Zelensky is Joods. Hij steunt het nazi Azov Bataljon, die talloze wreedheden hebben begaan tegen de Joodse gemeenschap in Oekraïne. Hij behoort tot een Russisch-joodse familie. Hij is opgevoed als een moedertaalspreker van het Russisch, die tot voor kort niet vloeiend Oekraïens sprak, schrijft Michel Chossudovsky.

En nu wil deze Joods-Russische proxy-president “alles wat Russisch is verbieden”, inclusief de Russische taal, de Russische media, het onderwijs van Russisch op de scholen.

Hij heeft van Washington de opdracht gekregen de neonazistische regering van Kiev te leiden, die door de Amerikaanse mainstream media, waaronder de NYT, wordt afgeschilderd als een democratie.

Zelensky is ook van plan Russische componisten te verbieden, waaronder Tsjaikovski, Prokofiev, Sjostakovitsj, Borodin, Glinka, Rimsky-Korsakov en vele anderen.

Hij heeft de verwijdering bevolen van 100 miljoen boeken van Russische auteurs, waaronder Tolstoj, Poesjkin, Dostojevski en Gorki, uit de Oekraïense bibliotheken.

Ondertussen heeft het neonazi-regime in Kiev (gesteund door de VS-NAVO) de geschriften van Stepan Bandera en Mein Kampf van Adolph Hitler goedgekeurd.

Zelensky verraadt ook zijn familie. Veel van zijn familieleden waren het slachtoffer van de nazi-holocaust.

In een verwrongen ironie legde hij enkele dagen voor zijn aantreden bloemen op het graf van zijn grootvader, Semjon Ivanovitsj Zelensky, die tijdens de Tweede Wereldoorlog in het Rode Leger van de Sovjet-Unie vocht.

Het was 9 mei – Overwinningsdag in Oekraïne – en een dag van “dankbaarheid”, schreef hij in een Facebookpost.

“Semyon heeft de hele oorlog meegemaakt en blijft voor altijd in mijn herinnering een van die helden die Oekraïne tegen de nazi’s hebben verdedigd,” schreef hij. “Dank voor het feit dat de onmenselijke ideologie van het nazisme voor altijd tot het verleden behoort.

  Het eindspel is nu in aantocht: Radioactieve lek in Oekrainse kerncentrale zal "Artikel 5 van de NAVO in werking stellen"

Dank aan hen die tegen het nazisme vochten – en wonnen.” (geciteerd in Washington Post, nadruk toegevoegd)

Hoogverraad.

Mijn grootvader: “een van die helden die Oekraïne verdedigde tegen de nazi’s”.

Wat een leugenaar en een crimineel,

Gesponsord door Amerika en Europa promoot Zelensky het nazisme in Oekraïne.


https://www.bitchute.com/embed/QmVh7NDk58JH/


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zelensky is een wandelende dodeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKroatisch parlementslid bestempelt Wereldgezondheidsorganisatie als TERRORISTISCHE ORGANISATIE
Volgend artikelSorry, dit gaat niet weg
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

  • Waarom heeft elinsky opeens een wit t-shirt aan, geeft hij zich eindelijk over om verdere onnodige doden te voorkomen.

  • Polen was ook schuldig aan het uitbreken van WW2 maar dat mogen we niet leren uit de geschiedenisboeken.

   Als Zelenski werkelijk een Nationaal Socialist (nazi) was dan had hij zich beter opgesteld naar zijn volk toe in plaat van het te verkrachten en in armoede en oorlog te storten.

  • Wit-Rusland lijkt mij zo en zo een zwakke plek bij Putin, zij zijn militair denk ik niet erg sterk en de bevolking is helemaal niet voor die President, kortom een lontje dat al brandt trouwens Zelensky die voor de Azovs vecht, je hebt altijd mensen die hun eigen volk of religie verraden, dat feit bestaat al zolang en geld kan 1 reden zijn, soms andere dingen.

 1. Volgens mij ligt de oorzaak van zo’n gedrag in het feit dat mensen géén wortels meer hebben met hun verleden.
  We moeten worden gedehumaniseerd.
  We zijn wezens geworden zonder ziel en geest.
  Wie van jullie viert bijvoorbeeld bewust tijdens Pinksteren dat wij allemaal meer zijn dan vlees en bloed?
  Wij hebben een geest en geweten.
  Dit is ons bewust ontnomen.
  Zelfs een jood krijg je gemaakt tot een fascist.

   • Ik denk dat de Turken zich kapotschamen als zo een misvormd figuur als b.j. werkelijk Turkse roots blijkt te hebben. Maar ja, wij hebben Rutte……ook zo een monsterlijke fout van de natuur.

