Screenshot YT-video

Het gebruik van de #FauciLiedPeopleDied trend is een geweldige manier om je vrienden te laten zien dat je een samenzweringstheoreticus bent.” – Dr. Anthony Fauci

Dus, dit is wat u dit weekend te weten zou kunnen zijn gekomen als u zich in het struweel van alt news had gewaagd: in april en mei van 2021 hebben de president (“Joe Biden”), het hele Witte Huis Covid Response Team (Andy Slavitt & Co), en iedereen in het communicatiebureau van het Witte Huis, de Amerikaanse Gezondheidsminister (Vivek Murthy), hoge functionarissen van het CDC waaronder directeur Rochelle Walensky, Francis Collins, hoofd van het NIH, en dr. Anthony Fauci van NIAID raakten allemaal in paniek, hielden crisisvergaderingen en stuurden massa’s e-mails naar elkaar nadat ze door een veiligheidsrapport van Pfizer waren geïnformeerd dat de wonderbaarlijke nieuwe mRNA Covid-vaccins aanzienlijke gevallen van myocarditis en bloedstollingsafwijkingen veroorzaakten, schrijft J.H. Kunstler.

Al deze functionarissen begonnen een campagne om het publiek te vertellen dat deze myocarditis mild, uiterst zeldzaam was en vanzelf weer verdwenen (dat is niet zo) en drongen er bij alle Amerikanen boven de twaalf jaar op aan om de vaxx-injecties te blijven nemen. Later werd het vaccinatieprogramma uitgebreid naar kinderen tot zes maanden oud. Tegen 2022 zou de hele Amerikaanse volksgezondheidsadministratie moeten weten dat de vaccins ook niet effectief waren in het voorkomen van infectie en overdracht van Covid. Rochelle Walensky bleef de vaccins promoten als “veilig en effectief” totdat ze in juni 2023 ontslag nam. Haar vervangster, Mandy K. Cohen, pusht nog steeds de nieuwste mRNA boosterprikken in het aangezicht van rapporten (voornamelijk uit het VK en andere buitenlandse landen) over een schokkende stijging van het aantal alle-oorzaken overtollige sterfgevallen en handicaps van hart- en bloedziekten, neurologische verwondingen en kanker. Het CDC weigerde deze maand bijgewerkte informatie vrij te geven over het aantal gevallen van myocarditis en pericarditis in de VS.

Voormalig vicepresident en hoofdarts Pfizer: Waarom worden we voorgelogen over COVID? Er is geen goede reden

Het overzicht van die verwoede 2021 acties in het Witte Huis en het CDC kwam van een documentendump naar aanleiding van een FOIA-verzoek van Edward Berkovich, een advocaat die verbonden is aan de nieuwsorganisatie Daily Clout van Naomi Wolf. Hij vroeg om e-mails tussen februari en juni 2021 waarin de term “myocarditis” voorkwam. CDC stuurde 472 pagina’s, gevolgd door nog eens 46 pagina’s (vermoedelijk gestuurd door een klokkenluider) die e-mails bevatten tussen functionarissen van het Witte Huis tot aan de president. Van de 47 waren er 37 volledig bewerkt (uitgewist, niet zwart gemaakt, d.w.z. blanco pagina’s). Slechts twee pagina’s van de 46 bevatten geen bewerkingen. De bewerkingen werden gemaakt, zei de CDC, op grond van de uitzonderingen 5 en 6 onder code 5 U.S.C. §552, die documenten beschermt die door de president zijn ontvangen.

Dat was veel om door te worstelen. Excuses. Wat is het resultaat? Vanaf het begin heeft onze regering gelogen over de veiligheid van de vaccins, op hetzelfde moment dat ze logen en geheimzinnig deden over de oorsprong van het Covid-19 virus. Tot op de dag van vandaag blijven ze over dit alles liegen, zelfs nu ze zich lijken voor te bereiden op een herhaling van een pandemie. Nu het weekend voorbij is, zult u hierover niets lezen in The New York Times. Hoe komt dat? Ik zal u mijn theorie geven: het bedrijfsmodel van die krant, gebaseerd op pagina’s en pagina’s gedrukte reclame, is volledig kapot en wordt financieel ondersteund door de CIA en/of DARPA, waarschijnlijk gefaciliteerd door cut-outs uit de privésector die het geld witwassen. Zo oneervol is het vlaggenschip van de Amerikaanse nieuwsmedia.

