De opmars van Klimaatgreta, die gretig gesteund en georkestreerd wordt door slimme volwassenen en PR-bureaus, heeft zich ontwikkeld tot een nieuwe globalistische revivalbeweging onder auspiciën van links, die er nu in is geslaagd een nieuwe manier te vinden om de democratie af te schaffen en in plaats daarvan een socialistische dictatuur in te voeren, vermomd als een milieubeweging.

Mats Dagerlind van Samhällsnytt verwijst in een kroniek naar wat Brendan O´Neill in het tijdschrift Spiked heeft geschreven over de rampage van Klimaatgreta.

Enkele voorbeelden uit het artikel:

Greta laat volgens O’Neill verschillende symptomen zien die kenmerkend zijn voor een millennialistische zeloot en cultleider – de eentonige stem, de apocalyptische met schrik gevulde blik, het oreren over een aankomend hellevuur die ons zal straffen voor onze eco-zonden. Het heeft hetzelfde beangstigde over zich als de bezeten predikant in een tijd voor de verlichting.

Mijn vraag is of wij als netto-betalende belasting ophoesters zo makkelijk door de vindingsrijke linkse beweging in de maling kunnen worden genomen.

De recente truc van de socialistische beweging, samen met de globalistische elite, om wereldheerschappij (NWO) te krijgen en een dictatuur in te voeren, is om het establishment ertoe te brengen hun woede op gewone mensen te richten.

Wat O’Neill opvalt is hoe dit een “opmars naar het volk is” – de meeste radicale protesten en acties zijn gericht tegen de regering en de macht, maar hier zijn het de gewone mensen die het doelwit zijn. Ze proberen niet eens hun minachting voor de levensstijl van gewone burgers te verbergen, zoals het eten van vlees, autorijden en op chartervakanties gaan.

De socialistische sekte aarzelt niet om zich te alliëren aan de globalistische elite die de socialisten nu graag sponsort om hun zaken te regelen. Toen de bevolkingsmassa’s van verschillende landen niet de leugens van globalisten en linkse bewegingen geloofden over de noodzaak van een massale mosliminvasie, creëerde men nieuwe doctrines. Deze keer is het klimaatalarmisme dat de massa’s zodanig moet bang maken dat ze zich onderwerpen.

  Wetenschappers voorspellen een kouder klimaat en wereldhonger als gevolg van lage zonneactiviteit

O’Neill heeft zeker een punt in zijn waarschuwing hieronder: Ik wil daar nog aan toevoegen dat hij durft te laten zien wat volwassenheid betekent.

Greta is de zondebok en de nuttige idioot van de bange elitaire volwassene. Weiger door paniek aangestoken worden. Neem het gebrabbel over hellevuur in de maling en realiseer dat de menselijke transformatie van de planeet iets is dat de levenskwaliteit van mensen verbetert en het mogelijk heeft gemaakt voor economisch zwakke groepen om te reizen en de wereld te zien. Wees zondig tegen de heilige St.Greta!

Mats Dagerlind’s samenvatting is precies hoe eenvoudig het is om te realiseren, of hoe zit het met dit citaat van Samhällsnytt waarin hij verwijst naar O’Neill’s artikel.

Klimaatalarmisme is slechts het laatste symptoom van de minachting van de linkse intellectuele elite voor het volk en dus indirect ook voor de democratie. Binnen de beweging spreken sommigen zelfs openlijk over het willen afschaffen van de volksheerschappij om zo hun beleid erdoor te drukken.

Wij, die door de linkse klimaatsocialisten gedemoniseerd worden als extreemrechts, moeten daarom opstaan en verzetten tegen hun verraderlijke strategie om ons te dwingen te onderwerpen aan de klimaathysterie, integendeel, we moeten dezelfde confronterende retoriek gebruiken die deze socialisten gebruiken. Een meer gepolariseerd debat is welkom.

Ik hoop dat Dagerlind gelijk krijgt als hij een tegenbeweging ziet die al is ontstaan:

Een heus volksverzet groeit sterk in veel landen, ook in Zweden. Overal waar het linkse liberale establishment zich bezighoudt met de poging om de “bedreiging van de democratie door het rechtse populisme” een halt toe te roepen, is het een signaal dat het volk integendeel de macht terugneemt en de democratie herstelt.

Klimaathysterie wordt aangeduid als onwetenschappelijk en gevaarlijk voor de wereld: “Kan verwoestende gevolgen hebben”

Vorig artikelEerste hijab-rechter in Engeland
Volgend artikelKlimaatgreta wordt bovennatuurlijke krachten toegeschreven – kan volgens moeder Malena met het blote oog kooldioxide in de lucht zien
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in