  • Het is een probleem dat zo oud is en zo diep geworteld in het bewustzijn van het ras dat het veel groter is dan het individu ooit kan zien; het individuele gezichtspunt is daardoor zo beperkt dat de constructieve bruikbaarheid merkbaar wordt aangetast. Per slot van rekening, mijn broeders, is het standpunt van de “underdog” niet noodzakelijk het enige of noodzakelijkerwijs altijd juiste. Zowel de Duitsers als de Joden verdienen onze onpersoonlijke liefde, vooral omdat ze allebei schuldig zijn (als ik zo’n term mag gebruiken) aan dezelfde fundamentele fouten en fouten. De Duitser is sterk rassenbewust; zo ook de Jood. De Duitser is afgescheiden in zijn houding ten opzichte van de wereld; zo ook de Jood. De Duitser dringt tegenwoordig aan op raszuiverheid, iets waar de Jood al eeuwen op heeft aangedrongen. Een kleine groep Duitsers is antichristelijk; dat geldt ook voor een even klein aantal joden.

   Begoocheling een wereldprobleem

   • Wat een absurde redenatie: echt belachelijk, hersenloos en ik vind dit zelfs gevaarlijk. In de geschiedenis zijn doir dergelijje denkbeelden al heel wat onschuldigen buiten gesloten, gepest of zelfs de dood ingejaagd.

    Als ik jouw redenatie volg, geldt dit ook: Rutte en Kaag zijn Nederlanders, dus iedere Nederlander is een schurk🤔🤔🤔

    • Ine Nederland zingt men dat ie van Duits bloed is. Vandaar die oervoorliefde voor Joden en alles wat daarmee gepaard gaat. Andersom denkt die Jood, fuck die Nederlander.

 2. Voor geld en/of macht doen veel mensen de meest verschrikkelijke dingen.
  Veel mensen hebben een prijs om ze niet verkeerde dingen te laten doen.
  En nog veel meer mensen willen bij hen die reeds veel geld en macht hebben uit de ruif mee vreten.
  En, zie daar. Je krijgt een wereld zoals wij hem kennen…..

 3. Alles om maar zijn cocaïne van zijn meesters te krijgen? Mensen begin er niet aan. Je wordt als Zelenski. Veel vertrouwelijke functies in Nederland krijg je niet als je chantabel bent, geld uiteraard niet voor de bobo’s

 4. Dank aan hen die tegen het nazisme vochten – en wonnen.” (geciteerd in Washington Post, nadruk toegevoegd)
  Het Nazisme is naar usa geemigreerd,Het is nooit weggeweest.
  En nu?
  Onze bevolking uit het rif-gebergte HAAT joden.
  Goeie combi?
  Woke kom er maar in

  • Dutch Mountains,
   Jouw naam doet me trouwens denken aan de Nits, maar dit terzijde.
   Denk dat de grootste Jodenhaters niet uit het Rifgebergte komen, de Europeanen zijn daar voor verantwoordelijk,de holocaust is daar van het ergste resultaat, de haat tegen Joden uit het Rifgebergte komt denk ik voornamelijk door Israel, het zijn 2 verschillende dingen maar velen koppelen dit aan elkaar.

   • Toen ik in Amsterdam op pleintjes speelde,tegen deze jongens
    waren ze anders behoorlijk duidelijk.
    Dat van Isrehal klopt behoorlijk,ik heb ze vaak horen juichen bv bij 9/11

    • Begrijp je dat ik de link leg, de Moslims en Marokkanen vooral zijn solidair met de Palestijnen die al generaties lang illegaal worden bezet en de meerderheid van de Palestijnen zijn ook Moslims, in ons land zijn de meeste Nederlanders ook voor Israel en tegen de Palestijnen, ik begrijp dat wel, bovendien is het voor mij een Apartheidsregime, Mandela heeft dit vroeger al eens gezegd, ook in Ierland zijn zij er erg duidelijk over, Human Rights Watch en Amnesty International zeggen het ook, triest, de Palestijnen krijgen nooit een eigen staat naast Israel en ook nooit gelijke rechten en de rest van de wereld kijkt al heel lang weg, het gaat om miljoenen mensen, zeer pijnlijk vind ik.

     • Palestijnen bestaan niet eens of je moet o.a. Jordaniërs bedoelen..was ooit een mandaat gebied waar ze (UN) de lijntjes trokken van huidige zandbak landen.

    • Ja klopt stonden te juichen voor een inside job die groen licht gaf voor de moord op miljoenen van hun broeders,zusters en kids onder het mom van terreur in o.a. Irak. En Isis is ook een CIA projectje….Daarom brengen ze die dombo’s leeghoofden hier in grote getale heen..Lekker manipuleerbaar ,opnaaibaar voor chaos.

 5. Is het van waarde/ relevant dat zelensky graf bezoekt van Semjon / grootvader , heeft/welke/hoeveel herinnering heeft hij ,weet hij alleen.