Waarom ik de tweede dosis niet neem

En dan is er natuurlijk nog de extra laag van door de overheid gestuurde censuur, ook door tussenkomst van de privésector cut-outs, die erop gericht is om de waarheid over Covid vanuit elke hoek te onderdrukken, vooral wat de vaccins betreft. Ziet dit er niet allemaal nogal sinister uit? Kies één van de twee mogelijke verklaringen: 1) de Covid-19 episode was vanaf het begin een fantastisch fiasco van blunderende incompetentie door honderden ambtenaren van vele agentschappen plus verkozen leiders, en werd in elk stadium verergerd door bijkomende incompetente acties gericht op het verhullen van enorme ketens van eerdere wandaden die meer wandaden voortbrachten, wat resulteerde in de totale ineenstorting van het gezag in ons land. Met andere woorden, een epische clusterfuck.

Of 2) De hele Covid-episode is een aaneenschakeling van misdaden die opzettelijk begaan zijn met kwade bedoelingen om grote aantallen mensen te doden en te verwonden, terwijl er naar gestreefd wordt om de overlevenden hun fundamentele vrijheden en hun eigendommen te ontnemen. Omdat er in alle andere landen van de Westerse samenleving identieke gebeurtenissen plaatsvinden, zou het redelijk zijn om te veronderstellen dat er sprake is van een soort coördinatie onder leiding van een toezichthoudende macht of entiteit. Wat we zien is een globalistische coalitie bestaande uit het World Economic Forum (WEF), de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), de Europese Unie (EU), de Verenigde Naties (VN), de farmaceutische industrie, de “Five Eyes” alliantie van inlichtingendiensten, het mondiale bankwezen, de Amerikaanse Democratische Partij en tal van goed gesubsidieerde niet-gouvernementele organisaties zoals de George Soros constellatie van raden en stichtingen. Wat is er nog meer ongezien?

Waarom verplettert Japan COVID?

Eén opvallend vreemd element van het hele plaatje is het fantoomleiderschap van de veronderstelde wereldhegemoon VS in het boegbeeld, “Joe Biden.” Nooit in de geschiedenis is zo’n stap in de richting van tirannie gezet door zo’n beschamend on-charismatisch leeg vat. Nooit in de geschiedenis van ons land hebben onze zaken in zo’n mystificerende stroom van verbijsterende krachten gedraaid. Zelfs onze Burgeroorlog was een eenvoudigere botsing van belangen. De gebeurtenissen gaan nu snel. Ze zetten de stoomketel klaar voor dat banket van gevolgen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Begrafenisondernemer: 85% van de dode lichamen heeft nu vreemde bloedstolsels sinds de uitrol van het COVID-vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOpnieuw een Oekraïense sabotagegroep die zich met verliezen terugtrekt van Russisch grondgebied (18+)
Volgend artikelOekraïne Situatierapport: Slagveldrapporten tonen gebrek aan pantsers en bepaalde munitie
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

 1. dat banket staat al klaar en een aantal leden zitten geduldig te wachten op hun verhitte spijkerstoel de rest volgt nog, de weg naar de Hell is goed verlicht voor de heren uit Washington..

 2. Al deze functionarissen zijn NIET gevaccineerd ook hun familie NIET.
  Alle criminelen die de vaccins promoten zijn NIET gevaccineerd ook hun familie NIET.
  Zij hebben recht op levenslange gevangenisstraf.

 3. Beëlzebub

  laten we meteen naar de namen, verschijningen en vaardigheden van de gevallen engelen springen.

  1. Abaddon, wat ‘vernietigen’ betekent; hij is de leider van alle demonen.

  2. Abezethibou, de eenvleugelige gevallen engel en demon beschreven in het Testament van Salomo, een pseudepigraaf zoals het Boek van Henoch.

  3. Allocen , een van de hertogen van de hel die het bevel voert over 36 demonenlegioenen en verschijnt als een soldaat met een leeuwenkop die vuur kan spuwen.

