Klimaatgreta wordt bovennatuurlijke krachten toegeschreven – kan volgens moeder Malena met het blote oog kooldioxide in de lucht zien

4

De 16-jarige Greta Thunberg, dochter van de operazangeres Malena Ernman, wordt internationaal als klimaat-spijbelaar zowel geprezen als bekritiseerd. Nu is er een bewering, die Ernman in het autobiografische boek ‘Scener ur hjärtat’ (Scènes uit het hart) van haar en haar man Svante Thunberg doet, in de belangstelling gekomen. Volgens de moeder heeft Greta een uniek bovennatuurlijk vermogen – ze kan met het blote oog kooldioxide in de lucht zien.

Greta is net als haar jongere zusje Beata geboren met een verstandelijke beperking. Moeder Malena vertelt in het boek dat het niet alleen nadelen met zich meebracht, maar ook dat de dochter een aantal slimme vaardigheden kreeg, zoals fotografisch geheugen en het vermogen om alle hoofdsteden van de wereld te onthouden.

Het vermogen waarvan Greta naar verluidt in haar nieuwe rol als kindster in de klimaatbeweging het meeste voordeel van heeft, is echter dat zij als enige ter wereld met het blote oog de kooldioxide in de lucht kan zien en hoe deze toeneemt met de uitstoot. Volgens moeder Malena ziet Greta hoe de atmosfeer verandert als het CO2-gehalte stijgt.

In het boek wordt beweerd dat deze unieke gave “om te zien wat niemand anders kan zien” verband houdt met Greta’s aanleg voor chemie. Zo zou ze bijvoorbeeld alle elementen van het periodiek systeem in minder dan een minuut eruit kunnen brabbelen.

Kooldioxide is een kleur- en reukloos gas. Het verandert ook niet wanneer het zonlicht door het spectra breekt die het menselijk oog kan waarnemen. Er wordt nu gespeculeerd dat Greta, als eerste mens in de wereldgeschiedenis, is begiftigd met een gezichtsvermogen op totaal verschillende golflengten. Tot nu toe is zoiets alleen waargenomen bij superhelden in stripverhalen.

Professor TH ontmaskert de zwendel rond elektrische auto’s

  Europese Unie veroordeelt honderden miljoenen tot eeuwige armoede na aanneming van nieuwe "koolstofuitstoot"-wet
Vorig artikelKlimaatgreta’s apocalyptische boodschap: We zullen gestraft worden voor onze eco-zonden
Volgend artikelHet politieke misbruik van Greta Thunberg
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Ook ik bezit bovennatuurlijke gaven : ik sluit mijn ogen en zie een debiel Zweeds meisje met haar moeder die óók is gezegend met een IQ van 49.

  2. Wat een klink klare onzin, ik ben geen superheld, maar als ik naar buiten kijk, lijkt het mij alsof het aan het regenen is. Dit wil zeggen, dat ook ik IETS naar beneden zie vallen, of dat co2 is, wel ik denk heel sterk van NIET. Ik heb eigenlijk maar 1 woord voor wat greetje hier bedoeld, als ze zegt dat ze co2 ziet neerkomen. Wat jij ziet neerkomen noem ik,
    https://www.ninefornews.nl/we-moeten-het-hebben-over-de-dingen-die-ze-in-de-lucht-sproeien/ Veel meer heb ik hier niet meer te vertellen greetje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in