Een lid van het Europees Parlement heeft publiekelijk verklaard dat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een terroristische organisatie is. Tijdens een persconferentie met Dr. Robert Malone en andere politici heeft het Kroatische parlementslid Mislav Kolakuši de WHO bekritiseerd en de gevaarlijke leugens van de organisatie tijdens het lopende covid-19-schandaal aan de kaak gesteld, schrijft Lance D Johnson.

Na de wereld te hebben misleid over de oorsprong van covid-19, de lockdowns, de tests, de behandelingen en de vaccins, dringt de WHO er arrogant bij haar 194 lidstaten op aan om een nieuwe overeenkomst te ondertekenen die de voorheen soevereine landen bindt aan de valse autoriteit van de WHO en hun steeds groter wordende bewakingsstaat voor bioveiligheid. Deze nieuwe overeenkomst zou het ongekozen orgaan van leugenaars de exclusieve bevoegdheid geven om toekomstige pandemieën uit te roepen, bevolkingen in lockdown te plaatsen, gezinnen te scheiden en massaal zogenaamde vaccins en andere serums te verspreiden, zonder geïnformeerde toestemming.

Kroatisch parlementslid trotseert WHO en wijst op hun leugens

Het Kroatische parlementslid Mislav Kolakuši? hekelde de WHO: “Ik wil de mensen kort wijzen op het komende gevaar voor de mensheid,” zei Kolakusic. “De Wereldgezondheidsorganisatie wil dat alle landen een overeenkomst ondertekenen over de overdracht van de bevoegdheid om een pandemie uit te roepen, vaccins en geneesmiddelen aan te schaffen. Het is gezonder en veiliger voor de mensheid om een overeenkomst te sluiten met het Colombiaanse drugskartel. Zij weten zeker alles van drugs.”

Kolakusic beschuldigde de WHO ervan in elke fase van het covid-19 schandaal leugens te hebben verspreid. Hij zei dat de organisatie het publiek misleidde door SARS-CoV-2 aanvankelijk te bestempelen als een “nieuw en onbekend” virus. Hij zei dat de WHO ten onrechte de doeltreffendheid van vaccins beweerde en misleidende verklaringen aflegde over hun vermogen om de verspreiding te stoppen en te beschermen tegen ernstige ziekte en dood.

  Verzet je tegen het biowapen, overleef medische apartheid, jaag op de roofdieren

“Tijdens de COVID-pandemie heeft de Wereldgezondheidsorganisatie alleen maar leugens verteld,” verklaarde Kolakusic stellig. “Zij zou tot terroristische organisatie moeten worden verklaard. Ze logen. Dat er een nieuw en onbekend virus is, dat het mogelijk is om een effectief vaccin te maken, dat het vaccin 82% effectief is, dat het beschermt tegen ernstige ziekten en sterfgevallen. Dat waren natuurlijk allemaal dwaasheden en leugens.”

Amerikaanse regering ontbindt haar eigen soevereiniteit en geeft macht over aan een terroristische organisatie

Kolakusic beweerde ook dat de WHO een gevaarlijkere bedreiging is voor de mensheid dan het World Economic Forum (WEF), dat ook streeft naar totale controle over de mensheid, met eindeloze medische experimenten, vaccinpaspoorten, onwettige quarantaines, lockdowns en andere schendingen van de mensenrechten. Beide wereldwijde terroristische organisaties blijven pleiten voor opperste controle over toekomstige reacties op pandemieën. Dit betekent meer censuur van artsen die patiënten daadwerkelijk behandelen met antivirale geneesmiddelen. Dit betekent meer testmandaten die verdere medische fraude bevorderen en economische sabotage veroorzaken. Dit betekent meer vaccinmandaten die het leven en de bestaansmiddelen van mensen vernietigen.

Eerder dit jaar hebben de destructieve krachten binnen de Amerikaanse regering het marionettenregime van Biden opdracht gegeven om hun inzet voor een “juridisch bindend” akkoord met de WHO te bevestigen. Het akkoord zou de vijftig Verenigde Staten onderwerpen aan de autoritaire edicten van de WHO, waarbij alle Amerikanen worden opgedragen te buigen voor meer schadelijke medische experimenten en de ontbinding van hun persoonlijke vrijheden.