  4. Amducias, een gevallen engel die eruitziet als een eenhoorn. Deze gevallen engel is nu de groothertog van Hades.

  5. Amon, de Grote Markies van de Hel en een demon die het bevel voert over 40 helse legioenen.

  6. Amy, de opperste president van de hel waarvan wordt gezegd dat hij mensen verleidt om kennis in ruil voor hun ziel.

  7. Andras, een gevallen engel met een ravenkop die een grote markies van de hel is en de leiding heeft over 30 demonenlegioenen.

  8. Andrealphus , die eerst als een pauw verschijnt en daarna als een mens en het vermogen heeft om mensen in vogels te veranderen en ze sluw en slecht te maken.

  9. Andromaleus, een van de 72 geesten van Salomo, die kan worden beschouwd als een van de goede engelen onder de gevallen engelen, omdat hij bekend staat om het straffen van dieven.

  10. Apollyon, de Griekse naam voor de vernietigende engel Abaddon.

  11. Armaros , een gevallen engel die het vermogen heeft om mensen te leren hoe ze betoveringen kunnen oplossen.

  12. Asmoday, die verschijnt met de hoofden van een man, een ram en een stier, en wordt beschouwd als de koning van de gevallen engelen.

  13. Asmodeus, een van de zeven Perzische aartsengelen en de koning van de aardse geesten die in de joods-islamitische overlevering bekend staat als djinn of shedim.

  14. Astaroth , een deel van de kwade drie-eenheid samen met Beëlzebub en Lucifer, en is de Grote Hertog van de Hel in de demonologie.

  15. Azael, een van de boze gevallen engelen.

  16. Azazel, wiens naam god van de oorlog en woestijndemon betekent. Hij ziet eruit als een bok.

  17. Azza , een van de gevallen engelen wiens naam “sterk” betekent.

  18. Baäl, een Kanaänitische god, een hertog van de hel en een van de zeven vorsten van de hel, wiens naam “heer” betekent.

  19. Balam , een gevallen engel wiens uiterlijk erg lijkt op dat van Asmoday, met als enige opmerkelijke uitzondering zijn slangenstaart.

  20. Balberith, een van Hells heidense hogepriesters.

  21. Baraqijal , een gevallen engel die bekend staat om het onderwijzen van astrologie aan mensen.

  22. Barbatos, een hertog en een graaf van de hel die over 30 demonenlegioenen regeert en vaardigheden heeft zoals praten met dieren, de toekomst vertellen en mensen naar schatten leiden die verborgen waren dankzij de betovering van tovenaars.

  23. Bathin, een demonische hertog die alles weet over edelstenen en kruiden en het bevel voert over 30 demonenlegioenen. Hij heeft een slangenstaart.

  24. Beëlzebub, voorheen een Filistijnse god die later door sommige Abrahamitische religies als een demon werd aangenomen. Meestal aangeduid als “Lord of the Flies”.

  25. Behemoth, een mythologisch beest uit het boek Job en een vorm van het oermonster van chaos dat God aan het begin van de schepping versloeg.

  26. Beleth, een van de meest kwaadaardige gevallen engelen die het bevel voert over meer dan 85 demonenlegioenen en ook een koning van de hel is.

  27. Belial, wat “zonder waarde” betekent. Hij wordt beschouwd als de boze geest van wanhoop, duisternis en nutteloosheid.

  28. Belphegor, een demon en een van de zeven prinsen van de hel, wiens naam “heer van opening” is. Hij verleidt mensen om rijk te worden door ingenieuze uitvindingen te suggereren.

  29. Berith, ook bekend als Baal Berith, die wordt beschouwd als de gevallen engel van leugens. Volgens de bijbel werd hij in het oude Kanaän als een god aanbeden.

  30. Bernael, een engel van kwaad en duisternis die vaak wordt gelijkgesteld met zowel Belial, een slechte gevallen engel, als Haziel, een goede engel.

  31. Bifrons, die de mens wiskundige kunsten leert en verschijnt als een monsterlijke figuur.

  32. Botis, een demon die regeert over 60 demonenlegioenen en eruitziet als een gehoornde en getande mens.

  33. Buer, een voorzitter van de onderwereld die de mens ethiek, logica en filosofie leert. Hij verschijnt in de vorm van een ster.