  We zien het leven als echt, DENKEN te ZIEN, voelen, en DENKEN TE WETEN

  Daardoor is het lastig om te HERkennen dat het een gecreëerde hoax is. Die men als echt beleefd.
  Vb Corona

  De geschiedenis is een hoax ,geschreven als een script , zo ook de 2e Wereldoorlog.

  Er is GEEN GOED of SLECHT -volken, men kiest telkens weer ‘ wil je rijk worden door bedrog/ minder rijk door eerlijkheid bv
  religie: ze zijn allemaal mi gecreëerd, (verdeel & Heers) ook al zou er één ‘mogelijk’ waarheid bevatten , zijn opgeschreven , herschreven, herschreven in een tijd van de Romeinen/ Grieken- zie slaven ideologie en vrouwen daarin (waren slaaf) dit is verweeft in ALLE boeken.

  2e Wereldoorlog, zie ik als een gecreëerde hoax- script die als echt werd behandeld. dmv stromannen, eerder geschreven. (USA, AH, Europese overheden/adel, Stalin)

  Joden – Lijkt ook een geschreven hoax te zijn, die als echt werd behandeld, ws op dezelfde leest als- niet joden: zie NSB nl. Oprichting Israël stond er ws ook in:
  Hier heb je eea. ‘voor nodig’.

  Nazi ; is USA, Europa, oude Rusland.
  Men doet of dit de boosdoener is, echter de overheden en uitvoerders dragen dit uit.
  Wij , ‘geloven’ dat zij anti- nazi zijn.
  Kijk naar de ‘ koloniale’ oorlogen, Corona, 9/11, niets met ANTI – NAZI te maken. Wel met democratie = gecreëerd uit Romeinse Slavenstaat.

  Met religie heb ik niets, maar GOD bestaat ❤️

 6. Ik heb persoonlijk moeite met een artikel serieus nemen als in de titel en de eerste zin al 2 enorme grammaticale fouten staan. * veranderT 😉

  • Voltooid deelwoord wordt gebruikt.
   M.a.w : hij is al veranderd en niet: hij verandert want dat zou betekenen dat hij nu aan het veranderen is.
   Vanaf het begin was hij al een nazi.
   Vandaar de d.
   Je ziet wel vaker dat in de aanhef / het kopje van een artikel de persoonsvorm wordt weggelaten.

 7. Zelensky is geen jood maar katholiek zo ook zijn vrouw en kinderen. En ook hij ontloopt de dans niet, zijn leven is kort beschoren nog.

 8. Grappig om de reacties te lezen van onwetende…De eerste NWO met een 1000 jarig 3e reich werd uitgeroepen door de nazi’s…Wie dacht je die dat hebben gefinancierd? Arme duitsers met broodkruimels en handkarren vol waardeloze duitse marken? Dat kan helemaal niet. Zelfde groep mensen die nu 4e reich aan het optuigen zijn zaten erachter…Een bont gezelschap van occulte waanzinnige zoals je ze nu ziet in de Bilderberggroep/Wef. Het is een mix van : Elites/Satanisten/Khazaren/Skull&bones nazi’s en zwarte Adel die dit kunstje al heel lang flikken om te de-populeren. Ze zijn velen verenigd in de vrijmetselarij…

 9. Volgens Dna onderzoek zijn 90%van de Joden wereldwijd geen afstammelingen van Hebreeërs.
  Hebreeërs. Het zijn veelal bekeerlingen tot het Jodendom, al in de tijd van de Makkabeeën.
  De Hebreeërs zijn met name ht volk dat door Mozes geleid werden uit de slavernij van Egypte.
  Maar het geeft niet wie wat is. Het belangrijkste is: Heb je naaste/je medemens lief gelijk jezelf. en de Almachtige boven alles.

 10. Hij WAS AL EEN NAZI.❗️ TIJDENS ZIJN BEWIND VANAF 2014 / iets later is hij president geworden HEEFT UKRAINE 15.000 ETHNISCHE RUSSEN UITGEMOORD.‼️‼️‼️‼️
  DE MINSK ACCOORDEN WAREN ACHTERAF GEZIEN OM HET LEGER VAN UKRAINE OP TE BOUWEN EN TOEN RUSLAND BINNEN VIEL……. STOND UKRAINE KLAAR OM MET HET OPGEBOUWDE LEGER DE ETHNISCHE RUSSEN IN DE DOBAS EN LUGANSK TE GAAN UITMOORDEN……….‼️
  Alleen maar omdat ze Russich spraken hun Russische scholen wilden behouden en naar de Russiasch otherdoxe kerk wilden gaan………

  DIT LIJKT DE WERELD TE ZIJN VERGETEN‼️Zelensky is een NAZI‼️ want wie doet zoiets❓❓❓❓
  DAT IS DE REDEN WAAROM RUSLAND BINNEN IS GEVALLEN……. ‼️ Dit is Joe Biden vergeten, maar ach hij is ook dement😡❗️

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in