De Club van Rome werd in 1968 opgericht om doelbewust de agenda van het wereldwijde klimaatterrorisme door te drukken om de uiteindelijke Grote Reset van de planeet in te luiden. Vandaag de dag zijn het WEF en de VN en hun verschillende activa de publieke gezichten van deze PSYOP-KLIMAATVERANDERING zwendel, schrijft 2ndsmartestguyintheworld.

Een van de oprichters en thought leaders van de Club van Rome was sociopathisch genoeg om in te stemmen met een interview waarin hij hun eugenetica-agenda in het volle zicht toegeeft:

Een “speciale” en “vreedzame” manier om te ontvolken, inderdaad; met andere woorden, door langzame dodelijke biowapeninjecties, door voedsel en milieu geïnduceerde ziekte, stress, energie-uitputting, hyperinflatie, verhongering, selectieve radioactieve uitroeiing, enz.

Dennis Meadows is het verlengstuk van de Fabian Society-cultus. Hij is een neo-marxistische en neo-malthusiaanse technocraat. Zijn huidige partners in de misdaad zijn de CFR, VN, WEF, WHO, IMF, BIS, Rockefeller en Gates stichtingen, de inlichtingendiensten en de onwettige en criminele regeringen die hun agenda’s uitvoeren op degenen die zij pretenderen te vertegenwoordigen.

Als de geschiedenis ons één les leert, dan is het dat het kwaad uiteindelijk altijd verliest. Vrijheid, moraal en verlichte onderlinge afhankelijkheid zegevieren altijd; dat wil zeggen, totdat de volgende golf van kwaad zich weer verzamelt.

  “Er Is Enorme Medische Fraude”, zeggen Artsen voor Waarheid

Het technocommunisme zal mislukken.

De Grote Reset zal mislukken.

De CBDC’s zullen mislukken.

De verschillende Psyops zullen mislukken, en de door de massa veroorzaakte angst zal niet langer werken op bevolkingen die steeds meer ontwaken.

Er komt geen 4e Industriële Revolutie; daar zorgt de 4e Omwenteling wel voor.

Maar het leven zal slechter worden voordat het beter wordt.

PS: toen Klaus Schwab en zijn interne jargon-generatoren kwamen met hun “je zult niets bezitten en je zult gelukkig zijn” citaat, waren ze gewoon Brave New World en zijn perma-high on soma technocommunistische Fabian Society futurisme aan het rippen:

Maar Henry’s toon was bijna, voor een moment, melancholisch. “Weet je wat die wissel was?” zei hij. “Het was een mens die eindelijk en definitief verdween. Opgegaan in een straal heet gas. Het zou vreemd zijn te weten wie het was – een man of een vrouw, een Alfa of een Epsilon. …” Hij zuchtte. Dan, met een resoluut vrolijke stem, “Hoe dan ook,” concludeerde hij, “er is één ding waar we zeker van kunnen zijn: wie het ook was, het was een gelukkig mens toen hij nog leefde. Iedereen is nu gelukkig.”

Geef NIET toe.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lancerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZe vegen de Oekraïens-Poolse grens schoon: De grootste Russische luchtaanval tot nu toe – Raketlanceringen vanaf schepen en negen Tu-160 & Tu-95!
Volgend artikelVaccinbeschadigde in Australië
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. UN agenda te 21 2030 agenda Goals.

  Een globaal leger.
  Om tegen de eigen bevolkingen in te zetten?

  Want andere vijanden als eigen volk kunnen er toch niet meer zijn.

  You will own nothing,
  M.i. betekent dat dat je niets kunt zonder overheids bemoeienis.
  Daar is toch geen globaal leger voor nodig.
  You will be happy
  Dan toch al helemaal niet, geukkige blije mensen voeren geen oorlog, dus dat globaal leger is zéker niet nodig.

  Waar gaat dit over?
  Een leger zonder vijand.

  Of gaan ze na 2030 elkaar een kopje kleiner maken?
  Met het globale leger opgedeeld tussen ( ik fantaseer maar wat) de Rothschilds en de Rockefellers.

  Wie weet wat de toekomst brengt.

  Maar deze Goals hebben weinig realisme.
  En dan ontleed ik er maar.1.
  Maar het kan zijn dat mijn gevormd beeld net zo min deugd.

 2. Beste Mensen

  Alles zal mislukken
  Maarr ……
  Eerst moet nagenoeg iedereen alles Dood
  Dus die wezens die verbeelden hersenen te bezitten genaamd Mensen
  Helaas nemen dezen ook onnoemelijk veel onschuldigen wezens met zich mee

  Dank U

 3. Alles wat in dit artikel wordt genoemd en veel meer, wordt in het boek DE 13 SATANISCHE BLOEDLIJNEN van Robin de Ruiter voorzegt. Ook onze huidige situatie werd voor meer dan 20 jaar geleden in dit boek voorzegt. De tijd heeft de informatie in dit boek ingehaald. Niemand schonk er aandacht aan. Nu is het waarschijnlijk te laat.

  • Juist
   Onze Vorsten Koningshuizen maken ook deel uit van die misdaad kliekjes
   De Domme Massa …..
   Zijn de gehersenspoelde Schaapjes genaamd Burger Mensen
   Slaaf niks anders

   Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in