Honderden Oekraïense militairen hebben zich vandaag massaal overgegeven aan Rusland met witte vlaggen op hun tanks en infanterievoertuigen. De troepen zien steeds vaker met hun eigen ogen dat het hopeloos is om te blijven vechten, bericht Hal Turner.

Rommel: Dit bericht is vers van de pers en ben nog geen bevestiging tegengekomen noch meer informatie. Dus voorlopig houd ik een slag om de arm, hoewel ik niet zou weten hoe ik deze beelden anders zou moeten interpreteren als inderdaad een massale Oekraïense overgave. Zodra ik meer gegevens heb, laat ik het u weten.

Videobeelden van het slagveld tonen de massale overgave:


Copyright © vertaling 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De oorlog in Oekraine verschuift beslissend in het voordeel van RuslandVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Videobewijs bevestigt massale executie van Russische krijgsgevangenen door Kiev-troepen in Makeeva
Vorig artikelKlimaatwaanzin op de troon
Volgend artikelVoormalig ontwikkelingsmanager van Big Pharma geeft toe dat COVID-prikken ontworpen zijn om “blanken te doden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

   • Ja hij zit nu zijn geld te tellen die Rutte en het EU heeft gegeven maar nu moeten wij nog de oorlog schade gaan mee betalen want het was toch ook onze oorlog zij Rutte.

  • Je kan je horloge er op gelijk zetten. Let maar op die zogenaamde invasie met hologrammen gaat er komen en iedereen zoekt dan hulp bij de overheid en ze maken dan opeens 1 wereldregering.

 1. Ik hoop dat ze eindelijk inzien dat vechten tegen de Russische Beer zinloos is. En zichzelf laten vermoorden door invloed van een Puppet Jood die zichzelf gigantisch verrijkt. Hopelijk zien de Oekraïense soldaten in dat hun leven afhangt van overgeven aan RU.

 2. het zal wel kloppen want de msm was zo stil over het conflict.

  afhankelijk van de locatie zal rusland hier mogelijk een flinke opmars maken.

  • het lijkt nu dat de eerste indruk niet klopte en dat het een gevangenenruil was.
   bij de zoektocht naar feiten kom je wel eens wat tegen dat achteraf niet blijkt te kloppen.

 3. Bekijk de beelden eens goed met kritisch oog……….twee kolommen soldaten die de tegenovergestelde richting gaan…….gewoon aan de contactlijn gevangenen uitwisseling. Zoals eerder gemeld, oude video. Dacht dat dat zelf bevestigd was door MoD van Rusland.

 4. Dat van uitwisseling kan best kloppen >
  Zie twee groepen tegengestelde richting oplopen
  Bij overgave zouden ze toch allemaal dezelfde kant oplopen, of niet?

 5. 1ding is zeker, al die mannen zullen overleven en de Russen zijn slim genoeg om de verstopte laffe nazi’s eruit te halen.
  Ook een fraaie oorlogsbuit, zoveel tanks ongeschonden in Russische handen. Zullen ze in het westen echt niet blij mee zijn.

 6. Helaas wordt er geen melding van deze overgave gemaakt en het is zonde van onze belasting miljarden die Rutte heeft verspeeld weggegeven aan een idioot die zijn eigen volk opgeofferd om zijn kapitaal te vergroten door de goedgeefsheid van Brusselse idioten die aan de macht zijn Echter niemand maakt er zich druk om in de rest van Europa dat de vele miljarden verbrand zijn in een waanzin oorlog van Rusland die denken dat ze aangevallen worden door drones op Moskou….die er zouden zijn ontploft Echter dit nieuws was uitgebreid op het nieuws vandaag Dus ze zijn uit op het aansteken van WO 3 in het Brussels bolwerk er zullen dan miljoenen mensen sterven De tanks die ze achterlaten zijn de beloning voor Poetin die ook niet vrijuit gaat en niet vraagt naar een dode meer of minder!!!!!!

 7. Hallo,

  Volgens mij is hier sprake van de uitwisseling van gevangenen.
  Kijk maar eens naar de twee groepen, die beiden een verschillende richting lopen.

 8. Eindelijk eens een positief filmpje.
  Hopelijk worden deze mannen niet gedood, en kunnen ze na verloop van tijd weer verder leven.

  Hun vrouwen zitten waarschijnlijk in het buitenland……. Misschien hier in Nederland, want de mannen mochten niet vertrekken, velen zijn omgekomen, terwijl de vrouwen dit niet eens weten……veelvrouwen zeggen dat ze al maanden geen contact hebben gehad met hun mannen……. Dat ziet er dus niet best uit, als je de foto’s van al de begraafplaatsen ziet…….….
  Vele Engelse en andere “ meevechtende nationaliteiten” zijn al vertrokken zodra de situatie dit toeliet.
  Ook hier zijn filmpjes van te vinden, hoe stom en verkeerd de oorlog wordt ingeschat door de Ukrainers, ze zijn totaal verblind voor de werkelijkheid. Het zijn vak kamikaze beslissingen totaal verblind door haat, tegen de Russen…… En nemen dan beslissingen die vaak dodelijk zijn.
  De buitenlanders hebben daar genoeg van……en vertrekken…..

  Nu zien we dit nogwel tijdens de grote tegenactie waar zoveel ophef over was……
  Hun situatie is…..Uitzichtloos…… onbekwaam onvoldoende getraind onvoldoende munitie en volkomen blind voor de werkelijkheid , en zo ten prooi aan de dood… geven deze militairen Zich over.
  Ik wens hen tot dat het hen beter gaat onder Russische gevangenschap. ‼️

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in