganda-apparaat ons herhaaldelijk verzekerden dat ze “veilig en effectief” waren, en diegenen censureerden die suggereerden dat ze dat misschien niet waren, of dat we misschien niet elke man, vrouw en kind op de planeet hoefden te “vaccineren”.

Dat is allemaal water onder de brug. Het belangrijkste is de Amerikaanse “rood/blauw” politiek!

Oké, voordat ik verder inga op de Twitter-files, moet ik de “volledige openbaarmaking” doen. Zoals u ongetwijfeld weet, heeft Elon Musk ervoor gekozen de geselecteerde Twitter Files vrij te geven aan Matt Taibbi, en nu ook aan Bari Weiss, in plaats van ze allemaal openbaar te maken. Nou, ik ken Matt Taibbi. We communiceren af en toe. Hij heeft een paar van mijn boeken geciteerd. Ik respecteer hem. Ik mag hem. Ik ben serieus bevooroordeeld over Matt Taibbi. Ik zou de baby’s van Matt Taibbi krijgen als het kon. Eigenlijk ben ik verliefd op Matt Taibbi, en ik zou hem nu waarschijnlijk griezelig stalken als ik in de VS woonde in plaats van hier in Duitsland. Ik ken Bari Weiss überhaupt niet, maar voor zover ik weet lijkt ze me een aardige dame.

Oké, dat is mijn volledige openheid van zaken. Laten we teruggaan naar die Twitter bestanden.

Dus, hier is het andere ding dat me dwars zit (dat wil zeggen, naast de manier waarop dit verhaal geleidelijk aan verandert in een “rood/blauw” gevecht). U hebt het nieuws gezien over hoe James Baker, de FBI-man die met het Clinton-team samenwerkte aan de Russiagate-hoax en een hand had in het censureren van het Hunter Biden-laptopverhaal, de Twitterbestanden “doorlichtte” voordat ze werden vrijgegeven. Volgens het verhaal deed Baker deze “doorlichting” zonder het te weten van Elon Musk, die blijkbaar per ongeluk vergeten was zijn Deputy General Counsel te ontslaan (die hij al minstens acht maanden kende) toen hij al die andere liberale “rotte appels” ontsloeg, en dus had Elon, die als het ware volledig “in het duister tastte”, absoluut geen idee wat Baker deed met de Twitter Files tot Bari Weiss het opmerkte en onder zijn aandacht bracht.

  Koningin van Nederland is enthousiast over digitaal geld: Politici eisen nu antwoorden

Dat stoort me … als in ik geloof het niet.

Ik wil duidelijk zijn over wat ik zeg. Ik trek de motieven of methoden van Matt of Bari Weiss niet in twijfel, en zeker niet hun karakters. Als ik in hun positie was, zou ik hetzelfde doen, mijn handen leggen op zoveel mogelijk “Twitter-dossiers” en verslag doen van het verhaal dat er te melden valt. Zij zijn journalisten. Dat is wat journalisten doen. Ze zijn ook al een paar keer rond het blok geweest, dus ik neem aan dat ze zich ervan bewust zijn dat ze met haaien zwemmen. Als ze dat vroeger niet waren, zijn ze dat nu zeker wel, na deze vieze Baker “doorlichting”.

Wat ik wil zeggen is: hoe kunnen we vertrouwen op wat ze krijgen? Hoeveel dossiers werden “doorgelicht” door Baker? Waarom was hij nog steeds in een positie om ze door te lichten? Wie “controleert” de dossiers nu Baker is “vertrokken”? Welke dossiers zijn aan Matt Taibbi en Bari Weiss gegeven en welke niet? De verslaggeving die zij doen is als het maken van een collage; zij kunnen alleen werken met het materiaal dat zij krijgen, en het materiaal dat zij krijgen zal het verhaal bepalen, of op zijn minst de aard en omvang van het verhaal beperken.

Ook, en ondanks mijn respect en verontrustende genegenheid voor Matt Taibbi, zijn Matt noch Bari Weiss bijzonder geïnteresseerd geweest in het verslaan van de uitrol van het officiële Covid narratief, d.w.z. de meest verraderlijke propaganda en gaslighting campagne in de menselijke geschiedenis, of de destabilisatie en radicale herstructurering van de wereldwijde samenleving die ik in deze column blijf noemen en waarover ik sinds maart 2020 uitgebreid heb geschreven. Dus zelfs als Musk de hele Twitter-database heeft gedumpt bij Matt en Bari Weiss, betwijfel ik of een van hen staat te popelen om dat verhaal te melden.