  Huiszoeking en licentie intrekking bij Coronakritische arts

Volgens het akkoord van de WHO zou de bevolking worden onderworpen aan een verplicht universeel digitaal paspoort en ID-systeem. De voorstellen voor het vaccinpaspoort tijdens het covid-19-schandaal zijn nog maar het begin. Door deel te nemen aan deze plannen van verraad, ontbindt de Amerikaanse regering haar eigen soevereiniteit, geeft zij macht af aan een terroristische organisatie en fuseert zij met een wereldwijde bioveiligheids- en surveillancepolitiestaat die haar macht ontleent aan mind control, censuur en de opschorting van burgerlijke vrijheden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wat u niet wordt verteld over schandalige plannen om de WHO macht over uw leven te gevenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland vervijfvoudigde productie Kinzhal hypersonische raketten reeds vóór vernietiging Patriot-systeem – rapporten
Volgend artikelVideo: Een Joods-Russische proxy-president: Zelensky veranderd in een Nazi?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Moedige taal van een Kroaat. Voor alle zekerheid: WHO en WEF is een pot nat, smerig giftig nat
  Doktoren en huisartsen zijn AASGIEREN. Voor een drie en een half minuten durend telefoontje 270 euro rekenen komt omgerekend neer op 4500 euro per uur.
  Wordt nog verdedigd ook door mijn ziekenfonds verzekering na dit aangekaard te hebben.
  De medische wereld is door en door verrot.

 2. Nog een terroristische organisatie: De Nederlandse staat.
  Moord op Pim Fortuyn.
  Voorop willen lopen de kont van de “elites”, te likken i.p.v. in dienst van het volk te willen staan.
  Pandemiewet.

  Nog nooit in de geschiedenis is er een politieke elite geweest die zich bekommerde om het welzijn van gewone mensen. En dat is nu niet anders.
  Het zijn egoisten; en als verraad en moord en doodslag dat helpen voeden, dan gaan ze daarvoor. Niets meer en niets minder.
  Wakker worden en de boel ontbinden. Kan alleen doordat er een voorhoede gaat vechten waarna volksbreed de mensen de tirannen verjagen.

  • Nou ik doe mee en graag vooraan. Dat schorem heeft mijn liefde voor Nederland kapot gemaakt. De toekomst van onze kinderen verkracht en massamoord gepleegd. Graag zie ik ze massaal op de brandstapel.

 3. Fijn en dank u wel ❤️ meneer Kolakusi uit Kroatië voor uw uitspraak.

  Geeft mij als inwoner van dit NAZI / NSB land waarin ik leef, een warm gevoel.

  NSB – nationaal socialistische beweging – hoezo sociaal ?
  blij met de baan; verraad 💸
  God ❤️ weet wie en WAT 🤘 je bent.

  • De ‘ hel’ is overigens als je er. binnen komt een ‘prachtige’ illusionaire beleving.
   Heel interessant. Maar dan…
   Geef niet teveel prijs, anders is het geen verrassing meer.

  • Croatia and Hungary only countries in Europe that are awake, so it seems. Hungarian is quasi impossible to learn, but knowing a few words of Czech, Croatian does not seem impossible at all. A country to watch. And beautiful, too.

 4. Dit Kroatisch parlements lid HEEFT GELIJK‼️
  De WHO is een vooringenomen organisatie ( met als grootste sponsor Bill Gates) die nu wereld wijd alle macht op het gebied van besmettelijke ziekten, naar zich toe probeert te trekken.
  En het lijkt ze nog te gaan lukken ook.
  Nederland heeft het pandemie verdrag al goed gekeurd dus ook wij vallen straks bij de volgende pandemie ONDER HUN BEVELEN.
  Dit is een zeer gevaarlijke toestand.
  Ons parlement geeft op het terrein van infectie ziekten ( pandemieën) alle regie uit handen. ❗️
  Roept de WHO “ verplicht vaccineren uit “ ………dan moeten de lidstaten die het pandemie verdrag hebben getekend dit ook uitvoeren. ❗️( slager Bill keurt/ verkoopt zijn eigen vlees❗️) En worden we in het uiterste geval onder politie escorte uit huis gehaald en naar de “ prikstraat “ gebracht….
  IN WELKE IDIOTE WERELD LEVEN WIJ❓❓

 5. R.I.P.
  Dr. Rashid Buttar.
  He passed away on May 18th, 2023, at his home, surrounded by his beautiful family.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in