  34. Caim, een gevallen engel die eruitziet als een man met een zwaard.

  35. Dantanian, een gevallen engel die eruitziet als een man met veel gezichten.

  36. Decarabia, een demon die 30 demonenlegioenen leidt en verschijnt als een pentagram of een sterbevattend pentacle. Hij beveelt alle vogels.

  37. Eligor, die eruitziet als een ridder gewapend met een lans, maar in werkelijkheid een gevallen engel is.

  38. Enepsigos, ziet eruit als een vrouw, maar is eigenlijk een gevallen engel.

  39. Flauros , een demon en een gevallen engel die eruitziet als een luipaard.

  40. Focalor, een gevallen engel die de zee en de wind regeert. Hij heeft de mogelijkheid om schepen te verdrinken en te laten zinken.

  41. Forcas , leert ethiek en logica als een gevallen engel.

  42. Forneus, een gevallen engel die een markies van de hel is en een zeemonsterachtig uiterlijk heeft.

  43. Furcas, die een lange baard heeft en eruitziet als een wrede man.

  44. Gaap, de grote president van de hel en een van zijn zeven prinsen, die het bevel voert over 66 demonenlegioenen.

  45. Gadreel, wat betekent “mijn helper is God”.

  46. Gamygyn, die lijkt op een klein paard, maar een gevallen engel is.

  47. Glasyalabolas, die eruitziet als een hond met vleugels, maar eigenlijk een gevallen engel is.

  48. Gomory, die eruitziet als een mooie vrouw en op een kameel rijdt.

  49. Gusion , een gevallen engel met het vermogen om het heden, het verleden en de toekomst te vertellen.

  50. Hagenti, die eruitziet als een stier met de vleugels van een griffioen, maar eigenlijk een gevallen engel is.

  51. Halpas, die eruitziet als een ooievaar maar eigenlijk een gevallen engel is.

  52. Imamiah , die reizen en reizen bestuurt als een gevallen engel.

  53. Ipos, een demon die de graaf van de hel is, heeft het hoofd van een leeuw en voert het bevel over 36 demonenlegioenen.

  54. Kimaris, een demon die eruitziet als een godvruchtige krijger en op een zwart paard rijdt. Hij is in staat om verborgen of verloren schatten te lokaliseren, van elke man een krijger te maken en logica, grammatica en retoriek (trivium) te onderwijzen.