Serieus, stel je voor dat ze dat zouden doen. Als je denkt dat de reactie van de bedrijfsmedia op Matt Taibbi’s eerste publicatie van Twitter Files bruut was – en dat was het zeker – stel je dan eens voor wat er zou gebeuren als hij en Bari het verhaal zouden vertellen over de rol van Twitter in de wereldwijde New Normal Gleichschaltung campagne. Ze zouden waarschijnlijk alles verliezen, uitgevers, boekdeals, literaire agenten, collega’s, vrienden. Ze zouden verbannen worden uit de Hall of Seriousness, naar de buitenste duisternis, waar de zielen van “Covid-ontkennende, samenzweringstheoretiserende anti-vaxxers” tot in de eeuwigheid in de leegte kreunen.

  Kijk: "Samenleving een stap dichter bij Dystopia" - Vision-Pro Early-Adopters gespot in het wild

Want dat verhaal vertellen zou betekenen alles documenteren … de verzonnen “Covid-gevallen” en “Covid-doden” statistieken, de leugens over de lockdowns, de maskers, de “vaccins”, alles, het hele Nieuwe Normaal gekkenhuis. Niet hoe het “nu voorbij” is omdat “de wetenschap veranderd is”, maar hoe de hele zaak één grote PSYOP was (ongeacht of en hoeveel ervan opzettelijk was), hoe het vanaf het allereerste begin, in maart 2020, met leugens en propaganda werd gefabriceerd.

Verplaats uzelf in de positie van Matt Taibbi en Bari Weiss. Als zij dat verhaal vertellen, worden hun levens verwoest. Ga je gang, veroordeel ze als je wilt. Persoonlijk ben ik niet geïnteresseerd in oordelen. Ik ben geïnteresseerd in de dingen zien zoals ze zijn, en de manier waarop ze zijn… wel, we hebben een klein dilemma hier, een dilemma over de Twitter Files die geen beperkte hangplek blijken te zijn, of gezien worden als een beperkte hangplek.

En dus, in het licht van dat kleine dilemma, is hier een voorstel voor Elon Musk. Misschien kan Matt, of Bari Weiss, of een van mijn “high-profile” rechtse lezers het aan hem doorgeven. Je hoeft hem niet te vertellen waar het vandaan komt. Het is vrij eenvoudig. Hier is het:

Deel de Covid-narratief-censuur Twitterbestanden met journalisten die dat verhaal willen vertellen. Laat Matt Taibbi en Bari Weiss het verhaal blijven vertellen dat zij vertellen en dat, vergis je niet, van historisch belang is (en uiteindelijk een deel is van het grotere verhaal waar de Covid-narratief ook deel van uitmaakt), maar deel de bestanden met andere journalisten die niet zoveel te verliezen hebben, of die bereid zijn te verliezen om het verhaal te verslaan, of die het al verloren hebben en er dus geen bal om geven. Als u eigenlijk bedoelt “Vox Populi, Vox Dei,” wat dacht u dan van een beetje Vox Populi, Elon?

Als Elon Musk echt schoon schip wil maken, en de vrijheid van meningsuiting wil verdedigen, en al die dingen, en niet alleen het bedrijf wil witwassen dat hij net heeft gekocht, en een uitgebreide hangplek in beperkte kring wil orkestreren, kan hij dat bewijzen door de Covid-narratief-censuur Twitterbestanden aan te bieden aan een paar andere journalisten … journalisten die dat verhaal willen verslaan, die dat verhaal nu willen verslaan, en niet over twee jaar, als het niemand meer interesseert.

Ik denk dat hij wel een paar gegadigden kan krijgen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

MEDIA DOSSIER

Musk blokkeert pedofiele accounts op Twitter – links-liberalen woedendVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne situatierapport – Catastrofale verliezen, falende wonderwapens, NAVO-escalatie
Volgend artikelWat gebeurt er met al die muzikanten? Verbijsterend, nietwaar?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Listen To Elon Musk Talk About Synthetic mRNA & Where It’s Heading!
    https://www.facebook.com/An0malyMusic/videos/listen-to-elon-musk-talk-about-synthetic-mrna-where-its-heading/202411948145424/

    Neuralink
    Neuralink is not the only company trying to innovate using BCIs, and many have made big strides in recent years. Blackrock Neurotech is on track to bring a BCI system to market next year, which would make it the first commercially available BCI in history. Synchron received FDA approval in 2021 to begin a clinical trial for a permanently implanted BCI, and Paradromics is reportedly gearing up to begin in-human testing in 2023.

  2. Niks vrije menings uiting. In Brazilie is er vandaag gestemd voor internet censuur zonder dat dit nu nog goedgekeurd hoeft te worden en gaat naar tribunaal. Telegram is al afgesloten en kanalen op rotbook ytube en twitter gaan gescanned en intern gecensureerd worden. Dit gaat zich wereldwijd voordoen. Grote omroepen zijn begonnen hun joernalisten te ontslaan die waarheid spreken. Alternatieven gaan geblokkeerd worden. Ik ruik dat Schwab hier achter zit om ze world in ze hands te krijgen… of beter gezegd zijn klauwen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in