  55. Kokabiel , die wordt beschouwd als “engel van de sterren” met de betekenis dat de naam “Gods ster” is.

  56. Kunopegos , een gevallen engel met het uiterlijk van een zeemonster en het vermogen om schepen te laten zinken.

  57. Lahash, een gevallen engel die bekend staat om zijn bemoeienis met de wil van het goddelijke.

  58. Lerajie, die eruitziet als een boogschutter als een gevallen engel.

  59. Leviathan , een wezen uit de joodse mythologie dat eruitziet als een monster en in de zee woont.

  60. Lix Tetrax, een djinn en een winddemon.

  61. Lucifer, wat “lichtdrager” betekent.

  62. Malpas , die eruitziet als een kraai als een gevallen engel.

  63. Marbas , een gevallen engel die op een leeuw lijkt.

  64. Mastema , wat ‘vijandigheid’ betekent en die het kwaad vervolgt en ook het geloof van mensen verleidt en test.

  65. Mephistofeles, een gevallen engel en demon uit de Duitse folklore die niet van het licht houdt.

  66. Morax, die eruitziet als een stier.

  67. Naamah, een gevallen engel wiens naam “behagen” betekent.

  68. Naberius , een ongelooflijk sterke demon die het bevel voert over 29 demonenlegioenen.

  69. Orias, die eruitziet als een leeuw met een slangenstaart.

  70. Ornias, een gevallen engel die ook een vervelende demon is met het vermogen om van gedaante te veranderen.

  71. Orobas , die op een paard lijkt.

  72. Ose, een van de presidenten van de hel en verschijnt als een luipaard.

  73. Paimon , die lijkt op een man met een kroon en op een kameel rijdt.

  74. Penemuel, die schrijft en de hele mensheid wil bederven door zijn literaire werken.

  75. Phoenix, die eruitziet als een feniks.

  76. Procel , die kan vertellen over geheime en verborgen dingen.

  77. Purah, een gevallen engel die vergeetachtigheid symboliseert en de mogelijkheid heeft om de doden op te roepen.

  78. Purson, die eruitziet als een man met een leeuwenkop bovenop een beer.

  79. Qemuel , een gevallen engel wiens leven door God werd afgebroken.

  80. Rachab , wiens naam “geweld” betekent.

  81. Raum , die op een kraai lijkt en 30 demonenlegioenen aanvoert.

  82. Remiel, een gevallen Wachter en aartsengel wiens naam “Gods donder” betekent.

  83. Ronobe, een gevallen engel en een monster dat bekend staat om het onderwijzen van kunst en retoriek.

  84. Ruax , een gevallen engel die bekend staat om het veroorzaken van hoofdpijn.

  85. Sabnack , die eruitziet als een soldaat met het hoofd van een leeuw.

  86. Saleos , die eruitziet als een soldaat en op een krokodil rijdt.

  87. Samael , een aartsengel uit de Talmoedische overlevering die ook een gevallen engel is die bekend staat als een aanklager en een vernietiger.

  88. Satan , een gevallen engel uit de bijbel wiens naam “God tegenstander” betekent.

  89. Seere, die eruitziet als een man die op een paard met vleugels rijdt.

  90. Semyaza, een van Gods zonen die uiteindelijk een leider wordt van gevallen engelen.

  91. Shax , een gevallen engel en een grote markies van de hel die 30 demonische legioenen aanvoert.

  92. Solas, een gevallen engel die eruitziet als een raaf en een leraar astronomie is.

  93. Sorath, een gevallen engel die wordt geassocieerd met het “getal van het beest”; 666.

  94. Sytry , een gevallen engel die eruitziet als een man met een luipaardhoofd en vleugels van een griffioen.

  95. Uzza , wiens naam “kracht” betekent.

  96. Valac, een gevallen engel die eruitziet als een kleine jongen met twee drakenkoppen en vleugels. Hij is ook bekend als Ualac.

  97. Valefor, een gevallen engel en een hertog van de hel die eruitziet als een leeuw. Hij is ook bekend onder de namen Malaphar, Malephar, Valefar en Valafar.

  98. Vapula , een gevallen engel en een hertog van de hel wiens verschijning als een leeuw is. Hij staat bekend om het onderwijzen van ambachten, filosofie en wetenschap.

  99. Vassago , een gevallen engel die kan vertellen over de toekomst en het verleden en 26 demonenlegioenen aanvoert.

  100. Vepar , een gevallen engel en een hertog van de hel die stormen kan roepen.

  101. Vine, een demonische koning en een gevallen engel die eruitziet als een leeuw die op een zwart paard rijdt.

  102. Vual, een gevallen engel met een kameelachtig uiterlijk.

  103. Alsem, een gevallen engel die bekend staat om het brengen van plagen op aarde.

  104. Xaphan , een gevallen engel die uit de hemel werd verdreven omdat hij hem in brand had gestoken.

  105. Zagan , een gevallen engel en een koning van de hel die een stierachtig uiterlijk heeft met vleugels. Hij heeft het vermogen om water in wijn te veranderen.

  106. Zepar, een gevallen engel en een hertog van de hel die eruitziet als een soldaat en mensen verliefd kan maken.

  Namen van gevallen engelen
  De meeste gevallen engelen zijn mannelijk. Er zijn echter ook vrouwelijke engelen die uit de hemel zijn verdreven en in dit gedeelte kun je lezen over alle vrouwelijke namen die gevallen engel betekenen.

  107. Lillith, een vrouwelijke gevallen engel die volgens sommigen de eerste vrouw van Adam was, vóór Eva.

  108. Marchosias, een vrouwelijke gevallen engel die eruitziet als een wolvin met de vleugels van een griffioen.

  109. Obyzouth, een vrouwelijke demon en gevallen engel.

  110. Onoskelis, een vrouwelijke gevallen engel die in grotten leeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in